Integrēt krievus ? Tad jau sūdu var “integrēt” konditorejas izstrādājumu sortimentā

Liene Cipulee “X” raksta: “Tie paziņojumi par mazākumtautību skolu skolotāju nespēju mācīt latviešu valodā man liek pajautāt – vai ir prāts slēgt ciet latviešu skolas ar mazu skolēnu skaitu, jo uz tām varētu novirzīt mazākumtautību skolēnus un slēgt tās?”

LRTT: Okupnttautas integrācija ir nekas cits, kā slēpts genocīds pret pamattautu. Mēs taču bez sevišķas piepūles redzam, kuri ir šīs integrācijas autori. Visi kā viens komunisti- čekisti, viņu radinieki un ielikteņi. Pilnīgi visa šī šobla ir saistīta ar “izredzētajiem”, Jahves(kā teica Kristus- vecais velns) pielūdzējiem !

Šodien, 21. gadsimtā notikumos Ukrainā mēs redzam, ka krievi nav cilvēki, viņi ir sātaniski izdzimumi, kuriem nav vietas cilvēciskajā vidē ! Integrēt šos sātaniskos kropļus latviešu etnosā, ir vislielākais noziegums kādu vien ir iespējams veikt ! Tas ir vistiešākais latviešu etnosa genocīds. Tāpēc, visi šie integratori ir tiesājami un tāpat kā šie okupantu salašņas, patriecami no sabiedrības, no Latvijas, bet aktīvākie tiesājami ar bargiem cietumsodiem !

Kā jau rakstīju, visa sasaukuma deputāti tiesājami un viņu manta atsavināma tautas vajadzībām. Nav viņi nevainīgi, viņi ir apzināti pildījuši mūsu tautas slepkavu pavēles !

Uz foto redzam dižo Putina pielūdzēju, okupantu integratori un latviešu valodas “mīkstinātāju”, tā atdodot priekšrocību okupantu salašņu valodai !

Autore turrpina: “Bērnus var vest uz tuvāko-no vecās skolas atiet autobuss uz tuvāko latviešu skolu.Varbūt ne visur sanāks,bet 50km rādiusus es sazīmētu gan.Iespējams,kādā vietā tas tomēr der. Jo skolotāji,kas nezina valsts valodu 1.septembrī ir jāatstāj bez darba. Un problēma jārisina ar bērniem.”

“Ja vide paliek, grūdiens integrācijai būs grūtāks… Es vilktu viņus ārā un tieši uz latvieši skolām nevis otrādi. Bet nu es nelemju. Tikai uzturu diskusiju. Varbūt ģenerējas kādas koprades idejas risinājumiem:)”

Komentētāji saka: “Liene, tev protams ir taisnība, skolās, kur nespēj mācīt bērnus latviešu valodā, nevajag ļaut uzņemt 1.klasi, viņi jāvirza uz latviešu skolām. Tikai zinot Andu Čakšu, viņi to nekad nedarīs.”

13.08.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Konditoreja sen sūdi ir integrēti un tos sauc par putukrējumu, ka uzskaitē ir lērums sastāvdaļu kurus izmanto konditorejas izstrādājumos un to nekādi nevar saukt par labu mantu. Blackburna divi letini dzērāji ne izturējuši ilgi bez dzeršanas uzsēdās uz korķa i izsvieda tos no darba, ka ej kur grib. Aizlaidās lasīt ābolus, bet pēc nedēļas atgriezas un visādi lamājās par to, kā explote cilvēkus! Viens bij vēl Soviet laiku konditors un sak, ka 90 to gadu sākumā ar varu uzlika jaukt no rietumiem ievestos putukrējumus, tad tādus mēslus vienkārši nevarēja saprast, kā to vispār var pieļaut? Ta nu vīrs teic, ka ar kailām rokām tās sastāvdaļas jaukt nedrīkstēja, jo visa āda un nagi sāk bojāties! Tā nu šajos laikos pēc 90 to gadu kriminālās integrācijas daudzi latvieši ir integrejusies kriminālās dzīves īpatnības. Ka strādādams tirdzniecība no latviešiem jādzird pretīgas zhidkrieviskas valodas, ko vispār nevarēja nekādi dzirdēt no latviešiem vēl pat 80 tajos. Tā teikt, ka dzīvot vajag pēc ponatijam! Rietumu maucibas ideoloģija ir vēl viens tortes slānis, ka meitenes skolu beidzot pa taisno foto modeļu aģentūras piesaka sevi darbam rietumu mauku mājās. Jaunatnei vispār nekādas gribēšanas veidoties par saimnieciskiem cilvēkiem, ka vien kultivē sevi paši – Raspizdajus. Va īpaši simpātiski izskatās izlaidumos tie jaunieši ar tetovējumiem un pursingiem, ka meitenes izlaiduma bildēs pēc prostitūtām izoskat? Par skaistumu un kultūru runāt ir bīstami ar viņiem, bet tomēr dažreiz apģērbjas pieklājīgi, kad ir dziesmu svētki, tad atceras, cik skaisti senči reiz ģērbās! Ne tikai drēbēs, bet tai darba kultūrā latvietis pats ir piesucies visādas tautu garīgās netīrības un integrēt savā saeima kriminālu izdzimteņu pēctečus? Tomēr tieši viņi nosaka saimniecisko lietu kārtību šodienā, kad latviešu jaunietim vajag darba, tad pats savā zemē vish saskaras ar nicinājumu. Darot labu darbu viņam vēl ir jādzird pārmetumi un algas novilkumi. Rēķini jāmaksā augsti, bet darba samaksa ir niecīga un sapņi par dzīves izdošanos izgaist nebūtībā! Anglija daudziem varbūt arī ir bijusi glābiņš, bet tomēr dabīgu saldo krējumu tur atrast ir sarežģīti un fiziski kroplu ir ļoti, ļoti daudz. Īpaši izceļas trulas angļu sievietes kurām uztverē viņu trulibas ir skaistums, kad to norāda viņam, tad protams es esmu nepieklājīgs. Ta nu nevar nesaprast kādēļ angļu jaunatne brauc maykoties uz Latviju, bet bēda atkal, ka tie bastardi dzīvodami šeit ar vietējām luzeritem arī integrē savu pirātu kultūru.

  2. AG saka:

    Bordāns gan nekad nav mēģinājis integrēt nevienu okupantu, vai ne? :))

  3. vai ne a.g.?! saka:

    AGāns gan nekad nav mēģinājis sevī integrēt vienu plašāku teikumu un beidzot par tēmu, vai ne? :))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *