Lasītājs: Latvijā viss bez pārmaiņām kopš “1940. 17. jūnija”

Глава латвийских юристов: Путин блестяще провел операцию с Крымом
Москва, 18 марта 2015, 10:28 — REGNUM Влиятельный латвийский эксперт высоко оценил действия России в Крыму

Руководитель Латвийского объединения юристов Рихард Бунка заявил в эфире радио Baltkom, что президент России Владимир Путин блестяще провел операцию по присоединению Крыма, переиграв разведки западных стран. «Я постараюсь изложить логику Путина. Мне легко его понять, потому что я по образованию юрист, а по специальности оперативный работник, как и Владимир Путин. Мне понятно, какими доводами и планами он руководствуется в этой ситуации. В его понятии существует такой термин, как захват оперативного пространства. В этом случае ты ничего не выигрываешь, но загоняешь оппонента в тупик. Путину повезло, ему удалось установить контроль в Крыму. Это удача с точки зрения этой терминологии», — считает Бунка.

Напомним, 16 марта 2014 года в Крыму прошел референдум, на котором большинство жителей полуострова заявили о своем желании присоединиться к России.


Lasītājs

Cienījamie LRTT lasītāji, vai šis izteikti prokremliskais tips Рихард Бунка un viņa šefi – aizgādņi un domubiedri arī šodien joprojām ir LV ietekmīgos amatos un turpina indēt ar savu pretlatviskumu visu ap sevi vai ir beidzot kāda cita, visus pārsteidzoša informācija ?!
Vai LV vadošo kangaru bandas sastāvā ir kas mainījies viņu saimnieku – krievu salašņu kara dēļ Ukrainā ?

LRTT

Nevar teikt, ka nebūtu nekas mainījies. Izmaiņas ir, šī salašņu banda, ar R. Bunku un A. Borovkovu priekšgalā, savu “statusu” Latvijas Republikā ir tikai nostiprinājusi. Šī banda regulē visu politisko dzīvi, turpina slepkavot latviešus un pārkrievot mūsu zemi.

Iepriekšējais Tieslietu ministrs J. Bordāns atteicās ar Bunku sadarboties un, kur viņš ir šodien, mums visiem redzams.

Kā jau tikko rakstīju, ES mūs pārstāv visīstākā Kremļa termītu banda, ar Ušakovu priekšgalā, kurš tāpat kā Bunka ir Putina slavinātājs ! Tā kā viss notiekās, nekas nemainās kopš “17. jūnija” ! Vēja virziens Latvijā ir nemainīgs !

Pret bijušā Tieslietu ministra Bordāna gribu, toreizējais Iekšlietu ministrs Ģerģens, slepeni atjaunoja slepkavu Mežvietu uz nākošo termiņu. Ģirģens, kā mums visiem zināms, ir čekista- latviešu tautas slepkavas, Indriksona “zēns” ! Par prezidentu kļuva “disidenta”- čekista Jonasa dēls Egils, protams, arī visi iepriekšējie ir 100%tīgi “jonasoviči” ! Latvijas armiju komandē arī “jonasovičs” Ļoņa, Viļņas partijas skolas izlaidumnieks… .Tā kā viss ir drošās Izraēlas MOSSAD rokās !

Runā, ka Izraēlas mākslinieki jau izkaluši sešstaru zvaigžņu triādi ar kuru nomainīšot “Mildas piecstarīgās” ! Ar laiku arī esot doma Mildu nomainīt pret Zāru ! Kā teca kāda pus- zāra VVF: “Latvija rullē !”

Vizuālā informācija no LRTT arhīva dzīlēm !

Noziedznieku pasaule !

09.01.23

You may also like...

44 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Tomēr pareizāk būtu, ka kopš Ulmaņa apvērsuma Latvijā viss ir čekistu parvaldits un tā Milda jau tur starp trīs zvaigznēm rokās Zidgalijas caurumu, bet jūs to nacional aprobezotie nespēj nekādi saredzēt līdzīgi, kā Jelgavas bibliotēkas darbinieki nespēj viens otrā saskatīt žīdus un ieraudzīt uz Jelgavas studentu teātra afišas erma nocirsto galvu kurai uzlikta virsa erma kāja. Savdabīgi tie nacionālie latvieši!

  2. Ļoņa saka:

    Latvija-pārkrievota Krievijas province ,,rietumu,, ietekmes zonā.Pagaidām. Gan jau iztirgos vēlreiz..Arī Lukašenko atklāti ar Ukrainu nekaro.

  3. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.delfi.lv/news/national/politics/krievijas-pilsonu-plusmas-ierobezosanai-apsver-repatriacijas-likuma-apturesanu.d?id=55102314&com=1&reg=1

    Komentāros redzams tautas gara panīkums, kad pat uz tik caurspīdīgu varas nodevīgumu un pretlatviskumu reakcija ir gauži niecīga un latviešu vairākums truli guļ un ļauj sevi okupantiem un kangariem iznīcināt!

  4. Anonīms saka:

    Piecstaru zvaigze nav nevienos āriskos ornamentos. Nepavisam nav baltu tautu kultūrā. Turpat Mildai zem piecstaru zvaigznēm,jau ir žīdu sešstaru zvaigzne. K.Zāles iecerē Mildai bija rokās paceltam jābūt tautumeitas vainadziņam! Tādas tās neražas.

  5. Pārmaiņas saka:

    Džohars Dudajevs par Ukrainu.
    https://youtube.com/shorts/fyDJZv59Nv0

  6. Par 4.maija padlatvijas preses brīvību! saka:

     “Delfu” sadaļā “Sabiedrība” 09.01.2023 17:18, rakstā  “AS virzīs aizsardzības ministres biedru; valdības komiteja risinās digitalizācijas problēmas” notika šādas dīvainības – pazuda apm. 4.koment. un palika tikai viens, redzams kangariskajai redakcijai tīkamākais apmelojumu savārstījums:
    Tā nu tas ir
    09.01.2023 19:45:03

    Kaut kas jau ir jādara, lai to nekompetento ministri un viņas svītu piesegtu. Viss tas ministres birojs ir nekompetentu un nelojālu cilvēku kopums.

    Un parādījās komentāru vietā viedokļu ailē šāds jauns, pirms tam nebijis teksts, šī pilsoņus biedējošā  teksta vietā: “Domā, pirms raksti! Tu esi atbildīgs par saviem vārdiem!” un pazūdot komentāriem parādījās šis nebijušais, vairākumam “Delfos” lasītajiem neizmantojamais teksts : “Lai atstātu viedokli, tev jāpieslēdzas savam ‘Delfi’ kontam”

    Bet bijām paspējusi iekopēt šo vienu komentāru, kā atbildi uz citu, ari pazudušo komentāru:

    E.P.E.B Jr.
    09.01.2023 22:10:16
    Ne zaļā, bet 100% sarkanā, tikai “kautrējas” te patiesību par sevi paust! Un kā visi no kremlinu tipa pūžņa, melo visur, vienmēr un intensīvi, jo krievijas vadoņu bandas piemērs, kā ar totālu melu infokampaņu de bilizēt tautu, dod arī mūsu LV parazitējošajai 5.kolonnai teicamu piemēru! Un te šo noziedzinieku labs kremļa provokācijas piemērs, apmelojot ļoti kompetento un šo nozari pārzinošo I. Mūrnieces kundzi.

    Un, tā nav ne pirmā, ne pat desmitā reize, kad “Delfos” notiek šādas sabiedrības viedokļu manipulācijas, precīzāk – cenzūra! Un tomēr nevienu no 4.maija režīma vārda un preses brīvības uzraugošajām
    institūcijām tas neuztrauc un nekāda, ari gadiem ilgi valstiski nepieciešamā reakcija nenotiek!

  7. Es ticu, ka dievturība glābs latviešus no izmiršanas un pazušanas tautu jūrā. Es ticu, ka Latvju Dievi aizstāvēs Latviju gan no ārējiem, gan no iekšējiem ienaidniekiem. Bet lai saņemtu Sentēvu Dievu svētību un atbalstu, Sentēvu Dievi ir jālūdz un jāgodā. Ir pāveic paganiskie rituāli. Ir jāstiprina sava nacionālā identitāte.
    Lūk, dažas bildes no maniem pagāniskajiem rituāliem.
    https://failiem.lv/u/um3m39zff [Bilžu mape: Nē, karam Ukrainā!].

    Ar mīlestību un saticību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

    𐋄卐 ⋙꠲⋘ 卐Skolnieciņš卍 𐋄卐 ⋙꠲⋘
    Latvju Dievi mūžam viedi. Dievturība vienmēr dzīva.
    𐋄卐 ⋙꠲⋘ 卐Skolnieciņš卍 𐋄卐 ⋙꠲⋘

  8. Būt par dievturi 21. gadsimtā ir viegli. Politeisms (daudzdievība). Neopagānisms. Savas izcelsmes apzināšanās. Savu senču vēstures izzināšana. Un seno Dievu un seno Dieviešu godināšana. Tā ir īstena dievturība.
    Dievturība nenes sevī kristietības asiņaino un pretrunīgo vēsturi. Dievturība nenes sevī kristīgo grēku smagumu. Dievturība ir veids kā dzīvot harmonijā pašam ar sevi, ar apkārtējo dabu un apkārtējo sabiedrību. Nevajag nokārt degunu. Dievi ir mums līdzās. Un Dievi atbalsta ikvienu labu cilvēku, kas tic senajiem Dieviem un lūdz to atbalstu.
    Es ticu, ka Latvju Dievi palīdzēs visiem latviešiem un visiem ukraiņiem, kuriem tagad ir vajadzīga palīdzība.
    https://failiem.lv/u/sbkf4d68d [Bilžu mape: Dabas Māte ir pret karu Ukrainā! #StandWithUkraine]
    Ar mīlestību un saticību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    𐋄卐 ⋙꠲⋘ 卐Skolnieciņš卍 𐋄卐 ⋙꠲⋘
    Latvju Dievi mūžam viedi. Dievturība vienmēr dzīva. 𐋄卐 ⋙꠲⋘ 卐Skolnieciņš卍 𐋄卐 ⋙꠲⋘

  9. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=o-7Etg1RBo0

    Trāpīgi un godīgi viss par krievu parazītu falsificēto viņu “varonīgo” vēsturi!

  10. :))) saka:

    Nu, viss kā Lucifera textā ,ka visas nomenklatūras ir ebreji un parazīti,neatkarīgi no tautības!!!
    https://inforesist.org/kabmin-provalil-utverzhdenie-antikorrupczionnoj-programmy-kotoraya-neobhodima-dlya-vstupleniya-v-es/

  11. Odze. saka:

    Par sesnieku zvaigznem ,patiesi, visu saliekot logiski- pec plaana un terminiem, ir tiira patiesiba.
    PARI RIGAS NAMIEM UN CILVEKIEM UN ZVERIIEM – mirdz 3 zelta seshienieki !
    O ! Satansulanju ,,saldakais, sapnis…
    Rigaa ir VIENS latvis uz SIMTU krievu un citu okupantu tiira skaita.

    Vienreiz sezu trolejbusaa un preti nosedies plats rumpis ar uzrakstu uz cepures – ROSSIJA DOBEVAI ! Izlasu skalji un pielieku verbalu komentu-
    ,,, nu, vigledjit,cto rossiju DOBEVAJUT, prjamo seicas…,,,
    un rumpis sak izplaat versiju par vesturi un speku un citam pasakam, ka rossija vienmer atkopsies un vinnes, nav svarigi kaa,bet buus paari un
    rullees un ieroci daudz un ko kas tur veel….
    saku vinam – starij hlam – viniem ieroci .

    Bija pilns trolejbuss ar JUGLAS kontingentu,bet NEVIENS no viniem ,tam platajam rumpim nepiestaaja par, ,krievu goda aizstaavi,,,………
    APMIZUSHIES atbrivotaaji .
    Tas ir tas,kas ir.

  12. Krīvs saka:

    Varbūt caur tām piecstaru zvaigznēm klājas ļauns starojums pār latvju zemi. Vai nav īstais laiks Mildai rokās ievietot sidraba Pērkona krustu vai auseklīšus!

  13. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=QjwvgFgZ7-E

    Parazītu nācija – ka žurku, hiēnu un prusaku simbioze vienā selekcionētā psrs zombiju masā, kuru vada īpaši pretīgas hazāru cilmes superžurkas! Ja precīzi – radījumi, kuri tikai izskata pēc līdzinās cilvēkiem, bet kuros nekā cilvēciska vairs nav kopš 1917.gada krievijas kremļa veiktā cilvēkmasas – vivisekcijas rezultāta.

  14. :))) saka:

    Pirms kladzināt par simboliem , vajag papētīt pasaules uzbūvi no ķēķa puses. Tās zvaignes bija vēl pirms homo sapiensi te sāka staigāt .

  15. :))) saka:

    Nolāpīts , peisaki pieķēzījuši visu internetu ar tiesībām uz heksagrammu! Patiesībā Vecā derība ir Atlantīdas vēsture un pieejama šodien sagrozīta. Pat viņu Mozus bija faraons. :D Interesanti ir tas , kad tika atlasīti pārstāvji divpadsmit tautām (vēl pirms Atlantīdām) ,tautu nosaukumu galotnes beidzas ar latviešu valodas izskaņām un atsauces tiek dotas uz sanskritu.Tādi jevreji un pārējie arijci visu šlaku tur vispār nefigurē. :D
    Te raksta beigu pusē ir heksagrammas atšifrējums : https://prichal.com/zvezda-davida-magen-david-pechat-carya-solomona-ili-anahata.
    Te kaut kas arī latviski …:) http://www.antroposofija.lv/files/sakralageometrija/antroposophia23.03.13.html
    Te bija ielikta arī adrese uz rakstu sēriju ,kur paasaules uzbūve izlikta ,laikam jau neinteresē , ja raksta muļķības.

  16. Skolnieciņš saka:

    Ak, nabaga baltkrievu tauta. Krievija ir jau labu laiku kā okupējusi Baltkrievijas zemi un paverdzinājusi baltkrievu tautu. Un tagad Krievija izmanto baltkrievu dzimto zemi, lai realizētu savus ļaunos, atbaidošos nodomus. Bet es ticu, ka Slāvu Dievi palīdzēs baltkrievu tautai atgūt brīvību.
    Ukraina uzvarēs. Žive Belarus! Žive večna! Lai plīvo baltsarkanbaltais karogs!
    Жыве́ Белару́сь! Жыве вечна!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  17. Olga saka:

    Okupācijas monumekļa spicē ar bija piecstarenes. Cik bija? Vai ne ar tās trīs?

  18. Milda saka:

    Labu labais nelabais – nobaidītajiem pagānistiem un atejistiem un citiem istiem … :D
    Tradicionāli katram no pentagrammas stariem tiek piedēvēts viens no metafiziskajiem elementiem.

    Zeme(earth)-Stabilitāte un fiziskā izturība Uguns(fire)- Drosme Ūdens(water) – Emocijas un intuīcija Gaiss(air)– Intelekts un talants Gars(spirit)- Dievišķais un viss Esošais

  19. ņirdzējam > :))) saka:

    Jā ņirdzēj :))) jūraszvaigznes izsenis veidoja pasaules uzbūvi! Tavas zināšanas spīd pāri visām! Bedovo!

  20. Miers saka:

    Latviešiem taču ir Baltu stāvzvaigzne – Auseklis! Viss izrotāts mūsu kultūrā tikai ar pašu dievzīmēm.

  21. :))) saka:

    Jūras zvaigzne , ziedi ,Daba ,Visums tikai atspoguļo Sakrālo būšanu …
    Tā nav pesteļošana , ko te viens otrs gribēja ieviest! :D

  22. nozīme saka:

    Piecstaru zvaigzne nozīmē aizsardzību. Ar vienu vilcienu uzzīmētu piecstaru zvaigzni jeb lietuvēna krustu kādreiz ar krītu uzvilka uz durvīm, lai nenāktu lietuvēns.

  23. Skolnieciņš saka:

    :))) 2023. gada 11. janvāris 9.30 Leģendas par Atlantīdu iederas āriju misticisma koncepcijā. Ar āriju misticismu aizrāvās Trešais Reihs, un patlaban aizraujas REN TV (tāds rašistu televīzijas kanāls Fašistiskajā Krievijā/Putina Krievijā). Latviešiem āriju misticisms nav aktuāls, drīzāk tas ir pat kaitīgs. Tā no mūsdienu skatpunkta ir visai margināla ideoloģija, kura jau tā vēsturiski ir sasmērējusi rokas.
    Kāds sakars Vecajai derībai ar Atlantīdas vēsturi? Atlantīdas eksistence vai neeksistence ir ticības jautājums. Vecā derība ir jūdaisma pamatgrāmatu Toras un Talmūda apkopojums, tajā ļaudis tiek aicināti pielūgt ebreju cilts Dievu Jahvi jeb Dievu Jehovu kā vienīgo, patieso Dievu (kaut arī Dievu un Dieviešu ir visai daudz, un pasaule nerobežojas tikai ar ebreju cilts Dieviņu). Man Vecā derība nepatīk, es neesmu ābramisko reliģiju sekotājs. Lasīt to vai nelasīt ir katra cilvēka personīgā darīšana.
    Latvijai nav vajadzīgas dzīvot nespējīgas, marginālas idejas. Latvija nav TV kanāla REN TV redakcija vai arī kaut kāda miskaste, kur turēt godavietā šīs pasaules krāmus.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  24. Skolnieciņš saka:

    Milda 2023. gada 11. janvāris 18.19 Pentagramma – piecstaru zvaigzne aplī – nav latviešu simbols. Tas, ka senie grieķu filozofi vel antīgajos laikos ar šo simbolu apzīmēja dabas pirmelementus, nenozīme, ka šim simbolam mūsdienās ir tāda pati nozīme. Nu, pentagrammu musdienās izmanto tāda reliģija kā Vikka (angliski: Wicca), bet es šo reliģiju neuztveru kā pilnvērtīgu, neopagānisku politeisko reliģiju. Skandināvu pagāniskās ticības: Asatru un odinisms/votānisms ir labāks variants. Problēma ir tajā, ka pentagrammu mūsdienās kā savu simbolu izmanto sātanisti (Jēzus piecas brūces). Antons Lavējs (lūdzu, nejaukt ar Levits) 20. gadsimtā izveda sātanismu pasaules gaismā. Priekš latviešiem piecstaru zvaigzne ir slikta, jo to izmantoja komunisti. Senlatvju spēka zīmes ir labākas par kaut kādām Sātana zvaigznēm.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  25. :))) saka:

    Skolnieciņ , tā ir Tava izpratne ,man ir cita. :)

  26. Milda saka:

    Audzēkni , joki sāksies ,kad parokot dziļāk , visas Tavas piesauktās dievības izrādīsies tās pašas Heksagrammas ,vai Pentagrammas sastāvdaļas un šķautnes . Neviena zīme nav laba, vai slikta ,viss atkarīgs no projicētāja ,jo bez novērotāja neviena realitāte nepastāv. Vai Tu nenāc no tā paša kantora ,no kura rečekisti? Cik minos , Tu vakcināciju sludināji tādā pat garā kā viņi.

  27. Skolnieciņš saka:

    nozīme 2023. gada 11. janvāris 21.18
    Tas ir jauki, ka tev ir savs viedoklis. Bet sabiedrībai musdienās piecstaru zvaigzne asocējas ar Sātana zvaigni. Tu nedzīvo senajā Grieķija tajos laikos, kad ļaudis pielūdza Olimpa kalna Dievus un Dievietes. Laiki ir mainījušies. Kristieši ir izdarījuši savu. Kristieši ar savām netīrajām rokām ir izgrābstījuši tevis pieminēto simbolu, tagad tas ir nekam nederīgs. Latviešiem ir senlatvju spēka zīmes (dievzīmes), kas apzīmē senos Dievus un senas Dievietes.
    Un piedevām šādu simboliku lieto komunisti visā pasaulē. Tāpēc piecstaru zvaigzne ir sūds uz kociņa. Es labāk godāju Latvju Dievus, nevis no ārzemēm ievazātu zarazu.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  28. Lao Czi saka:

    Labākais valdnieks ir tas, par kuru cilvēki zina tikai to, ka viņš eksistē. Nedaudz sliktāki ir tie valdnieki, kurus tauta mīl un paaugstina. Vēl sliktāki ir tie valdnieki, no kuriem cilvēki baidās, un sliktāki par visiem tiem valdniekiem ir tie ,kurus tauta nicina.

  29. Skolnieciņš saka:

    Dievturība ir Latvijas nākotne. Tomēr lai praktizētu dievturību kā pilnvērtīgu politeisku, neopagānisku no kristietības atdalītu reliģiju, ir jāiegulda lieli spēki. Diemžēl dievturībā nekas nav gatavs. Visu ir jārada pašam. Paldies Dieviem, ka Latvijā ir dažas dievturu svētnīcas. Tomēr dievturība vel aizvien atrodas zem kristietības tupeles, tā neattīstās. Latvijas sovjetizācija ir atstājusi dziļas rētas Latvijas dievturu apziņā. Padomju Krievijas plāns iznīcināt dievturību ir bijis visai veiksmīgs.
    Pēc manām domām, paralēli latviskajai dievturībai var darboties skandināvu pagāniskā ticība asatru (burtiskā nozīmē: tuvāk Dieviem) un odinisms/votanisms. Angļu valodā ir daudz informācijas kā lūgt Skandināvu Dievus.
    Lūgšana Dievietei Frejai (saukta arī par Dievieti Vanadisu): «Freija, kura zināma ar daudziem vārdiem, atnāc pie manis! Freija, raudošā zelta asarām, atnāc pie manis! Freija, Vānu pavēlniece, atnāc pie manis! Freija, kaķu aizgādne, sadzirdi mani! Freija, kas dāvā maģiju un burvju spējas, sadzirdi mani! Freija, Māte Daba, sadzirdi mani! Ar elpu – gaiss, ar čukstu – uguns, ar pieskārienu – ūdens, ar glāstu zeme. Atver manas likteņa durvis, Freija. Ej pa priekšu, lai redzu tavas zelta asaru pēdas. Un tad es zināšu, ka eju pareizo ceļu. Es lūdzu, lai tava aizsardzība man pāri klājas, lai labklājība ir vienmēr manās mājās. Veiksmes gari mani visur pavada, jaunas iespējas parāda. Es tavā svētīgā enerģijā izpeldos, spēku sasmeļos. Mans prāts ir mierīgs, domas skaidras. Visums mani atbalsta, es – veiksmīga, bagāta, laimīga! Zvaigznes mirdz, un es uzmirdzēšu! Uguns pasauli izgaismo, un es izgaismošu! Vējš spēcīgi pūš, un es ar virpuli kopā skriešu! Ūdens plūst – es kopā ar to peldēšu! Es visu pasaules spēku jutīšu, sevī uzņemšu!». ᛓ ᚩ ᚨ ᚫ ᚠ
    Lūk, dažas bildes kā lūgt Dievieti Freiju: https://failiem.lv/u/u5ym55t67 [Dievietes Freijas godināšana].
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  30. :))) saka:

    Nākotne ir cilvēkam kļūt par Dievcilvēku. Kamēr Tu Dievu meklēsi ārpus sevis , vai Viņa nosaukumos , tikmēr Tu klīdīsi ilūzijās.

  31. Skolnieciņš saka:

    :))) 2023. gada 12. janvāris 21.19 Dievi ir radījuši šo pasauli tādu kāda tā ir. Nestāsti pasakas par dievcilvēkiem. Ir pusdievi, kurus Dievi rada izpriecas pēc. Bet cilvēkam nav lemts reinkarnēt par Dievu. Dievi radīja šo un citas pasaules tā, lai nekad nezaudētu par tām kontroli. Un nevienai savai radībai neviens Dievs nedos tik daudz spēka, lai tā varētu tam kaitēm. Dievi radīja cilvēci, jo viņiem bija garlaicīgi. Pirmatnējais haoss ir visai garlaicīgs. Maksimums ko kāds Dievs vai Dieviete var dot ir pusdieva vai svētā spēks. Vienīgi šajā fiziskajā pasaulē maģija ir aizliegta, šī pasaule ir visai mierīga, un tajā nav maģijas.
    Esi labs pret Dieviem, tad Dievi būs labi pret tevi. Man nepatīk ebreju cilts Dieva Jahves/Jehovas kundzība Baltu zemēs. Ir laiks atgriezties pie senajiem Dieviem un senajām Dievietēm.
    Ar cieņu, Skolnieciņš

  32. :))) saka:

    Domā kā Tev tīk , Skolnieciņ, tā Tev arī būs. :)

  33. :))) saka:

    Saprāta triumfs ir dzīvot mierā ar tiem, kuriem viņa nav. ;)
    Voltērs.

  34. Dievturis (īstens) :))) saka:

    “Apgaismības brīdī viss atkrīt — viss. Pēkšņi zeme zem tevis ir pazudusi, un tu esi viens. Tu esi viens, jo esi sapratis, ka cita nav; nav atdalīšanās. Ir tikai tu, tikai Es, tikai bezrobežots tukšums, tīra apziņa. Prātam, ego, tas šķiet šausminoši. Kad tas skatās uz neierobežotību un bezgalību, tas redz bezjēdzību un izmisumu. Tomēr skats mainās uz neizsīkstošu prieku un izbrīnu, tiklīdz prāts tiek palaists vaļā. Kad esi apgaismots, tu stāvi viens. Jums nav vajadzīgi nekādi atbalsti, jo nav ko atbalstīt; atsevišķs jūs vairs neeksistējat. Tu saproti, ka visa ego pieredze bija viegla ilūzija. Tu stāvi viens, bet nekad, nekad neesi vientuļš, jo visur, kur vien skaties, tu redzi tikai to, un tu esi tas.
    ~ Adjashanti

  35. Skolnieciņš saka:

    Dievturis (īstens) :))) 2023. gada 13. janvāris 10.00 Tu runā kā īsts, profesionāls baznīcēns, kurš ir apmācīts kā strīdēties ar dievturiem. Īsts kristietis. Maskējas par dievturi, bet muld kaut kādu bezsakaru. Vai tavs mērķis ar savu sakāmo ir nonivelēt manu vārdu nozīmīgumu un noslāpēt manu viedokli?
    Vai esi saskaries, ka kāds Tavs radinieks ir neticīgais (ateists jeb bezdievis), bet uz viņa kapa tik un tā uzbliež krustu? Un visi tie runas vīri un runas tantes muld bērēs kristīgā mēlē. Kapličā arī ir sabāzti krusti, kapu sveces ar krustiem. Štrausi vai bēru vainagi ir krustiem uz lentām. Kapu sveces ir ar krustiem un eņģeļiem. Lūk, Tava bezdievība uzreiz izčākstē Tā Kunga Ebreja priekšā. Tu pat vārdu pretī nedrīksti bilst, citādi trako nams.
    1) Ja uzdrošināsies kaut ko vel kritizēt savas muļķības dēļ, tad Tevi noēdīs.
    2) Ja Tev liks ticēt, Tu ticēsi. Bērēs mironim neprasa, vai viņš grib rabīnu Jēzu Kristu. Mironi vienkārši iegrūž ebreju cilts Dieva Jahves/Jehovas apskāvienos. Varbūt cilvēks dzīves laikā ticēja Dievam Odinam, Dievietēm Nornām, Osim Igdrasilam? Bet krusts būs jebkādā gadījumā un kristīgs onkulis vai kristīgā tante runās bēru runu.
    Un, lūk, viss tava pasaules uztvere un bravūra izčākstē kā nebijusi tava paša bērēs.
    Tavi piedāvātie risinājumi ir strupceļš. Pēc būtības tu piedāvā dievturībai pašlikvidēties. Tā purga (muļķības), kuras tu nes, ir bezspēcīgas mācītāja sprediķa un kristiešu augstprātības priekšā. Kristieši tavus vārdus necienītu un nosauktu par pesteļiem.
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  36. :))) saka:

    Skolnieciņ , Tu mani uzjautrini! :)

  37. Skolnieciņš saka:

    Latvijā ir pa pilno ezotērisko kristiešu. Piemēram, Agnese Ziediņa–Zariņa. Viņa sarunājas ar eņģeļiem. Pat mūsu vietējie ezotēriķi, kurus kristieši apzīmē ar nicīgu vārdu “pesteļotāji”, krīt ceļos baznīcas priekšā. Un neizdveš ne vārda, kas varētu būt pret baznīcas varenību. Šajos cilvēkos nav ne pilītes disidentisma. Viņi ir aitas Tā Kunga ganāmpulkā. Latviešiem kristietība nav vajadzīga. Savulaik kristietība pazudināja prūšus. Un prūšu vairs nav, bet baznīcas prūšu zemē stāv šobaltdien. Vienīgi katoļu krustus ir nomainījuši pareizticīgo krusti. Bet tās baznīcas stāv tur neskartas. Tā ir dzīve. Muldēt par ego māk arī kristīgās sektas. Pa satelīttelevīziju brīvpieejas apraidē var redzēt kristīgo sektu šovus. Pa satelītu Hotbird 13°E tādu ir daudz. Tur nekā jauna nav. Tēma par ego ir izjāta. Bet es piedāvāju padomāt par iespējām atjaunot sentēvu pagānisko ticību te Latvijā. Lai latviešu tautai rastos izvēles brīvība kam un kā ticēt. Un lai šāda brīvība būtu, ir jābūt vairākiem variantiem. Arī apbedīšanas pakalpojumu jomā.
    Ar cieņu, Skolnieciņš

  38. Dievturis saka:

    Patiesībā mēs nemaināmies.
    Mēs tikai arvien vairāk kļūstam par sevi.
    Mēs, kā mums šķiet, ejam dzīves jēgas meklējumos, bet patiesībā ejam uz savu Reālo Es.
    Un mēs tikai pa ceļam zaudējam visu lieko, uzspiesto, nevis savu.
    Mēs tikai atceramies sevi……
    :)

  39. Nisargadatta saka:

    “Gudrība man saka, ka es neesmu nekas.
    Mīlestība man saka, ka es esmu viss.
    Un starp abiem mana dzīve plūst. “

  40. Skolnieciņš saka:

    Padomju Krievijas karavīri latviešu acīs ir kara noziedznieki, jo tie okupēja Latvijas Republiku ar tālāko aneksiju. Savukārt, padomju vara atņēma latviešiem īpašumus (tajos uzreiz ievācās krievi), šķīra latviešu ģimenes (izsūtīja latviešus uz dažādām nāves nometnēm pa visu plašo Padomju Krieviju), rusificēja (aizliedza runāt latviski), zaimoja (aizliedza dievturību). Tamdēļ man nav cieņam pret okupekļiem…

  41. Skolnieciņam 19.07 saka:

    Tu arī esi pārgājis atgremotāju līmenī ,truli ,kā govs , atgremo bez apzināšanos ,kā mantru ,kas jau sen zināms. Ar to tu tāpat esi iedzinis informāciju zemapziņā un tā to projicēs tavā dzīvē.
    Varbūt iespraud sev kādu štrausu tur un nodejo mazo gulbīšu deju!

  42. Skolnieciņš saka:

    Esmu pateicīgs visiem Dieviem un arī Dievietēm par to, ka Latvijas Republikā 21. gadsimtā ir ticības brīvība. Es ticu, ka ticības brīvība no Eiropas nepazudīs arī nākotnē. Ar saticību, Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *