Kas noticis ar skolām un skolēniem ?

Nu kāda šī “čakša” var būt izglītības un zinātnes ministre ? Tā taču ir visīstākā anekdote ! Jautājums, kas ir tie, kuri šo aitasgalvu ieliek tādā amatā ? Tie, kuri šodien izlaupa Latviju un padzen latviešus no Latvijas. Padomā tikai, viņa esot zinātnes ministre ! Tā ir ārprāta smirdoņa, kas nāk no Jēkaba ielas !

Trīsdesmit gadus Latvija nevar tikt vaļā no okupantu skolām, vai arī nevēlas to ?

Anda Čakša: Pilnīga pāreja uz mācībām latviešu valodā šī gada 1. septembrī nenotiks

Viss, kas notiek ar skolām un demogrāfiju netiek skatīts pēc būtības. Nekad atklāti sabiedriskajā presē netiek analizēti cēloņi un sekas šim procesam !!! Kāpēc ? Tāpēc, ka tad nonāksim pie secinājuma, ka visas pēcAtmodas “saeimas” ir veikušas ārprāta genocīdu pret pamattautu- latviešiem. Visus šos garos pēcAtmodas gadus pie varas ir bijuši vieni un tie paši- tā teikt- rotējušies. Te viņus padzen, te atkal no jauna ievēl ! Nekur no Atmodas laikiem nav izgaisuši tādi “person-āži” kā šleseri, lembergi, bērziņi, krištopāni, šķēles, godmaņi, elertes, īvani...un neskaitāms daudzums citu mēslu no šīs sarkanās cionistu kontrolētās varzas !

Šī sarkanā noziedznieku banda arī šodien lemj latviešu likteni !

Kas ir cionisms un cionisti ?

Tie ir hazāržīdu ekstrēmisti- žīd- nacisti ! Tieši viņi ir visagresīvākie antisemīti, visīstākie semītu slepkavas !!! Vai tad visa Latvijas prese netiek kontrolētā no viņiem ? Nevajag baidīties no atklātas valodas,- viņi neviens nav piederīgi latviešiem un DEMOKRĀTISKAI LATVIJAI ! Vieni ir ģenētiskie hazāri- krievžīdi, bet otri ir komunisti, kuri ir hazāržīdu(krievžīdu) ideoloģijas- reakcionārā jūdaisma atbalstītāji. Viņi- komunisti, visi ir pieskaitāmi slepkavām.

Ārzemēs, lai izbēgtu no asumiem, šī sarkanā izdzimteņu banda tiek dēvēta par kleptokrātiem. Šo vārdu var sadalīt trīs komponentēs: zagļi, slepkavas un meļi !

Viss latviskais tiek nežēlīgi iznīcināts ! Vēl šodien Latvijā trūkst bērnu dārzi latviešiem !

Ja tas nav genocīds no šo valdošo puses, tad, kas ir genocīds ?

Jautājums paliek atklāts: kurš kurina naidu pēdējos 30 gadus, L. Grantiņš vai šī sarkanā noziedznieku banda ?

Mārtiņš Luters par žīdiem:

Tanī autors izsaka savus uzskatus par žīdiem. Viņa spriedums tanī ziņā pārsteidz, ka jau 16. gs. viņš pareizi novērtējis žīdu kaitīgumu. Mārtiņš Luters šinī ziņā uzskatāms kā pravietis. Lasot viņa prasības un padomus žīdu jautājumā šķiet, ka tie rakstīti mūsu laikiem. Jau toreiz žīdi ar savu izturēšanos bijuši tik neciešami, ka tos pilnā mērā varēja nicināt. Mārtiņš Luters, kas veica lielo reformācijas darbu, uzsāka arī cīņu ar žīdiem.
Ņemot vērā to, ka žīdi uzskata sevi par kaut kādu izredzētu tautu un apdraud visas pārējās tautas virs zemes, Mārtiņam Luteram likās nepieciešami brīdināt vāciešus stāties sakarā ar žīdiem. Lūk, galvenās viņa apcerējuma domas:

“Žīdi lielās, ka viņi esot krietnākie cilvēki pasaulē. Mēs, goji, t.i. pagāni, turpretim viņu acīs neesam cilvēki, bet labi vēl, ka tie mūs atzīst par niecīgiem tārpiem. Savās sinagogās viņi pateicas Dievam, ka nav goji, bet Izraeļa ļaudis. Visi citi nav cilvēki, bet pīles un peles attiecībā pret viņiem. Tā viņi lielās, bet patiesībā ir lielīgi un iedomīgi blēži, ka pat līdz šai dienai nespēj nekā cita, ka vien sevi slavēt un visus citus nievāt. Viņi ir īstie meļi un asins suņi, kas ar saviem meliem bez apstājas sagrozījuši un viltojuši rakstus. Viņu ilgas un cerības tiecas pēc tā, lai varētu reiz ar mums, pagāniem, tāpat rīkoties kā Persijā Esteres laikā. Ak, cik viņiem mīļa Esteres grāmata, kas viņus noskaņo asinskārīgā, atriebīgā un slepkavīgā alkumā(alkatīgumā) un cerībā!
Viņi iedomājas sevi par Dieva tautu tādēļ, ka viņu uzdevums esot nokaut un žņaugt pagānus. Cēlākais darbs būšot tas, ka viņu gaidītais mesija ar savu zobenu nokaušot un nogalināšot visu pasauli.
Viņi atsaucas uz savu bauslību un likumības taisnību, bet cik reiz viņi pēc saviem pašu rakstiem nav atkāpušies no bauslības, ticības un taisnības un nav dzīvojuši tā, kā dzīvo velni, kam viņi ir līdzīgi? Tie ir ar visu ļaunumu piesātināti: ar skopumu, skaudību un naidu savā starpā, ar lielību, lepnumu, augļošanu un lādēšanu pret mums, pagāniem. Tā kā viņi lielās, var lielīties slepkavas, zagļi, krāpnieki, kā arī visi pārējie ļaunie ļaudis, proti, ar to, ka viņi ir svētā Dieva tauta un viņiem ir baušļi, ko viņi netur.
Sargies, kristieti, no žīdiem un zini, ka sinagogas nav nekas cits, kā velna perēklis, kurā perinās pašuzslava, uzpūtība, meli, zaimi, kur Dievu un cilvēkus peļ tik indīgi un rūgti, kā to dara paši velni.
Viņi gaida mesiju, ko viņi sauc par „Hembdath”, t.i. visu pagānu mantu. Gaidāmais mesija nozīmē tātad pagānu zeltu, sudrabu un dārgakmeņus, kas žīdiem jāsagrābj un ar ko viņiem jāvalda pār nežīdiem. Zem saules nav bijis skopākas un naudaskārīgākas tautas par žīdiem.

https://tautastribunals.eu/?p=16800

11.03.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! A vajag savus bērnus atdot uz par audzināšanu svešiem ļaudīm? Nav jums vairs savu ļaužu ar kuriem var sarunāt bērnus audzināt? Nu reiz jau norādīju, ka tais bērnu dārzos audzinātājas ir nožēlojamas prostitūtas un skolas arī vien gatavo jaunatni prostitucijai. Zēnus vergu darbiem sveszemes un pašiem viņiem nav nekādas sajēgas par savas zemes notiekošo. Vienkāršākais ir sakrāmēt peckeles un uz Angliju vai Vāciju strādāt pašus nozelojamakos darbus, ko viņi paši darīt negrib. Meitenēm vien atliek meklēt sev bagātus sponsorus, bet visu biežāk tos neatrod un pie ekonomiskās krīzes sava cena arī janosit. Luters varbūt i runāja par žīdiem taisnīgi, bet pats vien arī tika sponsorets no tiem revolucionāriem tarpeliem. Vismaz Soviet laikos bij pret tiem bērnu dārzu audzinātājiem un skolotājiem riebums, ka stukeja to sociālisma prostitūtu ideoloģiju, bet šodiena ikviens grib izaugt par sexigu sportistu, foto modeli, politisku līderi, bankas apkalpojošo speciālistu. Tikai par SAIM nieku īsti negrib būt, jo saimnieka būtībā ir jānes at bil de – bilding. Nevis izplūdušas runas par nezināmu nākotni jārunā, bet konkrētai darbībai ir jābūt, kas to dzīves būtību – beauty veido par Smuku – Likums – Smuki ik-tiek veidots, lai dzīves būtību arī sargātu no netiribam. Netīrības ir dzīves sastāv daļa, bet angļu sievietei stāstīt, ka vārds People ir saistīts ar vārdu Pipele ir cieņas aizskaršana. Tāpat viņai ir sarežģīti iestāstīt, ka vārds Mizst – Mis kaste un Miss – I mis you ir radniecība. Viņas savos atspulgos negrib redzēt, ka ir nožēlojamas miskastes un tāpēc angļu slunturi brauc maukoties uz Rīgu. Meitenes priekš viņiem šeit ir lētas un super skaistas, bet meitenēm strādāt Maxima? Jauna, skaista, enerģiska, piseliga un nevar sev nopelnīt jaunai pannai naudu Liga uz kuras uzcept kartupeļus vīram, kad tas pārnācis no darba noguris ?Kā tev kauna nava Līga!

  2. Maija saka:

    Diemžēl, liela daļa Latvijas pilsoņi, ņemdami kredītus, ir kļuvuši par žīdu marionetēm. Daudziem kredītā ir viss, mājas, mašīnas, pat izglītība! Kādu gan, brīvo gribu, var prasīt no šiem pilsoņiem?…..Nemaz jau nerunājot par Saeimas deputātiem!….Kas maksā, tas pasūta mūziku!….Tas gan nav mans pateiciens.

  3. 85 saka:

    Maija 19.21, drīzāk jau tu esi kļuvis (usi) par līdzsvarotu (parazitārās leksikas parazitārisms) marioneti (ar “gribas” “nožēlas” pazīmēm?) un visu kredītā, nevis dzīvotāji (“pilsoņi”?) (dieva celsmaugsmes bērni, neapzināti un vēl procesā, neparazitāri vēles dzīvumi, arī cilvēku avataros).
    Pils_onībai (противоконно piedāvātam nejēdzienam – parazitārijas “atkritumiem”) zūd nozīme un jēga.
    Kas konkrēti liek tev te “prasīt” (?) (cilvēkiem?) “brīvo” (manipulatīvi manipulatīvs nejēdziens) “gribu” (“griba” kā vēles viltojums? manipulatīvi противоконная dzīvnieciskuma pielīdzināšanas piedāvāšana cilvēku sugai, apmēram kā žurkulēns valst”gribis”?)?
    Kredīti un tmldz parazitāra “augļošana” kā противоконно organizēta cilvēces (dieva celsmaugsmes) civilizēšana (attīstība) zūd nebūtībā.
    Parazītmehānisms (arī Latvijas Saeimas u.c. organizēto parazitāriju – (“valstu”) parazītu griba) zūd nebūtībā no labvēlīgi labklājīga (normāla) dieva celsmaugsmes sociuma un dabas.
    Pareizi pret (parazitāru) mūziku, pasūtiet to prom no vesela sociuma. (Parazītu organizētās kultūras) mūzika kā apzināti manipulatīvs противоконныи́ programmēšanas instruments pret dieva celsmaugsmes sociumu (ar normālām veselīgu un laimīgu dzīvildžu būtēm) ir nosodāms противоконныи́ noziegums, kas tiek nosodīts tādā mērā, lai neturpinātos.
    Ja te vēl kādi dzīvumi lasa tribunālu, ieteikums filtrējiet (sirdsapziņā) (противоконно?) piedāvāto mūziku (parazītmehānisma organizēti radio, televīzijas utt), mūzikas dziesmu tekstus, un nosodiet tos “mūziķus”, kuri apzināti piedāvā atklātu vai slēptu (manipulatīvu) parazītisma противоконную programmēšanu.
    Nāvi parazītiem.
    Parazītmehānisms zūd nebūtībā.

  4. 85 saka:

    16.49, kas (konkrēti) liek tev te stulbreklamēt kartupeļus (nikotīna indi saturošus “produktus”)?

  5. 85 saka:

    Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, parazītu piedāvāta organizētā izglītība un zinātne zaudē nozīmi un jēgu, tā pat kā arī organizētā naida kurināšana
    (atveseļotā – dieva celsmaugsmes dzīvotāju – pēcparazitārā sociumā šādi piedāvājumi saistoši (vai manipulatīvparazitārleksikā – interesanti) nav).
    Atkal tribunāla ikdienas spamā iepīts parazitārais nejēdziens – pamattauta (slikti). Kāpēc stulbreklamē (mēģini “interesanti” legalizēt kā normu?) žīdu un cionistu противоконн’оs noziegumus?
    Ko tu iesāc (piedāvā iesākt vēles tā tad rīcīb’конн’iem dzīvotājiem) ar, par mēsliem – person-āžiem definētiem, neliešiem (tēm)?

  6. Maija to 85 saka:

    Esi slims? Meklē palīdzību! Bet demenci nevar izārstēt, arī šizofreniju nē!

  7. Manda saka:

    Ir aitas, ir cirpēji!…Luters, par to jau cilvēkus brīdināja sen. Lai kristieši nekļūtu par Aitām!

  8. ... saka:

    MOGILA GORBATOGO ISPRAVIT.

  9. prof.Tokanava Tojama saka:

    Tajā laikā tika izgudrota druka, un Mārtiņš Luters un citi kristiešu priesteri saprata, ka ebreju priesteri varētu kļūt par viņu pārtikas konkurentiem. Tāpēc viņi sāka nostādīt ganāmpulku pret ebrejiem, lai, izplatot lasītprasmi un apgaismību vēstures jautājumos, kristieši masveidā nepievērstos jūdaismam.

  10. Anonīms saka:

    Nūja! Nu redz, ka sievietei dažreiz var būt pareiza valoda, kas attiecas uz Maijas norādījumiem tas ir šīsdienas īstenā bilde. Nu aizbraucis uz vietējo veikalu – IbaL ri tapet – nodot taru sastopos ar pārsteigumu, ka skaisti kopta sieviete ar labu augumu nāk aiz manis nodot taru? Savdabīgi! Kā gribās ieblauties, ka nolaidusies tik tālu un iet uz veikalu ar tukšām alus pudelēm! Vai pati dzēri to aliņu? Ja draugs, tad vēl var saprast, bet skaista skuķe plumpe 2 litrigos aliņus? Piegājis pie kases iesprūstu nesapratne, ka nevaru atprecot savu cheku! Ko darīt, ja naudu nedod un arī atprecot nevar, tad jāziedo Ukrainai? Uz krāsaina žurnāla vāka kādas ukrainietes sexigais augums un uzraksts – ukrainietes nepadodas! Mja? Nepavisam šinī veikalā ir labi un izdzēris vienu kafiju aizgāju no rēķināties par otru un vien norādu kasierei, ka manā uztverē viss ir primitīvi, kad skatos netā meiteņu augumus, tad man interesē visu pirms tās iespējas, ko varu atļauties. Dod vai nedod, var vai nevar, drīkst vai nedrīkst? Kur drīkst bāzt un nedrīkst bāzt savu daiktu? Vārds Rikste ir radniecīgs vārds Reih un to rīksti rokās tur Tēvs! Tēvs ir svētība un sieviešu tiesību muldetajas ir lielākoties nozelojamas Aspazijas dzejas lasītājas. Ja Tēvs savu dēlu audzina ar Rīksti, tad sievietei ir tiesības zvanīt pidariem, lai tēvu iesedinatu cietumā! Ko jūs gribat letini panākt ar visu šo lejputriju? Kad iet pie maukām, tad līdzi ņem maucibas gumijas un daudz naudas, ko esi grūti sūri sastrādājis, bet tur arī to papis. Tādas ir vienkārša veča valodas, bet ziedus pērk sievai nevis visādām prasmandovkam uz 8.martu. Kādas AVAs ciena viriets? Nu nepatīk Grantinam, kad norāda uz latviešu stulbumu dzīves saimnieciskajas lietās, bet problēma jau arī ir tanī, ka tos bērnus audzina svešie. Strādājot mežā kāds latviets jaunietis katru rītu stāsta visiem, kā viņš ir vakar diži pisies! Vecāki vīri viņam norāda, ka par tādām valodām, ko tu runā reiz dabūsi kārtīgi pa purnu pats nezinādams no kurienes. Jaunietim nekādi nedalec un vish tik turpina savus stāstus visiem stāstīt, bet varētu vēl saprast, ja tas beibes būtu skaistules. Vīri stāsta, ka komunālā mājā atvilcis skuķi, kas jau ir stāvoklī un šis visiem lielas. Ko pats jaunietis saka par bērnību? Piezvanījis pidariem un apžēlojies, ka māte sit ar siksnu un pats izaudzis bez vecāku pieskata. Tā nu tādi pamuļķi saimnieciski grābj kredītus, lai piekļūtu pie elegantām maukām, bet naudai izbeidzoties paliek par 0.Atceresimies Soviet laiku saimniecisko darbību un pieminēsim, ka tajos laikos nebij iespējams iegrābties kredītos kurus nespēs atdot. Maucība bij arī tajos laikos, bet tā bij zolidaka! Pa ielām ne staigāja meitenes plikas un vismaz ejot pie maukām vīriem vajadzēja sevi zolidi uzfricet, kā arī naudas nopelnīt vīrietim bij daudz vienkāršāk. Tās lietas protams neafishe normāls vecis un par saviem piedzīvojumiem nav jaklasta krāsaino žurnālu stāstos. Tomēr modernās meitenes aug tieši ar krāsaino žurnāla vāku stāstiem, tad pieprasa no veciem, lai viņiem būtu…… Uzskaitījumu ir ļoti daudz, bet vecis pateiks – V pizdu tjebja vedma! Raganas būtība tiek kultivēta sievietē un vīrieši dzenoties pakaļ sieviešu prasībām nonāk līdz Aspazijas dzejas lasīšanas. Pidarastu un Cilvēku tiesību aizstāvji arī mīl Rīksti un viņi savā nebūtībā ir daudz nezeligaki par Tēvu saimnieku, kas dēla liek audzināšanā sapratni, kur drīkst un nedrīkst bāzt savu būtību. Kad Tēvs izgul savu dzērumu un saprot, ka dēls ir ielīdis viņa kabatā, tad Tēvam ir Svētā kās tiesības dēlu sist ar rīksti! No kādas sabiedrības izaug revolucionarie gnīdas? No tās sabiedrības, kur žīdu pizdas bažas ar savu diktatūru. Speledams kādreiz jaunībā kārtis ar kādu jauktu čigānu, kas visu dzīvi maukojas visādi splaudijas par savu sievu – V pizdu etu zhidovskuju hujnju! Viņa draugs arī bij tāds pats prostituts oficiants un visādi piebalsoja – Vot i ja tebe tozhe samoje vsju zhiznj govoril za chem tjebe nuzna bila ona zhidovka? Čigāns bij sportists un zhidenem īpaši piesaista uzmanību atletiskie puikas vai arī mundieros gerbtie, kā ģenerālis Balodis. Tad dzemdejot luzeri šiem ģenerāļiem bērniņus tos audzina īstenā nacionālā garā. Būt par spīdekļiem sabiedrībā! Tikai visa viņu darbības ir saistītas ar kabalu un visādi tas izpaužas banku afēras vai tirdzniecībā, kas arī ir tautai tā asins cirkulācija – Nauda – Naudinga – Denj GA – Go Denj – Noderigums! Ja tev letin ir sieva un tu pis savu sievu ar maucibas gumiju, kas ir patiesībā tava sieva? Ja tu gribi moralizēt mauku mājas meitenes un maksāt viņam naudu, lai viņas nemaykotos, ko tu no tā iegūtu? Saimnieks – Maiz nieks, kam visu pirms Tēvs maizi gādā? Zaim ot – no šī vārda veidojas angliskais I am un katram Semenim ir savs vārds tāpat arī cilvēka izcelsmei. Ja pravietis pirms trīs nedēļām nakts vidū stāvot laiviņu tu pelītes saka, ka ziemas vairs nebūšot, bet ārā vēl ir sniegs, tad tādam jaunietim vieta būtu Ukrainā frontes priekšējās līnijas. Lai iepazīstas dzīvē ar kārtīgu netīrību, tad zinās, kā man pravietot februāra vidū par vasaras iestāšanos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *