Par hokeju un Saeimas idiotismu(Lato Lapsam taisnība- Saeima ir kretīnu bars)

Pat mērkaķiem jābrīnās par Latvanijas saemistiem !

LRTT: Tas ir prātam neaptverams, kas šodien notiek Latvijā. Šajā gadījumā L. Lapsam jāpiekrīt pa visiem 100%, kā sacītu Bezdomnijs no “MEISTARA un MARGARITAS”. Valsts un tās pārvalde ir ļoti sarežģīts mehānisms. Vienkārši tā, salasīties 52. tukšpauriem un apturēt šo sarežģīto mehānismu uz 24. stundām, ir krimināls “akts”, kura rezultātā rodas ne tikai desmitiem, bet jau simtiem miljonu zaudējumi. Tas neattiecas vairs tikai uz šo attiecīgo dienu, bet pakārtojas jau uz nepārredzama laika periodu, jo viss tas taču tiek “pagrūsts” uz nākamajām dienām, kas jāiesteidz u.t.t.u.t.j.p. To, ko neskaitāmi cilvēki un uzņēmumi jau gadu iepriekš ir ieplānojuši, tiek iedzīts haosa stadijā !

Vienkārši, mūsu valsti pārvalda kriminālelementu un stulbeņu bars !

Latvijas hokejisti izcīnīja bronzu, tas ir jauki un par to jāpriecājas, bet ne jāsabotē valsts darbība.

Un vēl, ir jāapjēdz, ka bronza ne būt nenozīmē UZVARU ! Uzvar tikai viens, proti, tas, kuram ir ZELTS ! Tas ir nepatīkami, bet tā ir PATIESĪBA ! Ja divi kaujas un viens dabū “pa muti”, mēs taču nepriecājamies un neslavējam viņu, ka viņam pēc “šī principa būtības” pienākas sudrabs ? !

BRONZA nav uzvaras apbalvojums, bet gan zaudējuma !

Šajā gadījuma der atcerēties kaut ko no Jēzus sacītā apustuļiem: “Jūs esiet tuvu Debesu VALSTĪBAI !” Viņi visi nopriecājās par šiem Jēzus vārdiem ! Jā, un pat šie “ēzeļi” nesaprata Kristus sacīto ! Viņa sacītais nozīmēja tikai vienu, ka viņi nav DEBESU VALSTĪBĀ !

Dievs, atpestī mūs no idiotiem, ar ienaidnieku paši tiksim galā !

29.05.23

Lato Lapsa: par hokeju, brīvdienu un 52 bezatbildīgajiem Saeimas kretīniem

PIETIEK
29.05.2023.
Komentāri (32)

Nevis 2023. gada 28. maijā, bet gan dienu vēlāk Latvijas hokeja komanda ieguva bronzas medaļu 2023. gada Pasaules hokeja čempionātā, – tā minēts vakar ap pusnakti 52 Saeimas deputātu pieņemtajos likuma grozījumos, ar kuriem šodien, 29. maijā Latvijā izsludināta brīvdiena. 52 Saeimas populistiskie deģenerāti, kas reizē ar Egilu Levitu un viņa šallīti neietilpa hokeja izlases ģērbtuvēs, atrada šādu bezatbildīgu veidu, kā piesmērēties tautas sajūsmai, nospļaujoties par desmitu tūkstošu cilvēku un uzņēmumu plāniem un demonstrējot, cik pārdomāti vispār Saeimā tiek pieņemti valstiski lēmumi, – tā savā jaunākajā YouTube ierakstā saka Lato Lapsa. Publicējam to arī šeit.

Lato Lapsas YouTube ieraksts noskatāms šeit:

You may also like...

8 komentāru

  1. Мандавошка им.Греты Тунберг saka:

    Это постановление приняли, чтобы нажратые законно не пришли на работу и не сотворили там хуйню по опохмелке, в том числе и на гос.работе. Видимо ожидалось, что ужрётся и осоловеет как свиньи в луже почти всё местное население.

  2. AG saka:

    Psihene strādā, esi mierīgs, Plāngrantiņ !!! :)))

  3. S. saka:

    Grantiņ , Debesu valstība ir jūsos . Un tu un lapsa to esat totāli norakuši.

  4. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=-qrDcBilXWM

    Aktiivaakie okupanti salasiiti un kangars slesers ar ziidu roslikovu un pusziidu scerbatihu muld kirilicaa maskeetas pretlatviskas stulbiibas, pa laikam spiesti izmest pa iisai fraazei valsts valodaa. Ar pauzi apturot, paverojiet ziidu un krievu stulbenu purnus, kuri vieniigie saliidushi tur puuznii, citaa veidaa uzbrukt latvieshiem un latviskumam!

  5. Odze. saka:

    Grantinkungs, visu cienu Jums ,par to,kam esat cauri gajis, bet vienu ,vissvarigako ipasibu ,esat zaudejis… Un taas ir lielas
    nepatiksanas.
    Mana saime tadus VECUS sauca – VECAIS KASKjis. Tadiem,kam slikti ir pilnigi viss !!! Pat uzvara par Amerikas sportistiem!
    ak,dienninj.
    Un otru Negativistu vel uzslavee. ZEEl. Un smiekligi.

  6. Pārmaiņas saka:

    Parādiet tiem, kas vēl lolo kaut kādas ilūzijas par krieviem.
    Un ne jau tikai ukraiņus krievi ienīst, bet visas tautas, kuras nevēlas zagt, melot un okupēt kā tas pieņemts krievu internacionālajā bandā.
    https://youtu.be/sEK13VaqxBM

  7. Ierindas Pilsonis saka:

    https://www.la.lv/vesturisks-panakums-krievi-kaitina-putinu-usakovam-draud-nepatiksanas-nedelas-notikumu-apskats/komentari

    – kaut kā tauta lēnām tomēr mostas, komenti paliek arvien jēdzīgaki un cilvji nopietnāk vērtē notiekošo

  8. liepājniece saka:

    Nu re nepeikrītu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *