Par tādiem ģenētiskajiem atkritumiem kāds ir Armands Puče, ir jāraksta un jāraksta…

Ienaidnieks ir mazāk bīstams par šiem puves baciļiem !

Par tādiem ģenētiskajiem atkritumiem, kāds ir Armands Puče, ir jāraksta un jāraksta…, jo cionistiskā 4. maija KLIĶE viņus štancē kā “makaronus”.

Lai kaut kas šajos laikos būtu, sevi kaut kādi ir “jāizvelk saulītē” ! Sevi viņš izvilka šajā “saulītē” ar nesaudzīgu čekista Savicka kritiku. Pēc būtības jau neko jaunu šis jūda nepasacīja, ko mēs par šo Ciānas atkritumu nezinātu, bet jaunais Latvijas patērētājs, kurš dzimis pēc Atmodas, to nezina. Tādiem ir iestāstīts, ka alkoholiķis D. Īvans ir turpat vai Dieva “vienpiedzimušais”… .

Tādi pučes, lapsas, ījabi, ruki, liniņi, tomsoni… ir vienas sātaniskas sistēmas darboņi, kuru uzdevums ir pat vēsturiski iznīcināt visu latvisko. Notiek viss tas pats debilisms, kas putiniskaja Orkustāna, kur tiek organizētas tiesu prāvas pret sen jau mirušajiem kultūras darbiniekiem- literātiem, kuri negatīvi izsacījušies par “krievu tautu”. Pagājušajā gadā tāda notika pret Ļevu Tolstoju… ! Tā ir šizofrēnija savā augstākajā stadijā- sātanisms ! Par pliku velti jau šie pučes un pārējie “pučisti”( lapsas, ījabi, ruki, liniņi, liepnieki, tomsoni…) to nedara. Viņi cer, ka diž-Izraēla Krievija tomēr uzvarēs un viņi varēs gozēties tās KULTŪR-SAULĪTĒ !

Šeit kāds kompakts komentārs, kurš “iedzen naglu” pučistu(Pučes un viņam līdzīgo) zārkā: Velta Kalniņa 15:42, 5. janvāris 2023 Beigsim noniecināt personības! Esmu studējusi Raini un zinu viņa devumu literatūrā. Viņš ir Izcilākais no dzejniekiem un filozofiem. Izlasiet “Jāzeps un viņa brāļi” ! Kurš vēl ko tādu ir radījis? Un zināt, revolūcijas ir iznīdējušas ne tādas vien personības! Latvieši ir skaudīga tauta, un to taču mēs atzīstam?

N. Puče tomēr neuzskata, ka Rainis varētu būt izcilākais no dzejniekiem un filozofiem ! Puče visu zinā labāk, jo viņam piekļuve pie “īstajiem arhīviem” ! Vienmēr un vienmēr, ka redzi šo idiotu anti- latvisko darbošanos, uzrodas jautājums: “Nu, kas tā par sievieti, kura varēja “izperēt” tādu Puči un pārējos rukus un ījabus ? Kāpēc “neiztaisīja cauri” ?

Protams, šī it kā objektīvā rakstītāja arī ir bez loģiskās domāšanas, jo pēdējā teikumā(apzināti vai neapzināti) sagvelž pučistiem līdzīgu idiotismu. Latvieši nav nedz skaudīgi nedz agresīvi. Tādi ir tikai viltus latvieši, kuri to bazūnē kur vajag un, kur nē.

Te kāds lasītājs trāpīgi saka: Izdevējs 22:27, 27. novembris 2022 Meklēju autoru jaunajai grāmatai “Armands Puče ar melniem cimdiem…”

Gan jau šie melncimdainie smirdoņas tiks patriekti ne tikai no latviešu, bet arī no visas civilizētās pasaules sabiedrības, jo sātanisma laiks izdzīvo pēdējos mirkļus !

17.01.23

You may also like...

10 komentārs

  1. AG saka:

    Puče ir pērkams! Samaksā, uzrakstīs arī par tevi, Linard! :)))

  2. Odze. saka:

    Veltai Kalninai.
    Jums taisniba un mums zinams, ka Rainis ir Varda Milzis. Latviesu kulturas augstaakaa virsotne. Un ,patiesiibaa, ir pat lieliski,ka Rainis
    atkal iznak Gaismaa. Bet IZDOMAATAAS VESTURES darba grupas plaans bij pamataa virziits uz dizaa Rainja noraksanu ,jo paaudzes nomainiijushaas
    un pekstinji buuu iestumti par patiesiibu…
    JO… – taksh
    Dostojevskis,Pushkins, GO GOls, Ljermontovs ,Tolstojs ir tie ,,un vieniigie,, no TIEM ,kas maksaa un pasuuta rakstitus tekstus, muziku ,sampanieti
    un meitenes.
    VELTA – viss par Raini ir kaa akmens logaa, bet kaapeec pievelciet un ar kaaju uzminiet – VISAI LATVIESU TAUTAI?????????!!!

    JA VEL VIENS KROPLIS PARDEVIS AADU, LATVIESUS VISUS PAR SKAUGIEM NEPSAUKAJIET ,JO KARMA NAK ARII PAR SHAADAAM LIETAAM,
    KAA PIEMELOSANA AR IEKRAASOSANU…

    l

  3. skolotāja saka:

    Tādas tās Raiņa vēstures lapaspuses.
    Pučem bija godprātīga izvēle-a t t ai s n o t vai apsūdzēt. Godaprāta viņam pietrūka.
    Pats sev uzspieda zīmogu-maza sīka dvēselīte.Neteiktu,ka latvietis parastais,bet latvietis daudzskaitlīgais.

  4. Pārmaiņas saka:

    Mankurtu sodam ir jābūt nesalīdzināmi bargākam kā pret ienaidniekiem.
    https://youtu.be/R2PgEHLdZD4

  5. vēsture saka:

    “Zem mūžam zaļas skaistas olīvas
    Tev dziesmas svešumā skan sērīgas.“ Rainis/trimdā

    Kur ir tā vieta?

    Ak, kur ir tā vieta manā dzimtenē,
    Kas izmocīto dvēs`li nebiedē?
    Kā viņa trīsās salst?
    Vai tad visur tik kalst
    izlietā asins?

    Nē jau, ne kalst tik vien,
    Vēl svaiga plūst ikdien!
    Vēl jau tas neesot daudz,
    Pēc vairāk arvien vēl tur, dzirdu, kauc.

    Viss pilns ar līķiem manā dzimtenē,
    Tiem pāri zvēri kauc un gavilē,
    Un apkārt kalst izlietā asins.

    Bet cauri troksnim, kur kauc,
    Klau, noslēpumainas skaņas sauc:
    “Vēl lielai cīņai tas nav gals!“
    Tā ir to tūkstošu mocekļu balss –
    Tā izlietā asins.

    Mēs – tā izlietā asins.
    Mēs neaizmirsīsim neviena paša,
    Ko savā varas laikā nokāviet.

    Lai nāvesliste diezcik plaša,
    I neskaitītos zināsim tāpat.
    Pat katru ziedokli un katru māti
    Un sirmo veci – katrs minēts kļūs,
    Kaut tūkstoši vēl tiktu kapā klāti.

    Tie kautie gari cīņā vadīs mūs,
    Līdz jūsu moku pilis taču grūs.
    /Rainis. 1908./

    “..rupjā vara ir tik neģēlīga, un nekas man tā neriebj [..] Nekas nau tā samaitājis visu tautu, pat visas cilvēces raksturu – kā šī rupjā vara! Arī pretcīnītājus viņa samaitā. Visa attīstības gaita iziet uz viņas nelietošanu. Indivīdam vēl ātrāk no viņas jāatsakās, ja vien ir iepēja un viņa daba uz to ved. Es negribu varu nedz ciest, nedz lietot.“ /Rainis/

    Ja ir cilvēkam kauna sajūta, viņš, pirms nolems “izgaismot“ kāda nelaiķa rakstnieka, dzejnieka, sabiedriska darbinieka vai kaut jel kāda cilvēka dzīvi, izlasīs viņa darbus un visu, kas par cilvēku jau rakstīts. Un tad krietni padomās, vai viņš var pateikt ko tādu, kas varētu būt vēl obligāti pasakāms pasaulei, pašam vai Sašam par svētību. Ja to nedara, cilvēkam vienkārši nav kauna.
    Un kauna, var redzēt nav. Jo, var redzēt, nelasa. Ne Raini, ne citus “izgaismotos“. Un tā pazūd vēsture. Jo uzvaru svin pārtaisītās vai no ielāpiem uztaisītās vēstures. Un uzvaru svin nekaunība.

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Iz jūsu pašu vēstures skatot, tad to Raini neviens nav tā dievinajis, kā tie paši nelaimīgie žīdi un komunisti. Vai tas nav saprotams, ka viņa uzvārds ir piemīlīgs tiem, kas izrunā R burtu ar problēmām? Tev Rainis un Aspazija ir dievišķā tēla vietā kopā ar Ulmani, bet arī tais republikas laikos dzīvoja ļaudis, kam viņu darbošanās ar komunistiem nebij pieņemama. Garīgi lasīt nekad nav bijis tieksmes un nebūs, ja arī ar varu skolā centās bāzt tos latviešu literāros darbus lasīt, tad nelasīju un vispār skolā lielāko daļu latvieši salīdzinājumā ar krieviem bij mīkstie. Sportā pilnīgie nespējas un saspēlē neko ar dzīvē nav spējuši, tad nu ar iemesli tam, ka puiku priekšā stāv fizkultūras skolotājas kurām patīk lasīt Aspazijas dzeju. Skazim druzno nahuj nuzno! Posli futbol igratj. Tad nu trenkat futbola bumbu sporta laukumā puikam ir daudz lietderīgāk nekā lasīt Raini ar Aspaziju un līdzīgos dzejniekus ar revolucionāra idiotisma iezīmēm. JA komunisti Soviet laikos tos latviešu literatys nestancetu, kā toletes papīru šodiena, tad ar tā Raiņa darbi netiktu iznesati pa visu pasauli. Toletes papīrs bij Soviet imperija deficīts un jaunatne to nespēj saprast, ka vēl pirms 90tajiem viņu māmiņām bij jāmazgā piedirstas biksītes! Šodien uzvelk pamperus un pyikiem pieaugot ir problēmas ar 21 pirksta kustībām. Papīrs Soviet laikos ta bij lēts un aizdedzināt krāsni ar Raiņa darbiem izdotiem Soviet laikos arī šodien ir goda lieta. Nav vairs latviešiem jāciena un jāgodā darba vīri, kā vien dzērāji dziesminieki un dzejnieki apli pusi ar izredzetibas triperi. Rainim jaunībā pašam bij piedirst to latvietības lietu un pats jūsmoja par vispasaules aptveroso proletariāta lielvalsti, bet notikās ne pēc viņa fantāzijām.

  7. korks saka:

    Palasu to amonīmu,nu,gatavais propka,jau no tiem laikiem.Varbūt,vēl arī trolis,bet tas jau no šiem laikiem.

  8. Anonīms saka:

    Jā jā, arī tagad ir ļaudis, kam Raiņa darbošanās kā sociāldemokrātam nav pieņemama. Tie oligarhi un viņu pakaļskrējēji, viņiem ir skrobe arī par to, ka Satversmē ielikts tas pants par demokrātiju, tautas varu. Ko nu lai dara, ja toreiz Satversmes tēvi bija tik demokrātiski? Pamainīt tos tekstus, no demokrātijas uz oligarhiju kā valsts iekārtu arī nav drosmes, jo citur pasaulē tak arī tā kā atbalsta demokrātiju (vismaz vārdos).

  9. kā tad, kā tad! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=WEPVH3NBLk4
    “Pār Raiņa kapu lido kraukļi Un žēli ķērc – nav vērts, nav vērts!“

  10. novērotājs saka:

    Rīgā pie “DEPO”,netālu,kur gaisa tilts,dižojas ‘totēms’ – stabs GEORGA LENTAS paskatā. Vai atbildīgās persõnas ir aunapieres,vai aklas?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *