Lasītājs. Viņi(godmanis-borovkovs) ir mūsu tautas slepkavas

Šeit runa par diviem žīdu KGB darboņiem: Ivaru Godmani(kurš domā krieviski atvērt) un Aivaru Borovkovu.

Pēdējais LPSR VDK priekšnieks E. Johansons nepārprotami norādīja, ka viņi veica provokāciju pret Latvijas neatkarību. Mēs arī paši esam visus šos garos “neatkarības” gadus pārliecinājušies par šo noziedznieku anti- valstisko un anti- latvisko darbību.

Abi kļuvuši pasakaini bagāti !!!

Godmanis pat ierindojams miljardieros !!!

Kādi vēl pierādījumi ir vajadzīgi, lai viņus tiesātu un starptautiskā arēnā izpildītu piespriesto sodu ?

Nekādi, bet aiz viņiem stāv starptautiskais cionisms, kurš ir ieinteresēts latviešu tautas iznīcināšana. Viņi, šie hazāržīdi, ir visur kā pretīgas gļotas satecējušas visu valstu valdošajās struktūrās. ES ir pilnīgi pārņemta no šiem sātaniskajiem izdzimumiem. Par to arī piesardzīgā valodā runā Roberts Zīle(Uzrunā NA kongresa delegātiem Eiroparlamenta deputāts Roberts Zīle analizēja pašreizējo ES krīzi. Viens no Eiropas Komisijas prezidenta piedāvātajiem attīstības scenārijiem piedāvā ES kā federālu valsti, kas ir fundamentāli aplams virziens un jāaptur jau saknē, jo atceļ principus, uz kuriem ES tika dibināta un kuru dēļ daudzas valstis, tostarp Latvija, tajā iestājās. Mūsu uzdevums ir aktīvi paust Latvijas nacionālo pozīciju un aizstāvēt mūsu intereses šajās diskusijās.)

Protams, saprotamu iemeslu dēļ Roberts Zīle nepasacīja, ka:

Žans Klods Junkers ir Luksemburgas žīds, ka:

viņš ir veicis noziegumus savā valstī, ka:

viņš ir alkoholiķis un tāpēc pakļaujas manipulācijām no cionistu puses.

Foto: Šis foto izsaka visu ES vadošās spices cionistisko būtību: ŠIZOFRENIJA ! Un tādi gara kropļi vada ES !

R. Zīle arī reiz “palaida muti” pasakot, ka ES centrālē ir durvis, kuras “mirstīgajiem” ir slēgtas. Šis viņa teiktais pazuda no GOOGLEs kā  rasa rīta saulē: http://188.68.49.144/?p=33495

Arī pats Roberts no mātes puses ir žīds, bet, kā mēs redzam no viņa nostājas, viņš sevi identificē kā latvieti.

Tiesa, latviet, būs, jo KARMAS LIKUMS nav atcelts un tiesāti tiks ne tikai šie divi žīdi, bet visi viņu sekotāji- 4. maija kliķes dsarboņi.

Runājot un stāstot sabiedrībai Patiesību par mūsu tautas slepkavām, mēs tuvinām atmaksas stundu !

20.01.18    L. Grantiņš




P.S.

Vienmēr, kad dzirdi par Latvijas bendēm, atmiņā nāk Usūrijas šamaņa sacītais:

“Pār šo mazo zemi pašlaik vēl valda tumši, nežēlīgi spēki no citām lielām zemēm. Vietējie valdnieki savā uzpūtībā un mantrausībā domā, ka viņi pārvalda šo zemi. Faktiski tas jau labu laiku tā nav, viņi ir ar aukliņām raustāmas lelles citu zemju vareno rokās. Vietējie valdnieki iznīcina un naudas nami izdzen cilvēkus no mājām uz citām zemēm…..Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem. Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs. Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās… .”

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2wLEOzjpp





Lasītājs saka:

Apkopots viss, ko katram vajadzētu zināt par:

noziedznieku Godmani un Borovkovu

https://www.facebook.com/notes/infopretest%C4%ABbalvinforesistancelv/ivars-godmanis-latvijas-p%C4%93cpadomju-periods-caur-viena-politi%C4%B7a-biogr%C4%81fiju/534343073631052/




Asiņainos 1991.g.janvāra notikumus atceroties, kritušos upurus pieminot, publiskojam A. Borovkova 1991.g.15.janvāra priekšlikumus I. Godmanim, kur ieteikts:

1)pārtraukt barikādes, kuras nodēvētas par “nakts festivāliem ar dziedāšanu, dejošanu un vieglu iedzeršanu”;
2) veidot patstāvīgus kontaktus ar LPSR VDK;
3) aktivizēt kontrpropogandu pret pilsoņu komiteju[tā laikā LNNK]darbību;
4) iedzīvotājiem jāizskaidro, ka, tai skaitā, pilsoņu komiteja ir antikonstitucionāla;
utt.
Atskatoties uz notikumiem, redzams, ka Godmanis instrukciju ņēma vērā.

Taču vēljoprojām nav zināms, kurš un kam deva pavēli šaut 1991.gada 20.janvārī.

Kāda ir A. Borovkova loma PSRS, LPSR VDK struktūrās un asiņaino 1991.g.janvāra notikumos ?
Kas ir persona, kuru Inguna Sudraba izvēlējās par Oligarhu Sarunu Pik konsultantu, neskatoties uz viņa publiski zināmo sadarbību ar pašiem ”oligarhiem” un kurš, tai pat laikā, ir KNAB(Anti-corruption Agency of Latvia) SKP vadītājs?

Atveriet https://drive.google.com/file/d/1Rk0mTYb100YfQvoaOVyrVnaFyCHEmw2u/view

FOTO: Vai tad šis foto neliecina par ES “vadoņu” piederību daunismam-sātanismam ?

 

You may also like...

12 komentārs

  1. maisa gals vaļā saka:

    Atmaskotj arī Ivara Godmaņa (1994.-1995. gadā I. Godmanis bija šī paša SIA Software House Riga viceprezidents, 1995. gadā bija Latvijas Komercbanku asociācijas viceprezidents, pēc tam – līdz 1997. gadam vadīja Latvijas Krājbanku, bija tās prezidents, padomes priekšsēdētājs) “jauno maiņu” Mārtiņu Bondaru (2006. gadā tika ievēlēts “Latvijas Krājbankas” valdes priekšsēdētāja amatā. Šo amatu pametis 2009. gadā. Pirms tam 1998. gadā bija kļuvis par Ministru prezidenta Viļa Krištopana biroja vadītāju, amatā bijis līdz nākamajam gadam, kad bija kļuvis par Latvijas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kancelejas vadītāju.

    Tiesa ir apķīlājusi Rīgas domes deputāta Mārtiņa Bondara īpašumus un bankas kontus, lai varētu no viņa piedzīt 15 miljonus eiro ar «Latvijas Krājbanku» saistītā civilstrīdā, vēsta «TV3» ziņas.

    Raidījums vēsta, ka pret Bondaru rudenī piemērots prasības nodrošinājums, tādējādi apķīlājot visus Bondaram piederošos īpašumus, kā arī viņa algu. No savas 1000 eiro lielās mēneša algas Rīgas domē Bondars saņem minimālo algu, pārējā daļa tiek ieturēta kā garantija 15 miljonus eiro lielās prasības nodrošināšanai.

    Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa pērnā gada jūnijā nosprieda solidāri piedzīt 15 miljonus eiro no septiņiem bijušajiem «Latvijas krājbankas» valdes locekļiem, aģentūru LETA iepriekš informēja sabiedrisko attiecību konsultants Oskars Fīrmanis.

    Bijušie «Krājbankas» valdes locekļi esot bez pietiekama saimnieciska pamatojuma izsnieguši vairākus aizdevumus Seišelu salās un Kiprā reģistrētām komercsabiedrībām un pārņēmuši to nodrošinājumus.

    Uzskatu, ka Mārtiņam Bondaram ir publiski jāatvainojas tiem daudzajiem tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju, kuriem, pēc viņa teiktā ir jācenšas nedzīvot teltī. Kā domā tu?
    2016. gadā:
    Vairāk kā 320 tūkstoši pensionāru saņēma pensiju mazāku pa 300 Eiro
    http://www.la.lv/mazo-pensiju-zemudens-dalavairak-neka-2…/2/
    Un 35 tūkstoši strādājošo cilvēku saņēma minimālo algu
    http://www.tvnet.lv/…/605925-minimalas_algas_sanemeju_skait…
    Ko, lai saka viņi, kuri ir godīgi nopelnījuši pensiju un, kuri to joprojām dara?

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Gan Godmanis, gan Borovkovs nav vēsturnieki!

    Dīvaini, ka viņi abi nesaprot Latvijas valsts pamatu būtību!

    Ikviens vēsturnieks S A P R O T notikumu secību un kārtību. (Bet ne šie divi , labi apmaksātie politiķi).

    Latvijas valsts rašanās pamatā ir strādīgās un godīgās latviešu dzīvesziņas tradīcijas – latviešu kultūras tradīcijas.

    Un latviešu 19. gadsimta kultūras lielākais sasniegums ir kolektīvās analītikas centru radīšana V I S U R kur tik vien latviešu ģimenes dzīvo!

    Šos kolektīvas analītikas latviskos centrus pasaulē pazīst kā LATVIEŠU BIEDRĪBAS!

    Pat Ņujorkā 1893. gadā latvieši nodibināja Ņujorkas Latviešu Biedrību, kura lepni un brīvi pastāv un darbojās atbilstoši biedrības likumīgajiem statūtiem!

    Abi politiķi – ja tā var apzīmēt šos cilvēkus, neizprot latviešu biedrību nozīmi un jēgu vispār!

    Viņi pat neiedomajās, ka dziesmu svētki, latviešu teātris, latviešu gramatniecība utt. ir tikai un vienīgi Latviešu Biedrību radītas vērtības!

    Dīvaini apzināties, ka abi aukšminetie kungi nekad nav pat ieminējušies par VISU latviešu biedrību ZVĒRĪGO likvidāciju 1940. gadā un Latvijas patriotu masveida nogalināšanu tikai tādēļ, ka viņi ir bijuši latviešu biedrības aktīvisti!

    Ar likumu Godmaņa valdībai tika uzlikts par pienākumu sakārtot visu juridisko dokumemntāciju līdz zinamam termiņam un nodot Rīgas Latviešu Biedrības namu Merķeļa ielā 13, atjaunotajai Rīgas Latviešu Biedrībai. (To Godmanis neizpildīja un tieši otrādi – visiem, likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības biedriem neļāva vairs turpināt savu sabiedrisko darbību pēc 1938. gada statūtiem Māmuļā, ko mēs darījam, sākot no 1992. gada pilnsapulces 18. jūlijā).

    Jau 24 gadus totalitārā komunistu un čekistu V I L T U S demokrātija apkaro latviešu kultūras tradīcijas Latvijā!

    Jau 24 gadus komunistu un čekistu maskētā P R E T L A T V I S K Ā darbība žņaudz mūsu mīļo Latviju! (Liekot bēgt latviešu ģimenēm uz ārzemēm no sarkano baronu terora dzimtenē).

    Jau 24 gadus Rīgas Latviešu Biedrība nav reģistrēta TM un 1938. gada statūtu darbība Māmuļā ir aizliegta uz visstingrāko!

    Jau 24 gadus es – Rīgas Latviešu Biedrības vēlēta amatpersona, “Goda Tiesas Tiesnesis”, konsekventi cīnos par likumu ievērošanu komunistu un čekistu pārvaldītajā melu valstī! (Ar Staļiniskām viltus demokrātijas grimasēm).

    Milzīga, apmaksāta valsts birokrātu armija samaļ un iznīcina Latvijā ikvienu likumības aizstāvības iniciatīvu jau dīglī.

    Mūsu latviskais saprāts un gods, pateicoties internetam un pasaules demokrātisko valstu paraugam, lēni bet noteikti mazina komunistu un čekistu ietekmi Latvijā!
    Šis process ir neapturāms un progresējošs!

    Dievs, svēti Latviju! (Latvieši ir stipra tauta! Mairis Briedis.)

    Helsinki 86 ir Latvijas atdzimšanas sākums un garants!

  3. raksts saka:

    Valsts beidzot norakstīs bēdīgi slavenos ‘Lata International’ kredītus

    Valsts šogad beidzot norakstīs deviņdesmito gadu sākumā izkūpējušos un no valsts budžeta atmaksātos “Lata International” kredītus aptuveni 30 miljonu eiro apmērā.
    Šā gada valsts budžetā dzēšamo valsts aizdevumu sarakstā iekļauti seši savulaik SIA “Lata International” izsniegti kredīti par kopējām summām 4 038 349 eiro, 25 081 580 ASV dolāri (20 429 730 eiro) un 8 065 108 Kanādas dolāri (5 439 840 eiro).

    Valsts kases sabiedrisko attiecību speciāliste Eva Šmite-Krēgere portālam “Delfi” skaidroja, ka minēto kredītu norakstīšana paredzēta šogad, jo atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem par kārtību, kādā finanšu ministrs dzēš valsts aizdevumus, ministrs tiesīgs dzēst tikai likvidēta uzņēmuma parādsaistības. Savukārt “Lata International” tika likvidēta un izslēgta no Uzņēmuma reģistra tikai 2017. gada janvārī. Tādējādi šo aizdevumu dzēšanu bija iespējams iekļaut tikai 2018. gada budžeta plānošanā.

    LASI VĒL
    Bijušais lauksaimniecības ministrs no TM prasa 500 000 latu morālo kompensāciju (69) ‘Lata International’ lietā piemēro nosacītus sodus (24)
    Aģentūras LETA arhīva informācija liecina, ka uzņēmums “Lata International” tika izveidots 1992. gadā ārvalstu kredītu apsaimniekošanai. Tajā pašā gadā firma no ārvalstu finanšu institūcijām saņēma piecus kredītus 38 miljonu ASV dolāru vērtībā. Divus gadus vēlāk, 1994. gadā, kompānija tika atzīta par maksātnespējīgu, un tās kredīti atmaksāti no budžeta līdzekļiem.

    Savulaik lēsts, ka valsts garantēto kredītu apsaimniekotājas “Lata International” darbības dēļ valstij tika nodarīti 54,5 miljonu ASV dolāru zaudējumi.

    Saistībā ar “Lata International” kredītu lietu bija ierosināta krimināllieta, kurā kopumā tika apsūdzētas astoņas personas – bijušais Lauksaimniecības ministrijas Ārējo sakaru departamenta direktors Gatis Krūze, “Lata International” bijusī ģenerāldirektore Edīte Jansone, Artis Kristalts, Aija Podniece, Ārija Ozoliņa, Irēna Anševica, Dainis Ģēģers un Māris Sproģis. Visiem astoņiem apsūdzības bija celtas par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu ar smagām sekām, kā arī par mantas piesavināšanos lielā apjomā.

    Rīgas apgabaltiesa 2005. gada jūnijā beidza izskatīt “Lata International” krimināllietu un Ģēģeru, Sproģi un Anševicu attaisnoja, bet pārējie apsūdzētie tika notiesāti un saņēma dažādus sodus.

    Ģēģers un Sproģis pēcāk no Latvijas valsts pietiesāja morālā kaitējuma kompensāciju par nepamatotām apsūdzībām šajā krimināllietā.

    http://www.delfi.lv/bizness/budzets_un_nodokli/valsts-beidzot-norakstis-bedigi-slavenos-lata-international-kreditus.d?id=49644915

    ————————

    Jautājums: kur palika nauda? Un kur ir 3 miljoni G-24? Kur Latvenergo, Latvijas kuģniecības, Latvijas gāzes, Olainfarm miļjardi, Liepājas metalurgs, bankas Baltija, Olimpija, Latvijas Krājbankas miļjardi? U Un vēl, un vēl, un vēl? Cik neģēlu ir kļuvuši stāvus bagāti uz tautas rēķina? Cik ilgi vēl turpināsies Latvijas ikdiena Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova stilā: izzaga, noraksta, zagļi turpina zagt un ņirgāties. Augstāko soda mēru Ivaram Godmanim! Augstāko soda mēru Aivaram Borovkovam! Augstākāko soda mēru Andrim Šķēlem! Augstāko soda mēru Aivaram Lembergam! Augstāko soda mēru visiem zagļiem un slepkavām!

  4. Aivars saka:

    Tātad bijušais PAREX-OLIGARHA jurists un Škēles bīdītais Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeijers rullē !

    OLIGARHU IELIKTEŅI TURPINA MŪS JĀT…

    Tātad caur AVElat Andra Škēles bīdītais Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeeiers “dod norādījumus” finanšu ministrei, kādas personas viņš vēlas redzēt vadošos amatos. Kas tas ir? Personīgais viedoklis, nerakstītais likums?
    Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers aicinājis finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (ZZS) nesteigties ar vadošo amatpersonu rotāciju Valsts ieņēmumu dienesta (VID) struktūrvienībās un ļoti rūpīgi izvērtēt, kādi cilvēki šādas rotācijas gadījumā varētu nākt “aizrotēto” amatpersonu vietā, vēsta TV3 raidījums “Nekā personīga”.

    Ģenerālprokurors norāda, ka Finanšu policijas priekšnieka Kaspara Podiņa un Muitas policijas priekšnieka Edija Ceipes vadībā abas šīs VID struktūrvienības strādājušas arvien labāk, atklātas daudzas lielas noziedzīgas shēmas, uzlabojusies kontrabandas apkarošana.

    Kā norāda raidījums, ģenerālprokurors nevēlas pieļaut, ka Podiņa un Ceipes vietā atgriežas bijušie Muitas un Finanšu policijas priekšnieki – pašreizējais Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes priekšnieks Marjans Burijs un VID Iekšējā audita daļas vadītājs Jānis Kalugins.

    Pēc raidījuma ziņotā, Burijs un Kalugins ir par kukuļdošanu apsūdzētā, agrāk vadošus amatus VID ieņēmušā Vladimira Vaškeviča domubiedri. Kā ziņots, tiesa Vaškevičam vēl aizpērn kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu, taču viņš jau ilgstoši uzturas Austrijā, kur ārstējoties.

    “Es būtu ļoti piesardzīgs un ļoti rūpīgi apsvērtu [konkrētu personu rotāciju],” sacīja Kalnmeiers, norādot, ka ne pret Podiņa, ne pret Ceipes kā vadītāju darbību viņam nav nekādu pretenziju. Turklāt Podiņš Finanšu policiju vada tikai divus gadus.

    Kā ziņots, Reizniece-Ozola uzdevusi VID ģenerāldirektorei Inārai Pētersonei veikt svarīgāko struktūrvienību vadītāju un viņu vietnieku rotāciju. Reizniece-Ozola norādīja, ka pilnīgi noteikti priekšnieku rotācija ir jāveic svarīgākajās struktūrās, proti, Finanšu policijas pārvaldē, Muitas policijas pārvaldē, Nodokļu kontroles pārvaldē un Nodokļu parādu piedziņas pārvaldē.

    Ģenerālprokurors norādījis, ka Reiznieces-Ozolas rezolūcija “nav likums, kas iecirsts akmenī”. Viņaprāt, to pēc konsultācijām un rūpīgas izvērtēšanas var arī grozīt.

    “Ieteikums būtu nesasteigt, rūpīgi izvērtēt lēmumus un obligāti konsultēties gan ar drošības dienestu, gan ar operatīvās vadības subjektiem par tām personām, kuras ir iecerēts ierotēt šo divu pieminēto personu [Podiņa un Ceipes] vietā,” uzsvēra Kalnmeijers, norādot, ka ir jāpārbauda, vai tiem cilvēkiem, kas pēc rotācijas varētu nonākt Finanšu un Muitas policijas vadītāju amatos, pagātnē “arī nav kaut kas tāds, kas būtu jāņem vērā”.

    Kā ziņots, VID svarīgāko struktūrvienību vadītāju un viņu vietnieku rotācija tiks veikta līdz šī gada 1.maijam.

    Tātad caur AVElat Andra Škēles bīdītais Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeeiers “dod norādījumus” finanšu ministrei, kādas personas viņš vēlas redzēt vadošos amatos. Kas tas ir? Personīgais viedoklis, nerakstītais likums?

    Bet kā paliek ar šo izskatīt 5 biedrību lūgumu, kas palika nesadzirdēts Latvijā?

    Citāts noraksta: Sods par pierādījumu vākšanu strīdos ar banku būs 10 gadu ieslodzījumā?

    Šī steidzamā likumprojekta, iespējami, īstais cēlonis ir – piecu biedrību 02.02.2016. iesniegums Saeimai ar dokumentiem par Latvijas naudas atmazgāšanu ofšorā Delaverā, kur kopijas no iesnieguma nosūtītas Eiropas Revīzijas palātai, Eiropas padomes Prezidentūrai un Eiropas parlamentam (25.06.2015. un 18.01.2016. iesniegumi).

    Tiesu procesos 2011.-2016. gadā, aizstāvoties pret prasībām it kā Baltijas Amerikas Uzņēmējdarbības fonda vārdā, kurš likvidēts 2011.gadā, cietušie – fiziskas personas – ir savākuši pierādījumus, tajā skaitā kredītiestāžu pārskatus, kas liecina par personu grupas veiktu plašu krāpšanu un izvairīšanos no nodokļu samaksas. Summas lēšamas desmitiem miljonu eiro.

    Uz šo pierādījumu pamata ir uzsākti vairāki kriminālprocesi. Taču patiesības noskaidrošana bremzējas tiesu un prokuratūras instancēs, bieži ar procesuāliem pārkāpumiem. Sakarā ar valsts nespēju izmeklēšanā noskaidrot patiesību, cietušajiem pilsoņiem nākas pašiem vākt pierādījumus, vēršoties starptautiskās organizācijās ANO un ES.

    Izmaiņu Krimināllikumā autori sasteigti cenšas ieviest nebijušu normu – aizliegumu vākt un izplatīt informāciju. Likumprojekta anotācijā negatīvi unikāls ir jomu uzskaitījums, kur aizliegts vākt informāciju (pierādījumus tiesu lietās) – kredītiestāžu rīcībā esošo informāciju par klientu un viņa darījumiem. Sods par pierādījumu vākšanu strīdos ar banku būs – pat 10 gadi ieslodzījumā.

    Jautājums likuma autoriem – kāpēc ir apiets Valsts prezidents ar Nacionālās drošības padomi, bet izmaiņas rosina divu partiju vadītāji, uzliekot steidzamības procedūru divos lasījumos, lai nevarētu iejaukties prezidents.

    Otrs jautājums – kurā dokumentā Latvija ir noteikusi kārtību, kādā Latvijas pilsoņi drīkst vērsties ar iesniegumiem starptautiskajās organizācijās? Tāda kārtība nekur nav noteikta, un arī pati valdība nerīkojas, pat ja to lūdz pilsoņi.

    Uz piecu biedrību iesniegtiem nopietniem 25.06.2015. un 18.01.2016. lūgumiem (Noziedzības novēršanas padome, Ministru prezidents) neviena Latvijas iestāde nav vērsusies starptautiskās organizācijās, ko lūdza biedrības. Tieši pretēji – pilsoņus, kuri valdības vietā vēršas ES organizācijās par Latvijai vitāli vajadzīgu lietu (apsver rakstīt arī ASV Kongresam), tagad plāno paredz sodīt ar brīvības atņemšanu līdz 10 gadiem!

  5. Janis saka:

    Nē,nē nedrīkst viņus nogalināt,sākumā. Tikai pēc gadi 15 resocializācijas namā atrašanās (cietums/zona) kopā ar visiem ieslodzītajiem (ne jau kā tagad 5 korpusā teicami labos apstākļos…) un tad Augstāko sodamēru tik…
    Viņi nebūs izdzīvojuši… kopā ar zekiem. Atkritīs soda nāves izpilde,jo būs nosisti ar zekiem. Karma…

  6. Tiesiskums saka:

    Kad to Borovkovu arestēs vienreiz par visām reizēm? Kur ir starptautiskie novērotāji?

  7. John saka:

    Sekss ar židovku ved pie globālām problēmām.
    https://youtu.be/9gbcMxiwnf4

  8. Likums saka:

    Nav jau kam arestēt borokovveidīgos Latvijā. Jo pretlikumīgi darbojās visa policija ar drošības Valsts dienestiem. Borokovveidīgie Kremļa izdzimumi=arī ir šī Valsts. Krievu okupantu Latvijas Valsts un ar brīvo Latviju šai jaunvalstij taisītai 1940.g.,nav nekāda sakara. Ja nu vienīgi-kad okupanti agresori ir piesavinājušies 1918.g Valsts simbolus,daļu teritorijas,konstitūciju sakropļojuši kas ir ļoti līdzīga brīvās Latvijas Satversmei un Sagrābuši par ķīlniekiem brīvās Latvijas Pilsoņus un viņu bērnus (kontinuetātes pēctecība).
    Un kalpina turot verdzībā,un nu jau radot apstākļus mākslīgus-lai padzītu no Latvijas latviešus.
    Nē,nē viņus nedrīkst nošaut! Tikai nosist.

  9. Tiesiskums saka:

    Kristīna Blumberga no Pro Bono Baltica un FACEBOOK profīla Oligarhu PIK turpina publicēt Borovkovu atmaskojošus rakstus.

    https://drive.google.com/file/d/1-Vdn5ez-cLD5Oh68dNi9t2n34KOs7X9_/view
    Pievērsiet uzmanību Gorbunovam 18.lpp
    Borovkovam un Godmanim sākot no 35.lpp
    .
    .
    .
    Admins
    Un, kurš būs tas kas sacīs, ka Borovkovs, Godmanis, Bunka & Co nav veikuši noziegumu pret Latvijas valsti, latviešu tautu un demokrātiju ? Viņi ir jānosit un tas būs tikai Tiesiski ! Kāpēc šie žīdi nav tiesāti ? Tāpēc, ka aiz viņiem stāv sātaniskā Izraēla.

  10. sludinājums saka:

    VDK Zinātniskās izpētes komisija aicina atsaukties tos, kuriem zināms, kur atrodas no tiesas arhīva “pazudusī” Ivara Godmaņa sadarbības ar VDK faktu konstatēšanas lieta.

  11. Tiesiskums saka:

    Maisam gals vaļā. Nu var ar garantiju paziņot, ka Bunkas, Borovkova un Godmaņa laiks ir iztecējis.

    Latvijas valsts kancelejas dokumenti ir oficiālākie un augstākie iespējamie. Un viss skaidri un gaiši rakstīts. Ja kāds prasa pierādījumus, tad tie tagad ir katram viegli pieejami! Atliek vien tos uzzināt cilvēkiem un reaģēt.

    https://drive.google.com/file/d/1-Vdn5ez-cLD5Oh68dNi9t2n34KOs7X9_/view
    https://drive.google.com/file/d/1Rk0mTYb100YfQvoaOVyrVnaFyCHEmw2u/view

  12. Uldis saka:

    Par bezprocenta beztermiņa 3 miljona G24 kredīta izgādāšanu žīdu – čekistu mafijas dalībnieka Lučanska par kolchozam Ādaži nolaupītiem līdzekļiem izveidotai “Software House Riga”, Godmani pieņēma, kā līdzdalībnieku. Tālbergs, Gulbis un Borovkovs par kredīta naudu katrs sev iegādājās jaunu Mercedes 600 SL. Pirms tam par atmaskojošo čekas dokumentu iznīcināšanu par līdzdalībnieku tur pieņēma Borovkovu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *