Par latviešu valodas zināšanu Latvijā

Mums nav vajadzīgs, lai okupanti zina mūs valodu, bet gan lai viņi tiktu padzīti no mūsu zemes !

Pirmām kārtām jau jārunā, kāpēc vispār tāda problēma Latvijā, kā latviešu valoda ir uzradusies ? Šeit taču ir nacionāla valsts ! Kāpēc- tāpēc, ka sarkanie izdzimteņi, kuri Latvijā bija pie varas pēc okupācijas, pēcAtmodas laikā netika fiziski iznīcināti vai vismaz atstumti tālu no varas koridoriem ! Tieši šī sarkanā čekistu banda, kura “noraka” okupācijas demontāžas procesu, šodien, sakarā ar notikumiem Ukrainā, jūt sev priekšā stāvošo problēmu.

Un šī ir tieši VIŅU dzīvības apdraudoša problēma.

Jo visus šos garos pēcAtmodas gadus, lai slēptu okupācijas laikā veiktos noziegumus, viņi ir izdarījuši pat vēl smagākus noziegumus,- slepkavojuši patriotus, nīcinājuši Latvijas industriālos pamatus, kuras rezultātā latviešu tautas aktīvākā darbaspēka un tautas atjaunošanas daļa, ir bijusi spiest savu Dzimteni atstāt. Mēs šodien redzam, ka Šlesera partijas sūdubedres kloākā salasījušies vislielākie tautas atkritumi.

Šī partija ir fiziski likvidējama, jo sludina genocīdu pret latviešu etnosu. Viss, kas neatbilst Satversmei un Starptautiskajiem LIKUMIEM, ir kvalificējams kā GENOCĪDS.

“LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ” = Vissmirdošākie homo sapiens elementi, jeb kā šodien pieņemts sacīt: ģenētiskie atkritumi. Šie civilizācijas atkritumi savu drošību var iegūt tikai tad, ja Latvijā tiek paturēti(zem viltus cilvēktiesībām) okupantu- kolonistu salašņas. Šiem krievvalodīgajiem smirdoņām cits epitets nav piemērojams,- kur tas iet, tur tas diŗš, tur slepkavo un laupa un ar ārprāta naidu izturas pret pamattautu kuras labumus rij ! Tas ir krievs, bet pareizāk sacīt- krievžīds, kuriem ar semītiskajiem jūdiem un slāviem nav nekas kopīgs !

Vai tad krievu valodu Latvijā ir aizstāvējis kāds krievs ? Visi taču jebreji !

To arī apliecināja pats galvenais viņu hemoroīds Putins ! Latvijā šiem mēsliem nav vietas, jo šeit atrodas pretlikumīgi !

Tikai tad iestāsies miers, kad visi bijušie čekisti, kuri šodien ir miljonāri un atrodas pie varas, tiks publiski fiziski iznīcināti. Šie mēra baciļi nedrīkst būt atstāti pie fiziskās dzīvības, jo VIŅU ASINSDARBI IR KĀPUŠI DEBESĪS, viņi jau nemaz nav cilvēki !

14.07.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Mareks Justs saka:

    Čekists Aldis Plaudis, viņa sieva Baiba Plaude un meita Līga Plaude ir mēris Latvijā, kuri kopā ar čekistu Gunti Indriksonu un Aivaru Borovkovu zina, kādu mūžu mūžos nepiedodamu ļaunumu ir nodarījuši cilvēkiem. Par to viņi un viņu spermas produkti ir nolādēti un vislielākās nāves mokās nonāks pie velna elles katlos. Nosprāgstiet sprāgoņas Saldi Plaudis, Baiba Plaude, Līga Plaude, Gunti Indrikson, Aivar Borovkov!

  2. Pārmaiņas saka:

    Šo tēzi, ka okupantiem nav jāzin latviešu valoda, esmu uzturējis kopš valodu referenduma laikiem, bet atsaucību tā negūst. Pēdējā gada laikā gan, parādījās vēl daži, kas to popularizē, bet radio un TV pretdarbība ir tūkstoš reižu spēcīgāks instruments. Līdzīgi arī Ukrainā, kur pat karš, vairumam saprātu neatnesa un tie kā akli TV maraфona iespaidā, gatavi šos prastos gopņikus ar zelensky priekšgalā, uz rokām nēsāt. Dīvaini, ka tieši principiāli būtiskas lietas, cilvēki uztver ar vienaldzību vai padodas kopējai straumei bez domāšanas par sekām. Laikam jau taisnība vien ir, ka 75-80% cilvēku nav spējīgi loģiski analizēt iegūto informāciju un izskaitļot cēloņu/seku sakarības.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Sist un nosist!? Vien iz tiem pašiem skolas laikiem novērojot latviešu īpatnību līdz saj dienai ir liela problēma, kad jāiet sisties ar tiem kriev mēsliem, tad lielākā daļa sāk attaisnoties, ka man šitas un tas. Tā nu arī šim trubunalam piedāvāju sasviesties ar otrā pasaules kara laika atstāto, kas vēl ir kādam atrasts vai bumbas, vai minas un uzspridzināt to Levitu, lai levite virs pionieru pils, bet tomēr latvieši atkal piesauc likuma kārtību. 90tajos pienācās redzēt, kā tie paši latviešu vīri gļēvi un nožēlojami glumoj as Pārdaugavas reketieru priekšā. Kaut pašiem viņiem tanī laikā bij bail, ka tā zemessardze varētu viņus kniebt, bet viss izcabeja īsti nekādu pretestību neizradot. Latvijā tika savesti lielākoties nevis etniskie krievi, bet no tuvākajām teritorijām dzīvojošos, kas lielākoties ir paši dažādi jaukteni. Nu vien kaimiņos pienākas sarunāties ar večiņu kurai pāri jau simtam un pirms kara laikā viņa dzīvoja Polijā, bet šodien tā ir Baltkrievijas teritorija. Pati pēc izcelsmes ir poliete, bet runā po russki, kad kādu nosodīt ir vēl jānorāda jūsu pašu paustā attieksme pret latgaļu valodu kuru tāpat izsmēja Latvijas republikas laikā i šodien turpinās tā pati jūdasa būšana. Ja arī runā tas kries po lotishki, tad man tas netraucē, bet vēl un vēl var norādīt simtam reižu, ka no tā vish nekļūst piederigs latgalu saimei vai kuršu saimei. Piederigs vish kļūst tad, kad sapisas ar dzimts ļaudīm, bet ir jau tā problēma, ka tai Latvijā ir tādu latviešu, kas ir jau izsenis sapisusies ar tiem žīdiem un viņi arī savstarpēji taisa savas afēras Nacionālisma vai internacionālā vārdā. Visu pirms ir jātīra savos ļaudīs no tās garīgās netīrības, bet, ja latvieši paši aizraujas ar spidermana kultu, tad neko jums nevar palīdzēt. Slīkst iet paši savos sūdos!

  4. Anonīms saka:

    “…viņi ir izdarījuši pat vēl smagākus noziegumus,- …nīcinājuši Latvijas industriālos pamatus, kuras rezultātā latviešu tautas aktīvākā darbaspēka un tautas atjaunošanas daļa, ir bijusi spiest savu Dzimteni atstāt.”

    Palasiet avīzes un žurnālus, kas tika izdoti vācu okupācijas laikā – tās vietas, kurās tiek runāts par vācu varas iestāžu ekonomisko politiku Latvijā – kur vienkāršā tekstā ir rakstīts, ka LATVIJĀ TIKS PILNĪBĀ LIKVIDĒTA VISĀ NEVAJADZĪGĀ RŪPNIECĪBA, UN ZEMNIEKI PIRKS NEPIECIEŠĀMĀS PRECES NO CENTRĀLEIROPAS RŪPNĪCĀM.
    Vai jūs visi saprotat, kāda ir ES ekonomiskā politika?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *