Tas patiešām tā bija !

imag

21.11.2009. pie Dieva uz pieņemšanu ieradās trīs lielvalstu pārstāvji: Obama, Medvedjevs un Zatlers. Visi trīs vēlējās uzzināt, cik ilgi vilksies krīze viņu pārraudzībā esošajās valstīs ? Pirmais jautāja Obama: “Dievs, visu Augstais un Varenais, saki lūdzu, cik ilgi būs krīze manā zemē ?” Dievs atbildēja:”Desmit gadus.”  Obama apraudājās, pagriezās un aizgāja… .Otrais jautātājs bija Medvedjevs. Dievs nesagaidījis Medvedjeva jautājuma beigas atbildēja: “Nu, gadus divdesmit jau tā ķeza ieilgšot… .” Medvedjevs tāpat kā Obama apraudājās, pagriezās un aizgāja… .Beidzot kārta pienāca Zatleram.Vai Dievs, tas Kungs, arī viņam nevarētu izteikt kādu prognozi par krīzes ilgumu… . Dievs skumji paskatījās uz Zatleru, apraudājās, pagriezās un aizgāja… .

LRTT  22.11.2009

You may also like...

1 Response

  1. pamela saka:

    Perfekti,bet nākošā anekdote lūdzu — KO Dievs pareģo visu šo Prezidentu TAUTĀM?!Zatleram faktiski palikuši gandrīz tikai Godmaņa atstātie krievu ofiņi,VDK darboņi/ieskaitot pašu Godmani/,okupantu armiju kā “jaunpilsoņus tā ne”pilsoņus,kuri nu jau PAŠI grasās pieprasīt kompensāciju par “O “varianta nepieņemšanu.Būs kā ar Dudajeva ielu — NEPILSOŅI PIEPRASA!!!UN RD “tandēms”-Ušaks + Lesčinskis steidz pildīt Kremļa 5-tās kolonnas uzbrēcienu,
    Nav jau Zatleram palikuši letiņi kas kā V.Lācis – Kabanovu ,nosauktu lietas īstajos vārdos.
    Epitetu un aforismu karalis – Šķēle ir Putrina biznesa projekts.Stendzinieks nu jau arī ķēries pie bērnu literatūras studēšanas,piepalīdzot Andrjušam.Tas par ezīšiem,šis par V.Pūku.
    Labāk tā,nekā būt par VIĻA Lāča,Šustina,A.Novika,Kirhenšteina un Ko mistrojumu,KLONU,MUTANTU kāds ir Šķēle,Lesčinskis,Urbanovičs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *