A.Kalniņš. Kaimiņš- no kura mūžīgi jāuzmanās !

LRTT 1Turpinu J. Zīverta aizsākto tēmu “Ļaunuma Impērija- Krievija”

Gadu desmitiem un pat gadu simtiem Krievijas mūžam pazemotā, beztiesiskā un arī vienaldzīgā tauta ir zināmā mērā vainīga pie tādas ļaunuma impērijas rašanās un ilglaicīgās eksistences !

Garīgais analfabētisms, žūpošana un politiskais infantilisms, protams, tikai sekmēja tādas viegli manipulējamas tautas masas izveidi, kāda tā ir šodienas kaimiņzemē. Neskatoties uz visu veikto sevis aplaupīšanu, pat sadismu pret sevi no valsts varas puses, šī nabaga  apmātā un apdullinātā tauta gatava bučot kājas visiem saviem cariņiem, lai cik slikti viņi pret to neizturētos. Arī mūsu valstī parazitējošie viņu urlu pūļi ir ar tām pašām pazīmēm un ar to pašu verdziski trulo attieksmi pret Kremļa kungu norādēm un pavēlēm, lai cik neloģiskā sarkanās demagoģijas mērcē  tās apvārtītas.

yyy MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

Foto: Deģenerāti- ēzeļaušu tirgoņi !  http://www.youtube.com/watch?v=4qu-wfzNqnU

Kamēr krievu tauta būs un paliks neizglītota, trula vergu masa, tikmēr mums un visām citām tautām ap Krieviju būs jātur acis un ausis vaļā un jābūt gatavībā pastāvīgi atvairīt morālus, ekonomiskus un politiskus uzbrukumus no tās agresīvajiem valdoņiem !

Kamēr tāda ir Krievija, tikmēr  diemžēl arī militārā agresija joprojām nav izslēdzama un tāpēc NATO vairogs mums bija un būs vienmēr nepieciešams !

A.Kalniņš.         18.06.11

You may also like...

24 komentāru

  1. zonnenbergs saka:

    TAS VISAS IR MANIPULACIJAS-PEC IZRAISITA KARA,BUSS,OBAMA,PUTINS,
    ZATLERS SATIKSIES PAZEMES BUNKURA PIE VIENA BAGATIGA GALDA,LAI
    TIE MULKI TUR AUGSA KARO.
    VISS TACU SEN SEN IZDOMATS,PEC ROKFELERRA UN CITU CO.

  2. Talmuds saka:

    nebūs kodolkarš dēļ Baltijas, ja Krievija gribēs tad paņems Baltiju un nekāds NATO neskries palīgā, sekos tikai diplomātisks nosodījums

  3. Garāmgājējs-Talmudam saka:

    Nevāvuļo muļķības provokator. Ja uzbruks Latvijai, tad arī Polija nebūs droša. Un tālāk arī Vācija.Kā NATO varēs izskaidrot šīm valstīm savu bezdarbību ? Redzi, Talmud, tu ar savu muļķību pasaki, ka tu esi provokators. Nodomāju, ka tu to nesaproti, bet tev tas jāsaka. Neaizmirsti,ka vienu dienu par visu būs jāatbild. DP darbinieki izstāstīs visu. Visi provokatori tiks apzināti un iluminēti.Drošībnieki nododot tevi centīsies glābt savu ādu. Nodevējs vienmēr saņem pelnīto, neaizmirsti to nekad.

  4. nevermind saka:

    Garāmgājējs saka pliku patiesību, bet idioti talmuģilas un džokerveidīgie jau ir DEFEKTI, kas to NEVAR sajēgt, kamēr nav cilpa jau ap kaklu vai durklis ribās
    jo nodevēji vienmēr ir tāda vai cita veida kustoši defekti, jo citādi NEKAD neizvēlētos sev vissliktāko gala rezultātu

  5. Talmuds saka:

    Latvijai neviens neuzbruks, Latvija jau sen ir zem Krievijas ietekmes, atliek oficiāli Latviju pievienot Krievijai, bez neviena tanka, runājot par NATO, tad tas var beigt pastāvēt, jo īpaši dēļ tādām valstiņām kā Latvija, NATO nav jāsniedz Latvijai palīdzība ja pati Latvijas armija ir vienkārši nulle, tā būtu nekaunība, citu valstu karavīriem nav un nebūs jālej asinis par Baltiju, ja par sevi nerūpējas tad arī citi tev nepalīdzēs.
    Ar Krieviju ir jādraudzējas!!!

  6. Miervaldis saka:

    Nu tiem, kuriem nav iedzimtais krievu stulbums, tiem, kuriem ir labaki gēni, tie protams izmantos to, kad krievi, vienkāršā tauta ir stulbi, jo tik stulbu tautu neizmantot būtu kauns, vai ne?

  7. Miervaldis saka:

    Talmud – Bet kā tad Latvija tā apdraud Krieviju, ko?Un ja apdraudētu, tad tu šeit nerakstītu, un Krievija arī neuzkundzētos, vai būtu karš es nezinu, bet tas beigtos Krievijai letāli, jo Latviešu tauta ir diža tauta, kuras viedās saknes, sniedzas zilajos aizmūžos…..

  8. Talmuds saka:

    Krievija attīstās, pensijas palielina, viss notiek, Latvijā notiek pretējais process, latvieši nav diža tauta, tas ir kārtējais absurds, vācieši, ebreji ir diženas tautas, tie paši krievi var lepoties ar sevi, latviešus māc mazās tautas sindroms un skaudība
    Runājot par karu, tad viena vienīga Pleskavas divīzija okupētu un sakautu tādu Latviju pāris stundu laikā, Krievija nevarēja iznīcināt ne Napoleons, ne Hitlers ne arī kāds cits to spēs.

  9. --- saka:

    Zīverts, Kalniņš, Grantiņš utt. – izskatās, ka te vienam personības dalīšanās smagā formā.

  10. kāda cilvēka stāsts saka:

    Kas izrēķinājās ar visā pasaulē atzītākajiem literārajiem ģēnijiem Puškinu, Ļermontovu, Dostojevski un Tolstoju?
    Puškins un Ļermontovs gāja bojā divkaujās. Puškinu nogalināja to franču aristokrātu pēctecis, kuri bēga no Lielās franču revolūcijas, Žoržs Dantess. Kopumā tiek uzskatīts, ka Puškins ir augstāko aprindu intrigu upuris. Ļermontovu divkaujā nogalināja cits krievs Martinovs, taču, kā zināms, Ļermontovs nebija caram tīkams, tāpēc tika norīkots dienēt armijā Kaukāzā. Puškins arī ilgu laiku pavadīja trimdā savā muižā, bez tiesībām uzturēties galvaspilsētās. Dostojevskis atradās izsūtījuma Sibīrijā par 1848. gada sacelšanās atbalstīšanu. Praktiski visa krievu inteliģence 19. g.s. bija opozīcijā valdošajam režīmam.
    Staļina laikā daudzi zinātnieki bija arestā un strādāja PSRS militārā kompleksa labā, būdami cietumnieki.
    Padomju laikā reizēm sanāca dzirdēt Amerikas balsi, Brīvo Eiropu u.c. : neviens raidījums neiztika bez stāstiem par izceļotgribētājiem no PSRS.
    Jāsecina, ka kopumā Krievijas impērija nekad nav labi izturējusies pret savas zemes spējīgākajiem un talantīgākajiem cilvēkiem.

  11. kāda cilvēka stāsts saka:

    Tā gan, viņi cīnījās pret ļaunuma impēriju un tika sakauti, tātad kļuva par impērijas upuriem.
    Ir jau vēl viens moments. Tas pats Dostojevskis savā Sibīrijas periodā sarakstīja grāmatu “Zapiski iz mjortvogo doma”, tajā viņš parādīja vietējo (krievu, ne “iedzimto”) attieksmi pret kriminālieslodzītajiem. Tur nebija ne nicināšanas, ne nosodījuma, šie cilvēki tika uzskatīti par “nelaimīgajiem”. Tad vēl, krieviem visai populāra ir zonas folklora. Ja lielai sabiedrības daļai ir šāda domāšana, nekas cits, kā diktatūra tādā valstī pastāvēt nevar. Bet diktatūra agri vai vēlu nonāk “ļaunuma impērijas” lomā attiecībā pret citām valstīm.

  12. zonnenbergs saka:

    Ar to ari viss sakas
    Amerikas kars
    Francijas revolucija
    Napaleons
    1 kars
    Krievijas revolucija
    2 kars
    Globalizacijas pedejais etaps,pec monarhiju likvidacijas,jo
    katra monarhija bija nacionali veidota nevis internacionala.

  13. Miervaldis saka:

    Talmud, tu SUKA, NEDIRS TE TIK DAUDZ, TU KREMLA PERDELI, TU KREMLA PIRDIEN!SUKA TU ESI, PUTINA UN MEDVEDEVA SUKAATAJS, Krievijā ir viens no zemākajiem dzīves līmeņiem pausaulē, takā nedirs te tik daudz!”krievija attīstās”…..Krievi ir pārāk stulbi lai ko jēdzīgu attīstītu, ar to arī izskaidrots kapēc tanīs valstīs, kurās ir daudz krievu, iet slikti!Nu tu nopūdelēji gan!Krievi nav diža tauta, tā ir tikai pieradusi anektēt mazās valstis, un redzu tev tāda pamatīgāka putriņa galvā, UN VISPAAR, KAPEEC KRIEVI VEEL SEEZ lATVIJAA, UN KAPEEC TU SEEDI LATVIJAA, AA, NU JAA, PUTINAM UN MEDVEDEVAM PIPELI VAJAG PASUUKAT!

  14. Talmuds saka:

    Rekā man bija taisnība, ja neko Miervaldīts par rupjībām nespēj izdvest :D
    Jaunlatvieši K.Barons, K.Valdemārs, J.Cimze u.c. izglītojās Krievijā Sanktpēterburgā , Tartu universitātēs, izcilākie komponisti latviešu arī nākuši no Krievijas universitātēm

    KRIEVI izglītoja LATVIEŠUS, tas ir fakts kuru nevar noliegt, krieviem ir ar ko lepoties, cars Nikolajs, Ivans Bargais u.c.
    Tas ka latviešu sarkanie izkāva visu krievu inteliģenci to protams neviens negrib atzīt

  15. black_joker saka:

    Grantiņ- neapsauksi Miervaldi par lamāšanos ? Izskatās, ka viņam saasinājums vai arī vaina noprogresējusi tik tālu, ka viņš sāk nesaprast, ko runā.

  16. Talmuds saka:

    Starp citu vārds “suka” ir krievu vārds, kāpēc tu “dižais” latvieti lieto krievu vārdus???koe Miervaldi? izspruka gan krievu leksikons

  17. --- vēl saka:

    he deģenerāt un šnobeli talmuģila, kā tevi te tauta pareizi sauc, redzams ka totāli kremļa meli tev der, labāk par paša ne domāšanu? vai tu šnobeļurla nezini, ka krievijas univeritātēs visi mācībspēki bija vācu, franču, angļu un holandiešu cilmes profesori, gan kā vieslektori, gan noteiktus gadus pēc līguma krievijā strādājot? Vai tu košerķeska nejēdz,ka tāpēc mūsu latviešu gudrākie prāti tur mācījās, jo tas bija tuvāk, nekā pie tā paša NEKRIEVU profesora braukt uz Parīzi, vai Berlīni to pašu studēt

  18. Talmuds saka:

    Tolstojs, Puškins, Dostojevskis komentārus neprasa, krieviem ir ar ko lepoties, no turienes nākuši izcili rakstnieki, zinātnieki, klajš naids un dezinformācija jūs visus ne pie kā laba nenovedīs

    neaizmirsīsim arī Čehovu, Ņekrasovu, Gogolis, Turgeņevs, visi viņi padarīja Krieviju, tās literatūru un visu pārējo slavenu un atzītu, Rietumi cieši sadarbojās ar carisko Krieviju jo tā bija inteliģences valsts līdz brīdim kad tur sākās komunistu revolūcija, Krievija bija Antantes valsts, Sanktpēterburga viens no pasaules kultūras centriem. Romanovu dinastija arī pasaulslavena
    http://lv.wikipedia.org/wiki/Krievija

  19. Miervaldis saka:

    Jā suka Talmud, bija krievijā skolas, bija, taču tās visu krievu tautu nespēja apmierināt!Tas saprotami tapēc, kad krievi ir stulbi, taču letiņi prata labāk izmantot krievijas labumus, nekā krievi baltijas labumus šeit!Un nemuldi, kad krievijas skolas ir priekš tevis, jo esi viens no slāvu aitu bara, ar apdullušu galvu!

  20. no malas saka:

    Ko nu muldi ru verga dvēsele talmuģila, kādi krievi, kāda krievu inteliģence? Visa viņu inteliģence tika izveidota un nāca no Rietumeiropas skolām un to skolotājiem! Ko muldi par Turgeņevu, ja nezini, ka viņš ir absolūti tipisks franču skolas audzēknis un viņa darbi ir 100% franču spožāko literātu kopijas. Tāpat Puškins, maura Hanibāla un kādas krievijas žīdietes jauktenis tev urla ir krievs, arī polis Dostojevskiy tev ir krievs vai ne? Un notekti tev krievs ir izcilais arhitekts Rasstrelli, vai ne? Jā, urla, jāmelo tev un visu mūžu to tev nāksies darīt, jo tev nav atpakaļcela! Jo arī tu esi bastards, bet gribi sasniegt Dāvida dzimtas piederīgo cieņu, ko var tikai izcili vergojot Austrumu kremlim un Rietumu cionistiem? Tik neciena tevi ne krievi, ne žīdi ,ne latvieši! Izmanto gan. Bet vienalga var iznākt, ka lien un rāpo cik gribi, arī tevi bastardu tīraasiņu žīdu varenie pametīs sadedzināšanai, kā židi darīja ar biznesam nederīgiem žīdiem Dahavā, Buhenvaldē, Maidanekā, citur vēl un arī Gulagā! Tev tagad jāizliekas, ka par to nezini neko un jāprotestē vai jāmūk!
    Bet galvenais ir tas, ka tev kverplim ir vērtību skalas sajukums, tu urlik nejēdz, ka konstatēt faktu nenozīmē naida izpausmi, bet tikai apliecināt zināšanas par vienu vai otru lietu pasaulē vai vēsturē.
    Man piemēram patīk un pat ļoti, kā smalki un graciozi raksta Turgeņevs, arī Puškins ir ļoti talantīgs stāstnieks, par dzeju pat nerunājot. Dostojevskis gan garlaiko un nomāc, bet talants neapstrīdams. Igaumē urla, tāpēc jau nav jāmelo, bet jāsaka, kā ir – tie ir krievijā dzīvojošie talanti, nevis jāmuld, ka tie ir krievi!

  21. Miervaldis saka:

    No malas – kaut skaties no malas, tu 100% trāpiji viņam ar pirkstu acī, paldies tev!

  22. Eduards saka:

    No malas-cepuri JŪSU priekšā nost!
    100 procentīga PATIESĪBA!
    Ļoti der informācijas atsvaidzināšanai!PALDIES!
    Un nekādas rupjības un nepatiesības…

  23. AMARILLA saka:

    -nu Talmudam ir uzkrauts darbs -jaakonsulteejas Antonijas ielaa, jaarokas archiivos, lai var ko gudri muldeet pretii, jo kremlis nepiedos, ja shis liikdegunu vergs nelociisies un nemelos liidz nemanjai.
    -bet, varbuut aizmuks, kaa tas shitiem meelneshiem parasts

  24. white joker saka:

    ..hi,hi mūk viņi, mūk tie kremļa milzu šnobeļmaņi vienmēr, kā ir jādod skaidra atbilde, vai arī izlien pļerināt jau par pilnīgi citu tēmu
    ..a kur tieši tā tas a.g. pazuda, kā viņam 10 reizes par paša reklamēto dekolonizāciju izvairīties neļāva, pazuda un tad stipri vēlāk izlda jau par citu tēmu rakstīt, it kā nebūtu lasījis nabadziņš visur sev uzdoto tiešo jautājumu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *