Kremļa atšķaukas- Šlesera vemas

https://www.facebook.com/latvijapirmajavieta/videos/1106009047043091

Protams, ka A. Butāna jautājums “pēc BŪTĪBAS”- vai mums Latvijā ir vajadzīgs kaut viens, ar asins smārdu piesātinātais slepkavu valsts pilsonis, ir būtisks, bet ne pēc BŪTĪBAS. Pēc būtības šis jautājums būtu: “Par cik šo okupantu valsts pārstāvju atrašanās Latvijā atbilst Latvijas SATVERSMEI ?” Ja Butāna kungs to būtu pajautājis tādā FORMĀ, tad izdzimtenis- kriminālelements Šlesers, nebūtu varējis izpausties ar savu idiotisko demagoģiju. Un ja būtu, tad varētu ar tādu pašu idiotismu arī pretjautāt: Ko tad tāds Silovs ir tādu veicis ? Tieši otrādi, Silovs ar Latvijas hokeja komandas palīdzību ir kļuvis slavens. Ejot tālāk Šlesera demagoģijas virzienā varam arī jautāt,- bet varbūt bez Silova mēs būtu iekarojuši SUDRABU, jo daudz jau arī netrūka. Vai esot Krievijā Silovs būtu kļuvis slavens ?

Redziet, ja sekojam Šlesera loģikai, ātri varam kļūt par idiotiem. Un tad vēl jautājums- kāpēc dzīvojot visu mūžu Latvijā, Silova vecvecāki neapguva latviešu valodu ? Lūk, šis jau ir jautājums pēc BŪTĪBAS. Droši varam sacīt: neapguva tāpēc, ka uzskatīja sevi par vērtīgākiem nekā iezemiešus- latviešus. Tās jau ir nacistiskas- šoveniskas izpausmes ! Un arī droši varam sacīt, ka ne ar ko neatšķiras no tiem, kuri latviešu valodu uzskatīja par SUŅU VALODU !

Ar to es gribu sacīt: ja mēs gribam sev uzcelt demokrātisku un plaukstošu valsti, mums ir jādzīvo pēc LIKUMA, nevis jāvadās no emocijām. Mēs esam liecinieki, ka noziedznieki šodien tiek pie teikšanas ar noziedzīgas emocionālas demagoģijas palīdzību ! Lētticīgais latvietis tiek jāts no visām pusēm.

Ja Latvija dzīvotu vadoties pēc Satversmes, tad Šlesers sen jau būtu aiz restēm ! Un tas nepatīkamākais, ka Šlesera uzsāktās diskusijas rezultātā, nonākam pie secinājuma, ka Silovi ir parazīti un nekas vairāk, jo tikai caur Latviju tikuši pie “varoņtēla” ! Te tad arī der atgādināt: ja gribi pret kādu pacelt dūri, tad neaizmirsti, ka pret tevi arī tā pacelsies. Un nevar zināt, kura izrādīsies spēcīgāka ?

Domāju, ka tādiem Siloviem tas maz interesē, izņemt Šleseru, kurš izmanto jebkuru situāciju, lai sevi parādītu !

15.09.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Būt – būtība – bitjo – beauty ir pretēja nozīme – Tube – pildījums. Nu nevajadzēja Soviet laikos tiem latviešu valodas zināt i šodienā arī lielākajai daļai tās nevajag pēc garīgās būtības. Nu pieņemsim to pašu jūsu nicinato latgalieti, ka viņam arī nevajag vidus dialektā mācīt savus bērnus, bet vish runā vidus dialektā, jo viņa valodu izsmej tie paši ar pārākuma sajūtu. Tomēr latgalietis tiko pārbrauc savas robežas un momentā sāk runāt tik pa lotgoliskom i nusosplyj jis uz to vidus dialekta. Kā brauc atpakaļ uz chulja pusi, tad etniskās robežas šķērsojot pāriet uz vidus dialektu. Dzīvot netraucē! Tomēr krievu inperialistiem ar belashu smaku visas valodas sev apkārt ir nicinamas, kā vien tikai respects pret angļu vai vācu valodu. Tu vari tiem stāstīt vēstures lekcijas un zinātniski pierādīt, ka krievu valoda pēc būtības nav pielīdzināma latviešu valodas garīgai būtībai, jo tanī zūd tās vārda pildījuma nozīmes, ko izsaka latviešu valodā un tie visur bazisies ar savām hujnam virsū censdamies visādi ar dūri pierādīt, ka viņus vajag uvazhatj. Visu pirms pašiem jāsaprot tas, ko liec sev acu priekšā par Godu! Nevajag latvietim kriminālās dzīves ponatijas un vēl visādas samazgas savā zemē pieņemt par godajamam lietām. Peckles caurumā to Sleseru!

  2. Maija saka:

    Es arī piedzimu Latvijā PSRS laikā. Un jau toreiz Krievijas krievi teica, ka uz Latviju dzīvot brauc nevis krievi, bet Salašņas! Viņus neviens uz Latviju ar varu nav dzinis. Šlesers ir melīgs Maita! Pilnīgi piekrītu Butāna kungam!

  3. Labi teikts un precizi saka:

    “‘vari tiem stāstīt vēstures lekcijas un zinātniski pierādīt, ka krievu valoda pēc būtības nav pielīdzināma latviešu valodas garīgai būtībai, jo tanī zūd tās vārda pildījuma nozīmes, ko izsaka latviešu valodā un tie visur bazisies ar savām hujnam virsū censdamies visādi ar dūri pierādīt, ka viņus vajag uvazhatj.””

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *