Lato Lapsa, 21 gadsimta nodevības etalons

Šajā pasvītrotajā tekstā nav nekas prettiesisks un amorāls. Netiek taču sacīts, ka būtu kāds notikums jāizgudro- jāsafabricē !

Šodien, kad skarā ar Krievijas ārprāta noziegumiem pret cilvēci, pasaule ir lielu izmaiņu priekšā, Latvijas noziedznieki steidzīgi sāk pārgrupēties, lai paliktu pie varas grožiem. L. Lapsas “milzīgā” cīņa par TAISNĪGUMU, ir tam nepārprotams pierādījums.

Kas ir Lato Lapsa, šajā i- interneta vietnē ir daudzkārt aprakstīts, bet pāris teikumos varu vēl atkārtoties. Kad uzradās “tāds lapsa” ? Tūlīt pēc Atmodas. L. Lapsas vecāki bija nesamierināmi komunisti. Tāds pats ir arī dēls un mazdēls Lato. Kad L. Grantiņš atradās Stabu ielas pagrabos un Šķirotavas nometnē, jauniņais Lato ar krievu KGBistiem bija vienā komandā un izokšķerēja Atmodas procesu.

Ko viņš ir veicis Latvijas labā ? Tāds jautājums uz L. Lapsu ir ačgārns. Pareizāk ir jautāt: kādus noziegumus pret latviešu tautu šis čekas censonis ir veicis ? Lapsa ir 21. gadsimta lielākais Latvijas nodevējs. Latvijas apzinātajā vēsturē vēl neviens tik daudz posta nav sējis, kā šis sarkano atkritumu “spermas produkts”. Viņa mantojums,- vemas uz latviešu tautas miesas nebūs iespējams atmazgāt pat gadsimtiem ilgi, jo viņa melīgi sarakstītās vēstures grāmatas no citu tautu vēsturniekiem var tik izmantotas raksturojot latviešus. Jau sākot ar pirmo vēstures grāmatu viņš Latvijas patriotus ir sametis vienā putrā ar ienaidniekiem. Visas viņa grāmatas ir puspatiesību un pilnīgu melu savārstījums.

Nekad “lielajā” presē nav izskatīts jautājums: kur un kas viņam piegādā informāciju, kas ir pilnīgi nepieejama citiem ? Un vēl, jebkurš cits, ja tik pamatīgi būtu uzkāpis valdošajiem čekistiem “uz varžacīm”, sen jau būtu tārpu sagrauzts, bet Lato soļo pa Latviju paceltu galvu !

Viņš nepublicē dokumentus, kuri ievieš skaidrību un norāda uz problēmu risinājumu, bet tikai tādus, kuri sēj nesaticību un haosu. Vēsturnieks Indulis Ronis viņam nosūtīja arhīva dokumentus par komunistiem, bet tie netika publicēti. Kad viņam tika jautāts, kāpēc nepublicē ???, viņš pat noliedz, ka tādi saņemti. Tādi paši dokumenti tikai aizsūtīti uz ES Egilam Levitam, arī tur tie tika nobēdzināti ! Kad darīju zināmu, ka dokumenti ir arī pie manis, tad notika brīnums,- dižais disidentos J. Rožkalns slepeni fotografēja manu dzīvesvietu ar pastkastu paneli, kur redzams mans uzvārds… , bet pamatīgi uzrāvās.

Ja uzmanīgi sekojam līdzi notikumiem, tad nepārprotami varam secināt, ka L. Lapsa ir no tās pašas teātra trupas, kurai pieder Levits. Viņa pietiek.com ir vietne, kur ne tikai GALVENAJĀ LAPĀ, bet arī caur komentāru sadaļu notiek totāla naida kurināšana pret latviešiem un Latvijas valsti. Ja kāds to neredz un nesaprot, tad tas ir vai nu politisks “zābaks”, vai apzināts provokators. Varētu minēt vēl neskaitāmus piemērus, kas to apstiprina, bet tas nav vajadzīgs tiem, kuri loģiski domā.

Minēšu piemēru ar kuru būtu jānokrīt klapēm no acīm pat ģenētiskam idiotam: Viņš savā šedevrā VARA BAILES 2 pirmajā lapā “PIRMS SPĒLES” vēsturnieku, profesoru Induli Roni un H- 86 dibinātāju, aktīvās Atmodas aizsācēju Linardu Grantiņu nodēvē par garā vājiem(atgādināšu tev, draņķi, ka salīdzinājumā ar Roni un Grantiņu, tu esi tikai tāds sūds uz puļķa gala) ! Kā uzdevumā viņš to darīja ? Nu ne jau pats to izgudroja, bet pildīja sava saimnieka pavēles ! Lūk, pietiek tikai ar šo gadījumu, lai saprastu, ka viņš ir latviešu tautas un Latvijas valsts nīdējscionistu uzticīgs pakalpiņš ! Bez viņu aizmugures tu pat nebūtu novalkātas kurpes zoles vērts !

Atgādināšu, ka Induli Roni no Latvijas politiskās aprites izmeta “slavenais” Jānis Stradiņš, kura karti vēlāk atrada “čekas maisos”. Un nobeigumā pārdomām: Egils Levits ir noziedznieks un kā tāds arī tiks tiesāts. Egils levits ir viltojis tikai savus dokumentus, bet Lato Lapsa visu Latvijas JAUNO LAIKU VĒSTURI ! Kurš tad nu ir lielāks draņķis ?

Ļoti labi ir raksturojis patreizējo situāciju Latvijā R. Bruners, kur netieši pasacīts, ka L.L. vēlas Latvijā “IEJĀT BALTĀ ZIRGĀ” ar taisnās tiesas zobenu !

21.02.23

You may also like...

4 komentāru

  1. 85 saka:

    Krievija neveic ārprāta noziegumus pret cilvēci, tā reāli aizsargā cilvēci, psrs un doto teritoriju no virspretlikumīgas dēmonkrātijas organizētās nacifikācijas. Cilvēces aizsardzība ir normāla misija velna bērnu iznīcināšanai un dieva celsmaugsmes jēgas uzbūves turpinātībai pasaulē. Parazītmehānisms zūd nebūtībā.
    Latvijā cilvēkiem jāpalīdz atgūties, piemēram, jāskaidro “ukraiņiem” ka parazitēt nesanāks, un “latvieši” arī neparazitēs uz tiem.
    Kas attiecas uz “teātra trupām” un tmldz īstenības viltošanu, kāpēc tad tu šo (uzmanības zagšanas) bezsakaru regulāri reklamē?
    Ja jau publicē neliešus, kuri sadarbojušies ar latvijas republiku, tad publicē arī tos, kuri no “trīszvaigžņu ordeņa” atteikušies, nav pieņēmuši.
    Lai atveseļotu sociumu, cilvēcei jārod piemērs no biedra J.Staļina rīcības modeļa attiecībā pret nebūtībā zūdošā parazītmehānisma organizēto kultūru.

  2. Barancis saka:

    Skatos publiski aizvien biežāk uzpeld ,kas jauncs ŠĶIDRE ,kurš visus komentētājus izēda no tā porķika , tad Liepnieks kompānijā un ,bļin , kardioķirurgs Ērglis ! Nesaprotu , ko Ērglis lien tajā politiskajā atejā?????????Laikam capcarapcija sačakarēja alkatīgo prātiņu? Nu ,protams jau ,Lapsa.
    Izskatās ,ka tie iet pa ptriekšu 3A. Bet aiz Lapsas jābūt kam vairāk …

  3. ES saka:

    https://pietiek.org/raksti/latviesu_inteligences_tagadne.

    Kāpēc tu savā vietnē šītos sūdabrāļus reklamē?

  4. Saule Pasaule saka:

    Un kāpēc ne?
    Acis ir vārti, pa kuriem šī iluzorā pasaule ienāk tavā prātā. Pasaules ilūzija kā hologramma atspoguļojas ikvienā tās fragmentā, arī tevī. Tas, kas ienāk tavās domās, ienāk arī tavā pasaulē. Pasaule NAV VIENA, bet ļoti daudzas, pasaule ir KATRAM SAVA.
    Subjekts, objekts un vērojums ir viens un tas pats. Tu vienlaikus radi, gan pieredzi paša radīto. Ārpus tevis nepastāv it nekas, pat vistālākā zvaigzne dzīvo tevī. Tu esi telpa, kurā notiek tava dzīve. Tev visapkārt esi tu pats. No kā tev te baidīties, ja ne pašam no sevis?
    Tavs ķermenis ir dāvana tev, tas ir tavs interfeiss fiziskajā realitātē, un arī tavas pamošanās instruments. Kad tumsa tev apkārt izklīst, tu vari saskatīt pasauli, bet, kad izklīst tumsa tavā sirdī, tu ieraugi Patiesību. Pamatam nav satraukuma – tu esi Dievs, kas meklē Dievu. Tu manifestē ikkatru savas dzīves mirkli, jo pretējā gadījumā, tu tos nemaz nespētu pieredzēt.
    Kad tu tici, tu nezini, bet, kad tu zini, tev nevajag ticēt, jo tu jau zini. Ko tu zini par sevi? Vai tu zini, kā tevī notiek elpa un kāpēc pukst sirds? No kurienes un kādā veidā tevī ienāk iedvesma, mīlestība, sapņi? Kurp tie dodas, kad aiziet?
    Dievu izzini kā sevi pašu. Zini, nevis tici. Zini, ka tavi sargeņģeļi vienmēr ir kopā ar tevi. Nevaicā – Kāpēc? Vaicā – Un kāpēc gan ne? Dzīve ir kā upe, lai viņa tevi nes, kurp nes.
    No grāmatas “Saule Pasaule”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *