Šis naids, uz krievekļu izdzimteņiem, būs uz mūžīgiem laikiem !

No Ēdenes dārza padzītie !

Šis naids pret krievu- hazāriskajiem izdzimumiem, būs uz mūžīgiem laikiem. Šie ģenētiskie cilvēces atkritumi beidzot saņems to, ko pelnījuši. Viņi tikai to vien gadsimtiem ilgi darījuši, kā slepkavojuši savus kaimiņus. Viņi nekad neko paši nav radījusi, bet dzīvojuši no sazagtā. Šeit jau vairs nav runa tikai par ukraiņu, bet visas cilvēces naidu pret krievekļiem- hazāriskajiem izdzimumiem.

Katri tautai sava valsts un teritorija, kurā viņi dzīvojuši gadsimtiem ilgi un, kuru krievekļus izdzimteņi ir pataisījuši par Elli, ir bijusi viņu Paradīze.

Kur ir krievekļi pie teikšanas, tur viss tiek piedirsts un salauzts.

Mēs vēl piedzīvos daudz asinsdarbus no šiem aizpekles izdzimumiem, jo aiz viņiem stāv cionistiskā Izraēla !

Jau šodien pasaule viņus neuzskata par cilvēku cienīgiem radījumiem, bet pašas lielākās šausmas viņiem sāksies tad, kad darbosies tribunāli un liecības dos paši šie “varoņi” un arī viņu upuri. Tad atklāsies viss tas drausmīgais ārprāts, ko viņi veikuši. Tad arī katra normāla cilvēka pienākums būs viņus fiziski iznīcināt un tas arī notiks.

Varu tikai atkārtot reiz jau šeit rakstīto, ko pieredzēju “Šķirotavas zonā”! Tie nežēlīgākie bija tieši krievi. Kādā ieslodzīto- pa zonām sadales reizē, es redzēju zvērības, kas iedragā cilvēka psihi. Biju daļēji savu dzīvi nodzīvojis“kristīgās morāles” ietekmē un Bībele priekš manis bija “neaizskarama” grāmata(Viņa arī laba Grāmata, tikai jāspēj atšķir tās vietas, kuras ir parazītu pielabotas). Kad visu to varmācību redzēju, sapratu, ka dzīvojot TIKAI pēc tās, mēs esam nonākuši pie tā, kas šodien notiek pasaulē. Toreiz nodomāju: ja man būtu automāts, es visus viņus bez sirdsdēstiem apšautu, pēc tad pilnīgā mierā uzvārītu tēju un mierīgi, ar gandarījumu par labi paveiktu darbu, ietu gulēt !!!

Bet tas, kā mēs tagad redzam, vēl viss stāv priekšā !

Slava ukraiņu tautai !

15.06.23

You may also like...

5 komentāru

  1. S. saka:

    Kad šorīt pamodos,mani joprojām uzjautrināja kāda vakar izlasīta atziņa : Kad visas žurkas aizmuka,kuģis pārstāja grimt. :)
    LV pie Siles jau dej daži biedri kopā ar pēcnācējiem ….

  2. Pārmaiņas saka:

    Karaganova projekts jeb “Baltijai – gatavoties”. Saraksti ar likvidējamajiem latviešiem jau sastādīti, tāpat kā Ukrainā, bet par gala mērķi nolikta eiropas valstu izlaupīšana. Ar kara trofeju pieminēšanu tiek atmodināta krievu iedzimtā zvērība, kas tiem bijis iztikas avots jau gadsimtiem ilgi.
    https://youtu.be/Y2OnqZVKfeE

    P.S.vēlams noskatīties no sākuma līdz beigām, tas attiecas tieši uz mums.

  3. Golodomor saka:

    Jūs būtu nošāvuši slimajiem uz galvas sešiniekiem, un tad jūs būtu dzēruši tēju ar bydlostānas organizatoru kripto-pēcnācējiem, ar mīmikas parazītiem. Tas ir tāpat kā uzcelt pieminekli haizivim, kas saplosīja no mobilizācijas bēgušu krievu, tā ka nav redzama VISAS PĒCPADOMU KLEPTOKRĀTIJĀS vaina , kas zog pat palīdzību ukraiņiem.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! A no kurienes viņos ir tie garīgie netīrības dēsti, ja pats krievs pēc savas garīgās būtības ir piederigs pie tās pašas kristīgās kultūras? Ta nu vien ir jāpaskatās tais līdzībās, ko runā par anglosakšu pasaules Kroni. Viņi tai salā dzīvojot ir īpaši bagāti ar derīgiem izrakteņiem? Visu pirms tie ir zaguši visas apkārtējās piekrastes tautas, lai varētu pārcelties uz Ameriku arī tā pati Prussia un Kurzeme piegādāja tai Anglijai materiālus kuģu būvniecībai, kas notikās ar indiāņiem? Tas pats, kas bij noticies ar prūšiem un visa kristīgā vakar Eiropa pulcēja tautu atkritumus, lai iznīcinātu prusus. Tā gara būtība tais russkijos ar Rh un Hr runas īpatnībām ir tā pati, kas tais vaciesos bij. Vai ta visi viņi nav Golima izdzimteņi? Tikai nezin kāpēc cilvēki, kas sevi identificē par letiniem bieži vien ir viņiem asins radinieki! Var arī asinīs nebūt brālis Golima izdzimteniem, bet gara būtībā visi ir brāļi Masoni. Ka viss viens hujs un tripers apvieno visus kopīgā bēda, kad jāiet ārstēt, tad svarīgs ir dakteris un zālītes ne pate triper būtība!

  5. Pieprasām atjaunot brīvo un neatkarīgo LR saka:

    Viņš jau ir uz mūžīgiem laikiem. Nevis būs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *