Hazāru bandas ārprāta noziegumi-Kahovkas HES uzspridzināšana viņu gara darbs !

Kurš ko grib apmānīt ? Aiz visa tā stāv Izraēla !!!

ANO ir nekas vairāk kā cionistu- hazāru mafijas midzenis. Dienā, kad tiek uzspridzināts Kahovkas HES dambis, šī nožēlojamā koruptā organizācija svin KRIEVU VALODAS DIENU ! Tā ir iespļaušana ne tikai UKRAINAS, bet visas cilvēces sejā !

ANO bija pieņemta rezolūcija, kura cionismu pielīdzināja rasismam ! Bet tavu brīnumu, kad sabruka PSRS, šī REZOLŪCIJA “bez skaņas” 1991 gadā pazuda no ANO “plauktiem”. Vēl pirms kāda laika par to varēja atrast ziņas GOOGLE, bet tagad viss pazudis, tā teikt, viss sterils, kā spirtā mērcēts tampons. Šodien par cionismu varam lasīt lūk kādus nevainīgus ‘bērna šļupstus”: “Reliģiski nacionālistiska politiska kustība (kopš 19. gs. beigām) par visu ebreju sapulcināšanu viņu vēsturiskajā pirmdzimtenē, ebreju valsts atjaunošanu un stiprināšanu, ebreju pārceļošanu uz Izraēlu un arābu izstumšanu no šī reģiona.” Un tikai brīnies, hazāru antisemītu banda nodēvēta par ebrejiem ! Tas viss noticis pēc V. Putina nākšanas Krievijā pie varas. Tieši Putina(Izraēlas aģenta) varas laikā ANO ir tikusi korumpēta neiedomājamos apmēros.

Tieši Izraēla ir tā, kura bremzē palīdzību Ukrainai.

ASV šī cionistu banda ir ļoti spēcīga. To pārstāv tādi tipi kā Tramps un nacionālās drošības padomnieks Salivans. Un, tas pretīgākais, ka Ukrainas politiskā elite pilnībā sastāv no šiem hazāržīdiem. Viņi pat šajos, ukraiņu tautai traģiskajos laikos, veic prātam neaptveramu līdzekļu izlaupīšanu !

Lai dies’ atpestī no tādiem deģenerātiem kā hazāru banda !

Skat: preteklis Zeļenskis un viņa banda !

Izraēla un hazāri saprot, ja uzvarēs ukraiņi, viņi visi tiks aizvilkti uz NIRNBERGA- 2 ! Un varam droši sacīt, ka Hakovkas HES dambja uzspridzināšana ir tikai priekšspēle nākošajiem vēl drausmīgākiem noziegumiem.

Slava ukraiņu tautai !

13.06.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Padomajies, kas bij Černobiļa un zemestrīces Armēnija? Kādus sūdus vēsturiski ir darījuši anglosaxi? Tas ir tikai vien turpinājums un vēl jau arī Amerikā spridzinās augšā daudzas lietas, ka nu Anglija nosliks zem ūdens tas i sen dzirdēts un to nevar arī neredzēt, kā daudzas piekrastes Eiropā aizies pa burbuli. Man nemaz nav žēl, ka Anglija iet pa burbuli un esmu tikai par to, lai tā satanistu zeme reiz pa visām reizēm no sliktu. Žēl tikai, ka radi tāli dzīvo, bet paši vainīgi, ja savlaicīgi nav no tās Anglijas aizbraukuši. Tos letinus, kas a izlaidušies uz Angliju no Latvijas arī nebūt nav žēl, ka dirsas Latvijā i darba darīt negribēja, bet Anglija telo no sevis īpašas sugas pārstāvjus. Vēl jau runā, ka tas kries uzlaidis atombumbu Amerikai virsa. Kādu dziesmu dziedās Latvijas patrioti, kad Amerikai būs pizdec?

  2. Pilsonis, arI latgalis, ne čangalis! saka:

    No 90ajiem dzirdamas šādu krievmīļu, visādu komuniatu lūzeru gaudoņa un muldoņa pret neglumajiem, nacionali domājosajiem latviešiem un protams vatņiku norma – pret vissliktākajiem tiem, pret “ļaunajiem” amerikāņiem! Samierinies smerdeli, tava un tavu sarkano odžu dzimuma un kangaru branžas laiks ir beidzies uz visiem laikiem. Kas vainīgs, ka esi pēdējajā nodevēju vagonā ielīdis, ne pirmajā, kuri tagad TREKNI UZDZĪVO un to kroplās ATVASES tikpat čakli apzog Latviju?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *