Lasītājs. Uz tādiem cilvēkiem balstās šī pasaule

L.Grantiņš, P. Brūveris, J. VanagsMums jau vairākkārt pazīstamais “Lasītājs” atsūtījis interesantu papildus informāciju par Āriju Tomsonu. To der atkārtoti izlasīt. Tā praktiski ir apsūdzība noziedzīgajam šodienas režīmam. Var pat sacītā: Sākot no Raivja Dzintara un Dzintara Rasnača un beidzot ar Ivaru Godmani un Jāni Urbanoviču, protams, pa vidu vēl saliekot pilnīgi visus deputātus, prezidentus un min. prezidentus. Tā teikt, visus mēslus, kuri atradušies valsts pārvaldes aparātā. Kuriem visiem reiz tiks izpildīts ASM, protams, galējais variants NS(nāvessods).

Jā, latviet, tādi cilvēki, kāds bija Ārijs Tomsosns, ir šīs Zemes sāls un viņa vārds reiz būs lasāms ar akmenī iecirstiem zeltītiem burtiem.

Tieši tā, kā savā atvadu dzejā Andrejam Kavacim saka Eduards Lunis.

Tas, latviet, notiks !!!

07. 09. 16          L. Grantiņš

Zaļš-tautastribunals.eu4

Lasītājs saka:

Ārijs Tomsons ir cilvēks, kura vārds jāraksta ar lielo burtu.

Uz tādiem cilvēkiem balstās šī pasaule.

Lai Dievs svētī viņa dvēseli !

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/317579-helsinki_86_dalibnieks_otrreiz_ta_vairs_nerikotos

Ārijs Tomsons: “Pēc kara mēs bijām vienīgie no visas skolas, kas neiestājāmies ne pionieros, ne komjauniešos. Redzot, ka latviešu valodu tikpat kā runāt nedrīkst, tikai krieviski vien. Mamma un tēvs man arī bija nacionāli noskaņoti. Es no mazām dienām jutu naidu pret komunismu.”

Puikas gados Ārijs uzmeistaroja pirmo radioaparātu un klausījās Amerikas ziņas, tās viņu vēl vairāk rosināja būt pret komunistu varu.

Kopā ar “Helsinki 86″ 1987. gada 14. jūnijā vairāki tūkstoši tautiešu tika sapulcināti pie Brīvības pieminekļa, godinot deportētos latviešus. Par drosmīgiem izteicieniem un darbību Ārijs apcietināts vairākkārt, izciešot daudz pazemojumu.
Ārijs Tomsons: “Divi nemaz nebija ieslodzītie. Tos speciāli ielika, lai mani varētu dauzīt.”

Jau daudzus gadus valsts svētkos pie Brīvības pieminekļa Ārijs vairs neiet. 18. novembrī karogu paštaisītajā mastā viņš uzvilks vien savam priekam.

Ārijs Tomsons: “Man ir sirds pilna. 50 latu pensija. Ko es par to varu izdarīt ? No kā dzīvot ? Kaut kur aizbraukt ? Neko. Tauta ir novesta līdz pēdējam bezdibenim. Vienkārši mirstīgie, kam ir darbs, tie nezina, ko par savu darbu prasīt. Tie, kuriem nav darba, tie izmisumā var prātā sajukt. Tie nesaprot, ko iesākt. Mēs gājām ar pacilātu garastāvokli, entuziasmu, ar nākotnes izjūtām par brīvu Latviju. Bet tagad ir tikai formāli, vairāk nekas tur nav. Šodien visi domā tikai par vienu – kā tikt pie bagātības, pie naudas.”

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Lūk daži no šiem izdzimteņiem.

Nolādi viņus, neesi gļēvs !

Tas ir tavs svēts pienākums !

Viņi ir izlaupījuši mūsu tautas bagātības !

Viņi ir izdzinuši mūs no Tēvzemes !

Viņi ir noslepkavojuši tūkstošiem latviešu !

Viņi nav ļāvuši dzimt simtiem tūkstošiem latviešu !

Neesi gļēvs- nolādi !

Negaidi, ka Dievs to tavā vietā darīs !

Ne velti ir sacīts: Viņš remdenos izspļaus !

Tā ir tava garīgā cīņa, tavs pienākums !

Ja tu pat to neesi spējīgs, tad velti ir gaidīt, ka tu būsi spējīgs ieroci rokās ņemt !

GORBUNOVS.-ULMANIS.-BOROVKOVS.-RAJEVSKIS.-LAPSA.-KRASOVICKIS.-ZASARJINSS.-AVICKIS.LRTT.-GRANTIŅŠ-Grantiņš-Bitenieks-Urbanovičs-Reiniks-Lato-Lapsa.Lai velns parauj visus šos izdzimteņus kopā ar viņu pēcnācējiem, kuri tāpat kā viņu vecāki rij tautai nozagto !

Lai Elles ugunīs deg arī tie, kuri radīja- dzemdēja šos sātaniskos kropļus !

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesīs, tā arī virs zemes!!!

You may also like...

10 komentārs

  1. Ernests saka:

    Ārija brāļa dēla vārdi pēc Ārija nāves. (nepilns teksts)

    Vakar (25.08.2016) biju bērēs. Nomira mans onkulis – tēva brālis. Vissirsnīgākā līdzjūtība visiem maniem radiem, īpaši viņa bērniem un mazbērniem. Ārijs Tomsons bija disidents. Padomju laikā čekai viņš sagādāja galvassāpes. 1987.gada 14.jūnijā viņš bija starp tiem dažiem pirmajā rindā, kas pirmo reizi visiem tik redzami nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa. Latvijā tas iezīmēja atmodas sākumu. Bet viņam šī uzdrīkstēšanās maksāja ļoti daudz. Runa nebija tikai par represīvo iestāžu vajāšanām. Viņu izslēdza no draudzes. Par nepakļaušanos valsts varai.

    Pēc dažiem gadiem Ārijs klusu, bez īpašiem komentāriem, tika uzņemts atpakaļ draudzē. Viņš savu ticību nezaudēja. Taču notikušais viņam ļoti sāpēja. To Ārijs neslēpa.

    Kuri ieroči ir vajadzīgi – visiem zināmie, laicīgie, vai tas, kurš griež no abām pusēm – Dieva Vārds? Diskusijas bērēs iekarsa. Ārijs, visu mūžu būdams ticīgs, darbojās ar abiem. Viņš bija cilvēks, kā tautā saka, ar zelta rokām. Viņš mācēja izvirpot to, ko citi nespēja, salabot to, ko citi neņēmās. Arī ieroči vienmēr gāja caur viņa rokām. Vakar klausoties draugu atmiņās, šķiet, daži pie galda bija apmulsuši.

    Zinu, viņš bija noskumis, ka neatkarīgā Latvija nav tāda, kā viņš bija cerējis.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies, labs komentārs !

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Latvija ir izkropļota!

    Pārvērsta par melu zemi.

    Netaisnie grābj naudu makos – tīrus melus spļaujot sejā!

    Komunisti triumfē!

    Valsts krīt bezdibenī – lejā.

    P/S
    GAIŠAJAI Ārija Tomsona piemiņai!

    Viņš mūžos būs latviešu zēns, bez meliem un bez godkāres.

  3. sarkanbalts saka:

    Patrioti gāja patriotēt pie ebrejietes ar trīs ebreju zvaigznēm (uzraususies uz Baltu pleciem ),un plivināja sarkanbalto.Būtu gājuši ar Baltu karogu pie Svētkalniem un Svētbirzēm lai nepārdod pēdējos Latvijas mežus…..

  4. Pilsonis saka:

    Nolādi viņus, neesi gļēvs ! Nu nolādēju, un?! Viņiem tas ir kā pīlei ūdens, nopurinās un iet tālāk. T.s.: “suņi rej, bet karavāna iet tālāk”, vai “rej, rej, krancīt, mana d*rsa klausās”… Vientieši – noderīgi muļķi tāpat šos sabalsos atkārtoti!
    .
    .
    .
    Admins
    Tu, Pilsoni, maldies…

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Pēc braļa dēla komentāra izlasīšanas lūdzu Tev, Linard nepublicē to beidzamo rindiņu : Kauns par viņa brāļa dēlu, laipojošo kaujamjēru.

    Es biju domājis Aidi Tomsonu, bet pēc viņa komentāra, ĻOTI lūdzu beidzamo teikumu izmet miskastē kā nederīgu!

    Dziļā cieņā pret Tautas tribunālu!

  6. AG saka:

    Linard, kas noticis, Raivja pipele vairs nav salda? :))

  7. Miervaldis saka:

    Visu ko Latviešu tautu Ulmaņlaikos sasaimniekoja, ne kāda padomju, šī Latvijas izlaupītāju varza špļauj savu žulti virsū visam svētajam un labajam ko Latvieši ir pelnijuši strādājot laikmetu griežos.Vissi valdošie – sarkanmelni Latvijas izlaupītāji kuriem pienākas viens sods – augstākais – par Latvijas bendēšanu raujoties pēc nepelnītās bagātības.Uz advokātiem noziedznieki neceriet, pašus vienkārši noliks pie zemes, un garāmejot ar vz – 58 galvas sašķaidīt, tas ir katra nodevēja suņa gals!

  8. Jancis , kur bija domajis, kad-tagad Latvija ir okupeta (1940-2016) saka:

    Zinu, viņš bija noskumis, ka neatkarīgā Latvija nav tāda, kā viņš bija cerējis.
    …brala dels to saka, ka Neatkariga Latvijas esot ! Vo vellos!
    Tad jau viss ir o.k. Ko gribejat, tak dabujat! Un nav ko cikstet atjaunota un neatkariga Latvija.
    Butiba ir tada, ka par sadiem pretvalstiskiem un pretlatviskiem, pretpilsoniskiem un prettautiskiem vardiem, vajag uz vietas saut nost, ja grib atjaunot jelkad neatkarigo LR, ar krieviem nolaupito un neatjaunoto un atkarigo no krieviem…

  9. Janis,no okupetas krustnesu Latvijas saka:

    Patriotet iet pie Mildas,tas gan! Zidu zvaigze tur mirdz spozi,bet kas to redz? Iet svetbirzis un vispar,prasit palidzibu Baltu tautas laidejam/raditajam,krustnesis tak to nedaris,vinam cits laidejs,tas Jahve eallahims un vina dels Joske. Visam janotiek regresijas veida. Sakuma jaatjauno neatkariga LR un tad talak regresija. Ko tad domaja krustnesi,nogalinot Baltu tautu visa Eiropas teritorija,no Atlantijas okeana lidz Valdaja augstienei,karmiskss process elle rauj ieksa vinus pasus tagad (islama sariats imigrantu) un krievs ar to pasu dabus,tapat ka vaciesu kolonisti Kaliningrada (1945),Francija,Vacija sodien un tie vel “ziedini”,driz pa gaisu ies atomstacijas pa visu ES (eallahims tak visu attiris). Ar ES viss ir skaidrs,Krievija gan rada bazas,jo vini zin (Kremla paropsihologi) ka nolaupit karmu svesu,ta paratizet vel kadu laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *