Latvija- tā ir pasaules brīnums !

Šeit nerunāsim par pašu L. Lapsu: kas viņš ir un kas aiz viņa stāv… . Tas arī ir kas neaizskarams, “kas aiz viņa stāv”, jo savādāk viņu sen jau būtu sagrauzuši tārpi. Runa ir par tiem, par kuriem viņš raksta. Vai ir vēl kāda pasaules valsts, kurā viss notiek kā Latvijā ? Domājams, ka nav ! Neskaitāmi noziedznieki tiek atmaskoti, bet nekas nemainās. Viņi turpina ne tikai tālāk palikt savos amatos, bet arī veikt tālāk savus noziegumus. Kāds PIETIEK.COM komentētājs raksta:

Viltus taisnības cīnītājs

16.06.2024. 07:34

Negaudies – šogad karmas gads. Kas darīja labu – saņems labu. Kas darījis sliktu (un atzīsties Lapsa – Tu zini, ka esi viltus taisnības cīnītājs)- tam augstākie spēki sūtīs attiecīgos darba augļus. Nav ko vaimanāt – ko sēsi, to pļausi.

Pamazām cilvēki sāk saprast, kas ir Lato Lapsa !

Vai tad pašreiz notiekšais nav pierādījums tam, ko vienmēr uzsver LRTT savos rakstos, ka: aiz visa tā stāv cionisms un Suharenko Sinagoga kā šī hazāržīdu nacistu centrs Latvijā. Latvija ir ES “locekle”, kura ir stingri pakļauta šai “organizācijai”, bet arī tā par visu notiekošo LV klusē ! Tātad, atkal ir pareizi LRTT rakstītajam, ka ES ir pilnīgā cionistu kontrolē ! L. Grantiņu šī iestāde reiz centās apvainot antisemītismā… , tikai jautājums: kurš no šiem cionistu noziedzniekiem ir semīts, uz to man netika atbildēts ! Bet sava veida atbilde bija. Sakarā ar LRTT sūtīto informāciju ES deputātiem, tika viņiem noņemti e- pasti ! Un, tas ir tiešs LRTT “panākums” ! Tātad, cionistu smirdoņas nobijās !!!

Ja neviena pasaules organizācija nereaģē uz cionistu noziegumiem pret latviešu tautu, tad ir jāsaprot tikai viens, ka: latviešu tauta ir “pasaules varenajiem” nevēlams elements !

Kāpēc Latvijā nav iznīdēta krievžīdu okupantu valoda ? Tā nav ES valoda- tā ir slepkavu valoda !

Krievžīdi Latvijā uzvedas kā savās mājās ! Bet vienreiz tas viss beigsies. Lai visi dievi tai dienā stāv klāt šiem atkritumiem !

Dievs, svēti Palestīnu ! Lai velns parauj Palestīnas okupantus !

Kāpēc ?

20.06.24.

You may also like...

3 komentāru

  1. maigums saka:

    Tā doma par aligātoriem ir interesanta vizualizācijā,bet,tomēr,vai tas nav par maigu?

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Mja, ka tomēr pēc tiem svēto rakstu vēstījumiem tai Palestīnas valstij nebūs lemts pastāvēt un nezin kāpēc Dievs mīl neliešus? Kāds sapnis savdabīgs, bet varbūt tas par šo rakstu sapni bij vēstījums? Ieradās kāds gudrais pravietis ar norādi, ka vēl nav pienācis īstais laiks, bet tas pienāks latviešiem un viņi sitīs visu pasauli! Viņi bīstas no latviešiem ne tāpēc, ka tie ir super puper, bet tai tēvu valodā un asins kodols ir ielikts no Dieva, ko tie grib visādi uzdot, ka mēs taču arī esam. Tomēr jūs esat izdzimteņi un nekas vairāk! Krievu valodas vietā ir arī otra stylbiba, kad ieej kādā tirgotava, kur strādā pakestaniets, tad viņš ļoti sēro un runā tik in english. Kā nu kuram ar to angļu valodu, bet savās uzvedības izpausmes tie anglosaxsi vien tādi paši urlas mēdz būt. Visa viņu garīgā īpatnība ir bazties virsū ar savu varenību kaut pats6staiga nemazgā tas apakšbikses pa pusei gada, bet visur vajag publiskās vietās izpausties po russki. Tomēr latviešu īpatnība pastāv pāriet runāt po russki, ja tas ir ieradies kādā valstiskā iestādē. Viens risinājums visām bēdām – Ārā no Latvijas ar visām pojebenam, ko viņi sauc par bērniem. Tiem pastāv īpatnības aizsegties ar bērniem, ka viņi šeit ir dzimusi, bet tieši tāpēc arī tai karā karoja, lai svešo tautu izdzimteņi ne vairotu sevi Latvijas zemē.

  3. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=xfLXOHA6rPg

    Ukraiņu inteliģenta saruna ar krieveli. kurš netieši atdzīst, ka krievu vairums ir stulba masa,bet ne ukraiņi un tāpēc ar tiem sarunājas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *