Kāmēr šie sātanisti mīdīs Latvijas zemi, nekas nemainīsies…

Par šiem mēsliem ir jāraksta un jāraksta, lai netiktu aizmirsti viņu noziegumi !

Kāmēr šie sātanisti mīdīs Latvijas zemi, nekas nemainīsies. Ir pilnīgs absurds domāt, ka šie čekas izdzimumi paši un viņu ideoloģiskie senči, kuri slepkavoja un laupīja, cels mums pārticīgu dzīvi ! Šeit redzamie & co ir nošaujami bez nekādas tiesas lēmuma, jo viņi, kad stājās partijā un VDK slepkavnieciskajos orgānos, pašrocīgi “parakstīja šo LĒMUMU” !

Viņi nedrīkst atrasties starp mums. Kāmēr viņi šeit būs, mēs nekādu Svētību nesaņemsim no Garīgās Pasaules. Šie sātaniskie deģenerāti pēc viņu nosprāgšanas nedrīkst tikt aprakti Latvijā. Viņi ir sadedzināmi un izkaisāmi cilvēku neapdzīvotās vietās- Kolimas tundrā !

16.09.23

You may also like...

4 komentāru

  1. Par 4.maija salašņām kremļa vatņika mērcē saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=-niui_9fthI

    Par krievu okupantu atkritumu, kas gadiem parazitējis LV, nplēmis piepelnīties Baltkrievijā, pielienot lukašistam, viņa režīmu medaini slavė un cītīgi apmelo LV, kā jau dzimis melis-kremlins! Daudzi viņa pārmetumi par valdošo režīmu ir visai pareizi, bet to sapinot ar okupantu izdomu iznāk pretīga melu putra, tipiska visiem kremliniem!

  2. Par 4.maija bandas mamikiniem valdiibaa un vadiibā saka:

    https://klik.tvnet.lv/7855068/zelenskis-asinains-klauns-mamikins-krievijas-propagandas-raidijuma-izsmej-bucas-slaktinu?_gl=1*1p3nikz*_gcl_au*NjA3NzAxMjgxLjE2ODgyNTYzOTg.&_ga=2.76863701.1574570446.1694899676-1975758733.1688256396
    “Zelenskis – asiņains klauns.” Mamikins Krievijas propagandas raidījumā izsmej Bučas slaktiņu

    Taads totaals melis un amoraals meesls mamikins jau nav vieniigais preteklis muusu, no tiem “atbriivotajaa” dzimtenee! Bet gan taadi ir tuukstoshu tuukstoshiem Latvijaa, kangaru valdiibas nodeveeju pietureeti jau 33.gadus un ar varu un naudu bagaatiigi apgaadaati naidnieku puuzni, kas slepeni cakli kalpo kremlim un gaida “iisto” briidi, lai uzsaaktu asins pirti “fashistu” Latvijaa.

  3. STIPRIE VĀRDI saka:

    Šodien aprit 40 (četrdesmitā) diena, kopš nosprāga (jo mirst cilvēki, nevis latviešu tautas bendes) viens no vislielākajiem iLatvijas koloborantiem, komunistiem, izdzimteņiem,Padomju okupācijas režīma tiesmešiem (kopš Arvīda Pelšes laikiem 1958.gada) Imants Ivars Frīdrihsons, dzimšanas datums: 24.12.1933, miršanas datums: 08.08.2023. Lai kolaborants Imants Ivars Fridrihsons deg ellē! Lai nosprāgst arī kolaboranti čekisti Aldis Plaudis, Aivars Borovkovs, Guntis Indrihsons, Anatolijs Gorbunovs, Ivars Godmanis, Andris Guļāns, Ivars Bičkovičs!

    Lai kolaborants Imants Ivars Frīdrihsons

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Sēdot dzerdams kafiju publiskā vietā parādās kāda pazīstama seja, kas arī pievienojās pie kafijas dzeršanas, tad nu sākās runas par tiem pašiem žīdiem, ārlietu ministra – preza ne būtību, latviešu bēdām un tās trulibam. Tā nu rudenim tuvojoties atkal tas asins tēmas paaugstināsies? Runājot iz pieredzes par to, kā zhidi savos rituālos kauj nost lopus vīrs izstāsta kādu vēstījumu no vecākās paaudzes. Ka žīdiem no dzimšanas acis ne veroties vaļā un tie žīdu garīgie priesteri īpaši zogot kristieša bērnus, lai savos rituālos iegūtu no tiem vajadzīgās asinis ar kurām apsmeret acis saviem kropleniem, tad tās atveras! Nu tās šausmu lietas ir dzirdētas par revolūcijas nebūšanām kurās latvieši paši bij piedalījušies, bet šodiena ziņas par notiekošo Ukrainā vien izsaka to pašu ne būtību, ka zog bērnus. Zog i maucībai, i saviem rituāliem, kā arī orgānu parstadisanai. Anglijā darba rūpnīcas ēstuvē sievietei pa prasīdams ielikt traukā kartupeļu biezputru ar sieru šķelmīgi bij jānoskatās uz viņas roku, ka no elkoņa sākot tai ir piesūta bērna roka, kas kustas nevainojami, bet tomēr to putru ēst bij tā sarežģīti. Vien domājot, ka tas orgānu pārstādīšanas ir izvērstas jau tik tālu, ka jums latvieši ir jāgatavojas šķirties no saviem pipelu stokiem! Kur tie tiks pielietoti, kad Stambulas konvencijas vārdā jusu bērniem nogriezis Semeni!? Protams tie tiks piesuti pie General majores Ilzes Pizdeles būtības. Vīrieši tāpat nekur šajos laikos nav derīgi un visus atbildīgos darbus sen ir uzņēmušās nest uz sevim virietes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *