LRTT. Par Cēsim un sātanistu darbību !

Šoreiz publicēšu kādu saraksti  Feisbukā(Facebook) ar man nepazīstamu lasītāju Arni Auziņu. Sarakste bija pie Feisbukā ievietotā Māra M. raksta: “Mums pat senču kapi drīz vairs nepiederēs”


Arnis Auziņš Veročkai patīk komunisti, nevis leģionāri-kuri palīdzēja tas vecākiem doties bēgļu gaitas. Ja, visi latvieši aizbēgtu no Latvijas… Vai Veročka sēdētu pirmās rindās ar komunistiem ? VDK darbinieks, Bojārs to ieveda valdībā un kopā uzdāvināja Abreni krieviem. Šodien komunista, Bērziņa draugi izpārdod Cēsu apriņķi ķīniešu narkotiku tirgoņiem, jo narkotikas anti vitamīns un spaiss plūst no Ķīnas.

Latviešu jaunatne indējas un neiegūst kārtīgu skolas izglītību. Vidzemes reģiona attīstības priekšnieks ir Bērziņa sievas, D. Seisumas ģimenes draugs., bet Seisumas tēvs ir komunists un bijušais Raiskuma pagasta deputāts.

Viņi ķīniešiem nopārdo pagasta zemi pie ezeriem. Ķīnieši jau uzcēluši 15 mājas šogad un liek pamatus nākošam ēkām.

Cēsīs tie pērk mājas un dzīvokļus.

Reiz es komunistam Seisumam prasīju, kāpēc pārdodat ķīniešiem latviešu zemi ? Seisums atbildēja- mums tā par daudz.

Seisuma dēls strādā zemessardze !

PSRS laikā dienēja VDK daļā ar sarkaniem pagoniem- 1987.g. Rīgā.

Tikai NA reģiona attīstības ministrs neredz, ka ķīnieši, krievi, zīdi pērk latviešu īpašumus-labklājību. Pagaišnedēļ Cēsīs kāds latviešu pensionārs teica: dirsā ir tās Cēsis, tā nolaistas, melnie pērk visu un vairojas.

Nauda nonāk ierēdņu makos, tie tik priecājas, bet, latvieši bēg no Cēsīm uz ārvalstīm ! Palikusi tikai puse jau no Cēsu latviešiem.

Drīz būs tikai ķīnieši un krievi, tā pensionārs.

Linard Grantins Kāpēc Arnis neielika šo komentāru LRTT vietnē zem oriģināla ?

Arnis Auziņš Liku, bet jau pusceļa rakstot-kāds nobloķēja !

Nav pirmā reize.

Man ar Seisumu robežojas zeme- mežs, daudz zinu par tiem. Tā matē bija 1949.g. kolhoza “SPEKS” viena no dibinātājām.

Palīdzēja 1953.g. aprakstīt vecaimātei mājas, jo vectēvs bija leģionārs un Sibīrijas upuris. 1999.g. viņu cilvēki iesita man ar cirvi pa galvu un aizdedzināja manu lielfermu Auciems. Vainīgie nav atrasti, kaut Cēsu policija zina vainīgos.

Šogad tiesājos ar Pārgaujas novadu, par sodu uzlikto man 3% nekustamais-grauzts lielferma. Samaksāju drošības naudu uz SENĀTU tiesu, Augstākā tiesa nobloķēja visu. Zaudēju visas tiesas, kaitnieki tikai smaida.

Tieslietu ministrs Rasnačs atbildēja: mēs nevaram jaukties tiesu lietas.

Tad es zvanīju uz ministriju un jautāju- kāpēc ? Es vispār esmu no Gaismas akcijas laikiem atbalstījis Jūs, kāpēc piesedzat korupciju un kaitniekus ?





Pirmkārt, jau interesanti ir tas, ka viņš saka, ka rakstot komentāru tautastribunals.eu, jau pusceļā kāds viņu nobloķēja !!! Varētu jau domāt, ka viņam pašam kaut kas ir samisējies ar komentāra “rakstīšanu”, bet viņš man ir trešais, kurš ko tādu jau saka… ! Ir bijuši vēl tādi, kuri mani izlamājuši par cenzūru, jo neļaujot pat komentārus rakstīt…. .

Nevienam es neko nebloķēju, vienīgi murgus un perversu lamāšanos uz mani un latviešiem es neapstiprinu… . Bet tagad, kā izrādās, citi manā vietā to dara. Laikam jau tam ir iemesls !!! Un iespējas elektronikas jomā arī ir milzīgas… . Cionistiskā DP raujas vaiga sviedros, lai tauta neuzzinātu Patiesību par viņu šausmu noziegumiem ne tikai pret latviešu tautu, bet pret cilvēci kopumā !

Bet lietas būtība šajā sarakstē ir: Kas notiek Cēsīs ?

Tas ir saucams vienā vārdā: Genocīds !

Notiek neslēpta un atklāta Latvijas valsts iznīcināšana !!!

Atklāts un brutāls genocīds pret latviešu tautu !

Tiek pārdota latviešu tautas DVĒSELE- dzimtā zeme !

Vai ir notikusi tautas aptauja- referendums šajā sakarā ?

Nav !

Tas jau nenotiek tikai Cēsīs, bet visā Latvijā un to veic komunistiskie noziedznieki,- žīdu nacistu ideoloģijas īstenotāji !

Tam ir jādara gals un tas arī tiks darīts !

Un, tagad vairs nebūs runa par kaut kādu tur mistisku grēku piedošanu, bet visi tie, kuri saistīti ar šodienas sātanisko 4. maija kliķes sistēmu, jāarestē un tirgus laukumā jātiesā !

Tā būs normāla parādība, tāda pati, kā ASV pirms vēl kaut kādiem tur nieka simt divdesmit gadiem, kad noķēra zirgu zagli, vai vienkāršu zagli- tirgus laukumā pakāra !

Komunisti- žīdnacistu ideoloģijas īstenotāji ir fiziski jāiznīcina, tāpat kā vācu nacisti !!!

Šajā komentārā mēs uzzinām arī vairāk, kas ir noziedznieka(bijušā “prezidenta”) A. Bērziņa bijušās sievas dzimta.

Tā, savā “ģenētiskajā uzbūvē”, ir: sātaniskas izcelsmes. D. Seisumas laulība ar veco pretīgo puvekli A. Bērziņu, komunistu un milzu Latvijas izlaupītāju, bija sātanisks process.

Dace Seisuma nav cilvēks, bet sātaniska kreatūra.

Gulēt ar tādu puvekli un tikt “piepumpētai” ar sātanisku spermu var tikai tāds, kurš ir no viņu pašu cilts !

Par šiem izdzimumiem jau ir bijis rakstīts LRTT:

Bērziņ, “Tēvreize” nelīdzēs

01.12.18                           L. Grantiņš

Un te vēl kāds interesants video par žīdu “nākotni”:

https://www.youtube.com/watch?v=z50_aduJAr0

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *