Lasītājs. Palīdziet tikt vaļā no krieviem

Labdien!

Man ir jālūdz jūsu palīdzība. Jau rakstīju J.Pūcem, kurš izsludināja domes atlaišanu, bet nekas netiek darīts, lai tas notiktu. Tā kā esmu strādājusi par namu pārvaldnieci Anniņmuižas namu pārvaldē, man ir attiecīgā celtnieka-arhitekta izglītība un namu pārvaldnieka sertifikāts, kuru ieguvu, gadu mācoties, pašvaldības apmācības kursos, zinu kā jāstrādā pašvaldībā, tikai nedomājiet, ka es sev gribētu kādu labumu un strādāt domē, man to nevajag. Te tomēr ir Latvija un uzskatu, ka Rīgas domē ievēlētie krievi, to ir pataisījuši par krievu guberņu. Ušakovs apgalvo, ka viņam bija nepieciešami 70 padomnieki, kuri no mūsu kabatām izzaguši 4 miljonus. Tad man jājautā, kāpēc jāievēl tāds Rīgas mērs , kurš pats acīm redzot, iemācījies tikai zagt. Rīgas domē visi runā tikai krieviski, krievs ienāks domē, visu dabūs, ienāks latvietis, vēl tiks izlamāts.

Foto: Reptiloīdu agresīvākā daļa

Vajadzētu panākt, ka visi kandidāti no krievu partijām būtu jāpārbauda latviešu valodas zināšanas, jo daudzi latviešu valodā nemāk pat vienu vārdu, kur vēl rakstīt, lai tās būtu vismaz 2.pakāpes līmenī. Tie kas Ušakovam bija 70 padomnieki, pārbaudīt viņu zināšanas sfērā, kur viņi bija padomnieki “stulbajam” Ušakovam, ja vajag 70 padomniekus, ar kuriem dalījās, lai Saskaņa iegūtu līdzekļus. Zaga satiksmē, apzaga tirgu un par Rīgas namu pārvaldnieku vispār nerunāsim, kuri svinēja svētkus par mūsu naudu, izmantojot 69.000EUR.

Kuri iekasē naudu no dzīvokļa, kura īpašnieks ir miris. Manam krustdēlam, kurš mira iekasēja naudu par ūdeni, atkritumiem un kāpņu telpu elektrību, ko mironis neizmantoja dzīvoklis bija noplombēts.

Lūdzu palīdziet, tikt galā ar tiem krieviem !

08.01.20

LRTT

Ar krieviem šiem reptiloīdiem nav nekāda sakara. Viņi sevi uzdod par kaut kādiem mistiskiem jebrejiem un krieviem, kuriem, ja skatāmies no lingvistiska viedokļa, nav nekāds sakars ar kādu etnosu- tautu. Tā ir necilvēku(sātaniskas izcelsmes)- parazītisku noziedznieku banda. Saeima un valdība nevēršas pret viņiem, jo sastāv no tādiem pašiem anti- cilvēciskajiem reptiloīdiem. Tas nav sarkasms, bet realitāte. Ir labi, ja cilvēki atklāti par to nebaidās runāt. Šī atklātība ir nāvīgs šo deģenerātu ienaidnieks- jo viss balstās uz Garīgumu, kas šiem sātaniskajiem izdzimumiem nepiemīt ! Jo vairāk par to atklāti runāsim, jo ātrāks viņi iznīks. Vai tad tas, ka viņi agresīvi veršas pret Patiesības paudējiem, nav tam apliecinājums ?

3.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks.

Staļinisti paturēja varu: “Visi pulksteņi turpinās “sist“ pēc Maskavas laika!!!

Viss notiek tā, kā tas rakstīts GRĀMATĀ !

-Tauta grimst nabadzība,

-tauta izceļo no savas zemes,

-tauta vēlēšanās ievēlē tos, kuri veic pasaules vēsturē asiņaināko noziegumu pret latviešu tautu !

Ja manā priekšā nebūtu Grāmata, kurā viss tas aprakstīts, tad pēc vakardienas vēlēšanām varētu nodomāt, ka atrodos murgu- transa stāvoklī.

Baiba Broka.Andris Ameriks.Grantiņš.LRTT

Tiek “ievēlēti” visasiņainākie noziedznieki, kuriem pēc Starptautiskiem Likumiem jābūt tiesātiem un pakārtiem, jo viņi ar savu GARU pieder pie sātanistiem ! Tie, kuri “pacela roku” ar Seska vai Ušakova vārdu uz vēlēšanu biļetena (abi pilnībā ir akceptējuši okupācijas varas genocīdu pret latviešu tautu) un iemeta to vēlēšanu urnā, ir veikuši sātanisku darbību: nolādējuši savu tautu, savu ģimeni un Dievu ! GRĀMATĀ, par šiem trulajiem savas tautas bendēm, ir pasacīts nepārprotami (kuri vēlēja par seskiem, ušakoviem un citiem komunistiem un zagļiem): “Un to pielūgs visi, kas dzīvo virs zemes, kuru vārdi nav rakstīti kopš pasaules radīšanas nokautā Jēzus DZĪVĪBAS GRĀMATĀ.”

FOTO: Vai vēl pretīgāk var izņirgāties par latviešu tautu ! Sātanistu teātris ! Ja Broka nav nodevības kuce, tad kas vispār ir nodevība ??? Raivi Dzintar, tas attiecas uz tevi ! Vienīgais tavs ceļš, Raivi, ir: pašam sev lodi savā nodevīgajā pierē ielaist !

Jau pirms kāda laika rakstīju, ka visas partijas ir pilnībā konsolidējušās cīņai pret latviešu tautu: “Droši varam sacīt, ka VL! ir pilnībā beigusi savu “integrāciju” lielajā, bet slēptajā Kremļa koalīcijas(MOSSADistu) bandā: Vienotība, ZZS un Saskaņa.”(lasīt)

4. maija bandai bīstamās ziņas

You may also like...

2 komentāru

  1. Armands saka:

    Pirms tās Bordana aktivizēšanās sapnī gāju pa kādu lielceļu nakts laikā, kā ceļinieks iet ceļu cerībā sasniegt rītu, lai dienas gaismā atpūstos, kad saule vasarā ir karsta. Tad nez no kurienes Bordans ar kaut kādu kolēģi, kā kaķi noskrēja man ceļu pie mēness gaismas apstarotam trepēm, kas veda uz augšu kāda romiešu vai grieķu stila arhitektūras tempļa. Šie pagriezas un radīja ar pirkstiem V, bet kāds mācītājs nez no kurienes man ceļa priekšā norāda, lai es tur ne kāpju viņiem līdz. Tad nu pēc tāda savdabīga sapņa sākas viņa aktīva darbība? Kāds tai patiesais nolūks? Ja arī notiris no ceļa, kas būs vietā? Absolūta taisnība virs zemes iestāsies un latvieši varēs dzīvot dzirojot?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *