Cik labi šie bijušie sarkanie prusaki jūtas krieviskajā vidē

Viss jau ir pareizi un labi, ko viņi saka(Kreituse & Rozenvalds) , bet, kāpēc tas ir krievu okupantu informatīvajā telpā ? Kam vai kuriem viņi izsaka savu “sāpi” ?

Krieviskajā vidē viņi jūtas komfortabli, jo pēc būtības viņi pieder šai lingvistiski politiskajai telpai. Tikai ir viens jautājums: vai viņi nesaprot, ka krievu teikšana Latvijā ir zudusi nebūtībā ? Bet varbūt, ka viņi cer uz šo okupācijas laiku atgriešanos, jo abi taču to laiku politiskie “darboņi” !

Kad tu skaties uz šiem vēsturiskajiem ķēmiem, tad neviļus ir jāatzīst Darvina dižie SECINĀJUMI.

Vēl tikai atgādināšu, ka šie “dinozauri” ir jau kopš ilgiem gadiem tautastribunals.eu pacienti. Tas pretīgākais, ka viņi, šie komunisma atraugas, ir jaunās paaudzes degradatori. Šodien, kad Latvijā pie varas grožiem ir primitīvi noziedznieki, viņiem ir viegli tēlot patiesības cīnītājus. Ja cilvēkam darbojas kaut niecīga daļa no smadzenēm, kura saistīta ar loģisko domāšanu, tad saprot, ka visa šī intervija bija tukšs muldējums- demagoģija. Bija parādīta bravūrība pret valdības nekompetenci, bet tai pašā brīdī tika veikta pielīšana. Tika nosauktas valdītāju kļūdas, bet tai paša brīdī arī viņu it kā pozitīvie veikumi. Nogāja pat līdz absurdam, ka Kariņš tika nodēvēts par “globālu politisku zvaigzni”.

Netika pacelts jautājums, kādā veidā, likumīgi vai nelikumīgi, gan Kariņš gan Levits, ir kļuvuši par miljonāriem ? Visiem taču zināms, ka tas noticis noziedzīgā veidā un tas jau pat būtu jāizskata starptautiskā līmeni, jo tas noticis tad, kad abi šie izdzimumi šiverēja pa Briseles gaiteņiem ! Un, tur jau tad arī ir tas suns aprakts, ka tas notika ar citu ES darboņu “palīdzību” ! Tieši tad, kad viņi atradās Briselē, krievu mafijai tur bija liela teikšana. Šodien, protams, tā ir mazinājusies, bet putina piebarotie atrodas vienmēr vēl tur un viņi vienmēr aizstāvēs sev līdzīgos. Tāpēc šis jautājums par šo miljonāru pagātni netiek pacelts. Tāpēc arī šie divi noziedzīgās pagātnes ķēmi tik komforti jūtas pie okupantu mēdija.

Ja viņiem patiešām būtu vēlme palīdzēt valstij un tautai, tad viņi kaut kādā veidā kopā ar L. Lapsu, kurš šodien pret šo varzu cīnās, censtos veidot kādu informatīvo centru. Bet neceriet, viņi nekad to nedarīs, jo tad varēs krist sava maizestēva nežēlastībā. Tādu pašu MĒSLU muļļā arī Atmodas laiku bandīts Krištopāns. Kādreiz, izmantojot savus sakarus, izlaupīja valsti, nolaupīto izveda no Latvijas, ASV nopirka kādu vīnu “kantori”, tad bankrotēja un tagad atkal grib tikt pie siles lai turpinātu savu laupīšanu… . Krištopāna vieta tāpat kā Kariņam un Levitam, ir aiz restēm !

Protams, ka ir KĀDS saimnieks, kas visu to koriģē,- vienu maitu padzen un nākošo ieliek vietā… .

No LTT arhīva: Šie vēstures izkārnījumi vēl šodien piesmirdina pasauli

LU Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes studiju nodaļas Doktora studiju programmas direktors, Juris Rozenvalds. LU SZF dekāns. Viņš apšauba latviešu kultūras un valodas pietiekamību, latviskuma iespējamību !!! Par šo tēmu šis kangars labprāt dalījās domās ar ” Čas”  kriev-žīdu okupantu padibenēm. Šim krievu di— līdejam atgādināsim, ka pienāks arī tā diena, kad katrs jūda saņems Jēzus Kristus piemēroto sodu nodevējam. Un, kāds tas ir, to zin pat “laternas stabs”. Šī “propesora” fizionomija pilnībā atbilst viņa, kā nodevēja, būtībai !!!

Uldis Ģermanis raksta Laimonim Puram: 25.9.1995. Ģ.: „Brīnos par Ilgas Gores-Kreituses nešķīsto censību Tevi gānīt. Kas to tanti dīda? Izskatās, ka viņa veic pasūtījuma darbu, jo Tu esi dadzis acī visiem vecā režīma kādreizējiem kalpotājiem. Šausmīgi nešķīsta un zemiska tante tā Gore!

Šis draņķis(krištopāns) pieder tai pašai šlakai kuru viņš nosoda. Bandīts līdz kaulu smadzenēm !

23.03.23

You may also like...

4 komentāru

  1. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    Patiess, atmaskojošs un tālredzīgs ir bijis LRTT kurss uz latviskumu un Latvijas naidnieku un nodevēju atmaskošanu, ko pierāda jebkurš arhīva materials, lai cik sen atpakaļ tas nebūtu modinājis mūsu tautu:

    Uldis Ģērmanis. 18. novembra pārdomas

    Pulcējoties un pieminot 18.novembri, mēs cildinām un godinām latviešu tautas lielāko vēsturisko sasniegumu tās garajā vēstures gaitā – neatkarības pasludināšanu, izcīnīšanu un pašu brīvo Latvijas Republiku, kas joprojām turpina pastāvēt kā starptautisko tiesību subjekts. Der atcerēties, ka mūsu tēvzemes tēvi – Tautas padomes locekļi – pa lielākai daļai bija jauni cilvēki (jaunākais bija 19.gadus vecs). Krietns skaits no viņiem piederēja pie tās ļaužu kategorijas, kas šodien ir ELJA (Eiropas Latviešu jauniešu apvienība) biedri.

    Uldis ĢēmanisTo darot, mēs pagodinām paši sevi, apliecinām savas tautas vēstures un kultūras apziņu. Lai kāda tauta varētu pastāvēt, tai vajadzīga sava pašcieņa. Kas pats sevi necienī, to necienī arī neviens cits. Šo vienkāršo patiesību labi apzinājās jau tautas atmodas laikmeta darbinieki, par ko liecina pirms 130 gadiem publicētās rindas Anša Leitāna rediģētajā „Mājas Viesī” (1856. Nr. 2)

    …Mēs latvieši! Un pie šī vārda

    Mēs mūžam draugi paliksim.

    Kas tautas godu kājām spārda

    To vārguli nožēlosim!

    Arī apspiestu tautu, kas saglabā savu pašcieņu un vēstures apziņu, nevar pārtautot un iznīdēt. Tāpēc okupanti mūsu paverdzinātajā tēvzemē dara iespējamo, lai pārvērstu latviešus par sava veida mankurtiem (bezatmiņas un bezgribas vergiem). Latvijas vēsture (kaut vai viltotajā padomju versijā) skolās īstenībā netiek mācīta, LVU nav Latvijas vēstures katedras. Reizēm Rīgas presē dzird liekulīgu žēlošanos, ka jaunatne nekā nezina par „latviešu slavenajām revolucionārajām tradīcijām un leģendārajiem sarkanajiem strēlniekiem”. No Maskavas viedokļa tas ir teicami – lai latvieši neiedomājas, ka viņiem kādreiz bijusi kaut kāda nozīme! „Atkušņa” laikā pēc kompartijas XX kongresa (1956.) steigā izdevās strēlniekiem uzcelt pieminekli un muzeju, kas vēlāk vairs nebūtu bijis iespējams. Taču pieminekļi ir mēmi un tos var dažādi iztulkot (kā tas tiek darīts ar Brīvības pieminekli un mātes Latvijas tēlu Brāļu kapos). Ojārs Vācietis savā laikā (1980.) mēģināja saviem bezvēstures tautiešiem atgādināt:

    Jo zini,

    Ka esi caur gadsimtiem nākts,

    Nevis vakardienai

    No ratu pakaļas izkritis

    Bet to uzzināt viņiem ir liegts. Sekas ir izļurkāta pašapziņa un demoralizācija. Padomju izspiedzes orgāni savukārt vervē trimdā paklausīgus un iztapīgus „lojālus dzimtenes patriotus”, lai vājinātu un pieklusinātu mūsu kritiku un protestus pret plānoto mankurtisma procesu, lai šo neķītro pasākumu varētu veikt pēc iespējas ērtāk un netraucētāk.

    18.novembris ir pieminēšanas un atcerēšanās diena. Tā ir arī piemērota diena pārdomām par mūsu pagātni, tagadni, un nākotni. Tāpēc gribu izmantot man piešķirtās minūtes dažām pārdomām, ko izraisījusi nodarbošanās ar mūsu vēsturi un savā ziņā arī „Vīzentāla puiku” pašreizējais uzbrukums latviešiem un igauņiem Zviedrijā.

    Palaikam nākas dzirdēt teicienu: „Vēsture māca, ka cilvēki no vēstures neko nemācās.” Līdzīgi dažam labam citam „spārnotam” un šķietami dziļdomīgam izteicienam tas neiztur nopietnu pārbaudi. Ja tas tiešām atbilstu īstenībai, tad mēs joprojām dzīvotu alās vai kokos. Taču var teikt, ka cilvēku diemžēl nemācās pietiekami no vēstures, jo vairums to zina ļoti trūcīgi, pavirši vai kļūdaini.

    Kāpēc tas tā, un kāpēc tad viņi necenšas vairāk no vēstures mācīties un izdarīt praktiski noderīgus secinājumus, jo vēsture taču glabā visu iepriekšējo paaudžu pieredzi – visus sasniegumus un neprātības, vērtīgas atziņas, kļūdas un maldus? Šai nevarēšanai ir daudz un dažādu iemeslu. Minēšu tikai dažus. Vispirms jau tas prasa laiku un spēju kritiski izvērtēt šo pieredzi. Ne velti mēdz teikt: „Ja vecais spētu un jaunais zinātu!” Tas prasa arī drosmi skatīties acīs īstenībai, lai arī tā dažkārt būtu, cik nepatīkama un nežēlīga būdama. Bet daudziem cilvēkiem (bez tautību un ticību izšķirības) tas ir ārkārtīgi pretīgi. Daudz labprātāk viņi nododas dažādām iedomām, maldiem un vēlmēm. Tāpēc arī visvairāk sekotāju ir tiem „praviešiem” un „vadoņiem”, kas sola visneiespējamākās un trakākās lietas.

    Mūsu jaunāko laiku (20.gadsimta) vēsture ir bijusi tik dinamiska, dramatiska un traģiska, ka to grūti salīdzināt ar kādas citas tautas vēsturi. Šai gadsimtā latvieši ir situšies un kāvušies visos karos un revolūcijās, kas norisinājušies Austrumeiropas telpā. Ir interesanti konstatēt, ka vislielākos panākumus (paši sev) mēs guvām un vismazākos zaudējumus cietām, kad cīnījāmies zem saviem karogiem par saviem nacionālpolītiskajiem mērķiem. Tās bija mūsu slavenās Brīvības cīņas 1918. – 1920.g. Ienaidnieku bija tik daudz, un pārspēks tik liels, ka situācija varēja likties bezcerīga, bet tās atrisinājums bija priekšzīmīgs:

    ·Ar mums naidīgā baltvācu Landesvēra un vācu Dzelzdivīzijas palīdzību mēs satriecām galvenos lielinieku spēkus;

    ·Ar efektīvu igauņu palīdzību sasitām vāciešus;

    ·Nacionālā vienprātībā sakāvām t.s. Rietumkrievijas armiju resp. fon der Golca un Bermonta teicami apbruņoto karaspēku;

    ·Sadarbībā ar poļiem ātrā ofensīvā atbrīvojām Latgali.

    Mūsu Brīvības cīņu karavīrus neviens nekad nav iedrošinājies ne zaimot, ne vajāt. Sakautie un pārsteigtie ienaidnieki – lielinieki, krievu monarhisti, vācu aneksionisti un baltvācu muižnieki (tā sakot, „Rotfront und Reaktion”) – gan attīstīja jaunajai latvju valstij naidīgu propagandu, bet tā nespēja kavēt Latvijas attīstību.

    Gluži citādi rezultāti un sekas ir bijušas tām cīņām, kad latvieši (piespiesti vai brīvprātīgi) kāvušies zem svešiem karogiem (krievu, lielinieku un vācu):

    ·Visos gadījumos – ļoti smagi zaudējumi;

    ·Divos gadījumos (zem lielinieku un vācu karogiem) mūsu karavīri turklāt piedzīvojuši daudz pārmetumu, zaimu un vajāšanu.

    Mūsu izmantotāji gan vienmēr cildinājuši latviešu cīnītājus kā „labu un derīgu materiālu” , kā dūšīgus un drosmīgus kaujiniekus. Mēs varam par to tikai rūgti pasmaidīt. 1967.g. to atļāvās darīt Māris Čaklais (tad vēl viņš nebija kļuvis „braucošais”) par sarkanajiem strēlniekiem savā poēmā „Piemiņas diena”:

    Gājāt, un jums likās

    Puse pasaules pieder.

    Vērmeles uz jūsu kapiem –

    Tie ir tie īstie ziedi.

    Tie, kas palika mājās,

    Ar jūsu meitenēm dzīvo.

    Jums jau par to nekas,

    Ka tik tie karogi plīvo.

    Latvieši nu reiz ir vairumā aktīvi un darbīgi ļaudis. Viņiem arī patīk lepoties ar savām darba spējām, drosmi un cīņas sparu. Dod tik šurp, un mēs parādīsim kā jāstrādā! Un sveši kungi uzsit uz pleca: „Malacis!” „Tüchtiger Kerl!” „Labs materiāls!” Bet kas tad no šīs strādības, censības un dūšības tiek latviešu tautai? – Lieli zaudējumi un dažkārt vēl negaidīta neslava un pārmetumi par šo dūšīgo strādāšanu (kalpošanu) un varonīgo cīnīšanos. Un pēc tam grūti aizbildināties, ka „mēs citādi nevarējām” u.tml.

    Gan krievi, gan vācieši, kā jau imperiālisti, centušies mūs brutāli un nesaudzīgi izmantot saviem bieži vien nešķīstajiem pasākumiem. Pilnīgi izvairīties no šīs ekspluatācijas mums nav bijis iespējams, bet saprātīgāk rīkojoties un pasīvāk izturoties, mēs būtu varējuši mazināt zaudējumus un postīgākās sekas. Ikvienam der atcerēties Hamleta resp. Šekspīra allaž aktuālo aprādījumu: „Lieks darbīgums ir dažkārt visai bīstams!”

    Secinājums, manuprāt, skaidrs: visiem spēkiem vairīties ļaut svešiem kungiem mūs izmantot svešu mērķu labā. Arī ar pasaules lāpīšanu un cilvēces glābšanu mums nav jānodarbojas, bet jākoncentrē visi atlikušie spēki savas tautas un sabiedrības mērķiem un interesēm (charity begins at home).

    Mēs pārāk bieži esam bijuši dažādu pavēļu un rīkojumu izpildītāji un izdarītāji (sekmīgi un efektīvi), bet pārāk maz domātāji un plānotāji. Tādā veidā nevajadzīgi esam izšķieduši savus spēkus. Secinājums: vairāk plānot, aplēst, pārdomāt un organizēt, lai ar minimāliem spēkiem panāktu maksimālu efektu. Tas nozīmē arī attīstīt spējas ātri un mērķtiecīgi izmantot pretinieku kļūdas, pārsteidzības un muļķības. Jāievēro, ka daudzi ir krituši nevis citu, bet pašu izraktās bedrēs (gan lielās, gan sīkās sakarībās).

    Vai pāreja no nepārdomāta darbīguma un dūšīguma uz slīpētāku plānošanu, taktikas izveidi un organizēšanu latviešiem ir iespējama? Es domāju, ka laimīgā kārtā tā ir jau sākusies. Šādu ievirzi var manīt dažu mūsu organizāciju darbā, šādā veidā ir centušās strādāt arī „Brīvībai” tuvās aprindas. Ar lojālu un ciešu sadarbību, pastāvīgi apmainoties ar informāciju un idejām, arī neliela grupa var būt visai efektīva un veikt nozīmīgus pasākumus.

    Man gribētos atgādināt, ka sengrieķi, kas atstājuši tik lielu kultūras mantojumu, par savu lielāko varoni (ideālu) nebūt neuzskatīja vareno kausli Achileju, bet viltīgo Odiseju, kas uz faiaku ķēniņa jautājumu par viņa izcelsmi, lepni atbild:

    „Es esmu Odisejs, Laerta dēls, no visiem cilvēkiem visviltīgākais, un mana slava jau ir uzkāpusi līdz debesīm.” (Odisejs bija arī viens no „Trojas zirga” autoriem).

    Piebildīsim, ka ar „viltību” Odisejs saprata prasmi gudri un veikli rīkoties grūtās un sarežģītās situācijās.

    Mūsu spēks nav un nevar būt kvantitātē, tāpēc tam jābūt un jāizpaužas kvalitātē. Un vēl dažās svarīgas īpašības ir nepieciešamas: pacietība, izturība, neatlaidība, kā arī žirgts un jautrs prāts. Pamatīgi un sistēmatiski mums jāpētī ienaidnieka taktika un metodes, lai varētu rīkoties tā, kā to prasa aktuālais moments. Mums ir jāatbrīvojas no lētticības un vientiesības (nekur taču nav teikts, ka latvietim katrā ziņā jābūt vientiesīgam), jo mums ir darīšana ar gluži neticami cinisku un blēdīgu ienaidnieku. Un mums reiz jāiemācās visas lietas un norises izvērtēt no latviešu, nevis „svešo, gudro kungu” viedokļa.

    Neatkarības un brīvības atgūšana ir vēsturisks process, kam jānorūgst un jānobriest, bet ir svarīgi, lai tie mūsu spēki, kas darbojas šai virzienā būtu modri, prasmīgi saliedēti un spētu nekavējoties iejaukties polītiskajas norisēs, tiklīdz situācija būs nobriedusi. Ir ļaudis, kas zūdās, ka tūlīt nekas nenotiek. Viņi krīt depresijā, atmet visam ar roku, vai kļūst par kollaborantiem ar okupantu varas orgāniem, jo kā Gudrais Zālamans saka:

    „To mirstamu cilvēku pārdomāšanas ir bailīgas un izprātošanas ir nepastāvīgas.”

    Katra apzinīga latvieša pienākums ir apkarot jebkāda defētisma izpausmes. Strādāt latviešu lietas labā nav nekāda nasta jeb upuris, jo cilvēks nedzīvo no maizes vien, bet viņam ir vajadzīgs arī kāds mērķis, kas dod augstāku jēgu dzīvei un darbam. Būsim priecīgi, ka mums tāds mērķis ir.

    Padomju krieviskā vergu valsts nepilnos 70 gados ir panākusi savas sabiedrības gluži fantastisku demoralizāciju, saimniecības dezorganizāciju un stagnāciju, ko nevar labot, nemainot pašu padomju sistēmu. „Vēstures kurmis” šo koloniālo impēriju ir drupinājis (vēsturiskā skatījumā) rekorda tempā. Ja būsim pacietīgi, prasmīgi un izturīgi, tad savu mērķi vēstures gaitā arī sasniegsim. Rakstos stāv sacīts:

    „Esi uzticīgs līdz nāvei, tad es tev došu to dzīvības kroni.”

    Tie ir patiešām patiesi vārdi.

    02.01.2011

    Pilns teksts :
    https://tautastribunals.eu/?p=3781 – Uldis Ģērmanis. 18. novembra pārdomas

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Klausīties un tērēt savu laiku uz tiem ermiem, ja tā ir sen saprotams, ka visi viņi ir nožēlojami aktieri, kas tēlo gudros?Labak ta maukas skatīties, bet tās īstas personas, kas stāv aiz viņiem lielākajai daļai nav zināmas. Levita un Karina miljoni ir vien neliela sūdu čupiņa salīdzinājumā ar tiem miljoniem, ka ne miljardiem, kas ir izsagti Pārkārtošanās procesa. Vēl jau arī caur Latvijā esošajām bankām ir pludinatas naudas no citām Soviet republikām un tos īstos ciparus var izdibināt tikai rietumos, bet vai viņiem to vajag, lai jums nozelojamiem tiktu reiz atgriezts tas, ko komunagas ir nozagusas? Paši tak viņi to Pārkārtošanās procesu ir regulējusi un viņiem ir piedirst jūsu tiesības vai kādas citas tautas dzīves labā klāšanas. Labi klājas tad, kad tauta pisas un vairo sevi, bet diemžēl tauta nevairo sevi, kā vien grimst depresivitate. Ne jau vienmēr nauda ir tā, kas uzlabo potenci, bet tā vide kurā dzīvo arī ir noteicošā. Ja apkārt ir vieni narkomāni un dzērāji, tad no tādas sabiedrības gribās izlīst ārā, bet iespējas? Nu un jāmācās sadzīvot vurdalaku sabiedrībā, ja nav iespējas pārcelties labākā dzi ves vidē. Krievu vide bieži vien arī nav nekāda krievu vide un Latvijā savestie ļaudis visu biežāk ir cilvēki no izbijusam Polijas Lietuvas lielvalsts telpas, kur ar tie zhidu lēni bij savairojušies ar visādiem luzeriem. Tā teikt zidgaliesiem brotheri un pašu īstu krievu ir gaužām maz! Kas ir īsts krievs? Pēc ģenētikas vien brālis i lietuvietim, i latgalietim ar brangu augumu un darba rūķis. Mūsu laiku krievu valodā runājošie ir dažādu tautību zhidu jaukteni!

  3. Oh, būtu laba kompaška "vagneram" saka:

    Kāpēc treknais kangarelis stendzenieks vēlas pieteikties krievijas bandītgrupā “Vagner”?
    Dmitrijs Suļžics /F64
    Reklāmas speciālists e. stendzenieks mikroblogošanas vietnē Twitter drošības pēc ironizējis par pietiekšanos krievijas algotņu grupējumā “Vagner”. Tuklā stendzenieka uzmanību pievērsusi infromācija, ka grupējums tiek reklamēts viņam ļoti labi pazistamajā vietnē “Pornhub”. “Viss. Pakoju mugureni, dodos pieteikties vagnerā, jo solās būt man jautra kompānija,” raksta stendzenieks, piebilstot, ka drošvien būs šādiem, kā viņš… atsevišķs bataljons. Viss. Pakoju mugureni,…
    Ideāli būtu, ja arī pakotu prežus un mugureni jurkāns, turlais, rubiki, elksniņš, zariņs, aldermane, sudraba un arī visas citas pretlatviskās žurkas…

  4. 85 saka:

    Ar kādu nolūku tribunāla konstruētajā ikdienas spamā apmēram jau gadu, tu regulāri pieraksti neloģisma lozungu “slava Ukrainai”?
    Lai (gadījumā ja) atveseļotu sociumu turpinātībai, слава (var būt normālā jēdziena lietojuma sapratnē, nevis kā organizētā nacisma stulbs līdzsauklis) visiem dieva celsmaugsmes dzīvotājiem (arī cilvēku avataros), kuri nosoda un действительно palīdz vadīt nebūtībā zūdošo parazītmehānismu drīzā nebūtībā.
    Nāvi parazītiem (arī kā lingvistiski politiskās telpas lipinātājiem).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *