Nu, kāpēc šie izdzimumi nav pakārti vai nošauti ?

Ceturtajā foto ir redzami visi tie, kuri atbalstīja latviešu tautas iznīcināšanu. Viņi, iestājoties komunistiskajā partijā, atbalstīja to, ko tā ir veikusi pret mūsu tautu. Par maz šos ģenētiskos kropļus ir nošaut vai pakārt, viņiem dzīviem ir āda pār acīm jānovelk ! Mēs arī redzam to, kā viņi savus spermas produktus ir iekārtojuši “siltās” un ienesīgās vietās ! Tā ir īsta ērču dzimta, kura iznīcināma ar benzīnu un uguni. Kāmēr viņi ir dzīvi, viņi vienmēr nesīs cilvēkiem nelaimi un iznīcību !

Kaut vai piemēram: Jolanta Kublinska Iveta Kažoka izrādās ir bijušā VDK aģenta Ralfa meita,kas daudzas lietas padara skaidras,bet raisa arī daudz jautājumu-kā visi tie smirdīgie mēsli un viņu atvases dzīvojas pa 🇱🇻 kā rozīnes putkrējumā un māca mūs kā dzīvot…Ir pēdējais laiks pieņem analogu lēmumu kā Polijā- lustrācija !

14.08.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Tie purni, ka parādās kādas ukrainietes izteikumi par Laimas koncertu Jūrmala un tā vien gribas piekrist tai ukraiņu muzikei, ko arī norādu tiem pastylbajiem latviešiem, kas cenšas iestāstīt visu pirms sev – Labie krievi taču ir uz pasaules! Kam tu dziedi to trulo krievzidu priekšā un gories ar savu pakaļu, ja tiem tik un tā neinteresē tavas patiesas notis kuras gribi izdziedāt? Kā Laima sāka stāstīt krieviem par savu atieksmi pret Soviet times, tad viņas paziņu loks sasaurinajas. Visa tā krievzidu koncertu būšana Latvijā ir noriebusies līdz nelabumam un klausīties viņu varenības stāstus. Viņi ta savu sabiedrības loku filtrē, bet latviešiem ir pašiem lielas garīgās problēmas, kad grib kāda veidā izkalpoties naudas priekšā. Papīrīšiem ir dzīvē liela nozīme, bet cilvēks ir tomēr mainīga būtne un no svešas tautas izrādītas latviešu palaistules aceras, ka ir tāda Latvija! Pisties ir labi ar turīgiem un dzīvot glamura, bet jāiesaka noskatīties Cheushesku stāsts. No varas un glaunuma viedokļa var apskaust, bet tas straujais kritiens!

  2. Aelita saka:

    Šoreiz jāpiekrīt Anonīmam. Pēc kara (kas vēl nav beidzies) nu visi gudri. Kad pirms 12 gadiem internetā rakstīja komentus cilvēki, kas nebija mierā ar latviešu tautas nīdēšanu, tad tos vajadzēja vajāt un dabūt prom no interneta. Tagad nu vajātāji tēlo patriotus un ukraiņu aizstāvjus.
    Manā vajāšanas laikā satiktā kaimiņiene Maija teica – nu, kā iet? Vajag draudzēties ar krieviem. Es ar viņiem draudzējos, un man viss ir labi.
    Acīmredzot, viņa jau zināja par manu nelaimi. Tāpat, kā citi paziņas, kas piedalījās teātrī pret mani.
    Un ne tikai prokrieviskie, arī pseidoliberāļi, kas tīko samazināt cilvēku skaitu, paužot savas idejas. It kā izmirstošai Latvijai tieši tas būtu vajadzīgs.
    Ja Tribumālu vēl lasa Rids Bruners – tie helikopteri, ar kuriem brīdināja, tāpat kā Atim Priedītim sekojošās policijas mašīnas, tas viss piederas pie Zersetzen vakāšanas metodes, un jāsaprot, ka tai čekai ir garas rokas, tie iefiltrējascitu valstu dienestos. Nesen lasīju kādas bijušās cip darbinieces grāmatu,kas tik tur nav…

  3. Paldies par darbu mūsu dārgajai Tēvzemei! saka:

    “Latvijas pilsoņi 2022. gada 4. februāra 15.47
    Detaļās neieslīgstot, varam pateikt vienu, ka 4.maija okupantu-kolaborantu režīmā NEKAD un NEVIENS LATVISKAS VALSTS pārstāvis un patriots nav varējis publicēties vai izeikties prettautiskā režīma kontrolētajos masu mēdijos! Un otras tādas vietnes, kā LRTT, kur var izteikties jebkuras politiskās nostājas un pārliecības cilvēki, pat arī daži rupjības un dumības pārstāvji 4.maija režīmā nav un būt nevar. Jo gan DDD avīze, gan jau apklusinātais radio “Merkurs” bija spiesti ievērot režīma noteikumus un darbojās neredzamās cenzūras ietvaros! Bet LRTT tādu rāmju nav un tikai galīgi neadekvāti murgi un civilizētiem cilvēkiem nepieņemamas jēlības netiek saglabātas!”

    Par šo garīgi un morāli grūto, bet latviskai Latvijai nepieciešamo darbu sakām paldies LRTT vadītājam un visiem, kas ar tekstiem, foto un komentāriem atbalsta šo darbu Latvijas nākotnei!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *