V. Freimantāls. Tiesu izpildītāju īstā seja

Valdis-FreimantālsL.Grantiņš.LRTT3Viens vienīgs ārprāta naids pret latviešu daudzbērnu ģimenēm – lūk tiesu izpildītāju īstā seja !

Briesmīgākie nezvēri, salīdzinot ar tiem, šķiet tikko šķīlušies cālīši!

Man, 5 dēlu un 5 meitu tēvam ar 92 eiro pensiju, viņi jau savā, prātam neaptveramajā, nežēlībā ir neskaitāmas reizes cirtuši nazi mugurā !

Viņi pieprasa maksāt nekustamā īpašuma nodokli, piedraudot ar mana īpašuma – beztiesas atņemšanu !

Šiem cilvēkiem nav sirdsapziņas !

Vai prātam aptverams ir šis murgs 4. maija Latvijā ?

Tiesu izpildītāji kļuvuši miljonāri laikā, kad latviešu ģimenēm komunistu un čekistu “varenie” dzīviem plēš ādu pār acīm !

Vai lielāka nežēlība vispār var būt uz pasaules ?

Helsinki 86 ir vienīgā saucēja balss tuksnesī, ievērot likumību Latvijā !

Šis bezprecedenta ļaunums raksturo komunistu un čekistu pretlatvisko būtību !

Un cilvēki ar juridisko izglītību bezspēcīgi noskatās uz šo ārprātu, jo Latvijā Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvību APKARO !

Latvija ir kļuvusi par kanibālu valsti !

Bez mazākas žēlastības tiek iznīcinātas pilnvērtīgas latviešu ģimenes, tikai par to, lai tiesu izpildītāji dzertu tautas asinis !

Un kam var par to sūdzēties ?

Kas izdzird latviešu tautas moku kliedzienus ?

Man nebija nekādas iespējas savai lielajai ģimenei privatizēt, kaut milimetru dzīvojamās platības, jo dzīvoju ABSOLŪTI kanibāliskā Latvijā ! (Kur visu nosaka komunisti un čekisti).

Linardam Grantiņam nebija nekādas iespējas turpināt cilvēktiesību aizstāvības darbu Latvijā ! (Valdošā komunistu un čekistu elite to katagoriski napieļauj ari tagad) !

Apzinīgo latviešu “transportēšana” prom no Latvijas ir sasnieguši vēl nebijušus apmērus !

Latvijā palikušie tiek nozombēti un noskaņoti pret latviešu biedrībām, kas savā būtībā ir latviešu ģimeņu cilvēktiesību aizstāvības tradicionālās formas kopš 1866. gadā. (Jelgavas latviešu biedrības izveide Krievijas impērijā).

Atgādināšu, ka Jānis Čakste (daudzbērnu tēvs) bija tās priekšnieks ilgus gadus!

Šī latviešu ģimeņu tiesību aizstāvja gudrība lika pamatus Latvijas valsts izveidei Krievijas impērijā !

Bet, kopš 1993.gada 18. februāra nakts, komunistu un čekistu hunta aizliedza latviešiem biedroties, atbilstoši Rīgas Latviešu Biedrības likumīgajiem 1938. gada statūtiem! (Komunisti radīja savas sabiedriskās organizācijas ar SAVIEM cilvēkiem un saviem viltus statūtiem visā Latvijas teritorijā).

Tika pieteikts karš latviešu ģimenām un Latvijas kultūrai !

Tūkstošiem pērkamu, degradētu, komunistu un čekistu apmaksātu iztapoņu armija sāka imitēt latviešu kultūru ! (Tam pamatā varas noturēšanas vajadzība komunistu un čekistu rokās kopš 1993. gada 18. februāra nakts).

Šīs imitācijas drausmīgās sekas – Latvijas demogrāfiskā KATASTROFA !

Mans īpašums – Jāņa Čakstes vara krūšutēls (paldies Dievam) tagad atrodas Rīgas pilī ! (Izsaku publisku pateicību tam cilvēkam, kurš to ierosināja un panāca ! Vēlos satikt šo cilvēku un nofilmēt sarunu ar viņu savas dokumentālās filmas “Padomju stāsts 2″ ievada kadros. Mans e pasts ir elvismuseumlv@gmail.com.

Rakstiet droši , latvieši, kuri kaut ko zin stastīt par mana Jāņa Čakstes krūšutēla likteni kopš 1993. gada 18. februāra nakts, kad Latvijas patriotus – mūs visus (likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības biedrus) brutāli, prettiesiski, sitot, šaujot atdalīja no kolektīvās analītikas centra Latvijā – “Māmuļas” ! Kad tautai atņēma tiesības lemt un tikties savā latviskās tikumības pilī – “Māmuļā”.

-Atgādinu, ka to aiznesu uz likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības namu, lai godinātu mūsu valsts pirmā prezidenta piemiņu savā darba kabinetā!

-Atgādinu, ka komunistu un čekistu KRIMINĀLNOZIEGUMSRīgas Latviešu Biedrības iznīcināšana 1993. gada 18. februāra naktī, līdz šai dienai ir VALSTS NOSLĒPUMS nr.1.

-Atgādinu, ka Anša Ataola Bērziņa tiesāšana Latvijā ir komunistu un čekistu varas aisberga redzamā daļa !

-Atgādinu, ka latviešu daudzbērnu ģimeņu iznīcināšana ir čekistu un komunistu apzināta un mērķtiecīga rīcība ! (Tagad tas skaidri redzams Anša Ataola Bērziņa daudzbērnu ģimenes mērķtiecīgā iznīcināšanā).

Ģimenei atņemt tēvu ir nepiedodams grēks !

-Atgādinu, ka Linarda Grantiņa izcilo nopelnu noniecināšana ir 4. maija valsts apmaksāto juristu maizes darbs – jūdasisks un nicināms !

Prettiesisks un pretlatvisks !

-Atgādinu, ka virs 10 000 latviešu novešana līdz pašnāvībām (kopš 1993. gada 18. februara nakts) ir pērkamo 4. maija Latvijas juristu un žurnālistu nopelns !

-Atgādinu, ka neatkarīgās Latvijas valsts slīcināšana miljardu parādos ir Latvijas juristu un žurnālistu nopelns !

-Atgādinu, ka komunisti un čekisti ir pretlatviski līdz kaulu smadzenēm !

-Atgādinu, ka Helsinku 86 darbības apkarošana nozīmē latviešu ģimeņu tiesību apkarošanu !

Visiem latviešiem ir jāatjauno likumīgie 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūti mūsu izvarotajā “MĀMUĻĀ”! (Latviskās kultūras centrā, lai ikviens varētu brīvi piedalīties savas ģimenes tiesību aizstāvības darbībā).

Pamāte nav māte !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅA2.Cionisms,Grantiņš.Freimantāls.LRTTL. Grantiņš:

Tieši tā: “Latvijas valsts slīcināšana miljardu parādos ir Latvijas juristu un žurnālistu nopelns !” Viņi ir visur bijuši klāt un veicinājuši šo ārprāta noziegumu pret latviešu tautu- GENOCĪDU ! Es minēšu pavisam primitīvu piemēru, kas būtu jāsaskata pat bomzim tā pēdējā eksistences stadijā, bet tas nenotiek.

Kas ir tele-žurnālists Janka Domburs ? Liela daļa viņu uzskata par baigi foršu čomi, kurš velk gaismā neliešus, bet īstenībā viņš ir šīs sistēmas sargs, balsts un “Latvijas slīcinātājs miljardu parādos”! Viņš ir tautas masas zombētājs- noziedzīgs smadzeņu paralizētājs, kuram pienākas cilpa kaklā. Neviena viņa apskatāmā problēma netiek apskatīta pēc būtības, bet gan pēc valdošas kliķes interesēm. Tele- intervija ar Lembergu  http://www.delfi.lv/news/pasvaldibu-velesanas/delfi-tv-ar-jani-domburu/delfi-tv-ar-jani-domburu-pilna-intervija-ar-aivaru-lembergu.d?id=48874873 bija kopēji iestudēts teātris, kas, kā jau tas iepriekš bija paredzēts: polemikā “atmazgāt” Lemberga un līdz ar to arī visu pārējo pri(h)vatizatoru(cionistu- komunistu) noziegumus pret Latvijas Valsti un tās tautu. Visi tik augsti stāvoši žurnālisti strādā cionistu bandas vadībā un, protams, arī viņu interesēs. Piemērs: Runāja par ienākumiem… (privātie termināli) tik un tik tika nopelnīts par tranzīta kravas tonnu un nodokļus valstij Aivars esot samaksājis godīgi- neko neesot nokrāpis, viss kā paredzēts tāmē.

Nabaga tauta notic, kas viss ir vislabākajā kārtībā: Lembergs ir tīrs un Domburs drosmīgs žurnālists ar saviem tiešajiem jautājumiem !

Šīs diskusijas sausais atlikums ir: NOZIEGUMS !

“Vilks paēdis un kaza ir dzīva !”

Bet ĪSTENĪBA tika noklusēta !

Noklusēts no abām pusēm tika tas, ka šos TERMINĀLUS nedrīkstēja privatizēt ! Tiem bija jāpaliek LATVIJAS VALSTS īpašumā.

Tātad,- arī ienākumiem bija “jāietek” Latvijas valsts kasē, kur tie tiktu izmantoti tautas labklājības celšani: medicīnai, demogrāfijai, izglītībai, zinātnei utt., nevis jāiegulst šākāļ- žīdu lembergu, godmaņu, borovkovu un d.c. ārzemju kontos.

Cionisms,Grantiņš.LRTTLūk, tāds izskatās viltīgi izsmalcinātais cionistu apmaušanas teātris, kurā viens no galvenajiem aktieriem un režisoriem ir tieši šis NEVAINĪGI- DROSMĪGAIS žurnālists Izāks Domburovičs(janka domburs).

Es, protams, tikai paskaidroju sīkāk tiem, kuri nesaprata vai negribēja saprast Freimantāla kunga sacīto: “Latvijas valsts slīcināšana miljardu parādos ir Latvijas juristu un žurnālistu nopelns !”

Domāju, ka man tas izdevās un neviens, kas izlasījis šo rakstu, Domburu vairs neuzskatīs par godīgu cilvēku un vismazāk jau par latvieti !

H-86 & LRTT uzdevums ir: iznīcināt žīd- cionismu(komunistus un viņu represīvos orgānus-KGBistus) virs zemes.

Kad tas tiks izdarīts, tad iestāsies miers virs zemes, tieši tā, kā tas rakstīts uz šī ebreju demonstrantu plakāta(ebrejs ir bijušais jūdaists, kurš pieņēmis Jēzu kā mesiju un, kuram nav nekas kopīgs ar hazāržīdiem- krievžīdiem- cionistiem, kuri kā ērces iesūkušies cilvēces miesā).

Nāvi cionistiem- komunistiem, cilvēces ārprāta slepkavām !!!

Domburs,Lembergs.Grantiņš.LRTTVai tad šiem(tiesu izpildītājiem) Latvijas cionistu padibenēm nepienākās linču tiesa ?

Jautājums: vai viņu ģimenes locekļi, kuri rij šos tautai nozagtos labumus, ir jāatstāj bez linču tiesas ?

Uz to ir viennozīmīga atbilde: NĒ !!!

Tikai neiedomāsimies, ka viņi, bez “jumta” varētu tādos apmēros aplaupīt valsti un tautu !

Viņi bagātīgi “atskaita” tiem, kuri viņus sargā- cionistu MIDZENIM !

Tiesu izpildītāju ienākumi kopš 2010. gada:

Jānis Stepanovs 8 530 099 EUR Ainārs Šusts 4 015 532 EUR Ginters Hmeļevskis 3 133 997 EUR Andris Spore 3 027 505 EUR Aija Kalniņa 2 391 733 EUR Kalvis Dūrītis 2 257 212 EUR Jānis Tunnis 1 953 273 EUR Andris Sladzs 1 918 034 EUR Rolands Veinbergs 1 739 911 EUR Ineta Kaktiņa 1 661 687 EUR Sandis Tompsons 1 595 106 EUR Jānis Strižko 1,494, 454 EUR Andrejs Glumovs 1,235 966 EUR Inese Bože 1 207 504 EUR

0711.17

You may also like...

5 komentāru

  1. līdumnieks saka:

    Redzu un jūtu. Finka pareģojums nāk arvien tuvāk un tuvāk! Visu sazagto komunisti dabūs atdot latviešiem atpakaļ! Šobrīd Latvijas drošības dienesti par nolaupīto Latvijas valsti klusē! Un kā būs ar Latviešu biedrības Māmuļas atdošanu? Visu, kas tur bija, kas atdos? Un kad Latvijas tiesas būs taisnīgas tiesas? Par Saeimu nerunāsim. Neviena Saeima nav darbojusies tautas labā.
    1940.gadā Latvija jau pastāvēja 22 gadus! Bija izveidojusies no gruvešiem taisnīga, jauna, spēcīga valsts! Kur tā palika? Vai KPSS bija nosodīta kā fašisms? Kā pie varas drīkstēja palikt komunisti-slepkavas?

  2. līdumnieks saka:

    Gaisā šīs sajūtas virmo, ka tuvojas atmaksas laiks. Finks nespēja izskaidrot, kā tas nāks, bet zināja teikt, ka tas noteikti atnāks.Ne velti pēdējo bastionu, uzsēdies ćekas maisiem, tur komunista Andra Guļāna iebīdītais ģimenes draugs Jānis Maizîtis. SAB vadītājs pats pārkāpj Satversmi, liedzot Saeimas apstiprinātai vēsturnieku komisijai piekļuvi VDK dokumentiem. Vai Latvijas NATO sabiedrotajiem Vācijai, Lielbritānijai, Francijai, Amerikas Savienotajām Valstīm tas liekas normāli?

  3. Ernests saka:

    ——-
    .
    .
    .
    Admins
    Jūsu sacītais tiks izmantots šīs vietnes pirmajā lapā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *