Ciānas šļura latvju tautas nodevēja iesaiņojumā !

Par viņu, šo Ciānas izdzimteņu noziegumiem, mums ir jāatkārto un jāatkārto, jo šī komunistu- cionistu banda jauno paaudzi ir iezombējusi ar meliem par Atmodu un latvju tautas ideāliem !

Par šo tautas ģenētisko atkritumu ir rakstīts un rakstīts, bet nekas nemainās ne Valsts drošības struktūrās, ne, tā sauktajās, Latvijas inteliģences aprindās un ne arī šī cilvēkveidīgā izkārnījuma smadzenes.

Šo mēslu nošaujot vai pakarot, viņam tiktu izrādīts pārlieku liels gods. Viņš, pēc visiem Karmas likumiem, būtu jāizbaro Rīgas zoodāraza iemītniekiem, lai šī latvju tautas bendes sprāgušās atliekas tiktu pārstrādātas attiecīgajā “vielā”. Neviens ienaidnieks, bez vietējo nodevības, nav spējīgs pastrādāt lielāku ļaunumu pret savu tautu kā nodevējs. Šinī gadījumā komunists, kas ir cionistu(hazāržīdu) darba instruments.

Šajā lozungā viņš kārtējo reizi pasaka, ka pirms trīsdesmit gadiem viņa banda pastrādāja noziegumu pret tautu. Vai sapratāt: valsts pārvalde neatbilst PILNĪBĀ tautas gribai, viņš tikai šodien to secina ! Un, sapratāt, kāpēc šis izdzimums to saka ? Tāpēc, lai atkal tiktu pie SILES, tāpat kā Krištopāns un Šlesers !!!

Un tu pretīgais tautas izkārījums pēc šiem vārdiem vēl neesi nošāvies ? Un, Mežvieta “demokrātijas citadele” tevi momentā nearestēja, jo atzinies taču ārprāta noziegumā, vissmagākajā, ko vien kāds var veikt: GENOCĪDĀ PRET TAUTU ! Un tas briesmīgākais, ka tauta šim ģenētiskajam atkritumam vēl aplaudē !

Vai tie aplaudētāji ir vispār uzskatāmi par cilvēkiem ?

Drīzāk jau lopu bars !

Šeit no LRTT arhīva par šo izdzimumu:

Lasot D. Īvāna atbildi nāk atmiņā jaunībā dzirdētais: Divi lietuvieši kādā Čikāgas KROGĀ  KĀRTĪGI sadzērušies, ka knapi turas uz kājām, nolemj: kad iesim laukā, sarunāsimies poliski… . Šeit ir kas līdzīgs. Pavisam niecīgi ar latviskumu saistītais D. Īvāns, sevi apliecina kā īstenu LATVISKUMA pārstāvi, tā teikt, letiņš līdz KAULU SMADZENĒM ! Nu, un tad rodas jautājums: kā iet kopā ar latviskumu un godīgumu šeit, LTF 20. gadadienā, sacītais:

D. Īvans: ”Es teiktu tā – piedod, māte Latvija, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību. Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties. Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu. Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.”

Nu nav Latvija nekāda tava MĀTE, noziedzniek Īvān ! Protams, šo Īvāna sacīto nekur vairs nevaram atrast, izņemot LRTT i- vietni. Nav īsti labi saprotams, kāpēc tieši ŠIS Atmodas laika VDK sadarbonis un izteikts alkoholiķis, tiek tik briesmīgi slavēts ? Nebūs laikam ilgi jāgaida, ka uzradīsies kāds jaunizcepts “pumpurs” un paziņos par jauna Lāčplēša parādīšanos, līdzīgi, kā M. Zālīte paziņoja par Levita ĀRPASAULĪGAJĀM spējām ! Meli, latviet, ir ļaunuma iemiesojums !

15.07.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Kā to neskaitāmas reizes ir atkārtojis putins – “viss iet pēc plāna”. Piektā kolonna izplūst pa pasauli, iegūst pilsonību citās valstīs, līdzi nesot ruskij mir zagšanas un melošanas tradīcijas un tikai krieviem raksturīgo kalpošanu kremlim, lai kurā pasaules malā tie atrastos. Bet nav aiz kalniem tā diena, kad būs par visu jāatbild.
    Šodien mirst tūkstošiem nevainīgu cilvēku, tā vienkāršā iemesla dēļ, ka netika likvidētas okupācijas sekas un KGB komunistu izveidotā sistēma netika iznīcināta saknē jau 90tajos.
    https://youtu.be/DDStkXp5Gc8

  2. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=TCZzLf7O2oo

    …it kā nekas īpašs, parasts parasts kremļa cionistu selekcionēti izveidots krievu mikrobs, bezgala stulbs, bezgala truls un bezgala tipisks idiots visam cilvēknīdēju krievmasas vairumam! B et beigu frāzes no blogera 100% atbilst mūsu gaišāko prātu privātsarunu atzinumam – nu par kādu sodu mums blakus smird, parazitē un apdraud visu normālo cilvēku pasauli tik izcili kroplīga, neticami masveidīga banda krievu lielvalsts statusā??!

  3. no malas saka:

    https://twitter.com/latvijas_vate/status/1681176442229387264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1681247050136993792%7Ctwgr%5E83e62b6142540bd1b40ff9108297646ac5dce0af%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.delfi.lv%2Fnews%2Fnational%2Fcriminal%2Figi-na-konflikts-jurmala-eskale-lidz-diviem-administrativajiem-procesiem.d%3Fid%3D55764148

    https://www.delfi.lv/news/national/criminal/igi-na-konflikts-jurmala-eskale-lidz-diviem-administrativajiem-procesiem.d?id=55764148

    Labi redzamas 4.maija kangaru valdības pretlatviskā kursa sekas. jo kā no 1940-45.gada okupantu salašņas jutās saimnieki un noteicēji Latvijā. tā šodien nekas nav mainījies! Un nevarēja mainīties, jo gan nodevēji un to mantinieki tie paši un okupanti un to pēcteči tie paši ir varas posteņos!Un stulbā masa to piecieš klusējot!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *