Latvijas cionistu varzas noziegumi pret latviešu tautu un LR

Varētu jau par šo cionistu varzas kārtējo idiotisko noziegumu nerunāt, bet tas kādreiz var noderēt kā piemērs, kad tiks izskatīti cionistu un kolaboracionistu noziegumi pret latviešu tautu. Šis tiesas proces jau ilgst neskaitāmus gadus un neskaitāmas reizes. Protams, ka aiz visa tā stāv cionistu mītnes zeme, kura dod pavēles saviem kalpiem Latvijā. 13. martā bija paredzēts tiesu izskatīt bez manis un, cik noprotams, tad arī iemest to “atkritumu kurvī”, bet tas netika atļauts no(godmaņa apsardzes brigāde) pārvaldītās Riharda Bunkas bandas.

Tagad visu piesegšanu veic Stukāns !

Rihards Bunka ir visu Latvijā notiekošo slepkavību organizētājs un izpildītājs. Zemāk ir redzama mana sarakste ar TIESU. Dotajā norādē var lasīt vairāk par šo krievžīdu(komunistu-čekistu) debīlismu. Pēdējā tiesa notika 20.04.23. Līdz šim man vienmēr ir elektroniski paziņots par spriedumu, bet šoreiz bija pilnīgs klusums. Es arī daudz necentos vairs interesēties par viņu idiotismu… Tad netīšām, jau gandrīz pēc mēneša, lasot www.irliepāja.lv uzdūros uz “savu” kriminālprocesu, kurš turpmāk ESOT PLĀNOTS izskatīt 29. septembrī !!! Lūk, tāds ir šīs levitLatvijas TIESISKUMS ! Es patiešām nezinu, kas notiks ar “ebrejiem”(ne jau īstajiem, bet viltus hazāržīdiem), kad pasaule uzzinās par viņu noziegumiem pret cilvēci ?!

31.05.23

Linard Grantins

Tiesas Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa

Labdien !

Nosūtu jums pēdējo reizi ārsta zīmi un lūdzu personīgi mani vairs netraucēt, jo ārsta zīme izdota līdz mana mūža beigām.

Personīgi es jūs uzskatu par noziedzniekiem pret cilvēci, neskatoties uz to, ka esiet spiesti šo teroru veikt pret mani, pret visu latviešu tautu.

Jums ir pilnīgas tiesības no šī ārprāta, ko organizē žīdi Borovkovs & Bunka, atteikties, bet jūs to nedarāt, tātad piekrītat viņiem.

Vairāk par manis sacīto variet lasīt:

Agrāk vai vēlā, Moļņikas kundze, Jūs sēdēiet uz apsūdzēto sola kopā ar prokurori. Un, pilnīgi skaidrs, ka pēc tās ceļš vedīs uz kameru…

————————————————————————————-

Von: Kristīne Barisa <Kristine.Barisa@tiesas.lv>
Gesendet: Montag, 17. April 2023 16:28
An: Linard Grantins <l.grantins@hotmail.de>
Betreff: Par dokumentu atgriešanu

Labdien!

Pārbaudot Jūsu 2023.gada 16.aprīlī izsūtīto elektroniski saņemto vēstuli, konstatējams, ka tā nesatur elektronisko parakstu atbilstoši Elektronisko dokumentu likumam, līdz ar to atzīstams, ka saņemtais dokuments nav parakstīts, nav iespējams identificēt tā sūtītāju, līdz ar to tas ir atsakāms pieņemt un, ievērojot, ka saziņa notiek elektroniski, uzskatāms par atgrieztu.

Lai iesniegtu dokumentus tiesā elektroniski, tiem ir jābūt elektroniski parakstīties. Dokumentus papīra formātā var nosūtīt tiesai pa pastu  vai ievietot klātienē tiesas ēkā izvietotā pastkastītē. 

Rīgas pilsētas  tiesas

Tiesas sēžu sekretāre K.Barisa

E-pasts: kristine.barisa@tiesas.lv

Tālr. Nr: 67077427

Linard Grantins

Kristīne Barisa

Labdien. Vācija tas nav vajadzīgs un man nav tādas programmas…., ja tas neder, tad neko darīt, bet kā jau rakstīju, beidziet nodarboties ar teroru. Jums jau vairāk kā desmit zīmes, kas domātas visai manai atlikušai dzīvei, ir nosūtītas pa pastu. Atkārtoju, jūs nodarbojaties ar terorismu un par to arī sekretārēm var iznākt stāties tiesas priekšā(nav domāts tieši uz jums).


Krimināllietu pret Grantiņu turpinās iztiesāt septembra beigās (2)

Autors: irliepaja.lv
Datums: 10.05.2023

Dalies ar šo ziņu:

Birkas: Linards Grantiņš, tiesa

Krimināllietu, kurā nacionālā naida kurināšanā apsūdzēts cilvēktiesību aizstāvības grupas “Helsinki-86” dibinātājs Linards Grantiņš, Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā plāno turpināt skatīt 28.septembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Grantiņš tiek apsūdzēts par nacionālā naida izraisīšanu viņa izveidotajā mājaslapā “www.tautastribunals.eu”.

Grantiņa aizstāvis Jānis Vilders aģentūrai LETA iepriekš norādīja, ka lietā tika atjaunota tiesvedība, jo tika saņemts tiesas nozīmētās medicīniskas ekspertīzes atzinums. Ekspertīzē tika lūgts vērtēt, vai “Grantiņa veselības stāvoklis ir tāds, ka viņš varētu piedalīties tiesas sēdēs”.

Kā ziņots, Grantiņš apsūdzēts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – saistībā ar nacionālā naida izraisīšanu un pret Latviju vērstu aicinājumu paušanu.

Grantiņa iepriekšējais advokāts Pāvels Rebenoks aģentūrai LETA iepriekš stāstīja, ka klients nenoliedz publikāciju izvietošanu internetā, taču neatzīst, ka tajos būtu aicinājums uz vardarbību. Apsūdzības apstākļus pagaidām advokāts nevēlējās izpaust, taču apliecināja, ka tā balstās uz vairākiem rakstiem tīmekļa vietnē “www.tautastribunals.eu”.

“Cilvēks vienkārši paudis viedokli, kā attīstās Latvijas valsts un kas varēja notikt vai nenotikt pēc neatkarības atgūšanas. Cilvēks analizē šos procesus, un, iespējams, daļa bija kritika. Drošības policija (DP) (tagad Valsts drošības dienests) saasināti to uztvērusi,” norādīja advokāts.

Laikā, kad lietu izmeklēja DP, tās nolīgtie eksperti no Tiesībsarga biroja un sabiedriskās politikas centra “Providus” secināja, ka latviešu izcelsmes Vācijas pilsoņa Grantiņa publikācijās ir saskatāmas pazīmes, kas veicina naidu.

Grantiņš pēc izlaišanas no apcietinājuma devās ārstēties uz Vāciju.

Prokuratūra 2015.gada 24.augustā uzrādīja apsūdzību Grantiņam par nacionālā, etniskā un rasu naida izraisīšanu, izmantojot automatizētu datu apstrādes sistēmu. DP kriminālprocesu sāka 2012.gadā. 2015.gada 24.jūlijā Grantiņš Latvijā tika aizturēts, pamatojoties uz tiesas lēmumu piemērot viņam drošības līdzekli – apcietinājumu. Šo drošības līdzekli tiesa viņam piemēroja jau 2014.gadā pēc DP lūguma saistībā ar 2012.gadā sākto kriminālprocesu.

Iepriekš Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa nolēma pret drošības naudu no apcietinājuma atbrīvot Grantiņu. Kā liecina tiesas lēmums, Grantiņam tika noteikta drošības nauda 5000 eiro apmērā, kas tikusi iemaksāta, un Grantiņš atbrīvots.

Vācijā dzīvojošais Grantiņš bija izveidojis mājaslapu “www.tautastribunals.eu”. Viņš iepriekš sevi bija pasludinājis par Latvijas Republikas tautas tribunāla priekšsēdētāju un regulāri lamājis un kritizējis Latvijas politiķus un citas amatpersonas. Iepriekš Grantiņš paziņojis, ka piespriež augstāko soda mēru dažādām Latvijas amatpersonām un politiķiem.

2015.gada jūnijā tīmekļa vietnē ievietotajā paziņojumā Grantiņš rakstīja, ka esot ieradies savā tēvzemē, neskatoties uz draudiem, kuri nāk no valdošās kliķes. “Tā cenšas mani izdabūt no manas pagaidu mītnes zemes, lai tiesātu mani par Atmodas laika noziegumiem. 4.maija kliķei taču, tāpat kā Putinam, ļoti sāp PSRS sabrukums. Arestējiet un tiesājiet mani! Vēlu panākumus jums, nožēlojamie tautas nodevēji! Nepalaidiet garām šo izdevību! Ja neizdarīsiet to ar mani, tad es to izdarīšu ar jums. Es jūs aizvilkšu uz karātavām pēc visiem likumiem ar ANO mandātu kabatā! Un ne tikai vienus, bet kopā ar visām ģimenēm, kuras līdz ar jums ir rijušas un rij tautai nozagto!” rakstījis Grantiņš.

“Helsinki-86” bija Latvijas cilvēktiesību aizstāvības grupa, ko 1986.gada jūnijā Liepājā nodibināja Linards Grantiņš, Raimonds Bitenieks un Mārtiņš Bariss ar mērķi sekot, kā tiek ievērotas latviešu tautas ekonomiskās, kultūras un indivīda tiesības. Uz ārzemēm tika nosūtīta protesta vēstule pret padomju varas orgāniem, kā arī “Helsinki-86” dibināšanas dokumenti, kas izraisīja plašu rezonansi.

You may also like...

3 komentāru

  1. AG saka:

    Dabū PSIHIATRA spravku, tad droši netiksi notiesāts !!! :)))

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Uz nožēlojamā hokeja sajūsmas fona par valsts prezidentu ir iecelts Grantina apjusmots pidorasts Rinkevics, ko un kādas slavas rakstus Grantins rakstīs valsts varas simbolam nr. 1? Tā teikt karjerā pacēlies, bet tomēr vien izkliedzot uz pasauli savas apaksbiksu problēmas no politiskās skatuves un izceļot sevi par taisnības cīnītāju uz Ukrainas kara fona pidorasts Rinkevics ir pats labākais no labākajiem armijas virspavelniekiem? 88 – gada hokeja kults un šodiena? Runādams ar iz bijušo Kgbeshniku par sportu un tās industrijas būtību vien jāatzīmē, ka CSKA aizēnot nedrīkstēja neviena komanda un priekš aborigēniem arī 2 vieta ir liels panākums. Tomēr nepastāv divas galvenās virsotnes un saimnieciskā gada galvenā diena ir par godu Jānim. Jānis ir gaisma saimē un Svētība pie saimes galda – golda – Gold. Ko liek uz galda nama tēvs savai saimei? Normāls vīrs liek pašu labāko un arī ciemiņus ciena ar pašu labāko, bet šodienas mauciskuma ideoloģijas būtībā dzīvojot tautai tā ir pelnijusi tādus prezidentus, kā Levitu un raganu Freibergu. Pidars Rinkevics ir tikai smailes simbols visai tai bezsaimnieciskai maucībai kurā dzīvo paši latvieši! Dzīvo ar vēlmēm skatīties platekrāna TV plumpejot aliņus un graužot čipsus, kad no rīta jābūt svaigam un sportiska formā jāierodas darba laukā, tad protams runas par ne izmantotajām iespējām, kā vajadzēja pareizi sist, lai kļūtu par čempionu. Ne es, bet tas vai viņi, kas aiz TV stikla! Tā nu redz ar to latvietības izkārtni un Nacionāliem saukļiem nekur tālu jūs neesat tikuši un netiksiet aiz savas pašu augstprātības, ko jūs kultivejat, kad izliekat sevi par visu pareizajiem. Velo veikalā, kur sēd uz grīdas augstprātīgs lietiņš raustidams telefonā pelīti ieiedams vish nav iemācījies elementāras sasveicināšanās runāt. Viņš tirgo varbūt labus velo un tāds, kas man derētu pēc bildes ir pasutams no Holandes, bet tā ir tikai bilde interneta. Kad apbraugdams citus velo veikalus, lai izdibināt, cik maksā un kādas ir velo variācijas sarunā manis priekšā izceļas ar valodas stulbibam īpaši llatvieši! Ja apbrīno tā uztveres stulbiba, kas ir piemitosa latviešiem, ja nu tu tirgo slavenu Brendus, tad arī tu pats esi īpaši augsti cienīts un vari runāt nicinoši pret cilvēku kurš interesējas par velo kurus tu pats izliec pārdošanai, lai no gūtās starpības nopelnītu. Ja arī saimnieciskajā ziņā gribas bieži vien letiniem dot piespēles, lai tik nesēdētu un nepyrkstetu, tad tomēr saskaroties valodas vai darbībā labāk, lai tu sēd arī turpmāk raustidams to telefona pelīti! Maize uz galda, ko liek saimnieks sākas no vārda =Grauds, ja necienīgi izturies pret vīra darbu, ko vish dar, tad jibis tu nahuj! Šodiena tas ir visur apkārt, kad darīdams vīrs labu darbu dienā, kad jāsaņem savas goda algas saņem pārsteigumus. Mīnusi un sodi, kas jāapmaksā tādiem pidariem kuri mēdz skaisti runāt, bet ar darīšanu pašvaki. Nu i būs jums visaptveros pedorastijas diktatūras kults it visur un elektronisks konclegers!

  3. no malas saka:

    tu Anonīms 2023. gada 1. jūnija 22.56 esi launs neveiksmiieks un buutiibaa nodeveejs, jo izliekoties nezinaam Latvijaa notiekoshaa ceelonus un to radiitaas esoshaas sekas, idiotiski ignoree faktus, kas ir iistais iemesls 4.maija padlatvijai un taas visu veidu “izaugsmei”! Lopiski un pretiigi tu gaanies uz visu latvieshu tautu, kas ir gan makten stulbi savas neobjektivitaates deel, gan arii pretiigi tava nesleptaa launuma deel.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *