J. Zīverts. Nu jābrūk tam “Eirokolhozam”

Jānis ZīvertsSveiks !

Uzdrošinos Tev aizsūtīt  http://zinas.nra.lv/latvija/41966-intervija-ar-aivaru-borovkovu-dzivojam-ista-dievzemite.htm  Tavu “veco paziņu” ar viņa spriedumiem par aktuālām šodienas lietām. Esmu jau agrāk rakstījis par to pašu Baltkrieviju, gan arī par Eirokolhoza veidojumu un tā nākotni. Tur manas domas sakrīt ar šo Borovkovu. Esmu dzirdējis no vairākiem Baltkrievijas apmeklētājiem par šīs zemes pozitīvajām pārmaiņām.

Vienkārši, Lukašenko redz kas darās ar vairākām kaimiņu zemēm, kurās varu valstī pārņem blēži, zagļi un mahinatori (Ostapi Benderi), gan politiskie, gan ekonomiskie, kā tas ir Latvijā un citās “bijušās”. Arī par to pašu “Eirokolhozu”. Tādā redakcijā, kādā tā ir pašreiz, šis “kolhozs” nevar ilgi pastāvēt. Šī kantora divkosība redzama ar neapbruņotu aci. Visu valstu “vienlīdzība” tur ir kā Džordža Orvela dzīvnieku fermā. Pret mums, vispār, izturas kā pret niķīgu bērnu. Nupat bija atkal (jau kuro reizi) ieradies viens gudrelis, “augsts” ES EDSO komisārs, lai mums bakstītu pirkstu acī. Šim te Vollebekam (vella bekai) nav ne mazākās sajēgas, kas šeit noticis kara un pēckara laikā, bet spriedelē kā vēstures eksperts. Nu, protams, mūsu “varturi” un “diplomāti” nav izskaidrojuši šiem Rietumu gudreļiem, kas un kā.

Kārtējo reizi pierādās atziņa par Muļķu zemi, kādā mēs dzīvojam. “Kļūdīties ir cilvēcīgi”, sacīja gailis, nokāpdams no pīles, vai ezītis no kaktusa. Bet letiņi jau sen vairs ne tikai kļūdās, bet vairs neatšķir kas ir rīts, kas vakars. Bradā pa “grābekļiem” kā braķšķ vien. Nezinu, varbūt tas ir kāds taktisks gājiens, lai iemidzinātu pretnieku, bet izskatās briesmīgi.

Īstā trako māja ! Labi, “lecam”, ja tā turpināsim, sola ielaist baseinā arī ūdeni… .

Kaut vai tā parakstu vākšana, lai visžēlīgi atļauj Latvijā skanēt latviešu valodai– tā vietā, lai skaidri pateiktu: “Okupant, vācies mājās !!!”

Rietumi mūs kārtējo reizi pārdod un nodod !!! Bet nekas, kad viņiem (Rietumiem) Austrumu bardaks pieliks sirpi pie rīkles un ar āmuru pa pieri, varbūt tad  sapratīs, bet būs par vēlu. Bet kā saka: “Labāk vēlāk, nekā nekad !”

 Dzīvosim, redzēsim !

 P.S. visu šo absurdu, kas šeit darās, nav iespējams aprakstīt. Jācer, ka Lielās Pārmaiņas Pasaulē tomēr notiks !=========================

 IMGP0974Par to, Zīverta kungs, ka šis te Borovkovs raksta pareizi, neviens netaisās apstrīdēt. Jautājums, kāpēc viņš par to raksta tikai šodien ? Viņa aprakstīto mēs visi redzējām jau pirms kādiem 15 gadiem. Pat bomzis pie gružkastes to jau toreiz saprata, bet nabaga Borovkovs tikai šodien to sācis apjēgt ?!

Nē, Zīverta kungs, šis čekas slepkava bija tieši tas, kurš Latviju noveda līdz šai situācijai. Viņš(Borovkovs) kopā ar Godmani un daudziem citiem čekas oficieriem bija tas, kurš plānoja un izpildīja neskaitāmas latviešu slepkavības, lai varētu īstenot latviešu tautas “iznīcības” programmu. Un vēl, kā šis karikatūriskais žīds tika pie īpašumiem, pie “biznesa”, kuru tagad īsteno Baltkrievijā, bet ne Latvijā ???

Cerēsim, ka latviešu tauta otreiz uz šī žīda “āķa” neuzķersies.

Vai atceries, Zīverta kungs, kā pirms dažiem mēnešiem Jānis Peters “uzstājās”, ka viņš, un ne tikai viņš, jūtas piekrāpts un vēlreiz ietu uz barikādēm ! Bet vai tad tūlīt pēc Atmodas Peters nebija tas, kurš pārtvēra politiskos “grožus” un iedibināja šo iznīcības mašinēriju pret latviešu tautu, rūpniecību un lauksaimniecību !?

Šie nolādētie komunistu- čekistu draņķi jūt, ka drīz viss viņu radītais bruks un šķīdis, tāpēc atkal sāk kā glumekļi “pielīst” viņu pašu nīstajai latviešu tautai.

Nē, Borovkov un Peter !, jūs jau pirmajā Tiesiskuma atjaunošanas dienā Latvijā, saņemsiet pēc nopelniem- slepkavām slepkavas tiesu.

 Punkts !!!

L. Grantiņš.  27.02.11

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Migla sarkanā- nolādētā 1 (1)Migla sarkanā- nolādētā 1 (2)

 

Nē, nolādētie latviešu tautas bendes, otreiz jūs vairs tautu neapmuļķosiet !

Domājams, latviešu tauta panāks, ka jums kā masu slepkavām sods tiks izpildīts ANO  priekštelpā ! Kā saka: par biedinājumu citiem noziedzniekiem… .

LATVIJAS REPUBLIKAS TAUTAS TRIBUNĀLS

27.02.2011

You may also like...

21 komentāri

  1. Eduards saka:

    Grantiņa kungs!
    Jūsu komentārs Zīverta kungam ir atbilstošs LTTR priekšsēdētājam!
    Arī par Petersu un Borovkovu,kuram personīgi ,19.janvārī barikāžu atcerei veltītajā saietā ,pateicu,lai gatavojas tiesai…
    Nupat Lībijā ANO Drošības padome ir ieviesusi sankcijas…Sen iau laiks arī te.

  2. AG saka:

    Lībiju neaiztieciet, tās prezidents iet nāves cīņā pret cionistu-masonu-pederastu mafiju!

  3. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Pasaules cionisti un pašmaju pakalpiņi rullē,cionisti liek pamatus savas jaunās valsts teritorijai.Dekolonizācija tiek gatavota ne tikai ieklīdeņiem bet arī mums latviešiem.Cionisms pasaules mēris,tautu slepkavas un bendes.Mēs neizcīnijām brivību un neatkarību,bijām tikai cionas teātra aktieri,tikām mānīti,krapti,liekulīgi slavēti lai noslēgumā tiktu iznīcināti kā insekti.Esam pilnīgā cionistu okupācijā,cik iepriekšējā bija rupja un neželīga,šī izsmalcinati nāvējoša kad bendēm smaids neizzūd uz lūpām veicot savus noziedzīgos darbus.

  4. smaids saka:

    Kauns gan Dambītim gan visai H-86 grupai ja viņi to saprot šodien,Baltu
    tautas to saprata jau 1000 gadu atpakaļ.Vismaz to vajadzēja saprast pirms
    1905.un1917.gada un ”brīvības cīņas”ir noziedzība pret Baltu tautu ,
    un dzeltenā rase latvieši ir cionistu atbalstītāji ,nelietis kalpaks.

  5. dentists saka:

    Divaini, bet raksta autors runa par pavisam citam lietam, par ES un Latvijas vietu taja. Savukart, aprobezhotais, Linard Granting turpina zaakaties un nekaunigi melot.
    Raksta pieminetais AB un virkne citu cilveku kategoriski nostajas pret Latvijas iemaanishanu ES, pret Latvijas cilveku nolikshanu otrskjiriigas pozicijas attieciba pret arvalstniekiem, kuri masveida izperk LV laiksaimniecibas zemes, lai varetu sheit pielietotot kjimijas, par kuram Rietumeiropa tos vienkarshi tiesatu, pret latvieshu valodas nozimes mazinashanu, pret Vienotibas nakshanu pie varas un tas istenoto pretlatvisko, liekuligo un valsti postosho politiku.
    Ko darija Linard Granting? Kadi ir vinja darbi? Atbilde – Nekadi!
    J. Ziverta kungam deretu turpinat sho temu pec butibas – kadi ir bijushi Latvijas “ieguvumi” ES, un par kadu cenu tie ir pirkti = ko Latvijas ir zaudejusi?

  6. Miervaldis saka:

    Nu ja tas Krievijas bardaks pieliks sirpi Eiropai pie kakla, tad sāksies trešais pasaules karš!Mums tas vajadzīgs?

  7. Miervaldis saka:

    šis ļaunums ir pārejoš, taču smags gan!Bet letiņiem jau nekas nav par grūtu, vai ne?

  8. A.Kalniņš saka:

    dentists raksta: Raksta pieminetais AB un virkne citu cilveku kategoriski nostajas pret Latvijas iemaanishanu ES, pret Latvijas cilveku nolikshanu otrskjiriigas pozicijas attieciba pret arvalstniekiem, kuri masveida izperk LV laiksaimniecibas zemes
    Bet tās ir naivas muļķības, jo tieši AB ir rokas pielicis šodienas situācijas radīšanā, kopā ar LC godmaņiem,gorbunoviem utt. un šodienas smukā runāšana ir liekulīga smadzeņu skalošana un uzmanības novēršana no paša darbiem un kas čekas maisus pirmais revidēja un iznīcināja?
    Mums ir jāpaliek NATO,bet ES nederīgas regulas jāapstrīd, jānoraida, jāpieprasa citas, mums derīgas direktīvas jeb atteikuma gadijumā ir jāizstājas no ES! Jo mēs esam unikāli traģiskā situācijā, gan etniskā, demogrāfiskā, ekonomiskā un citās jomās, kā neviena cita ES valsts un mums likumus arī jāpiemēro unikālus un izņēmumu kārtā!

  9. Eduards saka:

    Pilnībā pievienojos KALNIŅA kunga komentāram!PALDIES!

  10. Baiba saka:

    Ja šīs idejas koncentrētā veidā publiskā manifestācijā tiktu izteiktas skaļi un nepārprotami, ja tiktu izteikties visi godīgie un nacionāie ļaudis,kam sirds sāp par mūsu zemē notiekošo (nevis pareizi un neitrāli pukstošie līdēji) , tad varētu kas sakustēties un sākties pārmaiņu kustība, kas varbūt radītu ievirzi 4 Atmodai!

  11. informācija saka:

    Kāda vēstule, kas raksturo mūsdienu Latvijā notiekošos procesus.

    Avots: http://home.parks.lv/leonards/latvietis/25_novembris/lapa7.htm

    Ļoti godājamais «Latvieti Latvijā»!

    Jūnijā, būdams Latvijā, ar interesi lasīju Jūsu patriotisko laikrakstu. «Baigo gadu» nedabūju nevienā grāmatnīcā, bet draugi kaut kur tomēr man sagādāja šo vērtīgo grāmatu. Latvijā atkal un atkal ir jāsaduŗas ar okupantu dievināšanu.

    Kad beidzot…
    Bijām ar sievu Totālitārisma seku dokumentēšanas centrā, pieprasījām savus čekas izspiedzes dokumentus. Tie bija neiedomājami nobēdzināti un niecīgi. To starpā kāds čekas aģenta ziņojums bija ar segvārdu. Kad TSDC sekretārei lūdzām mums, cietušajiem, atklāt nelieša īsto vārdu, viņa atsacījās, teikdama, ka Latvijas likumdošana neļauj to darīt! Latvijas likumdošana slēpj un sargā no atmaskošanas latvju tautas bendes un kapračus: ČEKU! Nekad nevarēju iedomāties, ka Latvijas valsts var sargāt tos nodevējus, neliešus, kas ilgos okupācijas gadus cīnījušies PRET Latvijas neatkarību un patriotiem un veica holokaustu pret nevainīgo latvju tautu, lai to iznīcinātu.
    Jūnijā biju Ministru kabineta ēkā, reizē gribēju griezties šai lietā pēc palīdzības arī Tieslietu ministrijā, kas ir tai pašā celtnē. Bet man, vienkāršam mirstīgam Latvijas pavalstniekam, šo iespēju liedza, jo tikai izredzētiem žēlīgi atvērās slēgtās un policijas sargātās durvis. Zvanot no garderobes, lūdzu pieņemšanu. Iznāca kāda dāma un, iedevusi papīra lapu, teica, lai rakstot iesniegumu, ko pēc laiciņa paņemšot. Solījās ātri palīdzēt un atbildēt, jo lika uzrakstīt gan Latvijas apmešanās vietas, gan Amerikas adresi. Jau septembris, bet nav nekādas atbildes. Tieslietu ministrijai gan nevajadzētu mīdīt likumdošanu kājām. Iespējams, kādam mans lūgums bija ļoti nepatīkams un nepieņemams. Visiem zināms, ka daudzi krievmīļi un okupantu pak..u laizītāji pēc neatkarības atjaunošanas, apgriezuši kažokus, palika savās siltajās vietās…
    Lūdzu Tieslietu ministriju izstrādāt likumdošanu, kas izbeigtu nagu maucējas čekas privilēģēšanu un neslēptu no mums, cietušajiem, nodevēju un spiegu īstos vārdus. Tāpat prasīju izstrādāt likumdošanu lai čekas bendes, nelieši un nodevēji, beidzot tiktu saukti taisnas tiesas priekšā. Bet laikam arī Tieslietu ministrija ir aizrāvusies ar SAVIENĪBĀM: Padomju, kuŗā jāprivilēģē spiegi un okupanti, un Eiropas, kuŗā jāizpārdod latvju tautas gods un pat mūsu valsts neatkarība.
    Lai cik tas liktos dīvaini, bet krievu okupācijas laikā Tieslietu ministrijas durvis nekad nav bijušas slēgtas vai apsargātas, bez sarežģījumiem esmu bijis pie vairākiem tieslietu ministriem, atbildes arī vienmēr saņēmu laikus. Kad beidzot neatkarīgās Latvijas tieslietu ministrija dos man atbildi? Un vai sagaidīsim likumu, kas izbeigtu latvju tautas bendes – ČEKAS – privilēģēšanu un sauktu to tiesas priekšā?

    Lotārs Stūre,
    polītiski represētais, Indianapolē, ASV

  12. white joker saka:

    -jā, kamēr mēs visi to pieļausim, ka mūsu valsts un tautas slepkavas turpina nesodīti kaitēt un graut šodienas latviešu dzīvi, nekas nemainīsies,re- kur tā rakstīts, kad tas būs, tad arī čekistus sodīs-

    Kangarmēsls-raudot saka:
    2011. gada 23. februāris 22.51

    Talmud lops, joker lops, psiha lops jums ir vēl šanse glābties, fiksi dzīvnieki, rakstiet visu taisnību, plēsiet savus lopu sarus no pakaļām un lūdziet piedošanu tautai, rāpojot uz ceļiem no sarkano fašistu pirksta Pārdaugavā līdz Brīvības piemineklim un lūdzot visiem pretimnācējiem, lai jums sper, sit un uzspļauj- tad varbūt taps jums piedots un nenokļūsiet ateju bedrēs

  13. Sigurds Graudiņš saka:

    Draugi ! Padomājiet labi pirms sniedzat atbildes uz JAUTĀJUMIEM , jo tas ir PIRMAIS solis uz miktočipu implantāciju katram INDIVĪDAM vispārējā GLOBALIZĀCIJAS procesā…!
    Vairāk INFO http://www.antiglobalisti.lv
    Var jau par mani SMIETIES , bet vai es Jūs toreiz ,kā EIROSKEPTIĶIS , nebrīdināju 10 PUNKTOS par to , kas notiks , ja iestāsimies ES…….
    Jūs toreiz vadīja UZKURINĀTAS bailes no KRIEVIEM……..Arī krievus baidīja un baida ar latviešiem-fašistiem…….
    Bet ŽĪDMASONI -GLOBĀLISTI tikai berzē rokas un DZEN MŪS FINANSU VERDZĪBĀ…….
    Latvieti -izmet no sevis VERGA DVĒSELI un ATVER taču beidzot ACIS…!!!

  14. zonnenbergs saka:

    Zinam jau zinam.Lidz 2012 gadam jauzlaiz gaisa gaismas pils un
    pie reizes ari tos pardaugavas automatistus.

  15. Tauta saka:

    Tā domā tauta par “Tautas skaitīšanu”:

    Tā domā tūkstoši 02.03.2011 19:45
    Ernis Purnis, 02.03.2011 18:49

    Kas jūs par mankurtizētiem pintiķiem te visi esiet?! Muldiet par visu ko šajā tautas skaitīšanas sakarā, bet tikai ne par galveno – brīva cilvēka, brīva latvieša pašcieņu un godu! Jums visiem, kā vergiem atsūta paziņojumu DIVĀS valodās??!! Bet ne mūsu kaimiņu tautu minoritāšu valodās, ne lietuviešu, ne igauņu un poļu valodās, BET IEBRUKUŠO un palikušo OKUPANTU VALODĀ, tā paužot jums-mums visiem verdzisku samierināšanos ar valstī nelikumīgi esošajiem civilokupantiem. Un tādā veidā pieradinot pie zemiskas un uzspiestas ar varu mums DIVVALODĪBAS!!! Vai jums nav kauns par savu gļēvumu un samierināšanos, kur nav ne vajadzības, ne kas jāupurē, kā tikai jāpieprasa valdībai taisnīgas un likumīgas dekolonizācijas īstenošanu?

    Ziņo redaktoram! | Vērtējums: 3Labs komentā
    Garantējot konfidencialitāti – HA,HA?!!!, 02.03.2011 19:56
    Kas var uzticēties promaskaviskiem ierēdņiem korumpētā mūsu valstī, kur katrs trešais ir svešo 5 kolonnas pārstāvis?! Un kas ne tikai nopludinās visus datus, bet jau tagad viņi rosīgi meklē, kam tos pārdot? Un pircēji atradīsies! Ņemiet piemēru no žīdiem, viņi tirgo močus, bet nekad ar tiem nebrauc un viņi ne cara laikā ne krievu psrs laikā, ne tagad nepiedalās nekādās skaitīšanās, jo tās visas, agri vai vēlu pavērsās pret tautu un tās mantu un ienākumiem!

    Migla-Ernis Purnis, 02.03.2011 22:22
    Tas tapēc, ka visi te esam savas tautas ienaidnieki, bijušie staļinieši, un nodevēji! Godīgie un nacionālie cilvēki ir iznīcināti, izvesti jeb tos retos, kas vēl te ir, gļēvie murmuļi baidas pat uzklausīt.

    kam izdevīgi?, 02.03.2011 21:51
    Vēl netiek arī runāts par vēstulēm svešvalodā (krievu), kas, iespējams apzināti, ir taisītas, lai veidotu divkopienu valsti, tādejādi stipri radot starpnacionālo spriedzi.
    Šo vēstuļu drukāšanai arī tikuši tērēti līdzekļi.
    Par to lai diskutē ekonomisti.
    Vai ir pārkāpts valodas likums, par to lai diskutē juristi.

    +++, 02.03.2011 22:11
    Tautas skaitīšana. Kas to rīko? Atbilde: ES vispasaules globalizācijas ietvaros, nevis suverēna LV statistikas nolūkos, jo tādas LV vairs nav, tā pastāv tikai formāli.
    Boikotējiet visi šo skaitīšanu, jeb nu tā nopietni vērsīsies pret jums un jūsu ģimenēm. Tā ielīdīs jūsu tā jau knapajā dzīvītē un dos informāciju tiem, kas visus šos gadus iznīcina jūs.
    Tā grib zināt, cik vēl esiet palikuši, cik izkaltuši, cik caurspīdīgi, cik noliesējuši esiet, lai pret jums pielietotu pareizās metodes, kas no malas izskatīsies pilnīgi nevainīgas, bet tomēr būs graujošas un iznīcinošas.
    Ja tomēr piedalieties šajā aptaujā, tad nerakstiet vairāk, kā: vēl esmu dzīvs, mana adrese ir, … Laikam arī viss, pārējos datus lai meklē peklē. Tas izredzētajai tautai piestāv, jo tā ir tās sastāvdaļa.

  16. zonnenbergs saka:

    ES un ANO nokaujamo aitu uzskaite.

  17. black_joker saka:

    S. Graudiņam – tev laikam kāds stulbuma čipu jau pie dzimšanas iešuvis. No ko var runāt kā pilnīgs nejēga un daunis par modernajān tehnoloģiju iespējām? Ja tu esi rūdīts bandīts un terorists- tad gan tev jābaidās, jo tad jau tevi vieglāk būs atrast- normāliem cilvjiem daudz klapatu atkritīs, ja būs iespējams ar čipa palīdzību iepirkties, apmaksāt rēķinus, identificēties un sekot līdzi veselības stāvoklim. Apsveicami vienkārši un kādam tumsonim jābūt, lai pret progresu nostātos?? Graudiņš laikam ir no tāds cilvēku šlakas, kuri 19.gadsimta beigās parādoties pirmajiem automobiļiem nosauca to par sātana izgudrojumu un apkaroja visiem līdzekļiem, bet tagad vizinās ar pārākuma izteiksmi sejā.

  18. AMARILLA saka:

    -Ej nu beidz tak muldeet blin joker, liec Graudinam mieru! Tieshi vienkaarshos apjaat buus viegli elektroniski un taisniibu bez lielas naudas tiee nepieradiis, bet no kayt 100 000 nabagiem nozagt pa latam ir cik pelnja, ko?

  19. asirietis saka:

    Kapēc tad PAdomju Savienībai ļāva sabrukt?

    Kā redzams no „Dagens Nueter” 1991.g.13 jūnijā publicētajiem materiāliem,komunistiskā monstra tālāka atbalstīšanai ASV vienkārši aptrūka līdzekļu.Naudas nepietika pat pašu vajadzību apmierināšanai.Valsts parāds turpināja augt,1992.g. Sasniedzot 4 biljonus dolāru.Budžeta deficīts šai laikā bij uzkāpis līdz 285 miljardiem dolāru(„Svenska Dagbladet“,1992.,30.okt.)
    1987.g.augustā „Amerikas balss“bija izteikusies,ka ASV bankas Maskavai un tās satelītvalstīm ik dienas aizdeva 33 miljonus dolāru(ik mēnesi miljardu).Aleksandrs Heigs žēlojās-ļabi,ja no katra aizdotā dolāra mēs saņemam atpakaļ 25 centus-.
    Lai paātrinātu PSRS noārdīšanas procesu,Rietumu bankas 1991.g. Sākumā organizēja sazvērestību,iegrūzdamas tās ekonomiku bezdibenī.Kādas desmit ASV lielās finanšu iestādes masveidā uzpirka rubļus.Lai izraisītu hiperinflāciju,kuras mērķis bija gāzt Gorbačovu,PSRS tika pārpludināta ar bezvērtīgu rubļu masu.To tklāti pateica premjerministrs V.Pavlovs 1991.g.13 februārī avīzē „trud“.Neaptverami lielās naudas straumes pludināšana uz PSRS bija iepriekš rūpīgi izplānota.Operācijā piedalījās Austrijas,Šveices,Kanādas un Krievijas bankas.Prezidents Gorbačovs pāreju uz tirgus ekonomiku mēģināja traucēt,tādējādi maisīdamies finanšu elitei pa kājām.Tika izlemts visu likt uz Borisa Jeļcina kārts.PSRS centās sevi aizsargāt ar to,ka izņēma no apgrozības 50 un 100 rubļu naudaszīmes.Par to 1991.g.22 janvārī pulksten 21 tika paziņots jaunāko ziņu raidijumā „vremja“.Vienkāršie cilvēciņi savus rubļus varēja samainīt vienīgi savas algas apjomā,taču ne virāk par 1000 rubļiem.Lielās naudaszīmes nonāca valsts rokās 40 miljardu (no 48 miljardiem)rubļu vērtībā.Zināmas aprindas mķ pļaut ržu ,pat impērijām grūstot.
    PSRS noārdīšanas procesā nenonāca atklātībā nenonāca vēl lielāks starptautisko finanšu aprindu slepenais manevrs.1991g.no PSRS uz rietumiem tika izvests 14-19 miljardu dolāru,tapēc ražošana strauji nokritās(Noam Chonski, :vēsturi nevar nogalināt,1995.,511.lpp.Gēteborga)Šī akcij izputināja padomju iekārtu vārda vistiešākajā nozīmē.
    1991.g.27.maijā prezidents Džordžš Bušs Mihailam Gorbačovam paziņoja,ka uz viņa kontu Šveicē ir pārskaititi 150 miljoni dolāru.Gorbačovs toreiz prezidentu Bušu nosauca par „manu draugu Džordžu“.Tas viss noskaidrojās KGB ģenerāļa N.Ļeontjeva sniegtajā intervijā,ko 1995g.26. Decembrī publicēja avīze -Komsomoļskaja pravda.Gorbačovs savas sarunas ar Bušu bija aizliedzis noklausītiesKGB tomēr to darija un visas sarunas pat ierakstija lentē.
    Juri Linna-Zem skorpiona zīmes.

  20. asirietis saka:

    “Der Spiegel” publicējis sensacionālu materiālu par Vācijā izstrādātu plānu, kuru var nodēvēt par “kontrolētu valsts bankrotu kārtību”.

    “Kontrolētā bankrota” plāns ir daļa no Vācijas kanclera Angelas Merkelas izveidotās bankrota procedūras ES dalībvalstīm, kas vairs nebūs spējīgas segt savas kredītsaistītbas starpvalstu līmenī. Kā raksta „Der Spiegel”, tad šī plāna ietvaros paredzēts izveidot „Berlīnes klubu” – valstu apvienību, kas novēros neveiksmīgāko valstu bankrotu un sniegs savadabīgas garantijas investoriem, kas zaudēs ieguldījumus kādā no bankrotējošām valstīm. Predzēts, kas šis „klubs” būs neatkarīgs un nepolitisks.

    Ja „kontrolēto bankrotu” plāns iegūs leģitīmu spēku, tad kreditori zaudēs pusi no valsts obligāciju nominalvērtības. Valsts obligāciju īpašnieki var cerēt uz izmaksām, kas būs puse no emitēto valsts obligāciju vērtības. Domājams, ka šajā restrukturizācijas procesā dalību ņems arī Starptautiskais Valūtas fonds.

    Plānā paredzēts kāds ļoti interesants punkts. Valsts bankrota gadījumā tai vairs nebūs iespēju brīvi rīkoties ar saviem finanšu līdzekļiem. Tie nonāks „cilvēka vai cilvēku grupas rīcībā, kuri pārzinās reģionālās nācijas īpatnības”. Plānots, ka šos „speciālistus” izvēlēsies „Berlīnes klubs”.

    Redakcijas piebilde: Ja šī ziņa jums šķiet zinātniskā fantastika, tad mēģiniet šo ziņu atrast ar google meklētāja starpniecību (angļu, vācu, krievu valoda). Tiesa gan cik negaidīti šī ziņa parādījās, tik negaidīti tā arī no google meklētāja izzuda. Tagad tā lasāma tikai dažās lapās.

    http://www.saulesjosta.lv/modules.php?op=modload…

  21. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – kas tad būtu Krievija?Nenosistā žurka?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *