RB diskusija ar Adminu sakarā ar L. Lapsas “cīņu”

Admins: Tā nav visa diskusija, bet pietiek, lai vienkāršais lasītājs pats patstāvīgi sāktu domāt, atšķirt melus no Patiesības, ka Lapsa nav nekāds TAISNĪBAS CĪNĪTĀJS. Tāpēc šī diskusija nedrīkst palikt tikai komentāru ailē.

R.B. Tiešām, ja saliek kopā faktus par Lapsu, sanāk diezgan nejauka aina. Būtu labi, ja kāds žurnālists profesionāli uzrakstītu pētījumu. Man to darīt negribas, nav laika un vēlēšanās. Īsi sakot – es nezinu kas stāv aiz Lapsas. Rakstu šo visu tāpēc, ka vēlos to noskaidrot.
.
Admins
Īstos “pētījumus” tieši “kuram klanam” kalpo Lapsa, mēs uzzināsim tikai tad, kad tiks demontēta Krievija un Izraēla- Pasaules ļaunuma ass. Lapsa ir drausmu ļaunums, kuram Latvijas vēsturē nav analoga.

Ja man jādod sava versija par notiekošo, tad varu atsaukties uz savu iepriekš izteikto versiju par notikumiem kopsakarā:

Jurija Andropova organizētās “perestroikas” mērķis bija PSRS restarts. Šim nolūkam palaida mežonīgo kapitālismu ar tautas un valsts izlaupīšanu, ielaida rietumniekus, kas pozicionējas kā galvenie tautas ienaidnieki. Reālo varu saglabā PSRS nomenklatūra, bet visi īstie cīnītāji un vienkārši sakarīgie cilvēki no varas ir atstumti, pazemoti un iznīcināti. Visas rietumu uzstādītās prasības tiek izpildītas tā, lai nestu maksimālo postu cilvēkiem, vienlaikus diskreditējot rietumu sabiedriskos un starptautiskos institūtus.

Dienas kārtībā ir jautājums, kā atgriezties pie “jaunās PSRS” ? Komunisms ir sevi izsmēlis, tāpēc rodas jautājums – kāda būs ideoloģija ? Kādas būs jaunās robežas? Vai tā būs kāda “jaunā Jeruzaleme”, ko reklamē mēdijos, vai kas cits ?

Atbildes uz šiem jautājumiem meklē ar tādiem līdzekļiem, kā karš Sīrijā, Aizkaukāzā, Ukrainā un notikumi Turcijā. Attiecībā uz Latviju, es turpināšu savu iepriekš minēto versiju ar divām līdzībām.

Pirmā līdzība ir kāda muļķīga anekdote no padomju laikiem. Cirkā ierodas mazpazīstams mākslinieks un piedāvā uzstāties ar savu numuru. Priekšnesuma būtību viņš apraksta sekojoši.

“Pie cirka griestu kupola piekarina maisus ar mēsliem. Tad arēnā iznāk mans asistents ar šauteni, un šauj pa mēslu maisiem. Maisi plīst, un visa arēna, skatītāji, orķestris un pārējais ir mēslos”.

Cirka administrācija nav sajūsmā, un gatavojas viņu izraidīt. Pirms šķiršanās viņam uzdod jautājumu – kāda ir minētā trika būtība, kur slēpjas sāls ?

Viņš atbild: “Kad visapkārt visi ir mēslos, arēnā lēnām iznāku es, tērpies baltās drānās”.

Otrā līdzība varētu būt saistīta ar mūsdienu Latvijas realitāti. Valsts vadība ir totāli korumpēta, viss izzagts un nolaists, bet tauta padzīta no zemes. Izeju no situācijas neviens neredz.

Šajā brīdī parādās kāds klusais varonis, kurš līdz šim pieticīgi turējies puskrēslā. Tagad viņš strauji izjāj uz balta zirga ar taisnās tiesas zobenu rokās. Šņik, šņek, korumpantiem un tautas mocītājiem galvas nost ! Tauta redz spēku un jūt aizstāvību, tāpēc seko varonim.

Admins: Labs Latvijas situācijas salīdzinājums. Tieši tas arī pašlaik Latvijā notiek un Lapsa ir tas, kurš taisās “seglot balto zirgu”. Viss tas ir cionistu spēlēts teātris, kur Levits un Lapsa ir viena teātra aktieri. Tieši par šo Lapsas gadījumu būs arī nākošais Admina raksts… .

19.02.23

You may also like...

12 komentārs

  1. Domātājs saka:

    Neticu, drīzāk būs ”vojāž” uz Maskavu ar lūgumrakstu zobos, lai cara tētiņš paņem savā paspārnē — kad Latvijā būs bads. Uz to tiek strādāts visus šos 33 gadus, lai paši palūdz. Komūnistiem nesanāca gribētais, viņi nesagrāba visu PSRS mantu un ar varu arī bija jādalās. Bet viņu aizmirstais VDK, kā vairs nevajadzīgais , tagad KF vara. Vara ļoti viltīga, nežēlīga, kas māk gaidīt, un sagaidīs sev izdevīgo laiku, jeb pieņemamo, jo čekisti strādā ar variantiem, viņiem nav viens vienīgais iznākums.

  2. viedoklis saka:

    Notiekošā nejēdzība ne tikai Latvijā un postpadomju telpā liek domāt, ka kāds baltās drēbēs taisās uz globālo arēnu. Tā ir bijis,un to sauc par juku laikiem.Jau sen,kā Nejēdzības maiss tika uzkabināts.
    Nezināmo ir daudz,spēlētāju arī,un galīgais iznākums nav noteikts. Ceļš uz to jau pašlaik ir asiņains,un var būt vēl vairāk.
    Rezultāts gaidāms starp slikts,ļoti slikts un briesmīgs.Cerams,ka pēdējais nenotiks.
    Mazs cinītis.Ja šodien saldējumu nevar nosaukt par Melnīti,tad tie vairs nav t.s. padomju laiki ar buržuāziskiem nacionālistiem.
    Ps.Lapsa varētu būt kāds no spēles kauliņiem Latvijā,bet sīkas nozīmības.Ja nu vienīgi kā ar imperatora zirgu.
    .

  3. RB - Domātājs saka:

    Visdrīzāk būs variantu kombinācija. Nesamaksājamas cenas un tarifi, varbūt arī bads, nestrādās slimnīcas un skolas, īpašumu un naudas atņemšana, policijas un tiesu izpildītāju terors … Uz šī fona pacelsies jaunie varoņi, kuri tad arī ies uz Maskavu ar lūgumrakstiem. Tautas atbalstam jābūt, bez tā šoreiz nesanāks.

  4. prof.Tokanava Tojama saka:

    Jā, atcerējos Jauno 1991./92. Kuponi, mežonīga inflācija, man galdā ir tikai karameles un tēja. Mātes draudzene, kas bija Tautas frontē, sit pa krūtīm un saka: mēs, latvieši, zemi grauzsim brīvības dēļ. Viņas laime ir tā, ka viņa jau sen ir kapsētā.

  5. tam padomiskaas varzas atkritumam saka:

    prof.Tokanava Tojama 2023. gada 21. februāris 9.16
    Jā, atcerējos Jauno 1991./92. Kuponi, mežonīga inflācija, man galdā ir tikai karameles un tēja. Mātes draudzene, kas bija Tautas frontē, sit pa krūtīm un saka: mēs, latvieši, zemi grauzsim brīvības dēļ. Viņas laime ir tā, ka viņa jau sen ir kapsētā.

    Viss otraadi padomiskais sesk, jo tev un tev liidziigiem bija jaabuut aiz robezas vai kapseeta, nevis maates draudzenei – patriotei! Viss, pilniigi viss sliktais un pretlatviskais, kas notika un notiek 4.maija kangaru-taveejo meeslu vadiibaa ir radiijis shodienas postu un bezceriibu tieshi pamattautai, nevis okupantiem, zagliem un svesho ordaam!

  6. 85 saka:

    Dzīvotāju (arī cilvēku avataros) vēlē nav nebūtībā zūdošā parazītmehānisma saistīto švaļu badi, terori, nesamaksājamas cenas, tarifi un tmldz “piedāvājumi”. Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, sociuma uzbūvē nav un nebūs cilvēku (u.c. dieva celsmaugsmes neparazitāras dabas dzīvumu) ekspluatācijas (fizikā un gara struktūrās). Pat deparazitārisma pārejas posmā tagad, parazitārā kapitālisma beigu sākumā, sociums var labklājīgi veidoties, samazinot darba ekspluatāciju vairākas reizes.

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Roberts Gobziņš – visapkārt sūdu lauks pa vidu rudzu Vārpa. Kas ir Vārpa un Rudzi? Iz valodas gudrības, ka interneta pirmsākumā tā vārds vij ARPA. Grauds no kā izaug Stiebrs – briest – riest un tas satur kopā Guardi. Tad nu bez labiem sūdiem arī zeme kļūst neauglīga un vajag par to rūpēties un īstos Robinus nezin arī Lapsa, kas jam atsviez tās vielas rakstīšanai. Tad nu arī pēc rakstītās tēmas tāds baltais pravietis bij arī Kārlis Ulmanis, kā tēls aizmaleja tautai acis pati berot 3 karotes cukura i pie tējas, i pie kafijas.

  8. no Paardaugavas saka:

    Labdien, biju rakstiijis shim atb. bet to neredzu jau kaadu laicinu:

    prof.Tokanava Tojama 2023. gada 21. februāris 9.16
    Jā, atcerējos Jauno 1991./92. Kuponi, mežonīga inflācija, man galdā ir tikai karameles un tēja. Mātes draudzene, kas bija Tautas frontē, sit pa krūtīm un saka: mēs, latvieši, zemi grauzsim brīvības dēļ. Viņas laime ir tā, ka viņa jau sen ir kapsētā.

  9. no Paardaugavas saka:

    Pardon, esmu kluudiijies, sabojaataa datorekraana deel biju neuzmaniigi peetiijis tekstus, viss kaartiibaa un paldies par vajadziigo Latvijai darbu!

  10. 85 saka:

    Tam 17.05.
    Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, nav tāda nacparazītu manipulatīva nejēdziena “pamattauta”. Dzīvotāji (dieva celsmaugsmes neparazitāras būtes, arī cilvēku avataros) vada organizēto parazītmehānismu (valdības, kaitniekuzņēmējdarbību) drīzā nebūtībā, un nav saistīti ar parazītmehānisma visa slikta, bezcerības (totāls stulbvārds) un posta programmām.

  11. Anonīms saka:

    “Īpaši militāram cilvēkam” no Paardaugavas es atkārtoju jautājumu:

    Pastāstiet “no Paardaugavas”, kāpēc Latvijā ir vairāk “židokomunistu” nekā Igaunijā un Lietuvā? Īpaši ņemot vērā to, ka pēc Hitlera karaspēka atkāpšanās holokaustā izdzīvoja tikai no 300 līdz 1000 Latvijas ebreju. Kā latvieši to pieļāva?
    Kāpēc lietuviešu īpatsvars Lietuvā tikai pieauga padomju laikā, neskatoties uz migrantu pieplūdumu?

    Varbūt vēl kāds no vietējās publikas var atbildēt?

  12. Maiss ir caurs. saka:

    jaaa….. sausmigi,ja vienas tautibas TRISPADSMIT KOLENO, slakteree viens otru, bet savukart VISI KOPAA ,sirsnigi un ar iedvesmu
    metas ,,sveetaa ciinaa,, pret kristiesiem.
    hitlers ar savu bandu un essesa slepkavas pashi savus papiirus ,,sakartoja,, lai aizdomas par smacinju mazinatos lidz minimumam
    un vaaretu apvainot
    jau sen izniicnaato ARIESU TAUTU… KURAI AR 20 GADSIMTA KARIEM NAV NEKADA SAKARA…
    Tapat kaa Kristum ar Romas pavestu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *