Mafijas pārstāvji Saeimā vai Saeima kā mafija ?

Elektroenerģijas tarifu PROBLĒMA

Lai problēma būtu saskatāmāka, tad “paņemsim” divus deputātus, vienu no PAR un vienu no ATTURAS: Artūru Butānu un Edgaru Tavaru. Butāns ir PAR, tātad, uzskata šie tarifi ir kaitīgi valstij un tautai, bet Tavars, kurš ATTURAS, ka tas ir izdevīgi valstij un tautai, tā apliecinot, ka viņš īsteno savu vēlētāju gribu. Vai tas tā ir, vai tā ir vēlētāju griba, kuri viņus ievēlēja ? Protams, ka nav, tātad Tavara varza, visi tie, kuri ATTURĒJĀS, ir piekrāpuši savus vēlētājus, kas jau ir kvalificējams kā kriminālnoziegums.

Cilvēki ar veselu saprātu tā nebūtu uzvedušies.

Tātad, ir kāds iemesls, kāpēc šī varza tā uzvedas un tas ir: SAVTĪGI NOLŪKI ! Savtīgi nolūki Valsts Struktūrās nozīmē: SABOTĒT VALSI un dzīt tautu nelaimē !

Kas tiek darīts ar valsts sabotieriem kara laikā ? Pareizi, tie uz vietas jānošauj ! Miera laikā: maksimāls ieslodzījums ar pilnīgu mantas konfiskāciju ! Bet tas jau nebeidzas ar šo smerdeliko deputāteļu “pielikšanu pie sienas”, ir jānoskaidro, kas aiz visa tā stāv, kuri gūs labumu no šiem ĀRPRĀTA TARIFIEM ? Un te tad mēs nonākam atkal pie tiem pašiem, kuri apzināti neveica Latvijas Republikas DEOKUPĀCIJU pēc neatkarības atjaunošanas. Par to visi, arī šeit pieminētie PAR balsotāji, klusē, jo aiz visa tā stāv starptautiskais cionisms– nolādētā krievžīdu hazāru mafija ! Tā ir viena ārprāta, ne tikai antisemītu banda, bet visas anticilvēces banda, kura kā ērce sūc dzīvības sulu no visas cilvēces !

Kāmēr šis sātaniskais cionisms(komunisms)– sātanisms netiks fiziski iznīcināts, nekas nemainīsies.

Ja mēs paskatāmies un provizoriski sastādīto jauno valdības sastāvu, tad jāsaķer galva un jāskrien mežā !

Cik ir tādu, kuri šo jautājumu par cionismu paceļ atklāti un pēc būtības ? Izņemot L. Grantiņu, es Latvijā nezinu nevienu. Šo jautājumu pēdējā laikā “pacēla” vēsturnieks- profesors Indulis Ronis… jā, un tūlīt pēc tam tika “aizraidīts pie senčiem” !

L. Grantiņš atkal un nebeidzami tiek tiesāts par: nac. naida kurināšanu un valsts varas varmācīgu gāšanu ! Jautājums: vai hazāri- krievžīdu noziedznieku banda ir NĀCIJA un Latvija ir valsts tās īstajā izpratnē ? Nē, tā ir komunistu- cionistu mafijas kartelis !

Labdien,

Vēlējos Jūs informēt par nākamās tiesas sēdes datumu, kas nolikts uz 28.09.2023 pl.10:00.

Tiesas sēde tika pārcelta, jo prokurore izteica tiesai lūgumu iegūt papildus informāciju vai nopratināt tiesas sēdē tos trīs ekspertus, kuri bija gatavojuši savu atzinumus krimināllietā, kuros izteica savu viedokli par to, vai ievietotie portālā raksti satur vai nesatur Krimināllikumā noteikto nodarījumu pazīmes.

Ar cieņu,

Jānis Vilders

Lūk, kropli nolādēti sātanisti, kuri par Latvijas izlaupīšanu būtu jānosit, bet viņi, pēc savu noziegumu veikšanas un atstādināšanas, aizrotēs uz vēl ienesīgākām vietām.
Ciānas izdzimumi kopā mācījās, kopā zaga, kopā tika par Latvijas Valsts galvenajām amatpersonām. Ne jau viņu nopelns tas ir, ka tika šajos amatos, bet gan Sinagogas(sātanistu midzēņa) !

13.09.23

Jolanta Dzeisone

Inga Bērziņa !!!

Sveicieni no KuldĪdzniekiem !!! Kauna nav???Vai tad par Latviešu Tautu nedomājiet ? Jūsu alga -atļauj samaksāt elekrtrības rēķinus,bet daudzu pensonāru gan vairs ne !!! Man vairs nav saprotams -kāpēc Jūs tur vispār esiet, ja nestrādājiet Latviešu Tautas labā ?? Kas Jūs Vada?Kas Jūs esiet par Zvēriem ? Vai esiet padomājuši par maziem uzņēmējiem ? Tak pie kājas Jums, tas tagad ir skaidrs !

You may also like...

8 komentāru

  1. Matīss saka:

    Latvija,tāpat kā Ukraina, ir mafijas grupējumu valstele,tikai pašlaik nenozīmīga,lai kautko Rietumi mainītu.Tāda pat ir izdevīga.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Veselā saprāta tiem nav bijis i nebūs, kad pasēd pie Dizveikala – Par savējiem – padzert kafiju, tad vien jānoskatās uz tām savdabigajam zemgaliesu pēcteču ārējām īpatnībām, ka tās trulibas, ko Grantins izceļ par baltu gēnu ir vien no paranenormalas pasaulites. 90 tajos pienācās lielākajai daļai saskarties tirdzniecības lietās ar izsiteju nebūšanām un ir mainījies kas!? Oficiāli likuma kārtībā jums izraksta rēķinus un sodus, ka protams ne nomaksājot līdz noteiktajam datumam vēl tiek likti procenti. Tomēr latvieši kārtējo reizi parāda savas dīvainības un priecājas par basketbola ne panākumu – 5.vieta. Padomajies!?

  3. Skumji, ka tas viss aktuāli arī šodien! saka:

    РУССКИЙ БУНТ в Латвии? Пришло время ПОСТАВИТЬ ИХ НА МЕСТО

    https://www.youtube.com/watch?v=_tbIAtPbHVQ

    Pārraide laba, bet patiesībā ir daudz sliktāk un te redzamie domājoši savādāk krievi ir superminimums, kas neko nemaina no viņu milzu masas, kuru nolādētie 4.maija kangari visiem spēkiem pietur no “tiem atbrīvotajā” LV!

  4. Tas pats notika arī visā Baltiijā! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=F6f4UGNJ9zA

    Страшнее СТАЛИНА только…ПОДРОБНОСТИ зверств ВОЖДЯ СССР

    Mēs, mūsu tauta piedzīvoja to pašu, bet vainīgie un to atbalstītāji ne tikai nav sodīti, izdzīti vēl šodien, bet gan saņem dāvanā pilsonību bez mūsu tautas piekrišanas un kangaru amatos likti, vada un māca, kā mums dzīvot!

  5. Par 4.maija visu veidu stulbeņiem un nodevējiem! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=BF0YPYe4E68

    Vai viņi visi un Lange ir stulbi vai tomēr pamatotas ir aizdomas, ka tie ir nodevēji, jo garīgi veselam un neuzpirktam katram latvietim ir skaidrs, ka VISUS okupantus ir jāizvāc no valsts, nevis tiem jāzina mūsu valoda, lai varētu ērtāk pazemot un nīcināt latviskumu mūsu pilsoņos, kangaru ieliktus svarīgos valsts amatos??!

  6. Pārmaiņas saka:

    Jautājumi uz kuriem nav atbildes.
    Dmitrijs Bikovs – rusofobs, secina, ka krievijā valda sekta pēdējos 500-600 gadus.
    https://youtu.be/KQiW0SOTvyk

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Nav jāmāca svešajiem mana tēvu valoda, kā vien ar kāju pa dirsu un prom no Latvijas. Iemācījies runāt manā tēvu valodā nekādi cilvēks nekļūst par piederīgu manai radu saimei. Nu pirms kāda laika guļot miega stāvoklī dzirdu kāda vīra stāstu pa radio angliski, bet viņa stāsts par veidojas kino. Vīrs stāsta par savu ceļu, ka ir atbraucis no Austrālijas un viņa tēvs ir latviešu leģionārs. Vo! Ta nu tas stāsts iesēdās smadzenēs un gribas vien tādiem latviešiem, kas ir atbraukuši uz Latviju novēlēt veiksmes, lai Dies viņiem palīdz. Cik ir tādu, ka nav sanācis redzēt tās Tēvu zemes? Dēļ tās svešo ļaužu klātbūtnes arī atgriezties daudziem ir bijis sarežģīti, ja sveša zemē dzīve pakārtota, bet Tēvu zeme visas septes tik caur kriminālo lupu jāpārkārto, tad nu vien labāk palikt tai sveša zemē. Kad svešos dabū prom, tad arī savā zemē tās saimnieciskās lietas kārtos tā, kā to vajag pašiem un savus tautiešus neatkarīgi no tā, kā un kāda valodā tie runā sapratīsim.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *