Pārmaiņas. 4. maija kliķes viltus patriotisms

Paldies par darbu mūsu dārgajai Tēvzemei!
95.6——52
“Latvijas pilsoņi 2022. gada 4. februāra 15.47
Detaļās neieslīgstot, varam pateikt vienu, ka 4.maija okupantu-kolaborantu režīmā NEKAD un NEVIENS LATVISKAS VALSTS pārstāvis un patriots nav varējis publicēties vai izeikties prettautiskā režīma kontrolētajos masu mēdijos! Un otras tādas vietnes, kā LRTT, kur var izteikties jebkuras politiskās nostājas un pārliecības cilvēki, pat arī daži rupjības un dumības pārstāvji 4.maija režīmā nav un būt nevar. Jo gan DDD avīze, gan jau apklusinātais radio “Merkurs” bija spiesti ievērot režīma noteikumus un darbojās neredzamās cenzūras ietvaros! Bet LRTT tādu rāmju nav un tikai galīgi neadekvāti murgi un civilizētiem cilvēkiem nepieņemamas jēlības netiek saglabātas!” Par šo garīgi un morāli grūto, bet latviskai Latvijai nepieciešamo darbu sakām paldies LRTT vadītājam un visiem, kas ar tekstiem, foto un komentāriem atbalsta šo darbu Latvijas nākotnei!!

“Kaut tu un tavi bērni nosprāgtu!” Vai tiešām šādas ziņas internetā sūta medmāsa

Sociālajos tīklos ievērību izpelnījušies ekrānuzņēmumi ar sarakstēm, kurās kāds profils ar sievietes vārdu krievu valodā ļauj varu agresijai, vēlot nāvi latviešiem, mātēm, bērniem un stāstot, cik ļoti viņa nevar sagaidīt, kad Latviju sabombardēs Putins. Mēģinājumi oficiāli noskaidrot, vai aiz tā tiešām tiešām stāv medicīnas darbiniece, noveda strupceļā, atbildīgajām iestādēm tā arī nesniedzot konkrētas atbildes.

Pārmaiņas:

4. maija kliķe esot apņēmusies izraidīt 6000 krievu okupantus, lai atkal celtu savu reitingu, bet kā ir patiesībā ? Manā skatījumā, šie 6000 ir bijuši visnekaitīgākie Latvijas politikai, jo vēlēšanās nav piedalījušies un ņēmuši tikai to, ko 4.maija kliķe tiem atļāva. Atšķirībā no pārējiem okupantiem, kas Latviju neatstāja pēc 90.gada, bet pieņēma nelikumīgi doto pilsonību un turpināja komunistu iesākto pārkrievošanu un kremļa inspirēto korupciju (ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā un pasaulē) kā instrumentu vispārējai degradācijai un tautu pašapziņas iznīcināšanai.
Ar šo soli, 4.maija komunistu kliķe neko nezaudē, jo pārējā okupantu masa tiek saglabāta. Tātad tas vērtējams, tikai kā nākošais pompozais solis priekš pasaules acīm, pēc skaļās okupekļa nogāšanas. Sak redziet, mēs taču esam īstenie letiņi, kaut gan patiesībā tiek izspēlēts tieši tas pats scenārijs kā 90.gadā, tikai klaida latviešu vietā ir jau rietumu politiskā elite un kremļa kurmji Kijevas varas gaiteņos, kuri arī uzdodas par īstenajiem Ukrainas patriotiem, bet patiesībā ir sarkanie buržuji, kas apzaguši savu tautu, izmantojot varu un ietekmi. Nebaidīšos apgalvot, ka tie visi ir tādi paši čekas stukaču un komunistu pēcnācēji kā I.Kažoka.

Sākot ar krievu miljardieriem un beidzot ar Latvijā dzimušiem okupantiem, visi tagad locīsies un melos, lai pierādītu, ka nav saistīti ar krieviju.

LRTT

Es neuzskatu, ka tie ir sarkanie buržuji, tie ir sātanisti, kuriem ar buržuāziju nav nekāda sakara. Tie ir laupītāji un slepkavas, kuriem darbs- darba organizācija un viss kas ar to saistīts, ir svešs un nesaprotams. Viņi māk tikai slepkavot un laupīt ! Viņi nekad nebūs cilvēki, jo viņi vienkārši tādi nav ! Latvijā šie kropļi ir 100%tīgi pie teikšanas un tāpēc esam tur, kur esam. Mēs taču redzam, ko šie atkritumi vēl latviešiem, neskatoties uz to, ka rij latviešu maizi ! Šiem sūdiem, kuri sevi dēvē par krieviem, nav vietas mūsu zemē. Viņi ir jāpatriec no Latvijas un viņi arī tiks patriekti !

15.08.23

You may also like...

12 komentārs

  1. т прнс збс - 2012 saka:

    Kāds pierādījums! Internetā ikviens var izveidot jebkuru profilu ar jebkuru seju. Patiesībā, nu, kurš sevi pakļaus valsts drošības izmeklēšanai? Pieņemu, vai nu kāds gribēja izspiest šo medmāsu no darba, vienkārši padarīt viņai govno… Var jau būt, ka šīs vietnes dievs izklaidējas sociālajos tīklos, lai būtu ko aģitēt par personīgās mantas izņemšanu, kaut vai ubagotākais īpašums no jebkādiem etniskajiem krieviem. Acīmredzot viņš sapņo par jaunu Salaspils “darba nometni”.

  2. Cirks saka:

    Почти сорок русских стали гражданами Латвии
    Наша Латвия
    BB.LV 14:20, 15 августа, 2023

    Сегодня, 15 августа, Кабмин ЛР издал распоряжение о приеме в гражданство Латвии в порядке натурализации 51 человека. Соответственно, на 51 негражданина в стране стало меньше.
    https://bb.lv/statja/nasha-latvija/2023/08/15/pochti-sorok-russkih-stali-grazhdanami-latvii

  3. Maija saka:

    Latvijas medicīna strādā ļoti daudz Latvijai un latviešiem nedraudzīgu cilvēku, kuri katru dienu ņirgājas par latviešu izcelsmes pacientiem, apsmej viņu diagnozes ut.t. To esmu novērojusi ilgstoši strādājot medicīnā. Uzņēmums, kur strādā minētais ārsta palīgs, pieder žīdiem. Neieteiktu tur vispār griezties pēc palīdzības. Un tas, ka viņi vēl mums nāvi, ir jau sen vispārzināms fakts. Varbūt jaunieši nav ar šādu attieksmi saskārušies? Kopš visa civilizētā pasaule ir nostājusies pret Putinu un Krieviju, šie Latvijas medicīnas kremlini ir sākuši drusku noraustīties, tik atklāti vairs neslavē elku Putinu, bet vienalga nevar neizpausties spriežot pēc minētā gadījuma ar ļauni vēlošu ziņu sūtīšanu.

  4. Pārmaiņas saka:

    Kominternei pa pēdām līdz Ze.
    https://youtu.be/l2OAxNitgNk

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Kaimiņš nr. 6 arī prot latviešu valodu un brālim sieva latviete dzemdējusi dēlu un pats tipa dzīvo ar latvieti, bet pēc savas būtības tāda pati zhidene kurai pie auto sarkani balti sarkans karodziņš. Pats jau arī no pirmās dienas spļauj netīrības manā virzienā, jo gribējās un gribas piekļūt pie nekustamā īpašuma. Protams sapņo, bet pieklājīgi norādot nesaprot un nesaprot arī tad, kad viņus smagi sit, jo viņu apziņa tu vienkārši dzīvojot savā zemē viņiem esi nistama masa. Visa viņu laipnība ir liekulība un runas par cilvecisko attiecas tikai viņu būtībā, jo visu, ko vish darīs ir dievam saprotams, jo dievs viņus mīl. Mīl vien tāpēc, ka ir izredzējis, kā dievišķu tautu pasaules valdīšanai. Lai kur tie iemetas dzīvot visur tie izpaužas ar nicinājumu pret tautām.

  6. ololo saka:

    Vai tiešām šādas ziņas internetā sūta medmāsa?

    Trūkst oficiālas izmeklēšanas rezultāti, un tas ir mūsdienās, kad apsveikumus 9. maijā lieliski izseko internetā!

  7. sarkazms saka:

    “Spožā zvaigne”, Egils Levits ir iecelts par Latvijas īpašo pārstāvi starptautisko tiesību un valsts atbildības jautājumos. Amatā iecēlis Edgars Rinkevičs, iecelts uz Rinkeviča pilnvaru laiku…..Ir labi?

  8. Kristīne Līduma saka:

    Esošā Krievijas okupantu/kolaborantu vara Latvijā. VDK/VDD un Kremļa uzdevumā arī nojauca Uzvaras parkā sava Velna altāru/pieminekli. Maskēšanās nolūkā. Lai Rietumi neredz,ka Latvija ir okupēta valsts. Un nekad kopš 1940/45 te nav brīvas un neatkarīgas Latvijas valsts. 1 000 000 vismaz krievu okupantu dzīro Latvijā. LR Pilsoņi leģitīmie,ir minoritāte attiecībā pret esošajiem viltus LR pilsoņiem. Krievijas izlūkdienests tā slēpj savus okupantus. Lai iebīdītu NATO ģenerālštābā un ES struktūrās.
    Nav šaubu,ja Ukraina zaudēs karu. Tad krievu okupanti viltus LR formās kā policija,NBS,tiesneši,prokurori,visi metīsies virsū atlikušajiem LR pilsoņiem īstajiem. Un būs šeit Buča 2. Latviešus sitīs un nogalinās uz ielām. Bērnus un sievietes izvaros pirms nonāvēšanas. Citus spīdzinās par cietumiem.
    Okupantu piemineklis ar altāri,bija kā indikātors. Un tagad viņa nav!
    Kaut gan Salaspilī un citās vietās. 9 maijā notika okupantu orģijas.. Pie mazāka sātanistu altāra. Arī līdzīga pieminekļa pašā Salaspils centrā.

  9. Zarks saka:

    Tieši tā, Salaspils ir indikators.

  10. Par "pretokupantu" maigo varu LV saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=-IhjCJIPxiM  – РУССКИЙ МИР riebekļi Latvijā sūdzas par “nacionālo”varu!

  11. Anonīms saka:

    Nūja! Kad tā iespēja viņiem radīsies, tad protams vinju nepatika pret visu latvisko izpaudīsies vulkaniski un sitīs jūs latviešus, kā tas bij 90 tajos tā bij Soviet armijā. Īpaši viņiem riebj, ka tu esi kulturāls cilvēks un nepinies ar viņu bledjam! To stāstu iz Soviet laikiem, kā krievs ir licies virsū latviešiem lerumiem, bet jaunākā paaudze nekādi negrib saprast realitāti. Neatiroties no tām salašņām latviešiem jebkurā gadījumā bedre ir vēl dziļāka. Lasiet latvieši – Miram tuvu – iespējams dvēseles mierinājums!

  12. Odze. saka:

    MELNAIS EKRANS AR TEKSTU ,IR IZLIKTS IZLASISANAI VISIEM LATVIESIEM.
    Tas ir NOVELEJUMS. Kads to rakstijis,kads to ,,svetijis,, kads skibus krustus metis, kads jabadubadaba saucis,

    bet VISI, KAS SISTITI ar TUMSAS LIKUMIEM SANEMS TIESHI ,KO RAKSTIJUSHI UN PAR KO PRIECAJUSHIES !
    Kapu esiet izrakushi sev…
    Kristus Varda.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *