Pārmaiņas. Hazāržīdisms koncentrē visus iespējamos spēkus !

Pārmaiņas: Visas cilvēces ienaidnieki ir kā dzīvsudrabs, kas izškaidīts pa gaisu, atkal savācas kopā un turpina savus melnos darbus. Tie bez sirdsapziņas pārmetumiem melos, locīsies un pat upurēs savu elku Putinu, Prigožinu, ja vajadzēs notiesās Vagnera slepkavas, lai tikai izdzīvotu viņu parazitējošā sistēma
Geo Leros (Гео Лерос) par kremļa čekistu izveidoto sistēmu Ukrainā un pasaulē.

LRTT: Protams, ka būtu muļķīgi iedomāties, ka sātanisms nokaunēsies par saviem asins darbiem un nokaunējies aizlaidīsies uz savu mītni- Elli ! Nē, tas darīs visu, lai pasaule iegrimtu vēl lielākā tumsā un asins plūdos. Hazāržīda Zeļenska banda pilnībā kopē putinisko Krieviju. Kāpēc ? Tāpēc, ka politiskās varas priekšgalā ir tie paši antisemītiskie hazāri- palestīniešu slepkavas.

Un, kas notiek Latvijā ?

Vai tad “fašistēns” Dombrava nevēlas ieviest tādus pašus likumus kā putins un zeļenskis ? Vai tad LRTT neraksta, ka ja pie varas grožiem Latvijā atrodas čekisti- komunisti, okupanti un viņu pēcteči, tad visi “jaunie-dombraviskie” LIKUMI darbosies pret pamattautu- latviešiem. Mēs jau tagad zinām to, ka tieši Izraēla traucē ieroču piegādi Ukrainai. Vai tad U. Pīlēna intervija krievu mēdijiem nenorāda uz asinsplūdu sākumu ?

Tas, ko šeit Feisbukā stāsta L. Lapsa, ir ņemams pilnīgi nopietni.

Dombravēni un mežvieti gatavo asinspirti pret latviešu tautu. Bija jāīsteno Ženēvas Konvencija, nevis jāgudro “likumi”. Saprotams, ka šī KONVENCIJA ir nāves spriedums krievžīdu varzai Latvijā:

https://www.facebook.com/watch?v=212352218077740

Dievs, pasargi Latviju no šiem sātana izdzimumiem !

27.04.23

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Dombrava vien izgaismo to, ko noliek viņa saimnieki un labi jau nebūs, bet jūs latvieši to taču paši ļoti labi zināt un visādi cenšaties iestāstīt, ka sadzivosim visi vienā kopīga komunālā mājā. Sātana 21 pirksta sukataji ar kompartijas izdzimteņiem un Romas katoļu baznīcas priesteriem i luterāņi arī māk sadzīvot ar revolucionāro izdzimteniem, tad vēl arī musulmaņi un nēģerishi ar pakestanieshiem būs mīļi draugi. Nevajag aizmirst kaimiņos sev iemetinat cilvēku edajus un pedofilus, kā modernajā Latvijas republika varēs dzivot bez voodo kulta? Ja draudzējas ar visiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *