LRTT. KGBists Borovkovs ārdās

www.tautastribunals.eu 1Vai kāds varētu iedomāties, ka pēc vācu nacistiskā režīma sakāves par jaunās Vācijas valsts vadošajām personām tiktu “ievēlēti” Hitlers, Gērings vai Kaltenbruners ? Protams, ka nē. Tādas domas izteicēju nosauktu pat par idiotu. Toties Latvijā šo “hitleriešu”(boļševiku) plāns tika realizēts pa visiem 100%. Vai nav absurds, ka čekas rīkļurāvējs Aivars Borovkovs, kurš piedalījās LCTAG Helsinki- 86 arestā un tās dibinātāja likvidēšanā, šodien atkal veic “medības” uz šo GRUPU un tās vadītāju L. Grantiņu ?

Nē, tas nav absurds, jo komunisti un čekisti, kuri brutālu slepkavību un iebaidīšanas rezultātā atkal pārtvēra varu, ir paši ierindojami ABSURDA realitātē.

Toreiz(Atmodas laikā) neizdevās noslepkavot Grantiņu, jo klaida latvieši, ar 30 ASV kongresmeņu palīdzību, izvilka Grantiņu no nāves rokām. Pēc tam ir notikuši vairāki mēģinājumi Grantiņu noindēt ar “dižu” brīvības cīnītāju rokām. Bet, kuru Dievs ir nolēmis pasargāt, to neizdosies noslepkavot.  Šī slepkavu un zagļu banda, kura tiek vadīta no Maskavas un Vašingtonas, ir Latviju un latviešu tautu “padarījusi” pliku un nabagu savā etniskajā dzimtenē. Helsinku grupa atkal ir uzsākusi cīņu pret šiem cionistu nezvēriem. Atkal tas pats Borovkovs ir noziedznieku avangardā, kuri grib likvidēt H- 86 un LRTT. Vai tā nav vēstures KOPIJA ? Pēc H-86 pieprasījuma tikties ar prezidentu, A. Borovkovs nekavējoties ķeras pie dezinformācijas un iebaidīšanas. Lūk, ko šis izdzimtenis ir ievietojis facebook. com:

Borovkovs un Endziņš

FOTO: Lūk, viņi, mūsu tautas bendes, Borovkovs un Endziņš. Abi zvērināti komunisti un KGBisti.

A. Borovkovs

Linards Grantiņš pieprasa tikšanos ar LR prezidentu, kuru visu laiku apsaukā pēdējiem vārdiem.
Lūk, kāds vēstījums ( faktiski draudi) adresēti Latvijas sabiedrībai.
Vai šoreiz arī Drošības policija izlieksies par beigtu reņģi ?

“…. Ja netiks runāts civilizētā veidā, tad nākošais sarunu etaps piederēs ieročiem un teroram, jo tautas pacietības mērs būs izsmelts.
Agrāk vai vēlāk, bet varas nomaiņa notiks.
Vai tas notiks mierīgā sarunu ceļā vai asins plūdos, tas ir atkarīgs no jums, prezidenta kungs.” Linards Grantiņš H-86 & LRTT

Šis karikatūriskais žīds, kurš sevi dēvē arī par juristu, ir pilnībā sagrozījis lietas būtību: brīdinājumu “transformējot” par draudiem un valdošo kliķi nodēvējot par Latvijas sabiedrību. Viss pilnīgā cionistu- komunistu stilā. Šis KGBists zina, ka Grantiņš no viņa atkrēpotajām krēpām nenobīsies, tātad, šie draudi, pirmkārt, ir domāti tieši prezidentam, ja nu gadījumā viņš patiešām piekritīs tikties ar H-86 pārstāvjiem un vēl dažiem Latvijā ļoti pazīstamiem cilvēkiem.

Nepārprotami arī norādījums DP, ka beidzot taču jāsper konkrēti soļi, lai neitralizētu Atmodas aizsācēju.

Otrkārt, Borovkova draudi arī pašiem vizītes pieteicējiem. Katrā gadījumā, viens “gadījums” ir dīvains, bet par to raksta beigās. Slepkavas Borovkova dvēsele ir tik satraukta, ka viņš pat personīgi Grantiņam atsūtīja “telegrammu”. Lūk, tās teksts: Tu, Linard, esi sapinies gan savos melos, gan savās “atmiņās”. man atliek tikai minēt, kāpēc Tu ne reizi nepiemini tos, kuri izmeklēja Tavu lietu. Žēl, ka iznieko sevi tā.

Šie pāris teikumi satur pamatīgu “kalnu” zemteksta, kas saprotams un zināms tikai man(Grantiņam), bet centīšos atbildēt uz “vizuālo”, ja tā var izteikties, tekstu: “Kādos melos, tad es esmu sapinies ?

Vai tad tu nebiji eiforijā, kad mani arestēja ?

Vai tad pats arests nelīdzinājās Dž. Bonda filmu sižetiem ?

Vai tas nebiji tu ar savu bandu, kurš lika mani Šķirotavā noslepkavot ?

Vai tad tas nebiji tu un otrs žīds Godmanis, kuri iznīcināja “čekas maisus” un daļu aiztransportēja uz Maskavu ?

Vai tad tas neesi tu, kurš pateicoties KGB, ir kļuvis par miljonāru uz  latviešu tautas rēķina ?

Vai tas neesi tu, kurš noziedzīgā ceļā ir ticis pie Oskara Kalpaka īpašumiem ?

Vai tas neesi tu, kurš ņirdzot par latviešu tautu, lepni vizinās ar “rolsroju” ?

Vai tas neesi tu, kurš kopā ar Rihardu Bunku un Andri Bunku, komandē “apkalpojošo personālu“?***

Var jau pieminēt vēl un vēl tavas “nevainības”, bet pietiek tikai ar vienu no šīm, lai tevi aizvilktu uz karātavām. Saprotams, ka ne šodien, kad Sātans ir apsēdis manu Dzimteni, bet “rīt” gan es tevi aizvilkšu uz “Jekelna skatuvi”. Tas notiks pēc visiem starptautiskajiem Likumiem, jo tavi asinsdarbi pret latviešu tautu, netiks aizstāti ar mūža ieslodzījumu.

Latvieši nav zvēri, par kādiem viņus taisa krievu un žīdu nelieši.

Tev, Borovkov, tiks iedota viena maza balta tabletīte un 150 g. ūdentiņš. Pēc desmit minūtēm tu stāstīsi visu, kas slēpjas tavā zemapziņā… .

Redzi, Borovkov, ne jau LRTT tevi tiesās, bet gan tevis pastrādātie noziegumi pret latviešu tautu. Vai tad tiesnesis ir vainīgs, ja viņš slepkavam piespriež nāves sodu ? H- 86(LRTT) brīdina visus, kuriem ir “cieši kontakti” ar šo čekas slepkavu, ka mūžs var iznākt beigt karātavās vai aiz “bieziem mūriem”.

Bet tagad par gadījumu, kas man liekas dīvains. Tikties ar prezidentu es piedāvāju arī šajā i-vietnē labi pazīstamajam vēsturniekam Indulim Ronim. Viņš atsaucās uz šo priekšlikumu pozitīvi. Tad es vērsos vēl pie dažiem Latvijā labi pazīstamiem cilvēkiem, un viens no tādiem bija Māris Ruks. Aizrakstīju viņam ar vienu mērķi, vai arī viņš nebūtu ar mieru kopā ar mums tikties ar prezidentu un apspriest mūsu tautas problēmas. Šeit mans jautājums un M. Ruka atbilde:

Labdien, Māri !

Man ir lūgums Tev.

Esmu domājis pieprasīt tikšanos ar prezidentu. Vai Tu, ja izdosies panākt tikšanos ar Bērziņu, būtu ar mieru nākt mums līdzi un apspriest mūsu problēmas no Tava “redzes loka”? Mums, Māri, ir jāapvienojas. Man ar savu “komandu” iet grūti vienam pret šo drausmīgo iznīcības mašīnu, bet panākumi ir ļoti pamatīgi, tas tikai nav redzams tam, kas stāv ārpusē. Indulis Ronis piekrita.

Nosūtu Tev mūsu saraksti, lai Tu varētu labāk izprast lietas būtību.

Būtu labi, ja šodien man atbildētu. Centīšos Tevi sazvanīt.

Veiksmi Tev !!!

Atbilde:

Sveiks, Linard!
Šobrīd esmu vairāk ārpus Latvijas un e pastu skatu neregulāri. Ir daži pavisam steidzīgi un taj pat laikā ļoti apjomīgi darbi, kas iekavējušies.
Domāju, ka ar prezidentu nevajadzētu būt grūtībām satikties, tā taču ir demokratiskās valstīs pieņemts un valstīs, kas gribētu būt demokratiskas :) Neesmu gan nekad audienci prasījis vai lūdzis, tāpēc varbūt skatos pārāk optimistiski.

Saņemot tādu atbildi sapratu, ka Ruka kungs ir ar mieru piedalīties sarunās ar prezidentu, ja tādas notiktu un tāpēc arī ieliku viņu sarakstā.

Pēc tam es saņēmu dīvainu vēstījumu:

Sveiks, Linard!
Patiešām novēlu Jums visiem civilizētā veidā satikšanos ar Valsts prezidentu un konstruktīvas sarunas.
Pavisam nesen man pārsūtīja informāciju, ka vietnē “Latvijas Republikas Tautas Tribunāls” ir minēts, ka es esmu iestājies H-86. Tā ir nopietna  faktu kļūda un tas neatbilst patiesībai, jo H-86 nekad neesmu pievienojies. Varbūt, ja nemācītos skolā, pievienotos 1987. gadā, bet tad tas būtu pavisam cits stāsts…
Esi, lūdzu, tik laipns un drīzumā nomaini šo informāciju, izņemot manu vārdu no tā cilvēku saraksta, kas pievienojušies H-86. Paldies!

Kas tie bija, kas pārsūtīja un pilnīgi sagrozīti pasniedza rakstīto ? Kāpēc Ruka kungs, kad izlasīja Tribunāla i- vietnē rakstīto, nepasacīja “draugiem”, ka nekas tamlīdzīgs tur nav rakstīts ? Pievienoties un uzņemt ir divi dažādi jēdzieni.

Un vai tad tik liels grēks ir kopā ar Atmodas aizsācējiem iet pie prezidenta  ?

Bet !-, protams, nebūsim naivi, H- 86 & LRTT(Grantiņš), Indulis Ronis un Laimonis Purs ir 4. maija kliķes visnīstākie “elementi”. Izdzirdot šos vārdus, KLIĶEI murgi sāk rādīties pat saulainā dienā. Tāpēc arī tiek veiktas visādas diversijas pret mums. Viņi zina un saprot, ka mēs esam viņu “nāves” vēstneši. Jā, mēs esam iezvanījuši viņu iznīcības beigu sākumu.

Žēl tikai, ka Māris Ruks norobežojas.

PATIESĪBAI neviens nav pretinieks.

P.S. Neskatoties uz “pārpratumiem” ar Ruka kungu, LRTT viņu uzskata par cienījamu un respektējamu cilvēku, kurš veic latviešu tautai ļoti vajadzīgu darbu.

http://www.youtube.com/watch?v=g0sPDvsr3zU

***4. maija kliķes slepenas vienības, kuras veic “kaitīgo” elementu “neitralizēšanu”.

14.07.13.    LRTT

Prezidentam

You may also like...

5 komentāru

  1. Os saka:

    Hitleriskaja koalicija jau ietilpa KGB ar visu PSRS,kopigi,kristigi-braligi laupisanas noluka uzbrukot Polijai.

  2. ANDRIS 7 saka:

    LABDIEN!
    Ja prezidents.Jaizdara “analize”.P-REZIDENTS.Ja REZIDENTS,tad ka intereses
    vins parstav?Tas pasas ex PSRS=KRIEVIJAS,jo 90% Krievija ir “izredzeta”
    tauta,tikai 10% ir RUSU,tapec vinus neredz,jo Latvija dzivosanai viniem
    nav vajadziga.Viniem rup sava zeme UN VISS.Ari ASV un IZRAELAS intereses,
    jo tiesi tapec jau radits ANO,lai likvidetu visu nacionalo un ZILO SPEKI
    PARNEMTU VARU PASAULE.
    Nu labi.
    Vispasaules MELU SAZVERESTIBA,butu labs nosaukums nakosajai RIGAS KINO
    STUDIJAS FILMAI.
    Pamazam pa sikumam,no visa.Kas ir SIZOFRENIJA,ja var radit absoluti
    pareizus gabalinus,bet PASAULES MOZAIKAS BILDE tos nevar ielikt,radot
    cilveka degradaciju.
    Latvija 1935 gads 1+9=10,1+0=1 3+5=8 1+8=9 9=360 gradi GREDZENA VARA.
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Br%C4%ABv%C4%ABbas_piemineklis-L%C4%81%C4%8Dpl%C4%93sis.png

    Un ko mes REDZAM ,ka viens ples ZELTA TELU.Plesejs LAcPLESIS.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_calf

    JUDU SVETOS SIMBOLUS,KA ZELTA TELU UN LAUVU NEDRIKST PLEST,tapec
    “ieprogramme” nakotni KRIEVIJAS BOJAEJU,no latviesiem.Un pec tam
    ari LATVIJAS bojaeju.SAVERVETS-IZPILDITS UZDEVUMS-IZNIcINATS.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Samson_and_Lion_Fountain.jpg

    ASV 1935 gads,uz DOLLARA iespiez VARAS PIRAMIDU un NOVO ORDO
    SEcLORUM var sakties ar PSRS “palidzibu”,ka ASV koloniju.

    VELAK VEL. PALDIES.

  3. ruksim saka:

    Rukam jau ir sava runas sieva, ebrejiete advokāte.
    Agrāk tā dāma fīrējās ar Ančāna partiju kamēr tas tika Jūrmalas domē.
    Viņa rakstīja garu garos rakstus “Pilsonī”, ka latviešiem zeme nepienākoties (kā jau šobrīd to redziet), rakstniece droši vien raksta arī ddd garu garos rakstus.
    Ir tāda nācija,ko visi jau zina bauro trakāk kā neviens ,apsaukā akmeņus un zvaigznes,nu tukšības ,(tas latvietim ļoti patīk).
    Viņa ceļo daudz uz Vāciju kur saņem informāciju.

    Admins
    Ja tā ir taisnība, ko Tu saki, tad tas “izskaidro” līdz šim nesaprasto.
    Tie, kuri strādā VIŅU uzraudzībā, tie strādā arī viņu labā, un, saprotams, pret latviešu tautu, kaut arī paši to var neapzināties.

  4. Os saka:

    Precizi-Rezidents Krievijas FDD ir andris berzins sini teritorija. Bet tani stura maja tak visi vini bija zem-vena jumta,visas nodalas darbojas KGB parraudziba. Nav butiski,vai borokovam bija KGB aplieciba kabata tobrid,vins vel izkalpojas KGB labvelibu tai bridi iespejams. Fakts ir tads,ka ir kalpojis prettautiskam Latvju rezimam un sodu nav sanemis,ka visi vini pagaidam ir izbegusi soda-par lidzdalibu banda teroristu.

  5. Vieda saka:

    Borovkovam takš uz sejas redzama TAUTĪBA. Aklam jābūt, lai ticētu, ka šīs žīds ir latvietis. Smieklīgi! Kārtējais kriptoebrejs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *