Tikai viens K. Ulmaņa teikums….

Jūs palieciet savās vietās, es savā… !

To sarkanā krievžīdiskā hazāru kliķe līdz šai dienai nevar viņam piedot. Ulmanis parādīja neiedomājamu drosmi, ko nevar teikt par kaimiņu valstu galvām. Viņš arī pēc okupācijas karaspēka ienākšanas neatstāja savu tautu un savu valsti. Šodien šo “ieteikumu” izmantoja arī Ukrainas nožēlojamais hazārelis Zeļenskis un neskatoties uz viņa pirmskara nodevību, plūc neiedomājamus laurus tikai tāpēc vien, ka PALIKA SAVĀ VIETĀ. Par to viņš ir kritis Kremļa histēriķu nežēlastībā. Kārlis Ulmanis ir cilvēcīguma(augstākās morāles) iemiesojums, par ko latviešu tautai ir jābūt neiedomājami lepnai un gandarītai. Kāpēc par to šodien atgādinu ? Tāpēc, ka sakarā ar karu Ukrainā un ar gaidāmo ukraiņu tautas uzvaru, pasaule ir milzīgu pārmaiņu priekšā. Vecā melu un naida sistēma kritīs. Tā tiks nomainīta ar tādu, kur meli un ļaunums tiks iznīdēti jau iedīglī ! Šajā sakarā mēs redzam, ka visvisādi drazas(ieskaitot Zeļenski) sāk mainīt “kažokus“.

Latvijā redzam, ka viens no lielākajiem cionistu parazītiem- Lato Lapsa, grib iejāt JAUNAJĀ LAIKMETĀ uz balta zirga, kā viscēlākais Patiesības cīnītājs. Katram latvietim, pirms viņš aizstāv šo sātanisko izdzimumu, ir jāzin: kas viņš ir savā īstajā būtībā. To, ka viņš pašlaik cīnās pret otru tādu pašu kā viņš, nenozīmē, ka viņš ir mainījis savu būtību. Levits ir tieši tāds pats izdzimums kā Lapsa ! Viņš taču vēlējās K. Ulmaņa portretu izmest no Rīgas pils !

LRTT padoms: Latviet, nelien pa starpu, lai šie divi izdzimteņi kaujas... .

Neviens nav tik daudz pēcAtmodas laikā sējis ļaunumu kā L. Lapsa. Viņš visās savās grāmatās ir: viltojis Latvijas jaunāko laiku vēsturi. Viņš ir atklāti vērsies pret Kārli Ulmani un noniecinājis viņa nopelnus. Viņš ir aplējis ar savām nodevības melnajām gļotām gan Ulmani, gan Munteru par to, ka nepretojās PSRS okupācijai 1940. gadā, ne ar pušplēstu vārdu nepieminot to, ka neviena mazā Eiropas valsts nepretojās milzīgajiem šausmoņiem-Hitleram & Staļinam. Visi šie valstu vadītāji saprata, kāda asinspirts sagaida tos, kuri pretotos ! Bet, tas neinteresē tādiem lapsām, pučēm, liepniekem un citiem Ciānas ģenētiskajiem atkritumiem.

Latviet, domā, pirms atbalsti šos izdzimumus- L. Lapsu un E. Levitu !

08.03.23

You may also like...

9 komentāru

  1. Anonīms saka:

    U ja!? Svētā Ulmaņa tēls ir ne vien Grantinam ieaudzis smadzenes, bet daudziem zidgaliesiem kuriem arī Ulmanis glāba valsti 34.gada. Ulmanis ir savā laikā tāda pati zhidu izkārtne, kā tā bij 80to gadu nacionālā hujna. Normāli domajos cilvēks, kas vismaz ir savā dzīvē izlīdis ārpus sava ciema robežām un paskatījies no citu tautu robežām uz to vietu, kur dzīvojuši ir senči aptvers elementārās spējas, ko var nolikt pretī vietējie veči kaujā kaimiņiem? Kā jau chulja pakala Grantins saaugs ar Ulmaņa tēlu uz mūžīgiem laikiem un centīsies bāzt to virsū citiem, bet splavu virsū jums nozelojamiem un splausu ar jūsu sūda juda Ulmani! 37.gada apšāva Soviet imperija latviešu vecus un tai pašā gadā no amata atstadinaja R. Bangerski! Sagadīšanās pēc? Vai tomēr pasaule tika gatavota karam un Ulmanis bij nesaprotos, kas notiek Latvijā un ārpus tās robežām? Ja viņam norādīja, ka vish valstī laiž iekšā komunistus, tad protams tādi priekš Ulmaniesiem bij nodevēji. Nodevēji priekš Ulmaņa bij latgalieši, kas savā zemē negribēja pieņemt zhidu diktatūru. Negribēja zhidu diktatūru pieņemt Pareizticīgās baznīcas galva kuru arī Ulmaniesi kopīgi ar komunistiem nogaleja un šis sūds smirdes jums chuljiem uz mūžīgiem laikiem, ko nomazgāt jūs nenomazgasiet nekad ne ar kādiem nacionālās rūpniecības pulveriem. Tad nu tie paši, kas atstadinaja Bangerski bij spiesti prasīt viņam 40.gadā padoma, ko darīt? Bangerskis arī norādīja, ka kopīgi ar Igaunijas un Lietuvas armiju nekā viņi pretī nespētu nolikt. Gods? Kur jums tas ir šajos laikos, kad par elementārām sadzīviskām lietām iet runas, tad jūs paši esat balamutes. Lapsa? Kam tāds mēsls ir vajadzīgs un viņa darbus lasīt? Karš Ukrainā ir sen jau iestudēts, kā arī tā bļaustīšanās Slava Ukrainai, bet problēma ir tais vienkarsajos darba rukos. Viņiem ir jākaro, bet tavs Ulmanis izkupeja tik pat mistiski, kā viņa gara radniecība Romanovi. Pie viņu nosausanas arī stāvēja latvieši un liecina paši krievi, ka viņi patiesiba nebij nošauti. Saldās bildītes tautām, ko rada foto veidotāji, kas to foto i kino industriju ir vēsturiski attīstījuši? Ak vai! Tak atkal zhidi un vācieši un Ulmanis ar Munteru bij tieši no viņu vides. Tāpat arī tā valsts bij nožēlojama zhidu izkārtne! Grantinam īpaši gribas uzkārt visiem Ulmanismu virsū līdzīgi Leninismam! Nav modernajā pasaulē tādas valstis kurās nesēdētu zhidi pie teikšanas.

  2. AG saka:

    Bet Lapsa tevi aizstāvēja, kad biji arestēts.. Bordāns gan nē! :)
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, Lapsa mani neaizstāvēja. Viņš skaidri un gaiši pasacījā, ka viņam tāds Grantiņš ir pie kājas. Tas, ka viņš par mani informēja, bija Rebenoka nopelns.

  3. ES saka:

    Un, kas tad ir tādi krievi?! Izdzimteņi un mūmijas? Krievs vienmērt ir bijis sadists un slepkava!
    Par to raksta pat laikraksts “Nacionālā Neatkarība”1993.gadā.
    “Pareģojumi par Krieviju no rīdzinieka Andreja Čanguļa atmiņām. Tie bija publicēti avīzē Nacionālā Neatkarība 1993.gada 7.- 13.aprīlī. Vēlāk šis raksts iekļauts grāmatā par Eiženu Finku, taču no tā izņemtas šī un vēl divas citas vietas. Citēju: „Finks vairākkārt runāja tieši par Krievijas nākotni. Reiz viņš teica: „Kā reiz sabruka cariskā Krievija, tā sabruks komunistu Krievija. Tas tāpēc, ka krievs vienmēr bijis tautu slepkava un zaglis. Ļaunums vienmēr nāk darītājam atpakaļ. Tu to piedzīvosi un redzēsi. Krievu komunisms ir iznīcinājis miljoniem nevainīgu cilvēku, un visa pasaule runās, cik milzīgi šie upuri bijuši””. Vēl citreiz Finks teicis: „Tu pats redzēsi – varenā Krievija sabruks kā kāršu namiņš. Tautas, kas tajā un ap to dzīvo, tikko tiks brīvas, tā saplēsīs Krieviju gabalos! Tautas, kas bijušas zem Krievijas jūga, kolīdz tās mazliet nostiprinās pašas savu iekšējo varu, trieks krievus ārā no savām zemēm. Un viņi to būs pelnījuši. Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi. Tad, meklējot labāku dzīvi, krievu tauta izklīdīs pa visu pasauli”. Cits Finka citāts: „Es redzu, ka Maskava nogrims… Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku ies bojā…” Saskaņā ar Čanguļa stāstījumu, šie pareģojumi attiecināmi uz 1957.gada nogali un 1958.gada sākumu.”

    Krievs vienmērt ir bijis tautu slepkava un zaglis! Krievs ir bijis otrās šķiras cilvēces atkritums, kuru pat Eiropas restorānos un viesnīcās atsakās apkalpot. Krievu cūkas neapkalpojam!!! Tāds uzraksts stāv uz daudziem restorāniem un viesnīcām.
    Latvijas maukas vēl aizstāvēs šos izdzimteņus!
    Krievs ne tikai ir bijis tautu slepkava un zaglis, bet sadists un kanibāls. Ļoti vērtīgi vārdi par Baltkrieviju.

  4. Nodevēju radītā virzība nākotnē LR! saka:

    Te mazs piemērs no 4.maija latviskuma iznīcināsanas – nodevēju rīcības rezultātiem: par okupantu ieviestajiem “sieviešdienas” svinēšanas dienu visi mums pazīstamie latvieši to nesvin, bet viens mūsu paziņa no ZZS un vina kolēģs no JV “paretam” atzīmējot, bet pilnīgi visi aptaujātie krievi svin 100%!
    Tabulā labi redzama nākotnes bilde, kādi prognozējami būs prettiesiski naturalizēto okupantu masas+kangaru un pamatnācijas balsojumi par Latvijai svarīgām temām:

    Vai Latvijā jāsvin 8. marts?

    Jā! (81%, 409 Balsis)
    Nē! (12%, 63 Balsis)
    Nezinu. (7%, 36 Balsis)
    Jau nobalsoja: 508

  5. Perverso banda uzbrūk visās frontēs! saka:

    Kas, kuri tādas sameklēja un bāž amatos??! 16:48, 10. marts 2023
    Divas Latvijas diplomātes – mūsu vēstniece Ungārijā Agnese Kalniņa un vēstniece EDSO, ANO un citās starptautiskajās organizācijās Vīnē Katrīna Kaktiņa – ir Latvijas tiesā panākušas spriedumu, ka viņu viendzimuma pāra attiecības, atbilstoši Latvijas likumdošanai, ir uzskatāmas par ģimeni. Ar šo notikumu abas dāmas sociālajā tīklā apsveikuši simtiem cilvēku – gan diplomāti un politiķi, gan LGTB kopienas pārstāvji un kultūras ļaudis, gan daudzi citi. ————————————————————– Tātad ir slepenas struktūras, kas ilgstoši sameklē šādas personas, iedrošina, finansē, atbalsta un bīda amatos ar noteiktu, publiski slēptu mērķi! Cik veselu, normālu cilveku nav saņemuši vajadzīgo atbalstu par iespējams, daudz lielākām zināšanām un amata prasmēm, tikai savas veselīgās orientācijas dēļ un kādi ir izcilu amatpersonu zaudējumi mūsu valstij, dēļ šīs slepenās selekcijas??!

  6. Aelita saka:

    Atceros, kad Pietiek rakstīja par Grantiņa arestu un salauztu roku, laikam tas bija Valdis Freimantāls, kurš prasīja Lapsam, vai viņš nevar cietumā apmeklēt Grantiņu un intervēt. Lapsa atbildēja, ka baidās to darīt, jo Grantiņš viņam jau esot piespriedis ASM. Bet Lapsa solīja rakstīt, ja dabūs kādas jaunas ziņas par cietumu.
    Pēc tam es arī sāku ieskatīties TT, redzēju, ka te rakstīts arī par tiem, no kuriem es piedzīvoju vajāšanu, gan ne visiem. Man bija doma, ka vajātiem cilvēkiem jāturas kopā. Es gan nespēju nosodīt kādu tautu visumā, uzskatu, ka katrā tautā ir savi labi cilvēki un savi nelieši. Un daudz kas ir atkarīgs arī no valdošo propagandas.
    Švaki ir ar to turēšanos kopā, te arī redzam, ka daži grib šķelt, kāds Anonīms grib sanaidot latgaliešus ar citiem latviešiem. Dzīvē neko tādu neredzu, man kaimiņos bieži ir dzīvojuši latgalieši, esam labi satikuši.
    Tāpat masu mediji nodarbojas ar šķeltniecību, izceļot vienus un zākājot citus.
    Kad Grantiņš bija cietumā, speciāli klausījos, ko teiks mediji. Un nedzirdēju neko, arī no tā sauktajiem liberālajiem medijiem ne vārda. (Varbūt ko palaidu garām, labojiet, ja tā nav)
    Par tiem tautu vadoņiem. Zelenskis arī varēja tautai pateikt – mūsu valstī ienāks draudzīgas valsts karaspēks, palieciet savās vietās… Varēja arī aizbēgt no valsts. Tomēr drosmīgie ukraiņi cēlās pretim pārspēkam, negribēja kā Baltkrievijā…
    Protams, Latvijas spēki būtu daudz mazāki. Un noteikti bija arī kādas starptautiskas vienošanās toreiz, Ulmaņa laikā.

  7. S. saka:

    Todien ,kad Grantiņu iebāza būrī , tiem portāliem (Tvnets utt…) , kur es “izklaidējos” ,bija atslēgta komentēšana (varbūt tikai tādiem kā es?)un ne vārda par arestu. Lapsa bija vienīgais ,kurš pateica skaļi.
    Jā … par Lapsu , viņš nesaka ,kas aiz viņa stāv un tas dod vielu aizdomām . Patreiz viegli var nojaust ,ka viņš ir 3A un opozīcijas pusē …

  8. Aelita saka:

    ->S.
    Bet atceramies, ka Lapsa ir sarakstījis par visiem 3A grāmatas, pavisam neglaimojošas. Tad gan viņu tik brutāli neaizturēja un nekratīja…
    Varbūt notiek kādas viltības, redzēs.

  9. ``to skaidro ūdeni nejauciet..`` saka:

    Par K. Ulmani

    Nu jau pat mazbērni vecvecākiem jautā – kā tur īsti ir ar tiem ulmaņlaikiem. Mācību “vielās“ esot juceklīgi un neko nevarot saprast. Raudzīju skaidrot, apgūstot un ņemot par pamatu tiešām juceklīgo mācību vielu. Nosūtīt mazbērniem nebija lemts. Parādījās gan infa, ka mana vēstule aizsūtīta. Taču bērni savā e pastā nesaņēma.
    https://email.inbox.lv/message?mailbox=INBOX%2Fsent&index=1630&array_index=3&page=1

    Izskatās, ka atvērt nevarēs, bet juceklība ir tajā, ka “vielā“ uzskaitīts tik daudz rezultatīvu un produktīvu darbību, skaidri aprakstīta situācija tobrīd pasaulē un kaimiņvalstīs, kurās jau bija tā saucamie diktatoriskie režīmi, ka Latvija ar Ulmani bija pilnīgās spīlēs un nekas cits neatlika, kā rīkoties tā, kā viņš rīkojās, un turpat netālu “viela“ rāda “rezjumē“ – ka, tipa, kopumā tomēr tas Ulmanis “sabiedrības“ acīs bijis jampampiņš. Gluži kā šobaltbrīdi – vieniem mūsu tagadējie `ulmaņi` ir varoņi, vieniem jampampiņi. Un juceklīgās vēstures turpinās.
    Skaidrības labad taču atkalatgrieziet to J. Gordejevu, kas visu bija salicis pa plauktiņiem jau 1991. gadā “Svobodnoje Slovo“ 8. numurā! “Šeit tas bija publicēts. “Mēs un viņi“ faktors nekur nav pazudis. Pēc “viņu“ uzstādījumiem – paši centīgi rušinām, lai mēs būtu absolūtā bešā. Lai mums nav neviena dižgara, lai mums nebūtu neviena savējā. Totāli nabagi. Un totāli sveši – cits citam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *