Māris Kučinskis, kārtējais “krievu pasaules” hemoroīds Latvijā !

Māris Kučinskis aicinās mīkstināt Krievijas pilsoņu uzturēšanās nosacījumus Latvijā

Iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) aicinās Saeimu mīkstināt Krievijas pilsoņu uzturēšanās nosacījumus Latvijā un atteikties no 1. septembra termiņa, līdz kuram uzturēšanās atļauju īpašniekiem obligāti jāapliecina latviešu valodas zināšanas, lai saglabātu iespēju turpināt dzīvot Latvijā, vēsta TV3.

Ne tikai visai šai “atļauju īpašnieku” bandai, bet visiem krieviem no Latvijas jāpazūd. Viņu klātbūtne ir kā mēra baciļi cilvēka miesā. Krievi- hazāri nav pieskaitāmi cilvēku kārtai un tāpēc viņiem nav vietas Latvijā, tāpat kā tādiem jūdasiem- glumekļiem kučinskiem !

Skat tikai cik varonīgs krievu bandītu aizstāvis ir uzradies jaunizceptais kliķes Iekšlietu ministrs. Visi šie “krievijas pilsoņi”, uzturēšanās atļauju īpašnieki, ir nekas vairāk kā krimināl-elementi, kuri izlaupījuši Krieviju, meklēja patvērumu Latvijā, lai tai pašā Krievijā nenonāktu aiz restēm ! Vai tāds “suņa sūds“, kāds ir Kučinskis, pats no sevis nonāca pie tāda slēdziena, vai viņam to lika tie, kuri viņu iebīdīja šajā amatā ? Un padomāsim, kāds Iekšlietu ministrs var būt šis vakarskolas ekonomikas students ?

Pēc būtības visi šie “uzturēšanās atļauju” īpašnieki ir arestējami un viņu līdzekļi nododami Ukrainas atjaunošanai, bet notiek tieši pretējais, šie bandīti tiek izmantoti Latvijas pārkrievošanai.

Un pats galvenais, ja mēs papētītu kādai “tautībai” pieder šie “krievijas demokrāti” un kādas ticības iestādes viņi apmeklē, tad visi jautājumi atkristu. Latvija, ar šodienas valdošās kliķes palīdzību, ir pārvērsta par Krievijas noziedznieku midzeni. Tas viss iespējams tikai tāpēc, ka Latviju pārvalda nelatvisks- bandītisks korumpantu bars.

Cik procentīgs latviec ir šis “kučinskijs” ? Vai viņā vispār ir kāds latviešu gēns, ja spējīgs uz tik nodevīgām darbībām, kas ir pretrunā ar Latvijas valsti un demokrātiju ? Lūk, tādus tautas atkritumus “sinagoga” ieceļ tik nozīmīgos amatos. Tas jau nav nekāds noslēpums, ka visas šodienas Latvijas “rebes” tiek kārtotas ar Suharenko kantora palīdzību.

Agrāk vai vēlā, bet šis KUČINSKIJS tiks aizmests aiz restēm: par sadarbību ar kriminālajām Krievijas struktūrām !

23.02.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Agrāk vai vēlāk? Jūrmalas pilsētas iedzīvotāji, kas dzimuši i auguši no Soviet laikiem ir daudz aizvakysies sen prom dēļ tiem Maskavijas mauku māju uzraugiem, bet šodienas Ukrainas bēgļi ir ipasaki? Tāpat dzīvo blakām krievu krimināliem un ukraiņu maukas nebūt nav nacistes, jo tām vienalga, kas atskaita par pakalpojuma sniegšanu. Maukojas Ukraina un maukojas Latvijā! Protams slava Ukrainai un tās varoņiem, ka Latvija ir iespējams piekļūt pie super skaistulēm par izdevīgu cenu proletariesu kabatai. Kāpēc ja atdot Ukrainai konfiscēta bagātība, ja var tepat ieguldīt Jūrmalas sanatorijas un ukrainietes par apkalpojošo personālu, lai apkalpo Nato karavīrus un būs vietējiem luzeriem ienākumi. Ha! Atdot, ka tu nojūdzies vecīt? Izmantot vajag sev par labu, bet tas laiks, kad viņi tiks sodīti daudziem jau būs aizkapa valstībā.

  2. Skolnieciņš saka:

    Ir apritējis gads kopš Krievijas Federācijā savā naidā un neprātā uzsāka pilna mēroga karu pret Ukrainas Republiku. Tas notika pagājušā gada 24. februārī. Lai gan šī pilna mēroga karadarbības priekšvēstneši bija Krievijas Federācijas veiktā Luhanskas un Doņeckas apgabalu un Krimas pussalas okupācija 2014. gada pavasarī ar tālāko šo teritoriju aneksiju. Krievijas Federācijas tumsonība, asinskāre ir šokējusi visu civilizēto pasauli. Krievijas Federācija savā vājprātā negrasās rimties. Krievija ir starptautisks, liela mēroga drauds civilizētajai pasaulei. Tas ir totalitārisma perēklis, par valsti Krieviju ir grūti nosaukt. Atbalstīsim Ukrainas Republikas valstiskuma un teritoriālās nedalāmības aizstāvjus ar visiem iespējamajiem līdzekļiem! Lūgsim Latvju Dievus, lai Latvju Dievi dod spēku ukraiņu tautai cīņa pret daudzskaitlīgajiem okupantiem!
    Ar cieņu pret Ukrainu un tās aizstāvjiem, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš
    #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #DievsPērkons #GodPerkons #DievieteLaima #GoddessLaima #DievieteMāra #GoddessMara #DabasMāte #mercifulEarth–Mother #dievturi #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry #24.02.2024. #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine

  3. Skolnieciņš saka:

    Šodien ir 2023. gada 24. februāris. Pirms gada, 2022. gada 24. februārī, Krievijas Federācija kā agresorvalsts uzsāka pilna mēroga karu pret Ukrainas Republiku. Jau tālajā 2014. gada pavasarī Krievijas Federācija okupēja Luhanskas un Doņeckas apgabalus un Krimas pussalu. Bet ar to Krievijas valdība un krievu tauta nerimās, Krievijas valdībai un krievu tautai vajadzēja vel vairāk asiņu, vel vairāk nevainīgu ļaužu dzīvību, vel vairāk izpostītu māju, cienu un pilsētu. Krievijā savā slimībā, savā neprātā, savā vājprātā nerimstas. Krievija vel aizvien slepkavo Ukrainas iedzīvotājus un posta Ukrainas infrastruktūru. Iedegsim zilas svecītes par godu Dievam Pērkonam (Pērkoņtēvam; visvarenajam Pērkonam – Debesu Tēvam). Iedegsim dzeltenas svecītes par godu Dievietei Laimai (likteņa Dievietei Laimai; Laimai–māmuliņai). Lūgsim Latvju Dievus par Ukrainu. Lai Latvju Dievi stāv par Ukrainu! Lai Latvju Dievi svētī Ukrainas valsti un ukraiņu tautu!
    Ar ticību labajam un cēlajam, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš
    #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #DievsPērkons #GodPerkons #DievieteLaima #GoddessLaima #DievieteMāra #GoddessMara #DabasMāte #mercifulEarth–Mother #dievturi #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry #24.02.2024. #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine

  4. pilniigi no malas saka:

    nodeveejs kucinskis protams iestajas par okupantu izmesanas atliksanu, ticis par to pie siles nu pakalpo kremlim ar so nodevigo pagarinajuma pazinojumu

  5. lūgums saka:

    Kā tā var apvainot nevainīgu hemoroīdu! Viš tokš ir viens īsts latvieš gemorojs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *