R. Bruners. Atbilde lasītājai “kamene”

Piekrītot Jūsu 14.februāra komentāriem, man tomēr būtu iebildumi pret Jūsu 12.februārī rakstīto “Ja nedzīvojat Latvijā, jums varbūt nav pilnīgas skaidrības par te notiekošo. Tāpēc uzmanieties ar to, ko jums stāsta kādi “labvēļi””.

Konkrēti man nav neviena “labvēļa”, un man neviens neko “nestāsta”. “Pilnīgas skaidrības” par notiekošo Latvijā man, protams, nav un es arī nepretendēju uz to. Godīgi sakot, mani neinteresē šļaksti un viļņošanās, ko rada dīķī iemests akmens. Man pietiek ar to, ka zinu šo to par pašu akmeni un akmeņa metēju.

Lai nebūtu abstrakti, parādīšu vienu piemēru no šī raksta, lai nav tālu jāmeklē. Es rakstīju, ka būtiskas izmaiņas Lapsas dzīvē notika 2020.gadā, lai gan pats Lapsa minēja 2021.gada nogali, kad dzīve zaudēja jēgu. Manu rakstiņu LRTT publicēja 9.februārī, bet jau 12.februārī Lapsa ierunāja nākamo video, kurā precizēja, ka problēmas sākušās tieši 2020.gadā.

Situācijai attīstoties, sāk noskaidroties, ka Lapsa tika “pasūtīts” tieši 2020.gada sākumā https://pietiek.com/raksti/laikraksts__diena__kas_un_ka_pasutija_lato_lapsu_un_jurgi_liepnieku/ . Par to video materiālā stāsta arī pats Lapsa:

Skaidrs, ka tāda līmeņa pasūtījums nāk no valsts augstākās vadības. Tas ir, no tām sfērām, ko pilnībā kontrolē ebreji.

Varētu ieteikt palasīt manis rakstīto. Varbūt atklāsiet sev daudz jauna un interesanta. Ja Jums rodas jautājumi par norisēm Latvijā un citur pasaulē, lūdzu jautājiet :)

18.02.23

You may also like...

16 komentārs

  1. Odze. saka:

    Par bruneru un citu stakju politiski lienosajiem tiranmasonmilitarplaaaaaniem- —
    iztelksos ar manas vecmaaminas kodoligo fraazi-:

    JA BUUTU MILTI , VARETU CEPT PANKUKAS , BET NAV TAUKU…

  2. :) saka:

    Rid , pasaki savu versiju , kas stāv aiz Lapsas? Jo to , ko viņš dara , nevar ilgstoši veikt bez aizmugures ietekmīgas.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā,- un te tad ir “aprakts” ne tikai tas sasodītais suns, bet īsts un milzīgs dinozaurs !

  3. RB - Odze. saka:

    Pareizi, bet pankūku cepšanas plānus nevajag atmest uz visiem laikiem

  4. Domātājs saka:

    Biznesmeņi. Man, gadus trīs, četrus atpakaļ zinātājs nosauca, nevienas man zināmas famīlijas nebija un pa gadiem aizmirsās. Tagad, kad deg pēcpuse. tad Lembergs, ar Veidemanes palīdzību “pieslēdzies” un Šķēlem arī tiesas sākušās, tam arī Lapsu vajag. Lielu politiķu nav noteikti, mazliet biedri no NA, bet tiem nav pa spēkam aizstāvēt.

  5. Ariels Bārs saka:

    “Sākumā bija tikai Viens.
    No viena nāca daudzi.
    Tā ir pārliecība, kuru neviens neapšauba.
    Pirms sākuma, kas tur bija?
    Vai tur bija “Viens”?
    Kā mēs varam zināt?
    Pirms sākuma,
    tur nebija ciparu, pat ne Viens!
    Pirms sākuma,
    jautājumu nebija,
    un atbildes nebija.
    Pirms sākuma nebija kam pajautāt,
    un nebija neviena, kas atbildētu.
    Ko mēs varam teikt par “pirms sākuma”?
    Nav ko teikt, un nav ko zināt.
    Viss, ko mēs varam teikt, ir tas, ka sākumā bija “Viens”.
    Bet “Viens” vēl nebija “Viens,”
    jo pirms sākuma nebija ciparu, un līdz ar to arī neskaitīšana.
    Pirms sākuma nevaram pajautāt, un atbildes nav.
    Mēs pazīstam daudzu pasauli.
    Mēs meklējam pieredzi “Viens”.
    Mēs skatāmies iekšienē, lai ieraudzītu To, kas ir iekšienē,
    bet ir tikai Viens.
    Viens iekšienē ir tas pats
    visur un it visā.
    Viens ir Viens, citas realitātes nav.
    Meklējiet To, kur tas atrodams!
    Kur ir Tas, kas atrodams?
    Lai kur tas būtu!
    Kur ir Tas?
    Viens ir viens, citas realitātes nav.
    Viens ir! Punkts!
    Saprotiet to, un jūs esat spēris savu pirmo soli ārā no daudzajiem,
    un atpakaļ pretī tam, lai uztvertu Vienīgo.
    Uztvere par vienu ir iespējama.
    Kas attiecas uz to, kas ir pirms tam,
    arī to var piedzīvot,
    bet to nekad nevar ietērpt ne domās, ne vārdos.
    Un kāpēc?
    Jo pirms sākuma Doma un Vārds neeksistēja.
    Tomēr “Pirms sākuma” pastāv, bet pēc saviem noteikumiem, ne mūsu.
    Pieredze? Jā! Zināšanas? Nē!
    Kāda tad ir pieredze?
    Vienīgais atradīs atbildi uz šo.
    Meklējiet to. ”
    Rabīns Ariels Bārs Tzadoks

  6. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=_K6xWeWQWe0

    https://www.youtube.com/watch?v=7J2vEVPBBsA

    https://www.youtube.com/watch?v=gqnh_0GZMNA

    Paradokss, ka pat lielākie draņķi. liekuļi un pretekļi reizēm, savu dziļi egoistisko vai specifisko interešu dēļ ir spiesti pateikt ko pareizu! Uzreiz neredzamu, kādu savu labumu. kāda izdevīguma dēļ. šādi pērkamie kangari pamuld reizēm arī ko derīgu un sabiedrībai noderīgu.Piem. daži tādi kangari un kangareļi demonstrējas!

  7. Pārmaiņas saka:

    Paturpinot < no Paardaugavas

    Visi tie okupantu aizstāvji ir sarkani līdz kaulu smadzenēm, proletariāta internacionālisti jau paaudžu paaudzēs.

    Tādus j.liepnieku un ērgli klausoties var vienkārši uzsprāgt, kā tiek propogandēts. Tur j.liepnieks apgalvo, ka Latvijā esot tikai 2 – 3% putinistu – krimnašistu.
    Pat pēc pilnīgas deokupācijas un dekolonizācijas, te atrastos vēl 7-10% sarkano izdzimumu līdz kaulu smadzenēm, putinistu, krimnašistu, komunistu, boļševiku, parazītu. Publiski to protams neviens neatzīsies, jo īpaši tagad, kad krievi zaudē, bet ko daudzi saprata jau trešajā, ceturtajā kara dienā.

    https://vatastan.com/2021/05/14/miljonars-smidre-viesojas-pie-kremla-ietekmes-agentiem-maskavas-nama/

    A. Jakovļeva uzturēšanās Latvijā
    LATINFORM
    «Padomju Jaunatne», 1988. gada 10. augusts, Nr. 152
    A. Jakovļevs iepazinās ar muzeja ekspozīciju. Pie stenda, kas stāsta par latviešu strēlnieku pulku II kongresu, paskaidrojumus sniedza šā kongresa delegāts, partijas biedrs kopš 1912. gada P. Šmidre.
    https://www.barikadopedija.lv/raksti/401634

  8. kamene saka:

    Nu es nezinu, kas stāv aiz Lapsas. Varbūt kādi citi Foxi? Nu jā, bijušajiem oligarhiem ir izdevīgi tas, ko viņš tagad apstrādā, bet labu prātu uz Lapsu viņi vienalga neturēs, jo viņš par viņiem arī jau agrāk ir sarakstījis grāmatas.
    Tādi taisnības meklētāji kā Lapsa nav nevienai varai ērti, tāpēc par prezidentu nu gan viņu neviens nevirzīs.
    Ja mani atmiņa neviļ, tad kādreiz dakteri Zatlers un Ērglis, un vēl citi, ko neatceros, acīm mirdzot aģitēja par Tautas partiju. Varbūt viņiem bija apsolīts prezidenta amats? To gan toreiz dabūja tikai Zatlers.
    Tā nu es iedomājos, varbūt Ridam un Linardam arī varbūt kāds ir ko līdzīgu solījis? :) Variet uztvert to kā joku.
    Liepniekam bieži pārmet, ka viņš savulaik ir sadarbojies ar Šķēli. Kas to zin, kādas viņiem tagad attiecības. Tikai reizēm gadās, ka Šķēles līdzgaitnieki tiek tiesās sodīti, bet Pats Š. vienmēr iziet sveikā cauri.

  9. RB - :) - Admins saka:

    Tiešām, ja saliek kopā faktus par Lapsu, sanāk diezgan nejauka aina. Būtu labi, ja kāds žurnālists profesionāli uzrakstītu pētījumu. Man to darīt negribas, nav laika un vēlēšanās.

    Īsi sakot – es nezinu kas stāv aiz Lapsas. Rakstu šo visu tāpēc, ka vēlos to noskaidrot.
    .
    .
    .
    Admins
    Īstos “pētījumus” tieši “kuram klanam” kalpo Lapsa, mēs uzzināsim tikai tad, kad tiks demontēta Krievija un Izraēla- Pasaules ļaunuma ass. Lapsa ir drausmu ļaunums, kuram Latvijas vēsturē nav analoga.

  10. pilniigi no malas saka:

    tam kam mene – Lapsa, kaa daudzi “drosmiigie 4.maija ciikstoni visu un visus kritizee bargi, tikai nekad neiesaka godiigaako untaisniigaako celu, kaa to labot un nekad nerunaa par latvju naaciju, taas izniiciibu un postu krievu un ekskrievu reziimaa, nerunaa par pamatveertiibaam, uz kuraam dibinaata un noteikti tiks atjaunota latvieshu tautas dibinaataa Latvijas valsts!

    Un jocinsh “varbūt Ridam un Linardam arī varbūt kāds ir ko līdzīgu solījis? “, nekaadu joku neatgaadina, jo te taadi okupantu un ekskomunistu “jokdari”jau ir pa laikam ir pazibeejushi un bez komenteetaaju atbalsta izcibeejushi! Par to R. Br. tomeer ne visai mums skaidra bilde, bet par L. Grantinu gan nevienam normaalam un neuzpirktam nekaadu shauba nav un nebuus!

  11. pilniigi no malas saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/usakovs-tiecas-iziet-arpus-etniskas-politikas-ramjiem-atzime-new-york-times.d?id=45338362
    Un atbildei ikai patiess, miermīlīgs komentārs :
    « Ernis Purnis
    13.12.2014 03:11
    ušakam
    13.12.2014 02:01
    Kauns, ka viņa mātuška nejēdz iemācīties LATVIEŠU valodu – tās Valsts valodu, kur viņas vecāki kādreiz iemaršējusi. Viņai būtu jāskūpsta šīs Dievzemītes zeme pateicībā, bet nē, sinoks cenšas Latviju pārvērst par krievu sādžu ar legāliem spirķikiem, sigaretām u.c. “ekstrām”. Kā bābuška komunicēs ar savu vnuku? Skaidrs, ka PO RUSSKI. Ne viņai krievu tautas labākās ne latviešu tautas tradīcijas. Un tādu STRUTOJOŠU AUGOŅU mūsu brūkošajos guļamrajonu namos pārpārēm. Un 9.maijā viņi ar tizlām, krasnajām gvozģikām spiežas vinu “peregara” pārpilnos tramvajos, lai pateiktos saviem senčiem, kas okupēja šo zemi un no bada krievijas atveda uz bagāto Latviju. Vecākie ļaudis vēl atceras, kā 1940.gadā duņkas naktskreklos devās uz virsnieku nama “balli” un padzērās no waterklozetiem, brīnijās par galda dakšām un salvetēm, pufaiku un vaļenkus sauca par savu tautas tērpu, nezināja, kas ir tualetes papīrs, bet par tualetēm vēl gadu desmitus lopiski uzskatīja katru tukšu telpu, parku vai ēku utt.!
    Un visa tā minētā dēļ tie ir ieķērušies kā ērces Latvijas , Baltijas zemē, ko varētu saprast, zinot no kādas bada un zveriska idiotisma elles tie izmukuši bija. Bet to, ka tie neciena šo iespēju, ka negrib būt pateicīgi, būt lojāli – par to tos ir likumīgi un taisnīgi jāizvada PROM ! »

    Nav man pieņemama situācija, kad latvieti Latvijā tiesā par okupantu impērijas varas simbola izraušanu no mūsu valsti nicinoša radījuma ķetnām. Trakāk jau vairs nevar – kriminālsods par savas valsts aizstāvēšanu. Kādas valsts un kādu likumu vārdā strādā DP, ja pār Latviju sāk brīzien brīvi plandēt trejkrāsainais rusfašistu karogs!!!

    ============= ===============\

    Vai nav diivaini, ka tik vecs atrastais komentaars joprojaam ir aktuaals?!

  12. kamene saka:

    ->23.06
    Jūs laikam mani pārpratāt. Biju domājusi tā – jūs variet pasmieties par to, ko es te rakstu, jo man reizēm sanāk kļūdīties. Nedomāju jokot par to, ko dara Grantiņš vai Bruners. Tagad sapratu, ka viņi ir patstāvīgi cilvēki, kurus neviens pat necenšas ietekmēt un regulēt.
    Ridam Bruneram – man šķiet simpātiski arī musulmaņu dzīves paradumi, patika video no “kend heyati”. Ka tikai nebūtu kara, ja tautas varētu dzīvot mierā, katra pēc savām paražām. Un tautu masveida sajaukšanās nekas labs nav, tad vienmēr sākas nemiers un rīvēšanās starp cilvēkiem.

  13. 85 saka:

    Reklamējiet indīgus produktus (bakteriālus ieročus pret veselību) – pankūkas? Ja te lasa cilvēkveidola cilvēki, ziniet, jums nav pa ceļam ar parazītiem (‘ēm), kuri (‘as) apzināti piedāvā šādus, it kā legālus, pārtikas produktus – organisma ļaunprātīgu indēšanu ar balto (velna) miltu un beigtu līķu pārstrādes sastāvdaļām.

    Atkal neprātis R.B. ar kārtējiem zemtupeļnieka savārstījumiem, laikam izpelnās kādu maitu (kritušu sieviešu) uzslavas, kuras L.G. te pateicīgi publicē.

    Parazītmehānismam zūdot nebūtībā, nav tādas valsts, valsts augstākās valdības, parazītu viltots tautu organizētais miers, žīdu kontroles sfēras, attiecības, oligarhi, klani, ietekmīgas aizmugures, un tmldz dumības (arī kā naidošanas un ienaidnieku tēlošanas), ko dzīvotājiem stulbpiedāvā pieņemt par normu sociumā nactēlotājākstības parazīti.
    Tauta un proletariāts (kā nozombēti dzemdēšanas mehānismi) zaudē nozīmi un jēgu.

    Parazītmehānisms zūd nebūtībā.
    Nāvi parazītiem.

    Sātanistu salašņi – komentētāji ar strutojošu augoņu un tmldz piedāvājumiem – saņemiet atpakaļ un zūdat nebūtībā no labklājīgas dieva celsmaugsmes pasaules.
    Slikti velna bērniem un vergulēniem – ja (iz)vēlēlaties sliktvēlību un nelaimību.

  14. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=L2ogiLWhFjI – 1

    https://www.youtube.com/watch?v=GYbyZyjZGX4 – 2

    Domaajoshiem buus interesanti papeetiit zirneklu ciinas burkaa. Maldaas tie, kas domaa ka vieni ir labie un otri sliktie!

  15. Anonīms saka:

    Nūja! Stāvot 3 naktī pie nakts veikala dzerdams kafiju iziet kāds savdabis ar kasti mākslīgo putukrējumu pildītiem Eklieriem un enerģijas dzērienu rokās. Vaicā, kad būs pirmais vilciens? Tā nu vien puikam norādu, ka tev laikam popizdetj i po tripetj aiz ne huj djelotj? Tā puika vispār jau tālbraucējs 5 dienas bijis svešumā un jābrauc uz Rīgu, kur dzīvoklis. Tomēr aizdomīgi skatos uz ārējo izskatu, ka jūs no dienvidiem? Stāv laiviņu kurpītes bez zeķēm! Puika tiko no siltuma izgājis un apliecina, ka ziemas vairs nebūšot! Mja, tad nu sāku jam par tiem, kas slandere pa naktīm un meklē vietu, kur apmesties siltumā, bet neatrod, jo visur dzen prom, kā nozelojamus krancus un vienīgā vieta no rīta iekļūt stacijā. Puika pelna 3 stukas mēnesi un viņam ir dzīves vieta, bet piejlajigam kurpēm vai zābakiem nav naudas. Ta nu sāku jam masēt smadzenēs, ka īpaši necienu tos, kas vazājas apkārt pa pasauli un savā zemē, kur ir ja darbojas to atstāj svešiniekiem. Tā gribētājs popizdetj uzreiz aizgāja savās vasaras laiviņu tupeles. Tomēr šodien krīt sniegs un ir ārā mīnus jau pagajusi ir puse nedēļas un vasara vēl nav iestājusies. Protams no tālienes skatoties vienmēr ir labāks skats un padoms, kā vajag dzīvot un runāt valodu Latvijā. Arī slavas dziedātāji Ukrainai, kas visādi zakaja Briedi ir nez kāpēc kaut kādās sveszemes? Rodgers Waters atļāvies ANO organizācijas izdzimteņiem izteikt nosodījumu par karu Ukrainā un daudzi Pink Floyd mūzikas cienītāji nav nez kāpēc nosodījusi viņu par to, ka viņš vēl spēj saprast Krievijas uzbrukumu Ukrainai? Ārprāts! Vai latviešiem nepienākas rakstīt nosodījumu Rodgeram? Kāds kauns latviešiem, ka viņi to nespēj!

  16. 85 saka:

    Anonīms 9.24,
    “Kas” (konkrēti) liek tev te stulbreklamēt kaitniekuzņēmējdarbību un pieklājību pret parazītmehānismu (“nepieklājīgi” “apavi”)?
    Tu saproti, ka eklēri (konditoreja), saldie (vai skābaie) (mākslīgi vai “dabīgi”?) krējumi, enerģijas (zādzības) dzērieni kā kaitniekuzņēmējdarbība pret veselību nav vēlama normāli labklājīgā (deparazitārā) sociumā?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *