“Antiglobālsts” Uldis Sēne “nomira” Baltijas jūrā !

Kāds Uldim Sēnem ļoti tuvs cilvēks man atsūtīja e- pastā: “Jums 28.07.2014 gadā ir raksts par viņu tautas tribunālā kur jūs izsakat viedokli par viņu un, protams, visiem ir tiesības uz savu viedokli un jūsu viedoklis ir ļoti skaidrs un skarbs. Viņš nomira pirms 4 gadiem, un es vēlējos jums no visas sirds palūgt noņemt šo rakstu. Ir grūti paskaidrot cik daudz man tas nozīmētu.” 

L. Grantiņš: Pirms sākam ko darīt, vai Jūs nevarētu man pasacīt: kā mira Uldis ?

Tas ir ļoti svarīgi !!!

Jūs saprotat, ko nozīmēja viņa sacītais:  Uldis Sēne: „Tas, ka nevienu mans viedoklis neinteresē šobrīd, nenozīmē, ka pēc mēneša situācija nesāks strauji mainīties, jo tu vēl neesi informēts par to, kas patiesībā gatavojas.
Jebkurā gadījumā, taisnīguma princips prasa rūpīgu publisku izmeklēšanu, kur abas interešu puses ir tiesīgas piedāvāt savu skatījumu un faktus. Un līdz ar to, mani nav iespējams tiesāt par tevis izvirzīto apsūdzību. Bez tam, viss liek domāt, ka visticamāk, tiesāts tiksi tu, jo nezini vēl to, kas zināms man. bet tā, vecīt, ir sensācija. tuvākajā laikā tā nāks gaismā, un tu pats būsi spiests noskatīties, kā sabrūk tava uzskatu pasaulīte un visa tava bravūra. Dodu 99% garantiju!“”

Tuvinieka atbilde: “Viņš nomira noslīkstot Baltijas jūrā.”





Izlasot šo rakstu: “Ukrainas situācija Latvijā”, jūs gūsiet pietiekoši labu priekšstatu, kas bija un kam kalpoja Uldis Sēne.





Par Uldi Sēni un viņa “antiglobālistu” varzu šajā vietnē ir rakstīts jau vairākkārtīgi.

Šeit, kuram tas interesē, var to lasīt detalizētāk.

Nav nekādas šaubas, ka Uldi Sēni noslepkavoja !

Un noslepkavoja savējie, jo viņš nepiedodamā veidā “palaida muti” ! Viņa sacītais L. Grantiņam: “  Bez tam, viss liek domāt, ka visticamāk, tiesāts tiksi tu, jo nezini vēl to, kas zināms man. bet tā, vecīt, ir sensācija. tuvākajā laikā tā nāks gaismā, un tu pats būsi spiests noskatīties, kā sabrūk tava uzskatu pasaulīte un visa tava bravūra. Dodu 99% garantiju!“

Šis, viņa rakstītais teksts, bija viņam 100% nāves spriedums.

Šis teksts arī nepārprotami norāda, ka viņš(visi Antiglobālisti) sastāv(sastāvēja) kādā pret Latvijas valsti vērstā organizācijā ! Tas tad arī attiecas uz Andra Orolaantiglobālistisko varzu” !

Tā bija sarakste Draugi.Lv , kura šodien vairs nav pieejama. Cik atceros, tad es viņam arī pasacīju, ka viņš ar šo tekstu ir sev parakstījis nāves spriedumu.

Nav ne mazāko šaubu, ka Antiglobālisti ar A. Orolu priekšgalā, ir anti-latvisks veidojums.

D Grabovskis, Nagle,Parādnieks, reiniks,

Zemessargi, esiet gatavi !(ziņojums DP par U.Sēni)

Uldi Sēni, kurš bija iekritis krievžīdu melu propagandas tīklos, likvidēja DP, kura kalpo Izraēlas specdienestiem !

DP tomēr neatļāva Uldim pasacīt SENSĀCIJU…

Pēc Ulda Sēnes sacītā var noprast, ka bija paredzēts apvērsums !!!


LRTT

Gribētos Uldim TAISAULĒ pajautāt: Vai tas bija to vērts, sasaistīties ar šiem žīdsātaniskajiem/ orola/gardas/lapinska veidīgajiem mēsliem ? Nedomāju, ka Tu, Uldi, biji apzināts latviešu tautas nodevējs. Tu biji žīdsātanistu upuris… !

Nav tādas tautas kā krievi un jebreji, ir hazāri- sātanisma pielūdzēji.

Galvenajiem cionistiem jūs esiet tikai gojas un kā tādi arī visi tiksiet no viņiem “aprīti” !

26.09.19



No interneta plašumiem:

https://www.pietiek.com/raksti/ukrainas_situacija_latvija

L.Grantiņš LRTT

19.07.2014. 11:30

VDK darbojas. Kriev- žīdiskais elements Osipovs ir jānomaina pret kaut ko latviskāku. Tad, lūdzu, Sēne ir tas vajadzīgais elements. Var redzēt ar kādu entuziasmu visi Antiglobālisti uzstājas par okupantu idejām- pilsonību visiem. Atgādināšu šim “sēnēm”, ka krievžīdu- putina laiks ir iztecējis. Tādi “sēnes” kopā ar putinistiem tiks dauzīti visur, kur viņi parādīsies.

LS

16.07.2014. 21:06

Sēne ar kremļa un LKS+SC idiotiskiem murgiem bieži pievemj ari Draugiem vietni .Kur rodās latvju tautas atkritumi ? Ja nemaldos vai Sēne nenāk no Liepājas , kur to piebaro osipova, kravcova drauģeļi .

kremļa mušmire

16.07.2014. 18:50

Satversme nosaka, ka Latvija ir Vidzeme, Kurzeme, Latgale. Ja kremļa mušmire no Liepājas sagribēs atdalīt Latgali, tad noteikti balsošu par to, lai viņai uz sarkanās mices uzmet bumbu.. vai divas.





Ciānas deģenerātu KLOĀKA

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *