4. maija “republika”- cionistiska(komunistu- čekistu) slepkavu banda !

Ar nolādētības zīmi apzīmogotie latviešu tautas bendes

Tas ir vienkārši prāta neaptverams, kas viss tikai nenotiek ŠODIENAS Latvijā ! Tiek godināti visīstākie, vārda tiešajā nozīmē, slepkavas- Uldis Krastiņš. Atceros arī, kā tika godināts vēl viens no šīs šlakas- Jānis Stradiņš, kurš no amata izēda vēsturnieku Induli Roni. Un, kā vēlāk izrādījās, bija visīstākais “čekas maisu” iemītnieks. Pēc izcelsmes Krievijas jebrejs no mātes puses. Interesanti, ka Vikipēdijā viņa vecāki ir tikai vien tēvs !

Ja mani atmiņa neviļ, tad man paredzētajā tiesā, par H- 86 dibināšanu, arī bija paredzēts šis L.L. pieminētais tiesnesis Krastiņš. Pat uz tiesu aizveda, noturēja kambarī un pēc tam paziņoja, ka tiesa atlikta… .

Man jau iepriekš, sevišķi svarīgo lietu izmeklētājs Jānis Vilovičs Stikāsns pateica, ka dabūšu septiņus gadus+ piecus izsūtījumā, bet tad pēkšņi nāca Gorbačova amnestija un tas izpalika. Toties vēlāk, par 14. jūnija demonstrācijas organizēšanu, tiku iebāzts uz pusgadu Šķirotavā pie krieviem, nosišanai. Šo pasūtījuma tiesu iztiesāja Liepājas tiesnesis Ilmārs Briedis, ar kuru man jau iepriekš bija izveidojies konflikts dzīvokļa jautājumā. Īsts preteklis pat izskatā ! Tādā purnā nekad nevarēja mājot cilvēka dvēsele. Viņš cilvēkus dēvēja par cilvēciņiem ! Viņa sieva arī no tā paša KANTORA, advokāte, īsta preteklīga čūska… .

Viņi visi, tā laika tiesneši un politiskie darboņi, nav pieskaitāmi cilvēku rasei. Es to nesaku kaut kādā naida uzplūdu rezultātā, bet pilnīgi nosvērti un nopietni. Viņi ir no citas sugas, kura nav pieskaitāma cilvēku rasei. Viņi ir sātanisti tā vārda īstajā- tiešajā nozīmē. Veltīgi viņus ir nosodīt, viņi to nesapratīs. Šī sātanistu- jūdaistu banda ir izolējam un pa gabalu turama no politiskajiem lēmumiem un naudas. To, kā jau rtakstīju, ir veikušas daudzas valdības un valstis. Protams, tie, kuri ir veikuši noziegumus, tādi kā šis Krastiņš, ir publiski pakarami. Un, kā mēs varam pārliecināties L. Lapsas video, šis samazga ir notiesājis uz nāvi četrus nevainīgus latviešus. Manuprāt, viņš pat nav pakarams, bet izbarojams krokodiliem…. .

L. Lapsa, protams, ka šodien veic labu darbu, atmaskojot šos izdzimumus, tikai… Kā jau zināms šīs vietnes apmeklētājiem, tad man ar L.L. ir pamatīgs konflikts…

Video, kurā Lato piemin četrus nevainīgos “žīdu šavējus”, redzēju pirms pāris nedēļām un, tad arī nolēmu, ka viņa video teiktais man jāizmanto. Gatavojot šo rakstu meklēju jau redzēto video, bet nekādīgi nevarēju atrast. Atradu, bet bez šīs frāzes- par žīdu šāvējiem. Nolēmu viņam aizrakstīt, protams, ka uz atbildi necerēju, bet par brīnumu, atbildi saņēmu kopā ar pieprasīto video. Arī L. Lapsam es nerakstīju naida vadīts, bet tā, vienkārši…un par viņa darbiem ko viņš veic šodien, novēlēju veselību un panākumus. Spriest kādam tiesu es nevaru, jo tas ir katra cilvēka KARMAS uzdevums, bet norādīt uz gaidāmo soda mēru, gan man ir morālas tiesības.

Un tā: ko nozīmē tas, ka tiek slavināts šis noziedznieks- Uldis Krastiņš, kurš, ar savu spriedumu četriem nevainīgiem latviešiem rādīja pasaulei, ka latvieši ir žīdu šāvēji ? (Neaizmirsīsim, ka A. Grūtups dokumentāli pierādīja, ka neviens latvietis nevienu žīdu nebija nošāvis, jo tādas privilēģijas latviešiem netika dotas) Tas nozīmē tikai vienu, ka šodienas Latvijā pie teikšanas ir antisemītiskā hazāržīdu banda, kura veic neiedomājamu genocīdu pret latviešu tautu ! Tā pati antisemītiskā hazāržīdu banda, kura pie teikšanas ir Izraēlā un slaktē semītiskos palestīniešus, kuri arī ir īstie semītiskie ebreji, kuri pārgājuši musulmaņu ticībā ! Un,- E. Levits, pret kuru cīnās L.Lapsa, ir šīs bandas fīrers ar visu bijušo komunistu varzu Rīgas pilī ! Ir JĀNOTIEK tribunālam un visa šī sarkano mūdžu banda jāaizvelk uz karātavām !

Zemāk, ja interesē, ir mans rakstītais teksts L.L. Tas nebūt nav glaimojošs priekš viņa… .

Protams, visiem interesē, kad beigsies šīs ārprāta melu laiks ? Pavisam vienkārši, kad tiks demontētas Izraēla un Krievija ! Abi šie veidojumi ir antisemītiski ! Šiem necilvēcīgajiem veidojumiem nav vietas uz šīs planētas.

Abi šie sātaniskie veidojumi ir visvairāk nosodītākie ANO un tas izsaka visu !

Sveiki, Lato !
Man ir viens lūgums. Vai nevari man atsūtīt to video versiju, kurā Tu saki, ka mūdzis U.Krastiņš safabricēja lietu pret četriem latviešiem- žīdu šāvējiem un, kurus notiesāja uz nāvi ? Varbūt, kā tu reiz sacīji, esmu aizmirsis tabletīti ieņemt un man tas viss ir tikai rādījies… P.S. Pats izdzēsi vai saimnieks lika izdzēst ? Un vēl, reiz jau pienāks brīdis, kad Tev būs jāpasaka: kuri bija tie, kas tev lika I. Roni un L. Grantiņu nodēvēt par garīgi slimiem ? Vai nebūs tā, ka būs jāsēž uz viena apsūdzības sola kopā ar sarkano mūdzi un slepkavu Krastiņu ?(protams, ka Tu šodien veic svētīgu darbu, atmaskojot šos izdzimumus, bet kā uzdevumā un ar kādu gala mērķi ?) Neskatoties uz visu, lai Tev veselība un veiksme !

01.05.23

Visi kā viens komunisti,- jūdaisma ideoloģijas īstenotāji !

L. Lapsa:

Asiņainā padomju bendes un kolaboranta slavināšana apliecina – Latvijas tieslietu sistēma ir sapuvusi, Jēkabpils traģēdija tam ir vēl viens pierādījums

Visiem tiem, kam pat pēc Jēkabpils traģēdijas vēl nav skaidrs, cik tieši sapuvusi ir Latvijas tieslietu un tiesībsargāšanas sistēma, iesaku noskatīties vismaz pirmo stundu no šīs Latvijas Universitātes zinātniskās konferences un tajā vērojamo asiņainā padomju bendes un kolaboranta, bijušā padomju tiesneša Ulda Krastiņa slavināšanu:

Faktiski visa šīs konferences pirmā stunda ir veltīta Ulda Krastiņa un viņa ieguldījuma sumināšanai, kā arī ļauno apmelotāju nosodīšanai. Sākas ar garu paša aizvainotā U. Krastiņa pašaizstāvības runu, kas tiek nolasīta, jo dziļi sāpinātais krimināltiesību patriarhs neuzskatot par iespējamu šobrīd iziet sabiedrībā.

Runa darītu godu ikvienam Aušvicas grāmatvedim – ar putām uz lūpām aprādot, ka 1973. gada prāvā Šķēdes ebreju slepkavas tikuši tiesāti un sodīti par lietu, viņš ne ar pušplēstu vārdu nepiemin Jāņa Rožkalna un Jāņa Vēvera notiesāšanu 1983. gadā. Protams, netiek izlaists arī tradicionālais “tādi bija laiki, un nekā citādi tiesāt tolaik nevarēja”, ko visi uzklausa pazemīgā cieņā un izpratnē.

Kroni visam uzliek mūsu slavenais VID „pasūtījuma lietu” piesedzējs, ģenerālprokurors Juris Stukāns, kurš 40.–43. minūtē ne vien cildina dižo U. Krastiņu un nosoda viņa nomelnotājus, bet arī apsver kriminālprocesa ierosināšanu par goda un cieņas aizskaršanu – tomēr tas vispirms esot paša jubilāra ziņā.

Te nu tā mūsu tieslietu sistēma parādās visā savā sapuvušajā derdzīgumā un skaidri ļauj saskatīt iemeslus, kāpēc izmisīgie jēkabpilietes mēģinājumi saņemt valsts aizsardzību pret varmāku beidzās ar viņas izņirgšanu un visbeidzot noslepkavošanu.

Avots: https://pietiek.com/…/asinaina_padomju_bendes_un…/

You may also like...

1 Response

  1. no Paardaugavas saka:

    Maz, paaraak maz ir muusu sabiedriibaa godiigu un taalredziigu cilveeku, bet veel mazak skhiet to ir krievu videe. Gan pashaa krievijaa un te LV jau loti reto krievu pilsonu, gan no psrs iebrukusho krievu masas videe! Varbuut liksies neobjektiivi, bet shkhiet, ka Latvijaa taads publiski dzirdams godigs krievu cilveks – absoluuti milzu retums bija Latvijas un latvieshu tiesiibu aizstaavis Vladlens Tolpeznikovs un krievijaa, mums un visaa briivajaa pasaulee cienijamaa Valeerija Novodvorska!

    https://www.youtube.com/watch?v=IzMMsrIDdTc 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *