I. Līdaka un laupītāju(Krievijas tautas apzadzēju) glābšana

Kāpēc šiem Krievijas izlaupītājiem ir jādod tiesības dzīvot Latvijā ?

Nu ne jau par velti Latvijas Levit & Putiniskā 4. maija banda rūpējas par šiem noziedzniekiem ? Visi, kuri šeit nopirkuši ATĻAUJAS, ir arestējami un sodāmi ar ASM, jo ir noziedznieki !

Par kādu DEMOKRĀTIJU šeit var būt runa, ja neviens Latvijas pilsonis šos bandītus nevēlas savā zemē ?

Kas šim nekoptajam purnam, kurš pat savas ūsas nespēj sakopt, ir devis tiesības lemt Latvijas un tautas likteni ?

Par noziegumiem, ko šis Latvijas čekistu ieliktenis ir veicis pret Latvijas valsti un latviešu tautu, tiks tiesāts ar nāvessodu.

Apsūdzība: nodevība un sadarbība ar okupācijas represīvajiem varas orgāniem !

Latviet, pēc Ukrainas uzvaras pār izraēlisko Krieviju, visi kolaboraCIONISTI tiks tiesāti. Un tas pozitīvais, ka nekas jau nebūs jāpierāda, jo viņu uzvārdi peld pa virsu šim nodevības dīķim, ko sauc par 4. maija kliķi !

Nāvi okupantiem un nodevējiem !

Varbūt šīs Abrenes atdošanas krieviem dižais entuziasts, sprāgonis Līdaka, ir aizmirsis genocīdu ko veica tieši tie, kuriem viņš šodien grib mācīt latviešu valodu. Šie laupītāji un slepkavas no Latvijas patriecami ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Un, skat’ tikai, cik nadzīgi šis draņķis piedalās krievžīdu okupantu valodīgajos raidījumos ! Jā, es formulēju pareizi- KRIEVŽĪDU, jo pats Vladimis Vladimirovičs (atver, skaties un brīnies)Putins to nepārprotami ir atzinis !

Paskaties, Ciānas izdzimteni, šo video un nošaujies. Vismaz veiksi ko labu, atbrīvosi Latviju no savas smirdoņas !

Šeit par šo tautas bendi, krieviem d…. līdēju, no LRTT arhīva:

Kangariskie ZZS pret latviešu valodu

by Administrators · 2011. gada 10. jūnija

H-86-3
Komunistiskais izdzimtenis

MIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputāti, sadarbojoties ar Saskaņas centru (SC) un Par labu Latviju (PLL), ceturtdien balsoja pret latviešu valodu !!!

Saeimai skatot grozījumus Augstskolu likumā, ZZS deputātu vairākums atbalstīja SC priekšlikumu, kas atceltu līdz šim spēkā esošo regulējumu augstskolās lietot tikai Eiropas Savienību valodas.

Tikai atkārtotā balsojumā izdevās novērst to, ka Latvijas augstskolās izplatītos krievu valoda.

Foto: Jūs variet redzēt kāds izskatās IZDZIMTENIS, kurš iemeta purvā Oskara Kalpaka pieminekli ! Pašlaik šis izdzimtenis ir pagrīdes KP politbiroja biedrs. Aktīvi piedalās latviešu tautas un Latvijas valsts iznīcināšanā. Iestājas par krievu valodas dominanci Latvijā. Balsoja par Abrenes atdošanu Krievijai !!! Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šim noziedzniekam tiks izpildīts ASM !

Pirmajā balsojumā šo Saskaņas centra priekšlikumu atbalstīja 42 deputāti: 26 SC deputāti, 11 ZZS deputāti un 5 PLL deputāti. Pret bija 37 – 29 Vienotības deputāti, septiņi VL-TB/LNNK un viens ZZS deputāts. Atturējās četri ZZS deputāti.

Judass Līdaka

 Balsojot otrreiz, priekšlikumu noraidīja. Šobrīd likums paredz, ka valsts dibinātās augstskolās studiju programmas īsteno valsts valodā vai ar noteiktiem ierobežojumiem – Eiropas Savienības oficiālajās valodās.

Foto: Šeit redzams vēl kāds latviskas izcelsmes mēsls, kurš draudzīgi kopā ar Kabānovu balsoja par Abrenes uzdāvināšanu Krievijai.

Ar saviem debīlajiem “izteicieniem” Saeimā, sevi pārādījis idiota lomā ! Šī atkrituma vārds ir LĪDAKA, ingmārs līdaka. Un šeit, domājams, ka viņa komentārs DIENĀ: 

LĪDAKA

aaa

AZVER MUTI SOZĪTE SASODĪTĀ! TIKAI EIROPAS? EJ UN PATI MĀCIES SAVU PORTUGĀĻU VALODU SAVĀ PRIVĀTĀ SOROSA AUGSTSKOLĀ! BEZ KRIEVU VALODAS LAVIJA NEKAD NEBŪS KONKURĒTSPĒJĪGA TRANZĪTCEĻĀ NO EIROPAS UZ AUSTRUMIEM!!! TIEŠI OTRĀDI, IR JĀPIEDĀVĀ KVALITATĪVAS PROGRAMMAS KRIEVU VALODĀ, LAI BRAUC, MĀČĀS, VEIDO KOPUZŅĒMUMUS UN TAISA BIZNESU. NOST AR TĀDĀM TŪVREDZĪGĀM KULTŪRAS MINISTRĒM, KURAS TĀLĀK PAR SOROSA MAKU NEKO NE REDZ, NE GRIB REDZĒT.  http://www.diena.lv/sabiedriba/politika/elerte-zzs-kopigi-ar-sc-un-pll-balsoja-pret-latviesu-valodu-13887940

Foto: Dana Reizniece arī saka, ka viņas bērniem latviešu valoda neko labu nenesīšot un tāpēc kopā ar krievu fašistu Pimenovu viņa balsoja par krievu valodu !!! http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=318196:maksa-par-savu-prezidentu&Itemid=93

NU KUR GAN LATVIEŠIEM RODAS TĀDI MĒSLI ?

Kad lasi šo izdzimumu izteikumus, tad automātiski uzdodas jautājums: nu kura sieviete varēja šos mēslus dzemdēt ? Viņi taču mātes miesās jau bija puvekļi… .

08.04.23


Tagad saprati, latviet, kuriem kalpi ir komunisti- tādi leviti, brigmaņi, godmaņi, borovkovi, elertes, teikmaņi… Un arī tadi brigmaņa pakalpiņi līdakas, kalpo šiem sātanistiem !

You may also like...

8 komentāru

  1. Manda saka:

    Pabalstot daudzpartejību par Latvijas nodokļu maksātāju naudu, jūdi apzināti iznīcina Latvijas Valsti un tautu! Viņi izmanto seno žīdu principu, SKALDI UN VALDI!….Kas ir šie deputāteļi? Viņi ir tautas ievēlēti cilvēki, kuri ir nodevuši visus latvju tikumu un vērtības. Viņiem būtu jācīnās par latviešu lauku skolu saglabāšanu, par latviešu valodas lietošanu, bet vai nav dīvaini, ka viņi cīnās par krievu valodu? Kas šos NOŽĒLOJAMOS homo sovieticus, ir ievēlējis?…… 4. maija republikai nav nākotnes. Bez latvjiem Latvijai nebūt!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Par izsutamo sarakstiem varat pateikties Ulmanim un ulmaniesiem, ko krievi norāda taisnīgi, ka ienakdami 40.gadā viņiem i jausmas nebij, kas tiem būs jādara. 34.gads – 40.gads nožēlojama Nacionālā marinādes liešana un pienāca pārsteiguma diena, bet izmainīja visu vācu karavīri. Ja arī ir jums pienākums, tad vien izteikt mūžīgās slavas tiem karavīriem, kas upurēja sevi aiziedami līdz Stalingradai. Prussian blue forever 88!
    .
    .
    .
    Admins
    Var redzēt, ka komentāra autors ir žīdu žīds- hazāržīds, kā sacīt: mūžīgais žīds, kurš var eksistēt tikai melu duļķos. Tāds ārprāta naids uz visu latvisko…, ka nav jau kur tālāk iet !

  3. AG saka:

    Būtu Bordāns Saeimā, sen visus okupantus no Latvijas izdzītu, vai ne, Linardiņ? :)))

  4. Пизда saka:

    Почему на видео из Бучи латышский парень говорит на мате как международный гопник? Так глядишь, и сам в гопника превратишься. Если у латышей есть свои гопники, как они есть у англосаксов (чавы – cews), по идее они должны говорить на латышском мате. Или на английском.

  5. Rīts saka:

    Latvieši esot paši ievēlējuši tādu valdību! To piesauc visi Maskavieši. Un sazombētā latviešu tautas daļa ari. Nu jau tagad šaislaikos.
    Līdz 1990 gadam Latvijā valdīja krievu Totalitārā vara. Kuras darbību noturēja VDK
    jeb čeka Krievijas.
    Krievijas čekas uzdevumā,specoperācijas plāna ietvarā 1991 gadā pašpasludināja neatkarīgo un atjaunoto Latviju. Okupanti pasludināja. Ar mankurtu rokām un mutēm. Un vienlaicīgi saglabāja VDK,vien pārsauca čeku citā vārdā. Pat likumu pieņēma ka čekisti nedrīkst strādāt atjaunotās neatkarīgās LR valsts drošības institūcijās. Bet kas notika? Kā bija un ir patiesībā?
    Visi VDK čekisti turpināja strādāt Iekšlietu ministrijas paspārnē un jaunizveidotajas it ka drošības iestādēs. Turpināja vēl 20 gadus ,līdz aizgāja pensijā. Pensijā,kuru apmaksā latvieši “lielā pateicībā” totalitārās krievu varas nodrošinātājiem Latvijā..
    Kāda ir būtība? Krievu totalitārā vara okupācijas Latvijā ir saglabājusi savu nepārtrauktību līdz šodienai.
    Kad tad tika likvidēta krievu okupācijas vara un totalitārisms? Tāds retorisks jautājums.
    Visas vēlēšanas totallitārā teritorijā ir viltojums. Kā arī viss pārējais. Nav neatkarigas Latvijas. Ši elementārā lieta būtu jāsaprot ikkatram latvietim. Prāta apgaismības mirklis tad nāktu…..

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Tev Grantin jo īpaši es norādu to, ko jums chulju mēsliem nebūs iespējams nekad nomazgāt no savas dvēseles un par tavu īpašo latvietības uztveri var jau pārliecināties pēc taviem pašiem spriedelējumiem par Bordanu vai Jurasu un vēl līdzīgiem zhidu lēniem. Ja arī tu sevi izcel par visu pareizo latvieti, tad es tev esmu uzdevis elementāru jautājumu uz kuru nebiji spējīgs atbildēt, kur atrodas kalns Jānis. Tas ir daudz senāks i par tavu apmiloto Ulmani, kas tā pat bij vācietis pēc asinīm un Latgaļu nīdējs, ka arī Pareizticibas nīdējs un vēl senāks par taviem nistajiem žīdiem ir kalns Jānis. Nodevējs, nodevējs un vēlreiz nodevējs bij tavs sūda juda Ulmanis!

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Rīts ir arī vārds Tirs – irt – rituāls, tad nu runājot par krievu varu ir maldīgi izmantot vārdu Krievs, jo paši krievi nevalda i savā zemē jau gadu simteņiem. Valda tie paši asins izdzimteņi, kas valdīja Prussia un tās zemes, kas ir blakām Kurlandia vai Estlabdia vien tie paši asins brāļi. Ne Krievija pievienoja Baltijas teritorijas, bet vācu izdzimteņi Krieviju pakļāva savām interesēm, kas arī vien tie paši žīdi. Tad nu tajās vācu veidotājas pilsētas izveidojās zhidu mistiskās organizācijas, ko sauc par Masonismu. Kurlandia nav nekāds izņēmums un iebraucot šodien Jelgavā sveic ikvienu ģermāņu bastardu akmeni cirstie tēli! Kamdēļ, ja tur dzīvo zemgaliesu pēcteči? Vai patiešām tie ļaudis ir zemgaliesu pēcteči vai tomēr tādi asins radi Andrejam Kavacim, kas arī rakstīja grāmatas par dižo senču senatni? Tad nu visi lielie patrioti nez kāpēc cēlušies ir no Zemgales un Parādnieks arī melsa, ka ir parādā Zemgalei. Ulmanis arī no tās vides! Pizda ti na vsje 100 prav! Nuzno pizdjetj po latishki matom no ne huja nepolucajetsa kak toljko huj i pizdec kogda dela idjot ne tak kak hocetsa. A hocetsa ctobi vsjo bilo Ahujeno!
    .
    .
    .
    Admins
    Tava zemiskā krievžīdu valoda parāda, ka kā mēsls esi piedzimis, un kā tāds arī šo pasauli atstāsi…

  8. Deģenerātu bastardi tēlo īstus lasītājus saka:

    AG 2023. gada 8. aprīļa 18.00
    Būtu Bordāns Saeimā, sen visus okupantus no Latvijas izdzītu, vai ne, Linardiņ? :)))
    —————————-
    Tu resnais stulbeni, kaut reizi vari te papļekstēt par patriotisku tēmu, nevis stulbi un truli smirdēt vienu un to pašu murkšķonu pret Grantiņu un pret Bordānu?! Nu, nerāpo te, ja nav ko teikt par tēmu!
    Tu dauni esi traki noderīgs šiem zemāk iekopētajiem krievžīdu mēsliem, kas arī te idiotiski smird!

    Пизда 2023. gada 8. aprīļa 22.25
    Anonīms 2023. gada 9. aprīļa 14.19
    Anonīms 2023. gada 9. aprīļa 14.43

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *