Māris M. Kādreiz nesapratu, kāpēc komunisti streso ?

Armands Puče: Menti kā Latvijas valstiskuma rūsa…

https://www.la.lv/armands-puce-menti-ka-latvijas-valstiskuma-rusa

Nu skaisti aprakstīts par mentiem. Precīzi. Bet raksts jau nav par mentiem, ja pamanījāt. Raksts ir savējo atmazgāšana un pretinieku noķēzīšana – to pašu netīro mentu apzināta sajukšana kopā (un sasmērēšana) ar to vienu, kas to stalli cenšās izmēzt. Vienlaikus raksts atklāj to rūpi, par ko šie sakanie cērmes tā norūpējušies. Kādreiz nesapratu, kāpēc komunisti tā streso par viņu noķēzītā knābista došanos uz Ukrainu. Tagad sapratu. Rakstā viss uzraktīts – tur ir gali Latvijas komunistu stūrētajai cigarešu kontrbandai. Viņš ir par tuvu pietuvojies tiem. Neaizmirsīsim, ka arī Ukrainā pašlaik notiek cīņa pret korupciju un turienes korumpanti pat teorētiski nevar būt svešinieki mūsējiem.

Paldies par rakstu. Tas ievieš skaidrību… (zālē smiekli)

LRTT:

Pirmais jautājums, kad izlasi šo rakstu, ir: Kurš tev, Puče, to pasūtīja ? Uzrakstīts nav nekas jauns, to mēs visi zinām. Puče ir īsts šīs sarkanās cionistu sistēmas glumeklis. Liek citiem nosaukt vārdus, bet pats nenosauc nevienu, kaut gan zin, kas ir tie, kuri šo sistēmu uztur ! Un, skat’ tikai, cik varens uzbrauciens Jurašam ! Ja izvērtējam šo rakstu pēc BŪTĪBAS, tad visa ļaunuma sakne ir tieši Jurašs. Tas ir tik uzkrītoši, pat ja Jurašs būtu patiešām visa ļaunuma sakne, tad pēc Pučes raksta, tas liktos apšaubāmi !

Atcerēsimies tikai, ko šis deģenerāts rakstīja par Raini(atvērt) !?

Pirmais komentārs jau arī ir vistiešākais pietiek.com:

WOW

30.08.2023. 06:56

Ko tad atkal lembergisti te aizstāv? Atkal sajaukti peļu sūdi ar putraimiem. Par mentiem tā kā viss būtu skaidrs. Bet kāpēc te atkal iepīts Jurašs? Laikam kādam pārāk spēcīgi uzkāpis uz varžacīm? Vai varbūt drusku augstāk?

01.09.23

You may also like...

16 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Pēdējās dienās ziņas kļūst jūtami pozitīvākas.
    https://youtube.com/live/4bivwZ2V0GI?si

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Tad nu arī Briedim norādīja uz tā pareizā menta telosanu, ka vecīt labāk nevajag, jo vēmiens nāk, kad pienākas dzirdēt par apzinīgi izpildigo Latvijas republikas policiju, kas kļuvis par boksa chempi. Tautai nav vajadzīgs tāds tēls boksa ringā, ka policaji nekad nespēj notvert zagļus un slepkavas, bet par uzlīmi uz pudeles, kas nesaskan ar taromata kompjuterizeto aci tie ir gatavi veikt izmeklēšanas procesu. Tā nu Soviet laikā izaudzinata menta būtība saauga 90 tajos ar kriminaliem i visi narko procesi valstī tiek uzraudzīti caur mentiem. Kā nu tika iznīcināti Soviet laiku kolhozi un uzņēmumi, ka ieveda milzīgos daudzumos alkoholu no Polijas un suragat maltītes bez jel kādiem šķēršļiem un to visu tirgoja oficiāli. Šodiena tie ir pārvērtusies Dizveikalos un neredzamie gondoni staigā pa Latviju sanemdami dividendes par Saimnieciskās darbības iznīcināšanu, kas Soviet laikos bij izveidota Latvijā ļoti augstā līmenī. Smērē augu tauku pastas uz caurspīdīgas baltmaizes i uzdzer pa virsū aliņu – Mentu būšana!

  3. ES saka:

    Ar šitiem Maskavas karaskolas audzēkņiem Igoru Rajevu ir pilna mūsu Dievzemīte- LATVIJA.

    Этнический украинец Юрий Швец, бывший член резидентуры КГБ СССР в Вашингтоне, который после развал союза уехал в США, активно освещающий события русско-украинской войны, утверждает, что властные структуры Украины пронизаны агентурой ФСБ.

  4. Piņķis Pudiķis saka:

    Visur,kur ir krievi (okupanti),ir smirdoņa,un noziedzība. Ne jau menti saauga kopā ar kriminālu ! Bet gan VDK/VDD taisīja no sava aģentūras tīkla “autoritātes”krim.
    Haritons aģents ietekmes . Kad šo nošņorēja par izvarošanu. Un par šo izv,viņš tika notiesāts 1 reiz. Pirmoreiz . Vinam VDK piedāvāja 2 vus variantus . Vai krim.autoritāte vai pie pidarasiem iesi sēdēt.
    CIRKS ir cits . Kriecu okupantu menti,latviešiem ir redzami. Šie kolhoznieki un viņu mātītes. Vēl pagaidām viņiem ir vara un iespēja notiesāt,iesēdinātm .
    Atminos 90 tajos. Zemessargus. Baidījās policija no mums . Mentos bija visi okupanti. Nu tad arī mums bija spēks. Varas nebija. Tiesas piederēja okupantiem . Valsts drošība,izņemot ZS,arī. Cik bija gadījumu,ka vajadzēja bataljonā dzīvot. Jo tiesas ,menti gribeja iesēdināt. Bet bataljonu iekarot,brūns tecēja pa bikšu staru ārā. Un tecēja,kad mēs izbraucām ārā pavizināties,ar operatīvā transporta ugunīm. Visi krievu okupanti slēpās. Jo dabūjs pa kupri,momentāli. Un visa blatošana,kā viņi jebaļi mat moju,blad…izbeidzās. un krita šie ceļos. Un būtu arī sūkājuši,ja dotu.
    Viss ir mācība! Mūs ZS iznīcināja VDK. . No galvas. Bet to galvu,klonēto. Vajadzēja nošaut. Pat nosist. Ar automāta laidni . Ko šodien ,mēs to izdarītu. Zinot krievu viltību,melus.
    Es pats teicu,ieņemjam LPSR saeimu,es pats ar savu rotu noturēsim. Un pievilksies citi ZS bataljoni. Un ieņemsim VDK. Cietumu Rīgas. Visus Gorbunovus,Godmaņus vedīsim uz mūsu cietumiem. Bet VDK,krievu izlūkdienests bija spēcīgāks. Tad. Tagad,būs kā es saku. Visi,pilnīgi visi menti,tiks aizvesti uz cietumu. Operi tiks ievietoti kopā ar visiem ieslodžītajiem. Lai paši kruķījās kā var…,jo ZS slepkavības nolūkā ,jau virs 10 gadiem liek pie visiem ieslodzītajiem. At VDK likumu izdotu . Krievu okupanti,arbildēs,ar savu dirsu,veselību un dzīvību. Par ZS latviešu slepkavošanu. Un darīsim mēs tāpat,mācīties mums bija no kā. Kremļa.
    Pat ejot pa ielu. Redzu operus krievu. Nodzērušies…Nu nositīsi tu vienu,divus,trīsus…,tas nav tas. Cietumā. Viņu vieta. Melnajā zonā. Viņus nositīs savējie. Jo viņi ir tādi paši,kā visi. To Grantiņam grūti saprast. Kā dzīvo Latvijā latvieši,pēdējos 30 gadus. Tas ir skaidrs. Bet paldies par to,ka tiek uzturēta šī neta vietne. Tas jau ir daudz .Vien,mazāk muldēšanas par neatkarību,medaļām,israēlu,. Bet par Maskavu vajag runāt. Ļaunuma sakni. Latvija ir pilnīgi nomākta,ar Krievijas okupantiem. Pilna.
    Lange,Ulmanis,šie krievu NKVD izdzimeņi,sludina,ka katru krievu okupantu ir jāapmāca latviešu valodai. Maitas. Abi divi sēdēs cietumā,kopā ar saviem apmācajiem.
    Nav jau grūti,ieņemt kādu no Latvijas pilsētām. Latvisko. Un tur atjaunot LR. Tas ir vienīgais ceļš,uz Neatkaŕibas atjaunošanu. Un mūsu valsts LR.

  5. Pareizi, tikai ieņemt vajag arī Rīgas pili un visu darīt leģitīmi. Pateikt prezidentam kas viņam jādara un nolikt priekšā papīru. Tālāk pēc https://tautastribunals.eu/?p=62599

  6. Ololo saka:

    Piņķis Pudiķis, ТОБi ПiЗДА. Tu pats par to zini, ja tu biji mentu klients

  7. Piņķis Pudiķis saka:

    Leģitīmi? Neapšaubāmi!Tiesiskums,likums,Satversmes likumi un pārējie,kas ir līdz 1940g.17.jūn.izdoti. Pārējais viss ir neleģitīms. Un Pilī vai pilīs,nekādus papīrus parakstīt neviens nevienam nedos. Pat nesapņojiet VDK/VDD darboņi. Cietumā tiks izsniegta apsūdzība. Un jāparakstās būs par saņemšanu. Pēc rūpīgas kriminālizmeklēšanas,vienu 10 gadu garumā. Jo noziegumi Latkrievijā ir daudz sadarīti. Ar Krieviju,krievu okupantiem un kolaborantiem .
    Tas ir līdzīgi kā ar L.Lapsu. Būtu es tā runājis,pateicis vai grāmatu izdevis par VDK darboni kādu. Mani tak šitā viltus LR notiesātu,ieliktu cietumā. Mantu konfiscētu. Pierakstītu naida kurināšanu,terorismu,apmelošanu,varas gāšanu nelikumīgu un t.t.. Tādi cilvēki ir! Bet par viņiem neraksta. Arī te LRTT. Diez kāpēc???
    .
    .
    .
    Admins
    Uzraksti, publicēsim…

  8. Lūdzu, mazāk liesmu, godātais kungs :) Jābūt leģitīmiem attiecībā uz mūsu Rietumu sabiedrotajiem. Ar rietumvalstīm mūs saista starptautiskie līgumi, kas nosaka mūsu drošību un labklājību. Jūsu pozīcija ir godājama. Lūdzu mēģiniet saprast, ko saka citi par Jūsu minētajām tēmām. Iespējams, ka kāds ir aizdomājies tālāk par Jums

  9. Piņķis Pudiķis saka:

    VDK noteikti ir aizdomājusies tālāk. Ar savu scenāriju. Kurā ne es,ne latvju tauta nepiedalīsies. Nedz drošības,nedz labklājības latviešu tautai nav. Ar “sabiedrotajiem” kopā. Drošība ar labklājību ir VDK darboņiem. Latvijā. Visi līgumi,saistības,ko saslēguši viltus LR atjaunotās vārdā, Maskavas izlūkdienesta un drošības, aģentūras darboņi,nav leģitīmi. Gluži tāpat,kā šī valsts. Saslēguši patapināti VDD ietekmes rezultātā. Ar Krievijas rezidentūru,runā tikai VDD,šodien. Nu vēl Ādamsons runāja. Un “sadega”.
    Tikai leģitīmas darbības ir pieļaujamas. Likumu ietvaros,kādi ir līdz 1940 g. 17. Jūn.

  10. Jūs rakstiet pareizi, tikai nav skaidrs ko Jūs piedāvājiet. Kas tie par “Likumu ietvariem, kādi ir līdz 1940 g. 17. Jūn.” ?

    Ja esat likumu cienītājs, tad vajadzētu atsaukties uz 1922. gada Satversmi. 1940. gadā pie varas bija Ulmanis, kurš šo Satversmi bija pārkāpis.

    Latvijas vēsture mums dod daudz bēdīgu piemēru, pie kā noved aizraušanās ar formālu “likumību” un sterilu “demokrātiju”. Atkal kāpsim uz Latvijas Centrālās padomes grābekļa?

  11. Odze. saka:

    Bruneram.

    Uzrakstiet – KA Ulmanis parkaapa Satversmi ! 1922.gadaa vins neebija Saatversmes lidzautors.Un tiesi,kuri likumi apsaubami par parkpumu.
    Kad bija parkpums un ka tas sasaistits ar jau apstiprintiem likumiem?

  12. RB - Odze. saka:

    Varētu teikt, ka Ulmanis apturēja Satversmes un Saeimas darbību, ja tas skan labāk. Tā saucamā “parlamentārā demokrātija” strādāja sociāldemokrātu interesēs. Tas ir, ebreju nevis latviešu interesēs. Pie reizes viņš iztīrija valsts pārvaldi no komunistiem, fašistiem un citiem margināļiem. Tur droši vien tika pārkāpta ne tikai Satversme, bet arī citi likumi.

  13. Piņķis Pudiķis saka:

    Ikviena vara ir leģitīma,ja to atbalsta tauta. Vairākums. Ulmani atbalstīja tauta. Tātad,viņa apvērsums bija leģitīms. Un tauta priecājās,par Ulmaņa darbiem padarītajiem.
    Izeja no esošās situācijas ir,ka būs tautas atbalstīts Prezidents. Cilvēks. Kurš uzņemsies atbildību,par LR atjaunošanu un brīvības atgūšanu. Kādu laiku būs Prezidentāla Republika. Un tikai pēc krievu okupantu likvidēšanas,deportācijas. Kolaborantu,noziedznieku sodīšanas. Sava drošības,izlūkdienesta izveides. Krimināla Krievijas VDK/VDD radītā likvidācijas. Kas laika ziņā ilgs vairāki gadi. Tad tik notiks vēlēšanas. Viss notiks regresijas ceļā.
    Turklāt šo Prezidentu,tauta no viņa var atbrīvoties ļoti ātri. Ja viņš pazaudē tautas uzticību. Vairākuma. Un atradīsies Prezidents cietumā…ja darbosies pret tautas latviešu interesēm.
    Nav iespējamas vēlēšanas vispār. Esošajā situācijā. Jo viss pieder Maskavas izlūkdienestam. Pastarpināti caur VDD Latvijā. Ir jālikvidē noziedzība,pirmkārt. Ar VDK/VDD ieceltie tiesneši,prokurori,cietumu priekšnieki,policiju,.. Pat ne līdzīgi,bet tieši tāpat,kā Gruzijā izdarīja prezidents Saakašvilijs. Kuru tagad spīdzina cietumā. Krievi. Pastarpināti ar gruzīnu kolaborantu rokām.

    Būtu labi,ja LRTT,uztaisītu Petīciju. Pasaules valstīm. Par Saakašvilija atbrīvošanu. Tas jau būtu solis,uz Latvijas atbrīvošanu un brīvību.

  14. Par prezidentu piekrītu. Par Saakašvili ne visai. Tā ir pašu gruzīnu darīšana, lai viņi paši glābj. Starp citu, kā ir pareizi – Saakašvili vai Saakjans? Tur varētu būt daudz zemūdens akmeņu, kas zināmi tikai pašiem gruzīniem, arī ne visiem.

    Mums Latvijā ir gana pašiem savu problēmu, un dod Dievs, lai mēs tiktu galā ar tām. Patlaban izskatās, ka mūsu vatņiki nopietni taisās iesēdināt Lato Lapsu. To nevajadzētu pieļaut. Lapsa ir pēdējais mēdijs Latvijā, kurš publicē patiesību.

  15. Piņķis Pudiķis saka:

    Ja Maskavas vara,pār Latvijas zemi,VDD izskatā,ir nolēmusi L.Lapsu apklusināt. Tad iesēdinās. Tiesneši,un pietam visi,ir aģentūras pārstāvji.
    Man gan būs domāt,ka paliks uz brīvām kājām. Jo notiek demokrātijas un tiesiskuma imitācija. Lai pasaule domātu,ka te patiešām ir demokrātiska un tiesiska vieta,zem saules.
    Tas ir līdzīgi,kā Uzvaras parkā nojauca krievu okupantu altāri pielūgsmes. Un tagad krievu pulcēšanās vietas nav. Izšķīduši. Nav redzams. Bet viņi ir! Un dara,sapno un neieredz latviešu tautu. Un būs mūžīgi. Tikai slēpti un maskēti. Un bez Maskavas gribas,pavēles VDD. Pat ķieģeli neizvilktu laukā,no Uzvaras parka velna altāra.

  16. Latvijā dzīvojošie krievvalodīgie salašņas ir drosmīgi tikai tad, ja tie savācas barā. Ar pieminekļa novākšanu viņiem šī iespēja zūd. Ne jau pavisam, protams. Masu apziņu lielā mērā veido ar simboliem. Šim nolūkam pieminekli savulaik uzslēja. Ja simbols pazūd, tad viņa nesējs uztver to kā zaudējumu. Varbūt ievērojāt, ka padomju pieminekļi tika nojaukti Austrumeiropā vienlaicīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *