Par DROSMI un tās nīdējiem

Drosme ?!  Kas tad īsti ir DOSME un, kas tā ir par īpašību ?  Ar drosmi ir apveltīti ļoti maz cilvēku. Drosme sevī ir absorbējusi daudzas pozitīvas īpašības. Es nerunāšu par piespiedu, bet BRĪVĀS GRIBAS izteiktu DROSMI.  Drosmīgi cilvēki sabiedrībā netiek cienīti.

No kā sastāv parastā patērētāju sabiedrība, man nav jāpaskaidro. Drosmīgo nicinās sabiedrībā “ļoti cienīti” censoņas, jo viņi visi ir valdošās elites balsts,- liekuļi, iztapoņas un meļi, gan arī pelēkais patērētājs, kurš ticis pie kāda “īpašuma”, jo viņš sevi uzskata “par kaut ko” ! Es šodien redzu cik nievājoši dažādi PADIBENES izsakās par Juri Jurašu, kurš ir aizbraucis palīdzēt ukraiņiem cīņā pret krievu slepkavu ordām, kuri laupa un izvaro Ukrainu.

Kāpēc es rakstu par viņu ?

Tāpēc, ka atceros kā es tiku noniecināts un nīsts par savām darbībām un PATIESĪBAS paušanu. Kā es par to tieku no šodienas valdošajiem pilnīgi IZSVĪTROTS, it kā nekad nebūtu bijis. Ko tad visi šie IZSVĪTROTĀJI ir veikuši grūtajos un bīstamajos laikos ? Neko, bet vēlāk pielienot valdošajai čekistu bandai, laupījuši savu tautu ! Un atceros, kā “tā saucamie” disidenti mani neieredzēja un sauca par čekas sadarboni, bet, kad atvēra(tikai daļēji)čekas maisus”,- tad aizrijās savos nodevības vēmekļos, jo visi, kā jau es biju sacījis -peldēja šajos “maisos” pa pašu virsu. Juris Jurašs ir DROSMĪGS CILVĒKS un tādi savā dziļākajā būtībā ir TAISNĪGI.

Lai veicas J. Jurašam, kurš godam pārstāv Latvijas vārdu gan pasaules, gan Dieva priekšā ! Tā diena jau ir iezvanīta, kad PATIESĪBA uzgavilēs !

Slava Ukrainai !

02.04.22

You may also like...

12 komentārs

  1. ! saka:

    Novēlēsim daudz noslēpumu zinošam juristam Jurim Jurašam tikt galā ar putiniskās Krievijas čekustiem, lai pēc tam ar lielu pieredzi tiktu galā ar tādiem Latvijas nagu maucējiem, čekistiem, zagļiem un slepkavām kā Aldis Plaudis un Baiba Plaude, Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Juris Savickis, Guntis Indriksons, Andris Bunka, Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Ainārs Šlesers.

  2. Skolnieciņš saka:

    Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

  3. fakts saka:

    Ukrainā karš, bet Latvijā atrodas Krievijas piektā kolonna un komunists, latviešu viltus draugs Aivars Garda, mūzikas autortiesību zaglis Juris Lapinskis un citi.

  4. Skolnieciņš saka:

    Rašisms — krievu fašisms — ir 21. gadsimta mēris. Lai gan rašisms bija sastopams krietni senāk, tad to sauca par imperiālismu, cara absolūto monarhiju, vēlāk par cara patvaldību un visbeidzot par komunismu.
    Mūsdienu rašisms ir pareizticīgo baznīcas kulta un militāra kulta apvienojums.
    Ar cieņu pret daudzdievību un Slāvu Dieviem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

  5. ... saka:

    POCEMU ,,RUSSKIJ MIR,, NASTOLKO VONJUC. Lekcija istorika Aleksandra Palija.

    Kur vini mit,tur apkart meslu,gruzu,sudu kalni. Vini -klaidonu pecteci. Nekur,nekad nerada skaistumu,nestrada ar zemi.Vinu asinis -ardit visu,kas ir
    skaists.
    Tad,kad vini (WW2) nonaca Vacijas muzas un pilis,tad pirmo,ko darija ir-piedirsa ,piemiza klavieres un fligelus,tad izdemoleja visu,kam pietika speka,kas bija skaists.
    Vinu senci no senatnes ir izaugusi sudos un postazaa un vinu dabiska sajuta ir – apkart visu parverst par smirdosu meslu bedri.
    Vini loti labi zin,cik zemu tie ir cilveku sabiedribas limenu sistemaa un ,lai apmierinatu savu zemo pasvertibu, tie pie izdevibas, izniccinaas,
    izvaros,pazemos,spidzinaas un daris VISU,kas ir pretrunaa ar cilveku cilvecibu.
    Ukrainaa ir filmeti un fikseti ,VAIRAK,kaa pie fakta,butu nepieciesams par pieraadiijumu —par to,ka

    KRIEVU ARMIJA IR TAAALU ,,PARSPEJUSI,, HITLERA NACISTU UN FASISTU NODARIJUMU PRET CILVECI !!!

    VINI NEMUZAM NENOMAZGAS NO SEVIS FAKTUS,PAR TO – KAS KRIEVU PASAULE IR PATIESIBAA.

    MES,KAS TE, LATVIJA BIJAM SPIESTI BUT BLAKUS AR SIEM LOPIEM,PAR TO ZINAJAM…………………

  6. 85 saka:

    Kas tās par cilvēci kaitējošām stulbībām? Ar drosmi ir apveltīti pilnīgi visi pamatdzīvotāji cilvēki, ielikne ir dabīga, līdzīgi kā prieks, reālmīlestības brīva vienotība, savstarpēja palīdzība reāllaikā atvienojoties no nebūtībā zūdošā parazītmehānisma.

    Reālmīlestības brīva vienotība pamatdzīvotājiem cilvēkiem!

    Nost ar fašisma propagandu!

  7. Aborigens saka:

    Grantiņ , Tev ,iespējams , ir savs pasaules apraksts , bet paņemot Tevi Ētera kontrolē , enerģētiski Tu izplati naidu , kas ļoti kaitē jau Tev pašam.
    .
    .
    .
    Admins
    Mīli Putinu un dzīvo vesels savā ĒTERĀ.

  8. Aborigens saka:

    Grantiņ , Tu ļoti vieglprātīgi mētājies ar vārdiem …

  9. no malas saka:

    Aborigens 2022. gada 3. aprīlis 13.26, – zini cablakiņ, ka naids un patiesība var būt dažādas lietas! Bet ar neģēļu izraisītu svētu naidu ĪSTA cilvēka pienākums ir teikt, izplatīt un pat mirt par PATIESĪBU!

  10. Aborigens To> 2022. gada 3. aprīlis 15.39 saka:

    :))) Tu domā ,ka esi Cilvēks ? :)))

  11. Aborigens , Māras Priesteris. saka:

    ES uzskatu , ka Baltajai rasei ir jāizbeidz visi kari un domstarpības savā starpā! LAI TOP!
    https://youtu.be/hCFSmYYhlt8

  12. Skolnieciņš saka:

    Krievmīļi tagad tēlo svētos vientiešus. Krievmīļi tagad muld par mieru visā pasaulē un izliekas Maskavas Kremļa noziegumus nemanām. Tai pašā laikā Maskavas Kremļa oficiālie mēdiji visu mēnesi pa TV retranslē naida runas un melu upes. Vladimirs Putins ir bērna prātā. Laikam bunkura večukam ir iestājusies vecuma demence, un viņš uzskata, ka Otrais pasaules karš nav beidzies un ka viņš ir lielais cīnītājs pret nacismu. Kaut gan realitātē tā nav. Nacistiskie un komunistiskie totalitārie režīmi ir jau sabrukuši. Bet Putleram šķiet, ka viņu vajā nacisti. Tādos gadījumos ir jāatkāpjas no varas un jāārstējas, nevis jāpiesaka karš kaimiņvalstij. Vladimirs Putins ir vecs un slims cilvēks. Vecums nenāk viens. Tās nāk līdz ar marasmu….
    https://youtu.be/JqVj5qdL6pk [Путин в тупике (English subs) / @Максим Кац]
    4:20 – Kremļa propagandas TV kanālu teleprogramma. Šeit redzams, ka nedz seriālus, nedz filmas, nedz izklaidējošos šovus vairs neraida, bet gan raida tikai propagandas šovus, kur ”politiskie eksperti” pārspēj cits citu naida runās un melu straumēs. Kauns un negods Krievijas televīzijai! Kauns un negods Maskavas Kremlim! Pozor! Pozor! Pozor!!!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *