Dombrovskim jāpilda cionistu pavēles

www.tautastribunals.eu 1

Dombrovskim jāpilda cionistu pavēles, savādāk var netikt Briseles “krēslā”.

======================================

Saņēmu kārtējo pārsūtīto vēstuli ar “norādes” tekstu:” Saņēmu interesantu e-pastu. Laikam gatavojas 3. Pasaules karam?”

Dombrovskis, Saeima, LRTT, DP, ST, SABNezinu vai no šīs vēstules teksta “izriet” secinājums, ka “viņi” gatavojas trešajam pasaules karam, bet to, ka šī vēstule ir pagātnes un tagadnes mistrojums, gan var saprast. Vai tad 1860. gadā eksistēja Izraēla ? Un arī to var saprast, ka žīdu augstprātībai nav robežu. To visu vēl pastiprina Bībelē “iespraustā” Sātana frāze, ka žīdi ir Dieva izredzēta tauta.

Foto: Dombrovskis ar vecmāmiņu steidzas uz latviešu Dziesmu un deju svētkiem.

Šodienas pasaulē, un it sevišķi Latvijā, tas(viņu izredzētums) sasniedzis kulmināciju.

Žīdu visatļautībai netiek likti šķēršļi.

Tieši šī “izredzētā tauta” veic ārprāta noziegumus pret latviešu tautu. Masu saziņas līdzekļos “izredzētie” tiek attaisnoti un viņu noziegumi noklusēti. Valsts represīvās- drošības un tiesībsargājošās iestādes palīdz šiem noziedzniekiem viņu noziedzīgajos darījumos.   Pie šiem “dievizredzētajiem” ir jāpieskaita ne tikai komunisti, šovi(RU)nisti un cionisti, bet arī homoseksuāļi, kuri bauda ASV un ES labvēlību.

Patreizējā Latvijas valdība ir “sastādīta” no šizofrēniķiem, kurus vada cionisti. Cionistu noziedzīgie elementi atklāti veicina homoseksuālisma un narkotiku izplatību ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Arī tādā veidā tiek “apzagta” Latvija un latviešu tauta.

UŠAKOVS, DOMBROVSKIS, ZATLERS, LRTT, DP, ST.Šie “dievizredzētie” izdzimteņi nu nekādi negrib pieļaut, ka Latvijā pie varas var nonākt nacionāli domājošie.

Foto: Zatlers un Dombrovskis steidzas sagaidīt tankus, lai pievienotos Saskaņas Centram.

Misters Bļeģ(N. Ušakovs) kā ceļvedis… .

Visi tie, kuri nicīgi izsakās par VL!, ir mūsu tautas visniknākie ienaidnieki.

VL! ir kļuvuši par uzbrukuma mērķi no visu salašņu puses. Pēdējais tāds uzbrukums nāk no “kultūras” aprindām. VL! gribēja ieviest kārtību kultūras jomā, bet uzdūrās uz visīstāko sātanistu perēkli, kuru atbalsta starptautiskais narkobiznesa un  “zilo” kartelis. “Mūsu” šizofrēniķu baram(tā sauktajai valdībai) nāca pavēle no “centra”, ka nekavējoties jāatlaiž kultūras ministre, kura ir VL! partijas pārstāve.

>Dombrovskis, kurš ir vistupākais pēcAtmodas premjers, to arī nekavējoties izdarīja.

>Dombrovskis, kuram cionisti ir sagatavojuši vietu Briselē, nedrīkstēja nepildīt šo pavēli.

Ja mēs apskatām Dombrovska “garīgo portretu”, tad nerodas nekādas šaubas, ka šis cilvēks ir gļēvuma un mazvērtības kompleksa apsēts radījums. Tieši tādi dzīves pabērni ir teicami marionetes “izredzēto” rokās. Un neaizmirsīsim arī to, ka šī sprukstiņa dzīslās plūst niecīgs daudzums latviešu asinis, kas arī ir teicams priekšnosacījums nodevībai. Tādam “tipam” DZIMTENE vairāk asociējas ar pilnu vēderu un varaskāri. Tādi 10%tīgi “letiņi” ir sabāzti visās iespējamās vietās. Vislabāk šī noziedznieka, pareizāk būtu sacīts- gara kropļa, psihoportretu “pasaka” foto, kur viņš redzams ar savu sievu. Ja jauns vīrietis ir aprecējis sievieti, kura vecuma ziņā atbilst paša mātei, tad runāt par vīrieti, tā īstajā nozīmē, ir lieki. Tas ir pakļāvības un mazvērtības “kalngals”. Tas ir vīrietis, kuram nav sava ES. Tādiem gara kropļiem, kāds ir Valdis Dombrovskis, neinteresē ne tauta, ne tās nākotne.

Atgriežoties pie rakstā minētās Kremjē vēstules, varam secināt, ka tā tiek izplatīta ar mērķi: iesēt latvieša zemapziņā mazvērtības kompleksu.***

Kozlovskis, DP, LRTT (1)Kozlovskis, DP, LRTT (2)Pēc kļūdainās rakstības var redzēt, kas ir tās “rakstnieki”… .

Foto: 4. maija kliķes jefiņi. Ja tādi pamuļķi ir valstsvīri, tad Dombrovskis patiešām ir premjerministrs.

Noklausies, latviet, šo dziesmu un triec pie velna visus šos krievu un žīdu okupantus un viņu līdzskrējējus zatlerus, dombrovskus un āboltiņas… . Nolādi šos Sātana kalpus gulēt ejot un gaismai austot: http://www.youtube.com/watch?v=Ewn21FTZRGU

Šeit ir redzams šīs parazītiskās vēstules izplatītājs:

No:

aivars andersons <aivarss41@inbox.lv>

Pasaules ebreju savienības

dibinātāja Kremjē* aicinājums Visuma ebrejiem

Savienība, ko mēs gribam dibināt, nav franču, angļu, šveiciešu, vācu; tā ir jūdaiska, tā ir vispasaules savienība.
Ebrejs kļūs par draugu kristietim vai musulmanim tikai tajā brīdī, kad jūdaisma ticības gaisma, saprāta vienīgā reliģija, iemirdzēsies visur starp tautām un valstīm, kas naidīgas mūsu tiesībām un interesēm. Mēs vispirms gribam būt un palikt par ebrejiem, mūsu nacionalitāte ir mūsu tēvu reliģija, un mēs neatzīstam nekādu citu, mēs dzīvojam svešumā un nevaram rūpēties par pilnīgi svešu valstu mainīgām vēlmēm, kamēr mūsu personīgie materiālie un morālie uzdevumi atrodas briesmš. Ebreju mācībai ir jāpiepilda pasaule…
Izraēlieši! Lai kur jūs liktenis būtu aiznesis, visos zemes nostūros skatieties uz sevi kā uz izredzētās tautas locekļiem.
Visuma izraēlieši, ja jūs saprotat, ka sentēvu ticība ir jūsu vienīgais patriotisms, ja jūs apzināties, ka par spīti uzrādītai nacionalitātei, jūs visur esat viena un tā pati tauta, ja jūs ticat, ka tikai jūdaisms ir reliģiozā un politiskā patiesība, ja esat par to visu pārliecināti, tad nāciet un ieklausieties mūsu aicinājumā un parādiet mums savu piekrišanu. Mūsu lieta ir diža un svēta un panākumi ir garantēti!
Katolicisms, mūsu sensenais ienaidnieks, ir ievainots galvā un guļ ar seju pret zemi. Tīkls, ko Izraēla izmetusi pār zemeslodi, ar katru dienu iet plašumā, un mūsu svēto grāmatu dižie pareģojumi beidzot piepildīsies!
Tuvojas laiks, kad Izraēla kļūs par visu tautu lūgšnu mājām, unebreju viendievības (monoteima) karogs plīvos vistālākajos pasaules nostūros!
Sāksim taču izmantot visus apstākļus. Mūsu varenība ir liela. Iemācīsimies to izmantot mūsu lietai. Jau nav tālu tā diena, kad visa zemes bagātības pāries Izraēlas bērnu īpašumā.
“” Ebreji Krivijā un PSRS”‘
Andrejs Dikijs
*Aicinājums sastādīts 1860.gadā. Kremjē- franču ebrejs,advokāts.1870.gadā, būdams Francias ministrs. pasludināja vienlīdzību Alžīrījā dzīvojošiem ebrejiem

***Šī mazvērtības kompleksa sējēji ir zem latviešu nacionālisma nomaskējušies cionisti: Garda, Lapinskis, Lapsa, Andersons, Otto Ozols un vēl citi mazāk “redzami” pabiras, kuri visādā veidā cenšas nomelnot VL! . Šie nelieši iesaka arī nepiedalīties vēlēšanās, līdz ar to netieši aģitējot par SC.

Iemācies, latviet, saskatīt nelietību jau tās saknē.

LRTT.    16.09.13.

You may also like...

10 komentārs

  1. Os saka:

    Ka saka zidu zids,tad dzimtene ir tur-kur pakala ir siltuma. Katolisms gan nav pretruna ar judaismu,bet ir tiesi judaisms,visa krustnesu kristiga religiju daudznozaru kopienu varza ir tiesi-judaisms. Abrama judaisma religija ir pilnigi visu atzaru krustnesu kristietiba. Kamer so Patiesibu neapjegs Cilveks,tikmer nekas nemainisies. Par ko iet runa-viens zidu dievs,visam trim vienas religijas atzariem-krstietiba,islams,judaisms. Par ko Sokratu noslepkavoja? Par to,ka Valsti bija ar likumu atzita zidu kristiga krustnesu religija(Atenas,Griekija) un Sokrats bija izsmejis un nenoludzies kopa ar citiem kristiesiem Bibeles-raudu dziesmas(Kur zidi vaimana,ka dievs esot vinus pametis un liekot ciest). Kristietiba ari ir tas vispasaules zidisms,vismaz Eiropas teritorija.

  2. ANDRIS7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Man interese detalas.cHERcHILS teica,ka HRUSHcHOVS bija auksta kara
    lielaka vertiba.Kadas drebes staigaja HRUSHcHOVS ? Dombrovskim uzliec
    baltu salmenicu un uzvelc hroma zabakus,bildei,kas teksta,un lieta
    darita.Plundurismam gaume nekad neeksiste,bet 100% vara.Saja gadijuma
    domasana pilnigi identiska, destruktivisms,dzivnieciska varas kare,
    vertikali sizofreniska domasana.
    Dziesmas,dejas,tautasterpos u.c. var ielikt zemapzinas detalas,kuras zina
    tikai sizofreniki.Fakts.Vini doma,ka viss notiek tikai viniem.Ja ta
    nebutu,tad neviens uz turieni neietu.Tas ir ka suns apcura koku,citiem
    koks ka koks,sunim robezstabs,ka piederibas zime.
    YouTube
    a)THE OTHER ISRAEL,
    b)El judaismo,
    c)GREY POPE.DISINFORMATION,DIVERSION.
    d)Rastafari Rising Rastafari Reasoning p1
    e)Zionist run USSR and Stalin dont stop them,comunismo mafia sionista.
    f)youtube.com/watch?v=t5wzh25IDnc
    Wikipedia
    a)JEWISH HISTORY
    b)Haplogroup RO mt DNA
    c)Judas Maccabe us
    Raksti
    a)peshera.org/khrono/khrono 11.html
    b)http://pandoraopen.ru/2012 03 06/zakon vladimira monomaxa o
    deportacii zhidov iz svyatoj rusi/

    P.S.
    ISRAEL ir bijis,ka zilbju salikuma kods IS – ISIS(wikipedia)
    RA – saule nu un EL – elle.

    VELAK VEL. TENcINU.

  3. Os saka:

    Tur jau ta lieta,ka internacionalistiska kustiba zidiska-iznicinat Nacijas-ciltis,velak tautas un Cilvekrasi, ar nosaukumu krustnesu kristietiba faktiski sakas 400g.p.m.e.un zida Jesua kulta,sakas de facto un pirmais vinu upuris bija Sokrats-kurs smejas par zidu raudu dziesmam Bibeles,jo bija Cilveks,Griekis un Cilvekreligisks Paganisma dievturis-konservativs,jo bija ar sapratni un izkoda zidisma butibu. De jure ,krustnesu zidiska kristietiba ieguva lidz ar zidu rabinu-kolektiva izstradatiem Statutiem(Kanoniem),kurus tas zidu rabins Pauls vienspats noteikti neizstradaja,bet tas jau ir 500 gadi velak,pec Sokrata nogalinasanas. Jo zidi saprata,ka nesanaks viniem iznicinat-vienigo Speku pret judaismu Paganismu. Nu nevar ar pliku judaismu piespiest nezidus lugties-nolugties zidu dievu. Jau Sokrata laika bija pirmais meginajums zidu-ar tumsonibu ievilkt Cilveci sava zidu dieva\Velna pielugsmei. Un seno Griekiju pec Sokrata naves zidi ari veiksmigi izpostija izlaupot,vina sabruka no ieksienes. Lidzigi,ka tagad Latvija notiek.

  4. Os saka:

    Nu ko sis V.Dombrovskis,vins ir tai vecenei par-laizitaju,visas nozimes. Vina gan ir-ragana,zel ka velna kalpone. Un pilniba zidisma\Velna apskavienos-krustnesi kristiesi. Zaneti nosvieda,jo vina tak ir vienreizeji slikta,iet pret so zidismu un saprot-ir apziniga. Visi sie krustnesi ir marionetes\Bandinieki zidu dieva rokas\Speka. Japani malaci,Valsts un visas tautas Speks ir-Paganisma,tur zidisms vel nav ticis klat,bet domaju,ka caur budismu un siem kiniesveidigiem dzivniekiem ta zidi meginas sagraut Japanu tautas vienotibu. Navi-zidismam un ikvienam zidu-rokaspuisim,ar vinu raganam.

  5. Os saka:

    Un Bibele iesprausta fraze-ka zidi ir dieva izredzeta ari svetita tauta,ta jau ir patiesiba. Tikai latviskotam bibeles variantam ir iznemts ara dievs-Jave,aizstajot to vienkarsi ar vardu dievs. Un Abramu ar Saru aizstajot ar Adamu un Ievu. Laipni lugti Lettgalli zidu dieva Javes apskavienos un vara.

  6. Os saka:

    Un lai ka jums zidu dieva pieludzejiem krustnesiem kristiesiem tas nepatiktu,bus vien jaosta tas pasu-Suds. Ari 2 Pasaules kars ar visam “Atklasmem”,ka Davja Jana gramatam un citam,ir tikai un vienigi-zidisms-ta Kunga. Tas ir ka meginat izaudzet jaunu abolu zorti,ceriba,ka uz abeles izaugs pusaboli ar nogriestu ortodoksalo zidismu(Judaismu),atstajot krustnesu kristietibu tikai. Ir daudz dzilakas nozimes lietas,ka rituali,enerigija,kur paliek tas pats zidu dievs Jave,kristietiba savadaka nav iespejama,ka zidiska tikai un kamer pastaves sie maldi,nekas nemainisies. Jo sobrid par Eiropu valda zidu dievs,ar visiem zinamiem ta uzturetajiem-Spredikotajiem un ludzejiem.

  7. Latvija saka:

    M.Skujenieks

    LATVIJA Zeme un iedzīvotāji Rīga 1920.gads

    Latviešu procents Latvijas pilsētās un miestos,kuros vairāk nekā 1000 iedzīv.

    Pilsēta 1897.g. 1915.g. 1920.g.

    Livāni – – 58,32
    Viļāni – – 43,88
    Kārsava – – 30,71
    Krustpils – – 24,97
    Varakļāni – – 22,72
    Rēzekne 7,7 – 19,20
    Preiļi – – 19,09
    Ludza 4,6 – 12,13
    Krāslava – – 10,44
    Dagda – – 8,81
    Daugavpils 1,8 – 5,9

    Dažas Kurzemes pilsētas

    Palanga – – 6,92
    Subate – – 19,09 Zemgale
    Liepāja 38,6 47,8 51,74
    Jaun-Jelgava 28,4 – 63,73 Zemgale
    Jēkabmiests 32,3 – 61,64 ”
    Bauska 45,6 – 65,92 ” u.t.t

    Kad no Kurzemes ebrejus palūdza,tad viņi palika tikai Aizputē,kur šobrīd ir liela aizaugusi kapsēta.
    Kā Avdejs saka,ka pasaulē visaktuālākais ir rašu jautājums.

  8. čuguns saka:

    Lapsam vēl viens čekista cienīgs raksts. Repše laikam labi samaksāja.

    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/lato-lapsa-ne-speks-un-teiksana-bet-peks-un-dsana.d?id=43662655

  9. araajs saka:

    Un kaa buutu veerteejams uzbrauciens Gustava Celminja centram,Peerkonkrusta ideju paudeejiem?
    Maajas lapa sleegta,liiderim pieshuuta lieta par it kaa neatljautu ierochu glabaashanu.
    Manupraat,arii Peerkonkrusts,vienalga,zem kaada nosaukuma,vareetu buut viens no latvieshu Latvijas glaabeejiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *