Kā dzīvo tautas bendes- nodevēji ?(tas nebija prezidents, bet karikatūra)

Neiedomājami, kā šie parazīti(ērces uz tautas miesas) paši sevi slavē. Un ne jau tikai šis ZAGLERS(Zatlers) vien, bet vēl vesela plejāde no šīs ērču šlakas, bet šodien “atcerēsimies” tikai šo- Saskaņas un krievu mīlētāju.

Kas tad bija/ ir ŠĪ “slavenība” un kā viņš tika pie tāda TITULA – PREZIDENTS ? Korupts ārstelis, kurš iepērkot medicīniskās iekārtas, bija “palaidis nagus”, kā tika rakstīts “interneta laukos”, un paņēmis to, kas viņam nepienākas. Visas šīs jezgas rezultātā “kļuva par prezidentu” ! Tika ievēlēts zooloģiskajā dārzā no dažāda ranga valsts izlaupītājiem( Interesanti, ka partiju pārstāvju tikšanās, kurā tika izlemts par vienotu prezidenta amata kandidātu, pēc ZZS pārstāvja Viestura Silenieka iniciatīvas notika neparastā vietā — Rīgas Zooloģiskajā dārzā —, kas pēc V. Zatlera ievēlēšanas izraisīja neizpratni sabiedrībā), tā kļūstot par vienu no izsmietākajiem prezidenTEĻIEM !

Mafijai bija vajadzīgs tāds prezidents ar kuru var manipulēt. Tā teikt, ja nedarīsi kā mēs liksim, tad tiksi tiesā nodots: par VALSTS MANTAS IZLAUPĪŠANU. Atceramies arī kā viņš atlaida Saeimu, lai nākošajās vēlēšanās valdībā tiktu Saskaņa. Viņam pieder spārnotais teiciens: “kaut vai ar tankiem, bet kopā ar Saskaņu” ! Lai nu kā, bet viņa un viņa saimnieka mērķis neīstenojās. Kas tad ir viņa saimnieki, nav grūti uzminēt ! Tas interesantākais visā šajā klaunādē par VARENAJIEM ir tas, ka šie mēsli patiešām sevi uzskata par VARENIEM ! Un otrs interesants brīdis ir tas, ka ir tādi, kuri visam tam tic… .

Dievs, pasargi mūs no šiem ĢENĒTISKAJIEM ATKRITUMIEM !

P.S.

Par viņiem noteikti ir jāraksta, jāinformē jaunā paaudze, kurai viņi sevi cenšas parādīt par varoņiem un “varenajiem”. Šie draņķi jau visu Atmodu ir sev piesavinājušies ! Viltojuši visu, ko vien var viltot. GOOGLE tik pat kā vairs nevar atrast to, kas toreiz bija negatīvs par viņiem rakstīts.

Jautājums: ko šie mēsli meklē sātanistu perēklī- Sinagogā pie bandīta Suharenko ?

15.12.22

You may also like...

15 komentārs

  1. Nemirstīgais. :))) (beigās par dzīvi pēc nāves) saka:

    Ārprātīgais. Vai jūs neesat dzirdējuši stāstu par ārprātīgo, kurš iededza gaismekli gaišā dienas laikā un skraidīja pa tirgus laukumu, bez mitas saukdams: „Es meklēju Dievu! Es meklēju Dievu!”

    Tā kā tobrīd tur bija pulcējušies daudz ļaužu, kas neticēja Dievam, tas izraisīja daudz smieklu. Vai viņš ir nomaldījies? — jautāja kāds. Vai viņš pazaudējis ceļu kā bērns? — jautāja cits. Vai viņš slēpjas? Vai viņš no mums baidās? Vai viņš devies tālā ceļā? Vai aizbraucis jūrā? Tā viņi savā starpā sasaucās un smējās.

    Ārprātīgais ielauzās pašā pūļa vidū, caururbdams viņus ar savu skatienu. „Kur ir Dievs?” viņš izsaucās. „Tūlīt es jums to pateikšu. Mēs esam viņu nogalinājuši — jūs un es! Mēs visi esam viņa slepkavas! Bet kā mēs esam varējuši to padarīt? Kā gan mēs iespējām izdzert jūras dziļumu? Kas mums devis lupatu, ar ko esam aizslaucījuši visu apvārsni? Ko mēs izdarījām, kad atraisījām šo Zemi no tās Saules? Kurp tā tagad virzās? Kurp virzāmies mēs? Prom no visām saulēm? Varbūt mēs nemitīgi krītam? Atpakaļ, sānis, uz priekšu, uz visām pusēm? Vai vēl vispār pastāv kāda augša un apakša? Vai tad mēs nemaldāmies kā caur bezgalīgu Neko? Kurš tad vēl nejūt tukšā visuma ledaino dvašu? Vai tā nekļūst arvien aukstāka? Vai nakts nerimtīgi neapņem mūs? Vai mums nevajag iedegt gaismekļus gaišajā dienas laikā? Vai mēs nedzirdam kapraču trokšņus, apbedījot Dievu? Vai mūsu nāsis nejūt Dieva trūdēšanas dvaku? Arī dievi trūd. Dievs ir miris! Dievs vienmēr paliks miris! Un mēs esam viņu nogalinājuši.

    Kā lai mierinām sevi, mēs, visu slepkavu slepkavas? Kas reiz bija svētākais un varenākais visā universā, ir noasiņojis līdz nāvei zem mūsu naža asmens: kas nomazgās šīs asinis no mums? Ar kādu ūdeni mēs varētu šķīstīties? Kādus vainas izpirkšanas svētkus, kādas svētās spēles mums būs jāizgudro? Vai šī mūsu nodarījuma lielums nav mums pārāk liels? Vai mums pašiem nav jākļūst par dieviem vienkārši tādēļ, lai būtu tā vērti? Nekad vēl nav noticis tik liels nodarījums; un tie, kas dzims pēc mums, šī nodarījuma dēļ piederēs lielākai vēsturei nekā visa vēsture līdz pat šim brīdim!”

    To pateicis, ārprātīgais apklusa un atkal uzlūkoja klausītājus; un arī viņi klusēja un neuzticīgi vērās viņā. Beidzot viņš trieca savu gaismekli pret zemi, tas saplīsa gabalos un nodzisa. Tad viņš sacīja: „Es esmu nācis pāragri. Mans laiks vēl nav pienācis. Šis briesmīgais notikums vēl tikai nāk, tas vēl tikai klejo, tam vēl jāsasniedz cilvēku ausis. Pērkonam un zibenim vajadzīgs laiks, lai spertu; zvaigžņu gaismai vajadzīgs laiks, lai sasniegtu Zemi; arī darbiem, kas paveikti jau sen, vēl vajadzīgs laiks, lai tos varētu saredzēt un sadzirdēt. Šis nodarījums ir joprojām no ļaudīm pat lielākā attālumā nekā visattālākās zvaigznes — un tomēr viņi paši to ir izdarījuši!”

    Stāsta, ka vēlāk ārprātīgais ielauzies vairākās baznīcās un tur uzsācis savu Requiem aeternam deo. Saka, ka, izvests ārā un jautāts, viņš katrreiz atbildējis vienu un to pašu: „Kam gan vajadzīgas visas šīs baznīcas, ja tagad tās nav nekas cits kā Dieva atdusas vietas un kapenes?”

    (Nīče, Jautrā zinātne, III, 125)

    http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=836

  2. 85 saka:

    Gadījumā, ja tribunāls ir korumpēts, izvietojot “privātās” “dzīves” šļurai līdzīgu bezsaturu ar manipulatīvu nodomu programmēt lasītājos skaudību parazitēšanas (kapitālisma) propagandas taisnošanai, tad (korupcijas) organizācija jātiesā tāpat kā visi pārējie jūsu kloākas ceļa reklamētie parazīti (‘tes) – jāatšauj, vai mazāk saistītie (‘tās) jāsavieto darba nometnēs, konfiscējot tautai izkrāpto (nodokļi, laiks, uzmanība, veselība, virspretlikumīgi negūtais materiālais labums no dzīvošanas ģeotelpiskajā vietnē – “valstī”, lai nelietotu nīstāku apzīmējumu “republikā”). Tribunāls sācis līdzināties virspretlikumīgiem laika un uzmanības zagšanas portāliem, jūsu ikdienas publikācijas ir bez jēgas, kā spams. Masu dezinformācija nav mūžīga, dēmonkrātijas parazītmehānismam zūdot nebūtībā, ir laiks ataktivizēt savā labklājīgā vietā cilvēku celsmaugsmes dzīvotājiem – bērniem, neapzinātiem, un vēl procesā, naparazitāras dabas cilvēkiem vēlamu īstenību, velna bērnu piekopto dezinformācijas viltus ziņu un īstenības viltošanas sērgu likvidējot.
    Gadījumā, ja tribunāls nav korumpēts, un neiet kloākas ceļu, variet veicināt dzīvotāju cilvēku (tautas) vēles un līdzekļus to realizācijai – labvēlīgām, patīkamām, veselīgām, laimīgām un jēgpilnām dzīvildzēm bez nebūtībā zūdošā parazītmehānisma un tā organizētās kaitniekpsiholoģijas sērgas programmām.

  3. AG saka:

    Bordāns gan būtu lielisks prezis, vai ne? :)))

  4. Valodas stūrītis saka:

    “Kas jāizdara,lai latviešu valoda tiktu leģitimizēta un aktualizēta?”
    — Pilnīgi nekas nav saprotams,ko 4.maija režīma izglītības darbiniece gribēja saviem vārdiem pajautāt!

  5. Pie valodas stūrīša saka:

    “Meņja besit!”
    Bes* (Krievu valodā nozīmē nelabo garu).
    “Mani besī!” – Neveiksmīgs atdarinājums no krievu valodas. Cilvēks saindējies svešvalodu jūklī!

  6. Skolnieciņš saka:

    Aizlūgsim Latvju Dievus pār latviešu tautu un tapsim svētīti! Ar cieņu Skolnieciņš

  7. Tā višš i! Kā Augšā ,tā apakšā! saka:

    http://oleg-zemlyanin.org/000B.HTM

  8. Zīle saka:

    Jā! Tā Google māk apstrādāt materiālus! Par 4.maija režīma līdzautõriem zūd jebkāda informācija. Bet par 4.maija režīma pretiniekiem,negatīva un kompromitējoša informācija atradīsies!
    Latviešu karavīru dziesmu oriģinālie ieraksti izčibē. Bet visur uzpeld DP. pārstāvētie “Vilki”,parodija par nožēlu. “Vilki”,itkā izpilda karavīru dziesmas – parodē. “Vilki” nav kareivīgi nodziedājuši nevienu pašu karavīru dziesmu! Šļauganās grupas skaņas,gan tieši ļoti labi atbilst 4.maija režīma būtībai. Bet viņi Internetā reprezentē,itkā latviešu karavīru mūziku,un tas latviešu tautai ir apkaunojoši! Bet tieši tāds ir jūdu nolūks! Internets nav nejūdu rokās!

  9. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=HJ0Ijy_mH8I

    Šinīs dialogos ļoti labi redzama krievijas zombiju totāla deformācija, īpaši 1.04.48min.

  10. Anonīms saka:

    Nūja! Par leģionāru dziesmu dziedātājiem ļoti taisnīgi norādīts i vienmēr aizdomas rada tādi, kas skaļi patrioti ir uz skatuves, bet saimniecisku darbu darīt negrib darīt nekādi. Latviešu karavīrs!? Paskat uz Lāčplēša alus shilti, kāda tā bij, kad to izveidoja un šodiena.

  11. A G saka:

    Bordans gribēja ar prezi,Zatlers negribēja,tāpēc izcēlās konflikts :)))))

  12. Pilsonis saka:

    Labs video par stulbu krievvalodīgo kremļa zombiju no kaimiņzemes:

    https://www.youtube.com/watch?v=6Q_E_9H1JBM

  13. Krīvs saka:

    Tautas valoda ir dzīva vēl,kamēr vien viņu lieto vēl,kaut viens pats cilvēks.

  14. Pārmaiņas saka:

    Pievienojos Sotņikam, jūtūbe smird pēc kremļa ar katru dienu nopietnāk, tāpat kā gogle.
    https://youtu.be/5Sf99E2UXE8

  15. Anonīms saka:

    Žīdu tautai ir raksturīgi,ka viņa nestrādā,bet “haltūrē”. Žīdi iemanījušies (gēnu līmenī) vienmēr iekārtoties tādā darbā,kur par “haltūrēšanu” saņem vēl labu naudu. Vieglai naudas dabūšanai,bez darba ētikas,sākuši sekot daudzi! Žīdi ar savu piemēru ir saindējuši! Tā ir nepaslēpjama taisnība,un apkaunojums žīdu līdzskrējējiem! Jāvairās no tādiem! Neviens negrib sastapties ar sliktu pakalpojumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *