Ciānas smirdoņa NATO kuluāros(Skandināvi, vikingu Jūdasa ģenētiskie mantinieki)

Pat negribas ticēt savām ausīm, ka dzirdi ziņu: Kāds NATO mītnes augsti stāvošs darbinieks presi paziņo, ka, iespējams, Ukrainai vajadzēs atteikties no savas teritorijas apmaiņa, lai tiktu drošībā un NATO paspārnē. Un šis darbinieks arī ir norvēģis, tā teikt- īstenais vikingu pēctecis. Un būtu idiotisms iedomāties, ka tas viss notika bez Stoltenberga ziņas !!! Un tagad mazliet vēsture: Kāds cits “vikings”, dānis, biedrs Rasmusens, kurš arī bija NATO fīrers, izrādījās saistīts ar Putina mafiozajām struktūrām. Tas aprakstīts šeit:

Tad vēl tālāk vēsturē: Dižie vikingi, zviedri, kuri cieši sadarbojās ar nacistisko Vāciju un bija līdz ausīm iekšā holokaustā, ko veica nacisti, izdeva baltiešu karavīrus slepkavam Staļinam ! Tātad, kas tad ir šie skandināvi, ja ne bezmorāles kreatūras ! Nav jau arī noslēpums, ko veic zviedru bankas ! Tas norāda, ka vikingu laupītāju gars viņos ir ģenētiski ieprogrammēts, tāpat kriev- hazāros. Viņi ir nostādāmi uz tā paša statusa, kā krievu orkas. Ne jau es to saku, bet viņu darbi.

Tas viss tiek saskaņots ar cionistu līderiem, kuri nu nekādīgi nav apmierināti ar etnisko ukraiņu cīņu pret krievu okupantu varzu. Ja uzvarēs ukraiņi, tad cionisti, ar Zeļensi un Jermaku priekšgalā, tiks iemesti Elles ugunīs uz mūžīgiem laikiem ! Ne velti 1991. gadā ANO tika dzēsts ieraksts, kurš cionismu pielīdzināja rasismam ! Tas pierāda tikai to, ka ANO ir visīstākais sātanistu- cionistu midzenis.

Slava ukraiņu karavīriem !

17.08.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Zarks saka:

    Tipisks mūsdienu vikings ir Breivīks. Arī brīvmūrnieks. Bērnībā viņu izvaroja liels norvēģu vīrietis. Breivīks ļoti mīlēja Putinu, varbūt tagad mīl.

  2. Маша и медведи saka:

    Как же деградировало население на постсоветской территории за 30 лет растления своей клептократией! Мужик приехал на Камчатку с Краснодара, хоте подзаработать, устроился поваром. Смотрите, как он убивает ногами женщину в голову и по всему телу только за то, что она ему не так ответила. Именно такие чуваки вербуются в ЧВК Вагнера!
    Женщина осталась жива, получив множественные переломы черепа и не только. Мужика арестовали, сколько бы ему ни дали, всё будет мало.
    https://pikabu.ru/story/zhenshchinu_zverski_izbili_v_kafe_na_kamchatke_10565439

  3. Anonīms saka:

    Nūja. Ka nu redz ir Grantins nonācis līdz tādiem secinājumiem, ko tam norāda un no kurienes tā Nūja norāda, kas un kā ir darāms tais kaujas laukos? Vi King =tie paši 6 shes takije, kas nezināma iemesla dēļ bieži vien tiek slavēti latviešu kultūras darbinieku rakstītās gramatelles? Kāds latviešu arhitekts vēl Sovietu laikos sarakstījis slavas grāmatas vikingu iekarotājiem, bet rodas jautājums aiz kādas garīgās īpatnības latviešu arhitekts visur redz vēsture vikingu varenību? Soviet laiku arhitektūra viņa darbs Jurmala atpūtas kompleks – kikirigi – īpaši atgādina piramīdu kompleksu. Ulmaņa laikos tāpat zviedri taisīja savas afēras un pieminēsim, ka karam vēl ne beidzoties daudzi latvieši bij jau patverusies Zviedrijā un pēc kara tie īpaši noskiras no tiem, kas karoja leģiona. Zviedri, dāņi, norvēģi, holandieši, Londoniesi, franki ir visi ģenētiski kopējā asins radniecība un izpaužas viņu runās tie Rh-Hr izrunas trulibas. Vaciesos tās runas trulibas arī ir tādas pat, bet to īsto vāciešu ieraudzīt arī ir sarežģīti! Kādā veikalā pirms daudziem gadiem tirgojot zemenes pretī stāv īsts ģermāņu jaunietis, bet uzdodot viņam jautājumu – Are you german? Tas noliedzas i sak, ka ir Francūzis, bet viņam norādu, ka tu izskaties pēc īstā vācieša un tava uzvedība arī ir tāda! Jaunietis padomāja un izteica, ka dzīvo ta pierobežā ar Vāciju! Ha, ka var tu rakstīt uz pieres – Original german – bet tomēr zhids sajaukts ar jebkuru tautu sit cauri un latviešos arī tādu vikingu izdzimtenu ir daudz.

  4. Pārmaiņas saka:

    Atspēkojums satraukumam par Nato divkosību un Abrenes jautājums.
    https://youtu.be/qgn4y2JbZM8

  5. Un, kā vienmēr, par hazāriem. saka:

    Запрещённый во всём мире советский фильм Тайное и явное (Цели и деяния сионистов) Недавно запрещён также и в России (1973).
    Фильм был снят к 1973 году. По информации Сергея Семанов он создавался по заказу КГБ[1]. Доктор искусствоведения Валерий Фомин выяснил, что фильм был заказан идеологическим отделом ЦК КПСС в «соответствии с рекомендациями об усилении идеологической борьбы с сионизмом» и контролировался в процессе создания[4]. В ленте использована нацистская кинохроника. О важности фильма для заказчиков может свидетельствовать то обстоятельство, что авторам для получения материалов было разрешено выехать в три европейские столицы[1].
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B8_%D1%8F%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B5_(%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D0%B8_%D0%B8_%D0%B4%D0%B5%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *