Tādiem ir tikai viens soda mērs- ASM

Tā skan kāds komentārs http://www.pietiek.com/raksti/papildinats_-_labklajibas_ministres_virs_ticis_pie_tukstos_latu_pensijas,_izskaidro_savu__veiksmes_recepti_:

dzimusi 1945

10.11.2012. 20:54

Lai nolādēti tie nelietīgie Vinķeli ! NOLĀDĒTI !!!

===========================================

LRTT 1Jau sen tiek dažādos “avotos” norādīts, ka brāļi Viņķeļi un brāļi Brūveri ir augsta “ranga” Maskavas cilvēki. Par viņiem vairākkārt ir rakstīts arī LRTT i-vietnē. Tātad, latviešu tautas nodevēji ar pierē “iecirstu” nolādētības zīmogu.

Par šīm ziņām šodien neviens vairs nebrīnās, jo šo “cilvēku” darbi pēdējos divdesmit gados to ir apstiprinājuši. Latvijas valsts un latviešu tauta no šiem Sātana izdzimumiem tiek izmantotas, lai varētu savu dzīvi pavadīt vienās orģijās.

Viņiem, šiem Sātana izdzimumiem, ir uzspļaut uz tautas ciešanām !

To mēs redzam pēc kārtējām nelietībām, kas nākušas gaismā, sakarā ar Jura Viņķeļa pensionēšanos 57 gadu vecumā un pensijas izmēriem. Nav grūti iedomāties, cik lielu pensiju šis nelietis saņems tad, kad sasniegs pilnu pensijas vecumu. Iespējams, ka pat “sitīs pušu” patreizējo paranoīdo v.p. Bērziņu, kurš saņem nieka 5 000 Ls.

Kā redzam, tad Viņķeļi/Vidiņi savā “ēst gribā” katru no mums pārspēj tūkstoškārtīgi.

Bet nebrīnīsimies, šo radījumu ģenētiskā “spirāle” satur deformētus gēnus, kuri nav raksturīgi cilvēku rasei.

Visi komunisti, brīvmūrnieki un cionisti satur šo Antikrista gēnu. Viņi nekad nenovērsīsies no saviem ļaunajiem darbiem. Viņi tāpat kā nacisti ir fiziski jāiznīcina.

Viņķeļu-banda1

Foto:http://tautastribunals.eu/?p=9803

Tas arī drīz notiks.

Viņu mājokļi tiks nodedzināti un paši kā suņi apslaktēti, tāpat kā 1905. gadā, jo katra nelietība sevī rada pašiznīcināšanās enerģiju.

Tāds ir Dievišķās pasaules PAMATAKMENS.

Tāpēc šeit sacītais nav uzskatāms par draudiem, bet gan par brīdinājumu, ka ALGA noteikti viņiem tiks izmaksāta atbilstoši pastrādātajam un arī precīzi noteiktajā stundā.

=============================================

Ko tad raksta Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenais loceklis, bijušais Vēstures institūta direktors, habilitēts vēstures doktors, profesors Indulis Ronis par brāliem Brūveriem, kuri ir cieši saistīti savā pretlatviskajā darbībā ar brāļiem Viņķeļiem?

Žurnalista jautājums: Kur īsti ir tie unikālie Maskavas čekas arhīva materiāli, kuriem jūs 90. gadu sākumā tikāt klāt? Starp vēsturniekiem klīst leģenda, ka tie ir pie jums un jūs nevienu tiem klāt nelaižat. Varbūt šie dokumenti ir izdomājums?

Indulis RonisIndulis Ronis: Nav izdomājums, bet ir bezkaunīgi tā runāt. Visi materiāli ir arī Vēstures institūtā datorā. Redziet, bet ir tāda lieta kā autortiesības uz materiāliem, ko man Maskavas čekisti iedeva kā akadēmiķim, nevis kā valdības komisijas vadītājam. Es Valsts arhīvā gribu atvērt savu fondu, kur šos materiālus ielikt, lai visi tiek klāt, bet man to neļauj.

Kā teica viens vecs čekas stukačs Rihards Kalvāns par mani: “Jūs esat sodīts ar noklusēšanu…Šo to pa veciem kanāliem esmu nopublicējis, bet ir vairākas sensacionālas lietas, kuras nedrukā, piemēram, par neatbilstību, kas rakstīts Pāvela Brūvera grāmatā “Kā rodas disidenti” un kas – brāļu Brūveru lietā čekas arhīvā. Vai nu grāmata ir safabricējums, vai čekas lieta. Kāpēc “Latvijas Zinātņu Akadēmijas Vēstis” šo lietu nepublicē? Es vēl joprojām esmu akadēmiķis. Man var atņemt visus grādus un titulus, ja kas neatbilst dokumentiem, ja es kaut ko pats esmu sacerējis, bet to nedara.

Un šeit attiecīgu iestāžu ziņas par Viņķeļiem:

Pēteris ViņķelisJuris ViņķelisVairāki Saeimas deputāti saņēma anonīmu ziņojumu, kurā norādīts, ka Repšes padomnieks Pēteris Viņķelis, “pēc partnerdienestu ziņām, ir Krievijas specdienestu aģents”, savukārt viņa sieva “ir SVR (služba vņešņei razvedki – ārējās izlūkošanas dienests) darbiniece”.

FOTO: Tādi izskatās latviešu tautas bendes- Gara kropļi, kuriem nekas nav Svēts. Zagt, nodot un nīdēt savu tautu, ir viņu “svēts” pienākums.

Par Juri Viņķeli anonīmajā ziņojumā savukārt norādīts, ka viņš, iespējams, “pieskaitīts sevišķās uzticamības aģentiem, kuru uzskaites kartītes 70.gadu beigās, pēc PSRS VDK priekšsēdētāja pirmā vietnieka pavēles, tika izņemtas no kartotēkas”.

Anonīmajā ziņojumā arī norādīts, ka “Juris Viņķelis ir bijušais VDK aģents ar segvārdu ‘jūrnieks’, par kuru informācija ir arī Totalitārisma seku dokumentēšanas centra rīcībā”.

Šajā video klipā varam skatīt kā narkotikas sarijies J. Viņķelis “pelna” savu grandiozo pensiju:
http://tv.delfi.lv/video/2nCXKE51/

Par šo neliešu varzu vairāk variet lasīt šeit:
http://tautastribunals.eu/?p=4312

http://tautastribunals.eu/?p=4169

L.Grantiņš             10.11.12

You may also like...

10 komentārs

  1. Eduards Lunis saka:

    VARBŪT TE TĀ TAS NOTIEK PIRMS PASAULES GALA
    TAD VAR PACIEST UN SAPRAST-VIŅI VELK SAVĀ ALĀ
    BEZ JĒGAS, BEZ IZPRATNES VISU TĀ DARA
    JŪS PIRMSNĀVES TRULUMS, TUR SAVĀ VARĀ…
    NEVAJADZĒS VIŅAM PENSIJU…

  2. Miervaldis saka:

    Jā Grantiņ.Pienāks laiks, kad mēs pēc Dieva Mārtiņa prāta aizmēzīsim ellē šos kropļus!To visi dievi vēlas!

  3. russkij saka:

    Независимая Латвия – успешный бизнеспроект КГБ.
    Эта страна была создана чекистами для чекистов.
    А взывать о помощи к юридическим и политическим проституткам из Единства, Все для Латвии или Центр согласия – наивно и безперспективно.
    Пока у власти в Латвии чекисты – мы все будем там, где мы есть, т.е. в ЖОПЕ.

  4. otto skorceni saka:

    Žēl,bet tas ir fakts.kamēr pie varas būs politiskās maukas un komunisti,tikmēr nekas nemainīsies.ir jāiziet ielās,ir jāapbruņo tauta,jo no tautas ir viņiem bail!

  5. komentētājs saka:

    Jā, 100% piekrītu “russkij” komentāram.
    Es savulaik “barikāžu” balagānā piedalījos kā RPI/RTU 3.kursa students. Pa Rīgu braukalēja krievu armijas bruņutransportieri un citi armijas braucamie. BET – neviens neuzbruka, tikai paretam pabuktēja kāda civilā auto. Man tas toreiz likās vairāk nekā dīvaini. Es saviem kursa biedriem par to ieminējos, bet viņi visi kā viens bija pārliecināti, ka “Maskava nedos komandu uzbrukt, jo Eiropa taču visu vērojot”… mani gan tas īpaši nepārliecināja.
    Vēlāk, pēc gadiem 4 – 5 es sapratu, ka LPSR, kas tika pārdēvēta par “neatkarīgo latviju”, joprojām ir LPSR, tikai modernākā versijā, proti, ar daudz lielākām iespējām komunistu mērgļiem zagt, zagt un vēlreiz zagt.
    Arī tad, kad NewLPSR tika iebīdīta EU, daudz sapņoja, ka nu tik tikšot sakārtota likumdošana. Es toreiz biju pārliecināts, ka komunistu mērgļi vienkārši grib tikt pie vēl lielākas naudas un ietekmes Eiropā. Kas arī ir 100% piepildījies.
    Arī EUR vajadzīgs tikai tāpēc, ka milzīgas naudas masas pa šiem 20 gadiem ir iestūķētas komunistisko varmāku kabatās, bet latiem nav reāla seguma, proti, tos tik milzīgā apmērā nevar pārvērst par Pasaulē atzītu valūtu. Ieviešot EUR visi sazagtie miljardi vienā rāvienā un pavisam likumīgi tiks pārvērsti par atzītu maksāšanas līdzekli… un tad sāksies īstā “jautrība”… :(

  6. Par stāvokli Latvijā var izlasīt Ligitas Lejas rakstā “Drauds Valsts drošībai,kurus Latvijas amatpersonas nesaka”. http://www.na-apvieniba,lv

  7. Valdis saka:

    Tieši tā. Domāt,ka šie zagļi paši atkāpsies vai aizies,ir muļķīgi,tas nekad nenotiks. Tie labāk mirs savos krēslos,ne atkāpsies,jo savādāk tie nemāk dzīvot un tas nozīmētu to totālu bojā eju. Kā lai kangari un varturi dzīvo,kad tie visu mūžu pieraduši sūkt tautas asinis,ja tos atrautu,tie nosprāgtu. Šajā gadījumā vārdi un runāšana neko nelīdzēs,te ir šis teiciens vietā-“dūrei tik spēks”. Bez dūrēm tauta neko nepanāks.

  8. Raitis saka:

    Bēdīgi…..:(

  9. skorceni saka:

    protams ,ka tauta bez cīņas neko nepanāks.tāpēc mēs esam atbruņoti.

  10. Miervaldis saka:

    Valdi – piekrītu punkts punktā!Viņķeļi ir cilvēkveidīgi mūdži, kurus Lāčplēsis noraus no viņu barotnes!Raustīsies un raustīsies viņi savās konvulsijās, kamēr nobeigsies mūdži tādi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *