Nē, viņi nav jānošauj vai jāpakar, bet gan jānosit !

Priekam nav iemesla !

Minsteres debilantu varas tandēms ir pazudis no lielās skatuves, bet tas nenozīmē, ka viņi ir prom no “lielās siles”.

Abi, apzogot tautu ir kļuvuši pasakaini bagāti- bezskaitlīgu miljonu īpašnieki.Tā nauda ir nozagta no medicīnas, izglītības un no visa pārējā, kas varētu kalpot labklājībai. Viņi nav pieskaitāmi cilvēku rasei un tāpēc viņiem nav piemērojams sods, kāds pielietojams cilvēkveidīgām radībām. Viņi ir jānosit- jāizdedzina kā indīgas ērces. Viņi ir cionistu “darba instrumenti” ! Cionisms ir daudzreiz ļaunāks par nacismu un komunismu !

Ne jau savu zināšanu dēļ šie gara kropļi tika iecelti “prezidentos”, bet savas sātaniskās izcelsmes dēļ. Abi šie izdzimumi ir ar izteiktām šizofrēnijas pazīmēm. Šizofrēnija nav slimība, kā to šodien cenšas skaidrot, bet gadu simtiem tā ir tikusi dēvēta par sātana apsēstību, kas tika ārstēta ar “Sātana izdzīšanu”(eksorcisms).

Viņi savu svētību saņēma no sātaniskajiem cionistiem, kuri šodien ietekmē visas pasaules valdības. Latvija 100%tīgi atrodas šo krievžīdu izdzimteņu varā. Latvijā neeksistē neatkarīgas valsts pārvaldes. Visas ir viņu kontrolētas. Ja kāds cenšas pret šiem Ciānas izdzimteņiem ko iebilst, tas nākošās dienas vakarā jau atrodas morgā !

https://ir.lv/2020/01/14/deva-tev-iespeju-bet-par-to-bija-janes-slogs/

Un, vai tad šie kropļi pēc viņu “padzīšanas” ir kur pazuduši ? Nē ! Visi saņem ārprāta kompensācijas vai pensijas !

Mēs nedrīkstam šos izdzimteņus aizmirst atmaksas stundā !

04.04.24

You may also like...

6 komentāru

  1. Valda saka:

    LTV palaidusi kārtējo “jociņu” – 1.aprīlī Panorāmas laikā uz ekrāna parādījies uzraksts, ka Alvis Hermanis, JRT režisors, smagā stāvoklī atrodas reanimācijā. Viņa vecāki to redzot, protams, uztraukušies, mēģināja viņu sazvanīt un prasīja, kas tev ir noticis? Hermanis, protams, sadusmojies par tādu joku.
    Izrādās, viņiem TV tas skaitās melnais humors, ko diemžēl visi nesaprot. Arī tas, ka viņi ņirgājas par saviem skatītājiem un ir piedalījušies viņu vajāšanā, arī ir tikai melnais humors!
    Laikam taisnība ir zēniem no JKP, kuri teica, ka LTV ir Saskaņas un ZZS pakļautībā. Un teledīva Sipeniece, kurai arī patīk paņirgāties par cilvēkiem, esot draudzene Amerikam.
    Tad jāprasa, par ko tiek tiesāts Grantiņš? To, ka viņš solās izrotāt laternas, vai raksta, ka kāds jānosit, arī var pie tiesas interpretēt kā melno humoru?
    Ja kāds no Hermaņa vecākiem no šādas ziņas dabūtu infarktu, tad mērkaķi tikai pasmietos un teiktu, ka nesaprot humoru!
    Žēl, ka mums nav savas televīzijas un radio.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Diemžēl tā realitāte ir tāda, ka latvieši negrib sist nost savus pāri darītājus un grib sadzīvot cilvēku mīlestības vārdā. Jaunās tehnoloģijas visus pārvērtīs par paklausīgiem pilsoņiem! Melnā humora īpatnības īpaši tiek cienītās Anglijā un tas humora izjūtas daudziem vienkārši ir garīgās preteklibas, bet tie smej, kad cilvēkam ir slikti. Tā nu ar tās TV vai Radio darbinieku garīgās īpatnības ir bieži vien tā pati shizo frenija, jo runāt tos melus, ko tie melš vienkārši lielākā daļa nespēj. Viņiem teātris, kino ir vien melus māksla! Cilvēkiem patīk konfektes – Meli – kas iepakoti krāsainos papirisos un tos ēd lieloties viens otram, ka nespēj izdirsties, jo augu tauki ir visu organismu pārveidojuši par netrudejosu. Krāsainie žurnāli!? Paskatit tas sejas un visiem ir problēmas ar alkoholu, narko, tabletēm, azartspēles utt. Visādi tie grib pielūgsmes pret sevi un shizikiem tieši tas lietas izpaužas, ka tie raujas pie varas vai sportā bieži arī parādās viņu debilie. Tāpēc arī sportistus kultivē politikā!

  3. par latviešu valodas bendēm saka:

    Aiga Veckalne un viņas Iekļaujošas valodas ceļvedis

    Izdots “iekļaujošās valodas” ceļvedis: bez dāmām un kungiem, bez sievietēm un vīriešiem
    https://jauns.lv/raksts/zinas/600106-izdots-ieklaujosas-valodas-celvedis-bez-damam-un-kungiem-bez-sievietem-un-viriesiem

    Kā locīt jaunu vietniekvārdu VIŅO
    https://www.pieturzimes.lv/bezmaksas-vertigie-resursi/ieklaujosas-valodas-celvedis/

  4. Pārmaiņas saka:

    Cits viedoklis no cita skatu punkta – Krimas padomju sociālistiskā ēbreju republika.
    https://youtu.be/dt8XoHglIks

  5. AG saka:

    Viņi tev nedeva savu dirsu? :)))

  6. bet nestreso ag, mees to jau zinaam saka:

    AG 2024. gada 6. aprīļa 22.01
    Viņi tev nedeva savu dirsu? :)))

    – vai tev zilo pajolim vislaik jaaperaada, ka esi arii kretiins???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *