Lasītājs. Aptrakušo cionistu asinsdarbi pret cilvēci

Ukrainas kara noziegumi ir nesodamības turpinājums, jo II PK galvenie noziegumi nav atklāti līdz pat šodienai ! Ne tikai Baltijā, ne tikai Latvijā, bet visai cilvēcību saglabājušajai cilvēces daļai šī ir ļoti svarīga foto-dokumentāla informācija ! Jo nežēlīgi skaidri atgādina un brīdina par nenormālo izdzimteņu, garīgu kropļu un plānprātīgu sadistu klātbūtni visās valdībās, visās politiskajās, arī sabiedriskajās organizācijās un, protams, maskējušies pasaules labdaru, filantropu, nesavtīgu mecenātu maskās, kuru to visu būtības viens no zināmākajiem nosaukumiem būtu – cionisms. Politiski reliģiska organizācija, kas dzemdināja komunisma ideoloģiju ar pārdomāti  tās skaisti lakoto virsslāni un tikpat pārdomāto, šausminoši necilvēcīgo reālo izpildījumu !

https://archive.org/details/RussHELLSTORM

Mazāk zinošiem liekas nesaprotami anglo- amerikānu militāristu sadistiskās izpausmes pret vācu karagūstekņiem, pret civiliedzīvotājiem, neizskaidrojamo nežēlību pret visu vācu tautu. Tas liekas absurdi, bet tikai tad, ja nezina, ka to visu organizēja un izpildīja plānprātīga jūdaiska naida pārņemtie cionisti un to marionetes. Noziegumus pret cilvēci un cilvēcību izpildījušie sabiedroto kara aviācijas lidotāji, bombardējušie civilobjektus – pilsētas, vēlāk aptvēruši sekas, dažādi reaģēja uz savu izpildīto.

Lidotāji pārsvarā bija akli pavēļu izpildītāji un tikai vēlāk uzzinājušie un sajēgušie izdarītā smagā nozieguma sekas, daudzi garīgi sabruka, daudzi nodzērās un veica pašnāvības,bet no oficiālo varas iestāžu puses tas viss tika noklusēts un līdz pat šodienai neviens no šī briesmīgā nozieguma pavēļu devējiem un izpildītājiem nav ne tiesāts, nedz publiski nosodīts !

29.04.23

LRTT

Šie cilvēces atkritumi- cionisti(krievžīdi- hazāri) ir pārpilnībā pārstāvēti visās valdības, sākot no Latvijas un Ukrainas un beidzot ar ASV. Tieši šie mēsli ir tie, kuri traucē piegādāt ukraiņiem svarīgākos ieročus. Paskatoties uz šiem pretīgajiem zeļensk, levit un trampveidīgajiem purniem, zosāda un slikta dūša uzmetas… . Ne velti jau gadsimtiem ilgi dažādas valstis un valdības ir centušās šos judaisma pretekļus izolēt.

Atcerēsimies tikai, ko par šiem atkritumiem sacīja Mārtiņš Luters !

Šodienas Izraēla ir šo sātanistu midzenis. Putins un Krievija ir tikai “darba instrumets” viņu rokās, tāpat kā Latvijas valdošā čekistu banda ! Kāmēr nebūs “demontētas” nelikumīgā Izraēla un Krievija, pasaulē plūdīs asinis !

Foto: Kāmēr šie izdzimumi netiks pakārti, Latvijā nekas nemainīsies !

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu par Soviet ļaunajiem darbiem zināms arī ir daudz kas tikai dēļ tā, ka paši to visu ir ļāvuši vērt vaļā ar nolūku pārkārtoties uz rietumu vērtībām. Tā nu par Angliju pienācies dzirdēt Soviet laikos vien runas, ka viņi ir ienaidnieki darba ļaudīm, bet sēdot ar latviešiem pie galda jādzird, ka Anglija valda pār pasauli un tie paši Sovieti klanās Anglijas priekšā. Kā tā? Anglija bij taču Latvijai sabiedrotā, bet tai karā i nepalīdzēja nekā! Vien tikai zināt kāres pēc un aiz vēlmes nopelnīt naudu, ko Latvija nopelnīt nevar īsā laikā aizbraucu uz to zemi, kur dzīvo tāli radi. Nu tās bildītes un priekšstati par Angliju pirms bij jau citādas, bet tomēr no nākdams tanī zemē vien jāpārliecinās tam, kas bij dzirdams Soviet laikos, ka Anglija nosliks zem ūdens dēļ saviem grēkiem. Tai zemei ir ļoti tumšas enerģijas un satanisms tur ir izsmalcināts ļoti elegantos iepakojumos. Vien dzīvot dēļ ārējās elegances tanī Anglijā? Tā nu vien vēsturiski tai Prussia līda iekšā nezelodami neviena, kas nepieņem viņa zīmes! Kas ta tai Russijas tronī sēdēja un šodien tie psihopati ir to pašu aristokrātu izdzimtenu pēcteči! Vāciju tie kopīgi uz baroja, lai arī kopīgi to nokautu uzvelot protams visas bēdas virsū baltajiem ļaudīm, kas tomēr lielākoties tiek audzināti dzīvot Dievbijība, bet anglosaksi ir gadu simteņiem iestrēguši zhidu kabalistika un ārā no tās izlīst nespēj. Visas sfēras tiek stuketa maģija un okyltisms, kas arī Latvijā ir pēdējos laikos parpludinats. Tā nu vien stāvēdams Blackburna ar kādu letinu no Liepājas saulainā dienā pie kāda parka žoga skatoties dīķi viņam sak, ka savdabīgi vakar sapnī tieši šo vietu un dīķi nosapņoju, kā kinofilma kādā būtu bijis. Tad Gunārs uzsprāga, ko es varēju izdarīt, ka man deva pavēles un man bij viena iespēja, ja nepildīt, tad jased cietumā? Gunārs bij tipisks latviešu dzērājs ar stāžu, bet Anglija viņam nepaveicās tāpat, kā daudziem citiem vien 2 dienas nostrādājis saņēma baltu aploksni ar – Thank you. Ej ku gribi, bet svešu zemi nezini un visi naudu ielicis bij ceļā. Stresainiba un alkohola trūkums organismā rada agresivitāti, bet tomēr viņam tās pakestaniesu sejas neliek miera visu laiku, jo karoja 80 tajos tais jobanajos afganos. Ta nu tā nebusana grauž visu dzīvi! Kas to Afganistānu pasūtīja?

  2. Odze. saka:

    ???
    Dementivs bidenveidigais +dels un degunkompanija, kas naudinju savada pa taisno kontos- pasi ,,izsniedz ,pashi ieskaita…
    Trampam naudu nevajag,vinam ir.
    Un ar karu , tadaa ISIS, vins tika galaa 3 menesu laikaa.
    Vai kads vel,neatkarigs speks, par ko mes nenojausam , vai Kristus, vai veci ,kompromiteti daunji ir Palidziba? Kas ?
    .
    .
    .
    Admins
    Tur jau tā nelaime, ka Trampam nav savas naudas ! Ja ir, tad tikai Kremļa “atmazgājamā” nauda. Par to jau ir rakstīts presē, bet “odze” laikam jau presi nelasa…

  3. Odze. saka:

    Vai Prese ir neatkariga? Prese laiz kaa zarinjgove,ko ko liks to vems.
    Grantinkungs , patiesiba ,parasti ir -tiesi diametrali preteja tam,ko var sagraabstiit Preseeeeee.
    Ja tic visiem meliem pec kaartas,tad … ir suudiigaak par suudiigu, situacija.
    Par Jums jau arii Presee laida,ka tik turies . Vai tad Latviesi TAM NOTICEJA ??????????????????? !
    .
    .
    .
    Admins
    Nu nelaida prese par mani neko sliktu, izņemot DDD lapeli ar Gardu un Muciņu priekšgalā. Bet, kas attiecas uz Trampu: cionists un cilvēces nīdējs, putina vergs… .

  4. Odze. saka:

    Tad,kad Jus bijat Latvija,sanemts ciet un sasnjoreets, tad pilna prese bija ar kadu citu grantinu, kadu drausmigu slepkavu.
    Un TAS grantins bija izvarojis un noslepkavojis savu mazgadigo meitinu, paargriezot riikli un gultaa,pec visa apsedzis un aizgajis.
    Atradusi vecmamina.. Bij panoraamaa un LNT un nets bij pilns.
    Redziet,kaa velnavirtuve straadaa.

  5. Odze. saka:

    Atvainojos,precizesu teikto, – prese centaas uzpiit intrigu – notiesiet,, busiet muuseejie ! Cilvekiem jau nav smadzenu, ZIIDI PARLIECINATI.
    Sepkavas ,o! kartru dienu jaunas lietas,
    bet Vienu …… veselu nedelu reja no vietas. Lai sasaista un pievelk ,, slavu,,. un tad gadiem mals.
    Paskatieties angliski un ne jau CNN va BBC. Un lasiet starp rindaam. Ar sirdi,logiku un pratu.

  6. no Paardaugavas saka:

    Okupantu mēslu muša niluška ušakovs, kangaru iefiltrēts Eiroparlamentā, kā “latviešu tautas”pārstāvis turpina kremlisko muldonu, tikai jau stipri maskētā veidā: https://www.youtube.com/watch?v=DPXq0oEuVfM

    2022. gada 6. okt. #stopthewar #russians #europeanparliament
    В Сейме Латвии ликвидируют образование для национальных меньшинств. Это объясняется войной России против Украины. Но поступать надо как раз наоборот! Об этом я говорил, выступая на пленарном заседании в Европейском парламенте. Европа должна поддержать своих русскоязычных жителей – европейские СМИ на русском языке, образование и культура. И это будет очень сильный аргумент для всех! #russians #europeanrussians #stopthewar #europeanparliament

  7. Tas gan... saka:

    Tur ir taisnība,laikam,-kad ,,redzamās fizonomijas” tiks pakārtas,tad pārmaiņas Latvijā,un ne tikai,būs notikušas ļoti lielas. Kas zin,uz kādu pusi,jo pārmaiņām būtu jābūt grandiozām.
    Ja uzziedētu slotas kāts,nekas daudz nenotiktu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *