Ko sevī slēpj KRIEVŽĪDISMS(nāvi un asinis) ?

Lēni, bet viss nāk atklātība. Izraēla, kā redzam no iepriekšējā raksta, ir Krievijas noziedzīgās politikas “stūrmane”. Kad sabruka PSRS un varu Krievijā pārņēma hazāri- krievžīdi, tā tūlīt ANO notika “brīnumi”:

1975. gada 10. novembrī ANO ģenerālā asambleja oficiāli apstiprināja rezolūciju (ANO izdotā rezolūcija Nr. 3379), kas pielīdzināja cionismu rasismam, apzīmējot to kā “rasisma un rasu diskriminācijas formu”. To atcēla 1991. gadā !!!

Tas notika tik klusi, ka pat daļa vēsturnieku to nepamanīja !

Tagad rokas cionistiem bija atraisītas. Terorisms pret neskaitāmām pasaules valstīm pieņēma jau sērgas apmērus. Visa vaina par to tika uzvelta “musulmaņu ekstrēmistiem”. Resursi visam tam nāca pamatā no Krievijas. Tika uzpirkti visi Rietumvalstu politiķi, kuri par šo atalgojumu “pievēra acis” pret visu to, kas nepatika cionistu noziedznieku bandai.

Latvijā šī noziedznieku banda jutās kā paradīzē. Tika iznīcināta visa Latvijas rūpniecība, lauksaimniecība un milzīgā Latvijas kuģniecība. Tas viss tika darīts ar ES rokām, pieņemot tur latviešu tautai un valstij nāvīgus likumus, kaut gan statūtos ir rakstīs, ka jāpalīdz jaunajām valstīm. Vācija uz visu to pievēra acis. Nacismā un noziegumos pret ebrejiem, tika vainoti baltieši, bet Vācija par šiem meliem klusēja !!!

ES galvenais cionistu barvedis no Latvijas bija I. Godmanis un tālāk visi šie “pakārtotie” leviti, ziemeles, kariņi un šodien ušakovi, ameriki, ījabi, ždanokas, kalnietes, vaideres...jā, jā, un arī dižais nacionālists Roberto Zīle, kurš no mātes puses ir jebrejs.

Latviju Eiropas Savienībā pārstāv viena vienīga smirdoša cionistu banda– komunisti un zagļi ! Visiem šiem smirdoņām ir miljonu vērti KONTI un neiedomājami lielas algas.

Nav grūti iedomāties, kāds zvērīgs naids viņiem ir uz visu latvisko, uz Atmodu un tieši uz aktīvās Atmodas aizsācēju L. Grantiņu. Viņi, šie cionisti un viņu pakalpiņi, būtu ar mieru tādu L. Grantiņu un šo interneta vietni saplēst gabalos. Viņi būtu arī ar mieru Ā. Berboku, tāpat kā L. Grantiņu, fiziski iznīcināt, jo viņas lekcija ir iesākums hazār- sātanistu nāves ceļam ! Viņi, protams, šodien vēl ir ļoti stipri, bet nāves agonija, sakarā ar karu Ukrainā, jau ir sākusies. Mēs redzam kā ASV ārdās hazārs Tramps ar savu bandu ! Klaigā visās sanāksmēs: ne centu Ukrainai ! Kā Šolc, kurš ir Merkeles izperēts klons, bremzē palīdzību Ukrainai ! Kā Merkele lokās: kā zutis uz pannas !

Latviet, slava Ukrainai un, Dievs, pasargi mūsu Tēvzemi no šiem zvēriem, kuru vārdus es šeit pieminēju !

Vienreizēja A. Berbokas runa. Tika arī pasacīts, kādi “punkti” pazuda no ANO “pamatiem”.

Krievijai nav vieta ANO !

26.01.23

No LRTT vizuālā arhīva !

Skat’ tikai, Latvijas Ciānas smerdelis kopā ar putinu ! Nu, kā lai neklausās un nelaiza tik “cienījamam” personāžam attiecīgu vietu !
Aizpekļu jaunais velns ar saviem aizbildņiem !
Latvijas Ciānas primāti !

You may also like...

13 komentārs

  1. Skolnieciņš saka:

    Padomijas gadi ir nolikvidējuši krievu un baltkrievu kultūru. Šīs tautas ir aizmirsušas savus senos Dievus un senās Dievietes. Slāvu Dievi – Dievs Belobogs, Dievs Černobogs, Dievs Veļes, Dievs Svarogs, Dievs Jarila, Dievs Perūns, Dievs Daždzbogs, Dievs Stribogs, Dieviete Lada, Dieviete Ļeļa, Dieviete Živa, Dieviete Māra, Dieviete Makoša – īsteno krievu vidū ir nicināti kā pasaku tēli. Un arī Krievijas pagāni (rodnovjeri) zināmā mērā ir rašisti, jo ir auguši sociāli toksiskā vidē. Lai slāvu pagānisms būtu kaut cik normāls un adekvāts, to ir jātīra no lielkrievu šovinisma un no krievu imperiālisma sārņiem. Latvijai krievu kultūra nav vajadzīga.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  2. Skolnieciņš saka:

    Krievi un baltkrievi ir gājuši totalitārisma ceļu. Šo tautu kultūras viņu senlaicīgajā, sovjetizētajā manierē latviešiem nav vajadzīgas. Baltkrievi ir krievu pasaules ķīlnieki. Man no tiem viņu tautas tērpiem nelabi paliek. Latvija nav Krievija. Ar Krieviju viss ir cauri, tā ir norakstāma valsts, kura pašu izraisītajā karā ir zaudējusi. Krievijai nav izdevies iekarot Eiropu, tā ir sabrukuma priekšā. Pēc pilnīgas Krievijas kapitulācijas Ukrainā, Krievijā sekos juku laiki. Visticamāk Ķīna no Krievijas atkaros Sibīriju un citus austrumu apgalus. Pasaule mainīsies. Dievi vien zina, kas un kā būs patiesībā. Es lūdzu visus Dievus, lai NATO nosargātu Latvijas robežu no krievu badmirām, kuru straumes gāzīsies Eiropā, kad Krievijas Federācija juks un bruks. Un tas štruntīgais pārmaiņu laiks ir tuvu. Finka pareģojums piepildās.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš© ™Skolnieciņš

  3. Skolnieciņš saka:

    Krievu dziesmas ir bezsaturiskas. Tautas, kuras dzīvo mūžīgā cenzūrā, nespēj radīt saturīgu mākslu.
    Krievijas kultūra ir pliekana. Un to caurstrāvo lielkrievu šovinisms un krievu imperiālisms. Man krievu dziesmas nepatīk. Liela daļa krievu kultūras ir neglābjami sovjetizēta, tā ir nelietojama.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  4. Labi draņķi sevi izgaismo! saka:

    Krievžīdu Feisbuks bloķēja kolēgu un manu iespēju komentēt, piem. šo korekto tekstu, ko ieliku LA.LV:

    Kangari vai stulbeņi šodien pārsvarā ir LV? 21:37, 26. janvāris 2023
    Dīvaini, ka tik bieži un tik traki patriotiski mūsu cilvēki, raksta riņķī un apkārt par okupācijas sekām, ne vārda nesakot par pašu prettiesisko kremlinu – okupantu klātbūtni jau 30.gadu garumā no tiem “atbrīvotajā” LV, kā piem. rakstā par kārtējo okupantu vandāļu uzbrukumu Stūra mājas muzejam!?!

  5. Skolnieciņš saka:

    “Labi” okupanti ir, kad ir pa vienam, kad ir vārgi vai citādi atkarīgi, bet kā tie salien bariņā, tā pārveršas par pretīgu, ļaunu un agresīvu šovinistu—bandītu bariņu! Tāda ir patiesība par krievu pasauli. Nesmuka un skaudra…
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  6. Labi draņķi sevi izgaismo! saka:

    Kangari jā, ne zilie 22:21, 26. janvāris 2023
    Taisnība ir tajā, ka NA , pareizāk tikai to vadība ir nodevusi visus tos principus, kuru dēļ tauta par tiem balsoja! Viņi ne ar ko neatšķiras no citiem siles kampējiem, ja nu vienīgi ar retoriku, bet ne darbiem, jo nekad, ne vārda par DDD, ne pret okupantu nelietīgo naturalizāciju, kas ir galvenais NA noziegums pret LV pamattautu!

  7. Skolnieciņš saka:

    Ukraiņi ir ļoti talantīgi ļaudis. Patiesi talantīgi. Iesaku noskatīties YouTube lietotāja Eagle Eye Lens video ”Ukrainian Actress Appears in Video where her character slits the throat of a Russian soldier”. Video var redzēt, kā Dieviete Māra veic savu pļauju. Dieviete Māra ir nikna uz Krievijas karavīriem, kuri bradā un posta Ukrainas zemi. Un Dieviete atriebjas.
    https://youtu.be/TbBJgHQ1IVU
    https://www.youtube.com/watch?v=TbBJgHQ1IVU
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    P.S. Dieviete Māra ir pazīstama ne tikai baltiem, bet arī slāviem. Slāvu pagāniskajā ticībā Dieviete Māra ir Veļu valstības Dieva Černoboga civilsieva. Priekš slāviem Dieviete Māra ir nāves un ziemas Dieviete, kas saglabā dabā līdzsvaru starp dzīvību un nāvi.

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Rūpniecībā lielākoties strādāja ievestie sovieti, bet kuģniecība strādāja liela vairumā ļaudis no Ukrainas un vienīgais, kur vietējo bij pārsvars bij lauksaimniecība. Pieminot atkārtoti Alberta Kaula vīziju par Latvijas nākotni ir jāatzīmē, ka Latvijai ir jāražo augstas kvalitātes pārtikas produkti. Tanī laikā grūda iekšā visādas samazgas vedot caur Poliju produktus, ko pat pārtiku nosaukt sarežģīti. Kas to visu kontrolēja? Pārdaugavas bratani savus cilvēkus stukeja visur, bet latviešu zemessardze nedarīja pilnīgi neko. Paši zemessardzes vadoni bieži vien konfiscēto alkoholu laida caur sievu kafejnīcam un uz Kaula lietu viņiem bij uzdirst. Dirsa un leja samazgas, bet šodiena pašiem pienākas ēst samazgas. Ēd samazgas arī tie paši Pārdaugavas pēcteči, kas protams šodiena ir jau izplūduši. Tie kļuvuši par nemanamiem apsardzes dienestu vadītājiem, kur tie dzīvo īsti nav zināms lielākajai daļai. Lielveikali visi ir izveidojusies uz kriminālās naudas! Zvejnieku kolhozu sagraušana arī līdzatbildīgi ir paši latvieši, kas tos uz raudzīja? Vien pienācās noskatīties, kā Jūras līcis uzņēmuma konservos stukeja samazgas un darbā bij jāpacieš blakus alkoholikus. Nebij jābūt lielam paregim, lai saprastu, ka tas uzņēmums aizies pa pieskari un aizgāja arī dēļ pašu nolaidības. Fašisti!? Jāskatās ir tais rietumu latviešu sejās un nez kāpēc to līdzības velk uz Zelenska vaibstiem. Protams Vācija klusēs, kad lies virsū baltiešiem par fašisma tēmu, jo Vācijai jau tā jānes ir liels smagums pēc 2 pasaules kara visai pasaulei vajag atvainoties. Dēļ kā!? Kas pārvalda Vācijas rūpniecību?

  9. S. saka:

    Vāciju pārvalda Cionisti. Mani draugi vācieši, savās mājās tur Budas statuju….. Berlīnes skolās, klasēs mācās tikai daži bērni vācieši, pārējie ir cittautieši. Tāds, ir Merkeles politikas rezultāts. Domāju, ka tuvākajos 10 gados, Vācijā, daudz nekas nemainīsies.

  10. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, ka runājot par vāciešiem un latviešiem Soviet laikos bieži bij jādzird, ka latvieši ir tuvāki vāciešiem, bet tā ir apzināti radīta bilde un būdams Anglija arī pamanījos skatus pret sevi vērstus no žīdu puses, ka pēc ārienes tiem īpaši izcelos un vairākas reizes atskatās uz mani aizdomīgi. Tā vien gribētos uzspļaut virsū viņam un pateikt – Da bleg tvaju nedobitij fashist idjot mimo tjebja zhidos govnos! Tomēr jāsaprot, ka tieši Anglija rada šo tēmu, lai vāciešiem kraut virsū vainas apziņu par to, ka redz tie zhidus sava nost, bet vēl ir arī tak latvieši un Banderoviesi un tiem ar var piespēlēt šo bēdu stāstu. Maskava vien pilda savu kungu norādījumus un jāsaprot, ka Vāciju apzināti uz baroja pirms kara, kā Ziemassvētku cūku no kaušanai. Prussia!? Vārds Prussia bij un būs mūžīgi, bet zidiska pasaules acgarniba apzināti ir nomainijusi Prūsijas vārdu. Ja arī skatīt uz to asins radniecību, tad tie ir tieši prūši un nevis6Vakiesi, kā to devējam mēs, tad vācietis ir vienkārši cilvēks no vakariem – Vākiem. Kas tos organizēja karam pret Prussiju? Romas katoļu baznīca vāca visādas salašņas un no tām salašņām arī izveidojās viduslaikos vācu tauta līdzīgi modernajiem russkijiem, kas ir vienkārši tautu kokteilis sajaukts ar žīdiem. Pēc 2 pasaules kara baltajās tautās īpaši sāk ievest dienvidniekus, kad 91. gads atvēra Austrumeiropas telpu, tad visu pirms gāzās uz Vāciju meklēt laimi krievu maukas. Viņas ir skaistas, bet problēmas sākas tad, kad pasaulē nāk bērni, kā tos audzināt? Latvietes maukojas biežāk ar anglosaxiem un sadzemdejusas viņiem brīnās, kad atņem bērnus un pašas tiek padzitas. Man savā ziņā viņas nav žēl, jo tepat Latvijā pienākas dzirdēt no mātes mutes, kā vecākā gada gājuma sievietēm jācieš dēļ dēlu sievām kuras savus virus iesūdz tiesā dēļ tā, ka savu dēlu ieplavis par nepaklausību. Tad tā broblema rietumu sabiedrība ir jau sen, ka normālu ģimeņu neveidojas dēļ sieviešu maucibas, ko šodiena stuke par normālu parādību. Kāpēc uzmetās virsū Briedim visādi glymuki? Grantins varbūt nesaprot, ko nozīmē sportā Boksa čempions, bet jānorāda, ka Briedis ir vienīgais no latviešu bokseriem vēsture, kam ir ļauts bijis pakāpties tik augstu. Boksa aprindās noteikti saprot, ka Briedim ir sāpīgs sitiens un tāpēc arī no viņa izvairās tie, ko viņš izsauc uz cīņu. Tā teikt vajag līdzvērtīgu līmeņa pretinieku! Eiropā vēsturiski rūpniecība ir veidojusies ap vāciešiem un tur vienmēr ir žīdi, kur žīdi tur arī melnie kulti un oficiāli tās iestādes sauc par universitātēm. Vienkārša vecu valodā sakot, ka tieši tur arī veidojās modernās korporelu hujnas – pidorasti un lezbas. Soviet times oficiāli protams nepastāvēja maucība, bet 90tie parādīja realitāte, ka maucibas industrija darbajas visu laiku. Restorāni un kafejnīcas, viesnīcas un pirtis apkalpoja katru vasaru simtiem tūkstošu ļaužu un uzkraja taču melnos kapitālus tie, kas pārvaldīja tās lietas. Tikai problēma viņiem bij, ka rubļi bij rietumos toletes papīra vērti un valūta bij lielā cieņā! Kas bij Parex bankas veidotāji Soviet times? Krieviski sakot – Farsofsiki! Tajos laikos pienāktos kārtīgi sēdēt pēc likuma, bet tomēr melnā tirgus darbība arī tika kontrolēta ar nolūku. Pornogrāfijas filmas 90 tajos varēja video salonos skatīt jebkurš pusaudzis, bet 80 tajos pienāktos sēdēt kārtīgi par pornogrāfijas izrādīšanu un tomēr daudzi taisīja kapitālus uz pornusku. Pat par Saimes deputātu kļuvis! Kāda valūta bij cieņa? Dolārs un vācu marka, tad nu arī krievi savas pakaļas visu vairāk locija vācu marku priekšā ar dollariniem, kad Kaspars Dimiters dzied vaimanu dziesmas par ļauno Ameriku un svēto Russiju ir jāatgādina, ka tieši tie svetulugie krieveli visādi līda yenku caurumā.

  11. Latvijas pilsoņi saka:

    Anonīmais vervelē kangariskas muļķības: “Kāpēc uzmetās virsū Briedim visādi glymuki? Grantins varbūt nesaprot, ko nozīmē sportā Boksa čempions, bet jānorāda, ka Briedis ir vienīgais no latviešu bokseriem vēsture, kam ir ļauts bijis pakāpties tik augstu.”
    ————————————-
    Tāds 100% psrs čangaļu komunista pretīgaia līdz vēmienam zināmais stiliņš! Sporta sasniegumi neanulē pērkamā nodevību, savas tautas un tās goda un taisnības noliegšanu. Tagad redzams, ka sportā augšupeju šis bezprincipu tips veidoja vienīga savam labumam, savai privāt karjerai, bet Latvija tam bija tikai atspēriena, tik bāzes vieta. Un tādiem mankurtiem nav nejauši sieva krievene un drauģeļi kremlini, kuri bija un ir galvenie viņa dzīvītes un uzskatu veidotāji, par ko arī pamatoti pelnīta necieņa un izsmiekls no latviesu tautas puses!

  12. nevainīgā liekulība saka:

    Video minētam faktam par ANO nepilnību autore varēja pievienot faktu par ilgstošu genocīdu pret Latvijas likumīgiem pilsoņiem ,sakarā ar krievu okupantu atstāšanu Latvijā. Tā saucamā minoritāte ir izveidojusies par teroristisku 5.kolonu,un ir arguments Krievijas agresijai savējo aizstāvēšanai. Šī kolona ir cauraudusi visas Latvijas sociālās un valsts struktūras.Tā ir reālā Latvijas vara ,kas atrodas ārējo spēku kalpībā.Šodienas Latvija nav latviešu valsts,bet joprojām tikai deklarētā dzīves vieta un senču dzimtene. Mugurā šāvēju bataljoni ir kaujas gatavībā. Liekulība rullē. Letiņi pavērtām mutēm sumina brīvību,drošību un savu valdību.

  13. Naka-Pososika saka:

    Skolnieciņš, paskaidro,
    kapēc tev no BALT-KRIEVU tautas tērpiem nelabi paiet.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *