Liene Rijkure. Iedziļināsimies šajā akmenī cirstajā teksta jēgā

Aplūkojot šo akmens monumentu, kas atklāts 1980. gadā un atrodas Džordžijas štatā ASV – 4 milzīgas akmens plāksnes, uz kurām 8 valodās iecirsts vēlējums 10 punktos, man neviļus rodas asociācijas ar Mozu, kuram savulaik Dievs Jahve it kā esot licis uzrakstīt “uz akmens plāksnēm derības vārdus, desmit vārdus.” Senas tradīcijas, kas tiek ievērotas arī mūsdienās ? Vai tikai kāda akmeņkaļa “māksla” ? Lai iedziļinātos šajā akmenī cirstajā teksta jēgā, mēģināju to iztulkot latviski:

1) Lai cilvēku skaits nekad nepārsniegtu 500 000 000 un būtu mūžīgā līdzsvarā ar dabu.

2) Saprātīgi regulējiet dzimstību, paaugstinot cilvēces dzīves sagatavotības vērtību un daudzveidību.

3) Apvienojiet cilvēci ar jaunu dzīvo valodu.

4) Esiet iecietīgi jautājumos par – jūtām – ticību – tradīcijām – un visām tamlīdzīgām lietām.

5) Lai taisnīgi likumi un bezkaislīga tiesa nostātos tautu un nāciju aizstāvības pusē.

6) Lai katra nācija pati lemj savas iekšējās lietas, izliekot pasaules tiesas priekšā starptautiskās problēmas.

7) Izvairieties no sīkas tiesvedības un nederīgiem ierēdņiem.

8) Sabalansējiet personiskās tiesības ar sociālajiem pienākumiem.

9) Visaugstāk vērtējiet patiesību – skaistumu – mīlestību – mūžīgo tiekšanos pēc harmonijas.

10) Neesiet vēža šūnas Zemei – atstājiet vietu dabai – atstājiet vietu dabai .

#GeorgiaGuidestones

LRTT

1) Viss taču ļoti labi pasacīts !

2) Latviešiem tas ir pieņemams !

Interesanti, ka no visa šeit sacītā, tiek uzsvērti tie “nabaga” 500 000 000 ?! Un vistrakāk par to aurē tieši krievi(krievžīdi) ! Laikam jau ir iemesls uztraukties, vai ne ? Interesati arī tas, ka mēs visi zinām, kuri ir pieskaitāmi vēža šūnām(tie, kuri apzog un dzīvo uz citu tautu rēķina).

Lai saprastu, kuri ir tie “vēža šūnas”- deģenerāti ar ģenētiskām novirzēm, der noskatīties šo video:

To, kas notiek ar šiem “COVIDIEM”, vēl pilnībā grūti izprast. Vai nevarētu būt tā, ka pasaules GAIŠIE SPĒKI dara visu, lai iznīdētu reptiloīdiskos hibrīdus- cionistu izdzimumus, tos, kuri izlaupījuši Latviju ?

05.12.20

You may also like...

20 komentārs

  1. Liene Rijkure saka:

    Būtībā jau patiešām – latviešiem vienmēr ir bijis pieņemams dzīvot līdzsvarā ar Dabu.

    Ļoti veci etnosi un relikti spēj dzīvot bezgalīgi ilgi savā ģeogrāfiskajā nišā, kurā tie dzīvo saskaņā ar dabu, nepārvairojas, lai netraucētu dabas videi, neizmirst, ja vien kāds ārējs spēks to neiznīcina, kas var notikt ar svešu tautu iepludināšanu, nojaucot dinamisko līdzsvaru starp sabiedrību un vidi.

    Un tomēr, tiem, kas likuši šos akmeņus, piemīt kaut kas pretdabisks un velnišķīgs.
    .
    .
    .
    Admins
    “Un tomēr, tiem, kas likuši šos akmeņus, piemīt kaut kas pretdabisks un velnišķīgs.”
    Kas vai kurš PUNKTS uz to norāda ?

  2. Sabīne saka:

    Nu nevajag baidīt cilvēkus ar feikiem video. Ko viņš saka – pulcējieties baros, bez maskām… To tikai vajag, lai izplatītu slimību. Mūsu, latviešu tauta jau tā izmirst, mums nevajag liekus upurus. Un šī slimība neskatās, vai tu izlaupītājs vai godīgs pilsonis. Internetā lasāmi pārmetumi Kariņam,kaut kāds mūziķis Busulis pat izsmej viņa vārdus. Prāta vētra gatavojusies sniegt viesizrādes Krievijā, laikam veicināt Krievijas Kovidu?
    Iedomājieties, ja premjers un prezidents būtu no tiem, kas skeptiski pret kovidu? Kaut vai Gobzems vai tie no zzs… Domājams, tad upuru Latvijā būtu daudz vairāk. Vai mums tas vajadzīgs? Tas vajadzīgs mūsu ienaidniekiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Runa nav par slimības esamību, bet par to, kā šī slimība tiek izmantota, lai iznīcinātu mazos uzņēmumums…., kas arī ir cionistu mērķis.
    Kariņš un visa šī banda,kas ir aiz viņa, izņemot Bordānu, ir Latvijas izlaupītāju un bijušo čekistu aizsargātāji- glābēji, Izraēlas komandēti provokatori.

  3. Sabīne saka:

    Jā, viņiem jau pavasarī pārmeta, ka kovidierobežojumi bendē valsts ekonomiku. Laikam tāpēc vasarā un rudens sākumā groži tika palaisti vaļīgāk. Viņķele pat gribēja atļaut kaut kādu rudens masveida skrējienu. Vaidemane vaimanāja, ka viņas māsa nevar teātri spēlēt… Krogi bija vaļā. Un kas notika? Daudz spēcīgāks slimības uzliesmojums. Gan skolās, gan izklaides pasākumos, gan ražošanas uzņēmumos, gan pansionātos… Visur, kur pulcējas pavairāk cilvēku. Nu, draugi, nu vairs nav labi, kā teica Kariņš. Velkam maskas…Welcome (velkam) to our club! – tā Busulis. Kamēr slimība drīz vien ķēra viņa draugus, mūziķus.
    Valdība tiešām ir salasīta no visādiem… Bet tās iepriekšējās jau nebija labākas.
    .
    .
    .
    Admins
    Lietas ir jāskatās savādākā gaismā, proti, cik tad šogad no Covida ir nomiruši vairāk, kā iepriekšējos gadus no gripas ?
    Un tad arī redzam, kas viss ir farss !

  4. admins- Lienei Rijkurei saka:

    Jā, tā varētu arī sacīt, bet tie desmit PUNKTI ir sveši šim rakstam. Atradu FB Jūsu NORĀDI: https://latvjukustiba.lv/snersona-runa/?fbclid=IwAR1q8v1fgZWMot0VEk4CLIU1cQqjZthCGTxCROVS367grJ0D5FwiBS7dsto

  5. aa saka:

    sabīne laikam ar pirkstu taisīta…

  6. Pārmaiņas saka:

    Mankurtu un moskurtu nācija.
    Kur, kad un kas izdomāja epidēmijas.
    https://youtu.be/sid7FrVygJQ

  7. Sabīne saka:

    Paskatījos par to mirstību. Visvairāk no gripas mirušos atradu 2017.-2018. gada sezonā – 91 mirušais. Šogad no kovida miruši 242 (laikam jau vairāk, drusku novecojis dats). Līdz gada beigām tad būs 3 reizes vairāk no kovida mirušo nekā no gripas. Turklāt, Latvijā tas mirušo procents attiecībā pret saslimušajiem ir apmēram 2 reizes mazāks nekā ASV vai Krievijā. Brazīlijā pat 3 reizes procentuāli vairāk mirušo (uz saslimušo skaitu). Tiesa gan, visi saslimušie nemaz nav reģistrēti.
    Bet mūsu problēma ir tā, ka pietrūkst mediķu.
    to aa – nē, es esmu no svētā gara :)
    .
    .
    .
    Admins
    Un, kā ir ar citu slimību mirušajiem, kuri tika pierakstīti Covidam ?
    Būtu pēdējā muļķība ticēt oficiālajai statistikai.
    Ir nepārprotami pierādījumi, ka citu hronisku slimību mirušie tiek pieskaitīti Covidam.

  8. sijā(jiet) auzas, tautumeita(s)! saka:

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Saruna-tikko-ar-Zviedrijas-latvieti-par-notiekoso_16709165

    “Šo domāja, to domāja.
    Sveši ļaudis daudz domāja;
    Ko domāja sveši ļaudis,
    To tu līdzi nedomā:
    Tev domāt – laiks atnāks,
    Kad ikkatris domāt sāks.“ A. Pumpurs

  9. 85 saka:

    Nebūtībā zūdošā parazītmehānisma tukšcilvēku, kā dēmonkrātijas mutantu bez cilvēkveidola oriģinālapziņas – žīdlīdēju “Nacionālās Apvienības” kaitniekpsiholoģijas sērgas inficētajā naidportāla latvjukustiba.lv stulbreklāmā aprakstītais žīdu kā cilvēknīdēju naids ( programmētais? ) pret slāvu un vispār pamatdzīvotājiem ( nozombētā masa, virspretlikumīgi manipulējot ar tās izvēles brīvībam ) cilvēkiem, kā pretcilvēciska atrauga, no bērnu un neapzinātu, kā arī apzinātu un vēl procesā CILVĒKU puses un veseluma pieņemta netiek, bet tiek atdota žīdiem kā cilveknīdējiem atpakaļ to tālākai sadegšanas integrācijai pašu izvēlētajā ellē personīgi, griežot tos arā no būšanas atveseļotajā sociumā kā latviešu Latvijā un pasaulē, tā arī visā. Pamatdzīvotājiem cilvēkiem pieder izvēles brīvība ( LEGĀLA KOLEKTĪVĀ RĪCĪBAS BRĪVĪBA UZ TIPOLOĢISKI LĪDZĪGU ĢENERĀLTĪRĪŠANU, BALSTOTIES UZ LRTT LINARDA GRANTIŅA PIESPRIESTAJIEM ASM, DOMA LAUKUMĀ (kā ģeotelpiskajā vietā dabā ) PAKAROT UN NOŠAUJOT, AR NOLADĒTĪBAS ZĪMI DESMITKĀRTĪGI APZĪMOGOTOS, ŠVAĻUS UN ŠMARAS, TAUTAS NODEVĒJUS KĀ PARAZĪTNELIEŠUS UZ LĪDZENAS VIETAS ) uz savām veselīgām un laimīgām dzīvildzēm, bez žīdparazītu virspretlikumīgi salipinātiem īstenības viltojumiem ar neeksistējošiem dēmonkrātijas melu “krīzēm” un tmldz turpmāk nepieņemamām regulārkaitniecībām un virspretlikumīgām manipulācijām ar pamatdzīvotāju cilvēku izvēles brīvībām.
    PS.
    Ar komentāru arī aicinu LRTT nepublicēt turpmāk organizēto reliģisko sektu un amerikāņu žīdpropagandas femfona sajaukumu maņipuļaškas, pat cinisma mērcē pasniegtas arī.

  10. Domātājs saka:

    Pret kovidu cīnījās tikai Ķīnā, pārējie tikai imitēja cīņu, jeb to nevarēja izdarīt savu tautu uzvedības dēļ. Bet Latvijā netika darīts praktiski nekas un kovids atgriezās.

  11. ->sijā auzas saka:

    Ak šitas vēš no Ventspil pūš?

  12. uzšķērdējs ... :))) saka:

    Ir pavisam citas slimības no kurām krīt čupām ,tāds kovids ir sīkums . Bet ar to sīkumu jau aizvien vairāk divkājaino tiek nozombēti. https://www.spkc.gov.lv/sites/spkc/files/data_content/sadalijums-pa-celonu-grupam.pdf?fbclid=IwAR1uerkFVpxLIgvHemB1_g-TpFgYkc5Yw82S_3PuH8NvhFZ3joSOeBlfUF8

  13. Anonīms saka:

    Vai latvieši būs tie, kas paliks starp tiem izredzētajiem? Kalns Jānis ir bijis no pasaules sākuma un būs līdz pasaules beigām, bet tas stāvēs arī bez latviešiem tur, kur arī stāv. Vai man tie svešo burtojumi vajadzīgi? Tā jau nu paskatoties uz tiem ļaudīm kuri apkalpo to sātana sistēmu, kā policaji, ārsti, visāda veida valsts kabinetos sēdētāji pieņemot to čipu paši sevi likvidēs pasaulei par prieku?

  14. meitenes, zeltenes - par ko tad `aizdomāsimies`? saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=cSWtuT0ix7M

    Ir jau vārdi, kuros varēja ieklausīties `kuda` agrāk par uz plāksnēm rakstītajiem : skaidri saprotami, ar dzilāku jēgu par tiem, kas plāksnēs (visādās), kurus zinot, var dzīvot mierīgu cilvēcīgu dzīvi:

    Oši,kļavi, ozoliņi
    Zars zariņa galiņā:
    Tēva radi, mātes radi,
    Rads radiņa galiņā. ( tātad – cik Dievs dod un nevis, kā plāksnēs, limitēti kaut kādi cipari, turklāt ar piebildi – `saprātīgi regulēt` tos radiņus) tas plākšņu 1.,2. punktam pretī)

    3. punktam:

    Šūpo mani, māmulīte,
    Vālodzītes šūpulī,
    Lai es loku valodiņu,
    Kā locīja vālodzīte.

    Nesmejati, sveši ļaudis,
    Dārga mana valodiņa.
    Dziesmiņ` mana izdomāta,
    Valodiņa Dieva dota.
    Tad kāpēc plāksnē kāds tīko pēc vienas vienīgas valodas, ja Dievs devis katram savu!? Un katra ir gana skaista, lai to neiznīcinātu kāda lielgribja dēļ.

    4. punktam:

    Ko dziedāšu, ko runāšu,
    Svešu zemi staigājot –
    Es dziedāšu savu dziesmu,
    Runāš` savu valodiņ`.

    Lai es dziedu, cik es dziedu,
    Man dziesmiņu nepietrūka,
    Cik es vienu izdziedāju,
    Tik no jauna sacerēj`.

    Klusa visa istabiņa
    Kad es viena nedziedāju,
    Kur es viena piedziedāšu
    Tādu lielu istabiņ`.

    ………………..

    Vedat mani dziedādami,
    Nevedati raudādami,
    Lai iet mana dvēselīte
    Pie Dieviņa dziedādam`. Nu tad cienīsim manu iedzimto vēlmi un tradīciju – dziedot mūžu nodzīvot.

    5

    Ej, bāliņ, taisnu ceļu,
    Runā taisnu valodiņu,
    Tad Dieviņš palīdzēs
    Taisnu mūžu nodzīvot.

    6

    Man pieder tēvu zeme
    Ar visām atmatām –
    Man pašam kungam būt,
    Man pašam arājam.

    7

    Es domāju lielas domas,
    Kur tie kungi naudu ņem?
    Ne tie ara, ne ecēja,
    Ne stādīja apinīšus.

    Skrien pār muižu, balodīti,
    Sajauc kungu valodiņu!
    Šodien kungi tiesu spriež
    Jaunajam bāliņam.

    Vai šolaik mēs lūdzam balodīšus, kad kungi pār kādu bāliņu netaisnas tiesas spriež?

    8

    Ar varīti jūs, kundziņi,
    Ar padomu bāleliņi,
    Ar varīti nevarēja
    Padomiņu pievarēt.

    9

    Kur mēs sīvi rājāmies –
    Tur zemīte pušu plīsa,
    Kur mēs mīļi runājām,
    Tur zied baltis āboliņis.

    10

    Caur sidraba birzi gāju,
    Ne zariņa nenolauzu.:
    Būt` zariņu nolauzusi,
    Tad staigātu sidrabota`. (Tāpēc jau nenolauza, ka sidrabota jau būtu, bet būtu cietsirdīga.

    Skaista mana brāļa sēta
    Tik cēlāji vietiņāji:
    Visapkārti liepu koki,
    Vīdū zieda ābelīte.

    Var rakstīt katram punktam pretī veselu pūru šo tekstu, bet jēga ir ikvienā. Lasiet un dzīvojiet pēc tiem. Un miers un bērziņš.

    p.s. ja kāda drukas kļūda, piedodiet (kaut kas dancina manu tekstu, to drukājot)

  15. Sabīne saka:

    to 14.20
    Video no 14.oktobra – veci dati, tagad Latvijā ar kovidu ir jau daudz smagāk. Izskatās, ka viens sanarkojies tipiņš ir gudrāks par mūsu ārstiem…
    Viss nav tik skaisti.

    Vis’ arāji laukā ara,
    Man’ arāja vien nebija.
    Eim’ druviņu no druviņas
    Sav’ arāju meklēdama:
    Kumeliņu vien atradu
    Smiltaiņām kājiņām.

    Kad man Dievs to darītu,
    Ko man dara ļauni ļaudis,
    Es būt’ sen pagūluse
    Zem zaļo velēniņu.

    Šķir, Dieviņ, manu ceļu,
    Raisi manu valodiņu.
    Man jāiet tai zemē,
    Kur zobeni zemi dala.

    Krievijā un Baltkrievijā arī sākumā pasmējās par kovidu, bet tagad visi staigā maskās.

  16. visi saka, visi saka saka:

    Bet šis jau arī ir skaisti, skumji pa laikam, bet skaisti, jo tās ir pašu hronikas, nevis sengrieķu, neredzīgo indriķu vai merķeļu. Hronikas ar visu, kas dzīvē – tikumiem, notikumiem, netikumiem. Un nespried pēc vienvirziena informācijas. Paklausies mūsu pašu bijušo KNAB priekšnieka vietnieci, Pēteri Kļavu, Gaiļezera slimnīcas feldšeri, Daugavpils slimnīcas darbiniekus, krievu, vācu, dāņu, zviedru un citu tautu mediķus. Ne jau gudrību vairs kāds meklē un kādam tā rūp. Neviens negrib ne sodus, ne represijas. Daļa dzīvo mucās. Pasaki labāk, cik maksā spēle vienos vārtos.

    ir tāda dziesma

    Visi saka, visi saka –
    Mana sieva laiska;
    Lai laiska, lai nesmuka,
    Ka tik labi dancā.

    Zeltenēm tāpat – ka tik labi maksā.

  17. Sabīne saka:

    Kam te labi maksā? Vai tad man? Ne jau man.
    Laikam uzkāpu uz varžacīm. Lielajiem uzņēmējiem grūta dzīve sākusies? Krogi un klubi ciet… Nav kur izplatīt mantu, vai tā?
    Sātanistu padarīšana, tāpat kā pseidoliberālisms.

  18. Vieda saka:

    Pusmiljarsam jabūt uz Zemes. Ka tad ar Zelta miljardu? Un ko darīs ar 7 miljardiem? Nogalinās ar vakcīnam?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *