Eiropas Savienība- Latvijas noziedznieku patvēruma midzenis

https://jauns.lv/raksts/zinas/537083-usakovs-iecelts-par-galveno-zinotaju-par-ep-2024-gada-budzetu

Kad visu to lasi, tad netici pats savām acīm, ka kārtējais zaglis un bandīts iecelts par “tiesnesi” ! Ušakovam jau sen vajadzēja atrasties aiz RCC biezajiem mūriem ne tikai par latviešu tautas mantas izlaupīšanu, bet par slepkavību organizēšanu un to īstenošanu. Viņš ir viens no visbrutālākajiem cionistu padibenēm Latvijā. Viņa Rīgas valdīšanas laikā BALTIJAS PĒRLE pārtapa par īstu krievu orku ģerevņu. Nevienam nav tiesības šo SŪDU dēvēt par cilvēku. Tikai noziedznieki var kļūt par ES nomenklatūras darbiniekiem. Latvija ir tā, kura ES slēptās varas struktūras “apgādā” ar šāda tipa kreatūrām. Šo amatu viņš saņēma par veiksmīgu Latvijas izlaupīšanu. Savējie paglāba šo draņķi no RESTĒM.

Kad visu šo redzi, tad vienmēr nāk atmiņā “attiecīgā grāmatā” rakstītais: “Un pēdējā laikā VIŅAM(Sātanam) taps dota liela vara, jo viņam īsā lakā daudz kas jāpaveic !”

Paskatieties uz šiem purniem un salieciet viņus pa PLAUKTIEM un jūs iekritīsiet dziļā komā:

https://www.europarl.europa.eu/latvia/lv/latvijas-deput-ti.html

Mazliet tikai pakustiniet smadzenes un jūs redzēsiet, kā strādā cionistu noziedznieku banda. Zemāk Jums ievietošu vizuālo informāciju priekš tiem, kuri apdalīti ar smadzenēm un loģisko domāšanu. Ar smadzeņu “apdalījumu” sirgs pilnīgi visi 4. maija KLIĶES preses darboņi. Neviens nekad nav “pacēlis jautājumu”, kāpēc ES Latvijas valsti un latviešu tautu pārstāv jebreji ? Andris Ameriks, Ivars Ījabs, Sandra Kalniete, Dace Melbārde, Nils Ušakovs, Inese Vaidere, Roberts Zīle, Tatjana Ždanoka.

Lūk, šis cilvēks ir cionista Ušakova upuris ! Dokumentus 4. maija kliķes DP noraka un viss apklusa, tāpat kā pārējās neskaitāmās slepkavības un to mēģinājumi.

(Visi šie deputāti ir sen jau LRTT i- vietnes “pacienti” un ievietoti NOZIEDZNIEKU KARTOTĒKĀ. Laikam jau ES “dižkomisāri” vadās pēc www.tautastribunals.eu informācijas, jo savādāk taču nevarētu 100%tīgi viņi atrasties ES ! Un tagad rodas idiotisks jautājums: vai nu L. Grantiņš ir noziedznieks, vai šie deputāti un viņu “jumti”?)

Visi bez izņēmuma gan ideoloģiskie, gan ģenētiskie jebreji ! Protams, ja kāds uzdrošinās par šo problēmu risināt, tad tiks aizraidīts uz “labākjiem medību laukiem” ! Šodien ir šo noziedznieku LAIKS ! Pat ASV Republikāņu partijas deputāti gandrīz pilnā sastāvā atbalsta Putina “hemoroīdu” Trampu un vēlas pilnīgi pārtraukt palīdzību Ukrainai. Visi šie putiniskie mēsli pilnā rīklē ķērc, ka Baidens ir nelietis, bet ar savu balsojumu pilnībā sevi atklāja un līdz ar to degradēja sevi visas progresīva cilvēces priekšā.

Izraēlā viņu barvedis noziedznieks Netanjahu atkal ir pie teikšanas !

Visi tagad bailēs trīc: kas notiks, ja ukraiņi uzvarēs liel-Izraēlu- Krieviju ? Viens ir skaidrs, tad cionistu atkritumi tiks “iemesti Elles zaņķī”, kā rakstīts jau šeit pieminētajā “attiecīgajā grāmatā“.

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

Un tagad vizuālā informācija priekš tiem, kuriem ir problēmas ar loģiku un lasīšanu:

Ciānas inkubatora produkti ! Šie pretīgie sūdi valda pār mūsu tautu !

Un šis putiniskais izdzimums tagad sēž “demokrātijas citadelē” ?!

Kāda interesanta demokrātija, ka viņus ievēl kopā !

Interesanti, ka šīs trīs “kundzes” jaunībā arī bija kopā ! Domāju, ka zināt kas tās tādas…
Noziedznieks Išakovs pie sava JUMTA ! Šī sātanista priekšā visi latvānijas izdzimumi saņem savus jūdaša grašus pat genocīdu pret latviešu tautu, jo pilnīgi neviens noviņiem nav latvietis !

Protams, ka šie ģenētiskie atkritumi vēlētos tādu L. Grantiņu & H- 86 saplēst gabalos un šo I- vietni sadedzināt savā Elles ugunī !

28.12.22

You may also like...

14 komentārs

  1. Pie valodas stūrīša saka:

    Tulkojumu sīkumu šķautnes:
    trud – darbs
    truditsja – darboties (strādāt)
    rab – vergs
    rabotat – vergot
    stradat – ciest
    Kā tulko nepareizi:
    rabotat – strādāt
    u.c.

  2. :))) saka:

    Amērikss kā vienmēr ,iepozējot , jūtas kā pie zobārsta!

  3. viena ģimenīte ....,viens papucītis saka:

    Прекращению путинских угроз о применении ядерного оружия способствовали не переговоры, не международные саммиты и не перемирия, а прямая угроза США уничтожить скота вместе с бункером. И всё тут же стихло.

  4. 85 saka:

    “Šie pretīgie sūdi valda pār mūsu tautu”.

    1) Lirika, domājot cionistus žīdulēnus
    2) Tiešā nozīmē veic kādas darbības
    3) Nesaprotamas lietas no “kloākas ceļa”
    4) Programma dzīvotājiem (cilvēkiem – “tautai”) pieņemt par normu
    5) Nevēlama fakta konstatācija, kuru (it kā) labo (grasies labot)
    6) Kā pēc “pretīgie”?
    7)Ja konkrētais pieņēmums domāts kā atskaites punkts laikā, kā tu saproti (definē) parazitāros (manipulatīvos) vārdus “tauta”, “mūsu”, un “valda”? 8)Vai esi programmēts šos vardus mainīt vietām? Ja jā, vari no programmas atteikties. 9)Parazītmehānisms zūd nebūtībā, šie nejēdzieni zūd, tāpat kā “šie” un “pār”, “un” “,”

  5. AG saka:

    ES pie varas ir sorospistie, ASV arī, bet vieni Plāngrantiņam slikti, otri – labi! Šiziķis, ko tur lai saka! :)))

  6. Valodas stūrītis saka:

    “Es pieradināju šito recepti.”
    — Pieradināt var tikai dzīvu radību. Pareizi būtu jāsaka: Es pieradu gatavot pēc šīs receptes.
    Cienīsim savu valodu!

  7. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.delfi.lv/news/versijas/524-kulturas-darbinieku-atklata-vestule-kulturas-ministram.d?id=55075056&com=1&reg=1&no=0&s=1

    Vetis
    27.12.2022 22:26:52
    Daudzbērnu ģimeņu nabadzība, pedofīlija neticamos apmēros, par šiem jautājumiem nedzirdu nevienu vārdu no reliģijas vadoņiem. Ja cilvēks jūtas vainots viņš lien uz ceļiem baznīcas priekšā un maksā.
    Lūgšanas neārstē, jo nav jau ko ārstēt. LGBT+ problēma pastāv no cilvēces pirmsākumiem un pastāvēs vēl ilgi.Tās konstantais lielums nemainās. Jo ar “propogandu “neviens heteroseksuālis par homoseksuāli nekļūs.Sapratnei, kas notiek ar tavu ķermeni sāk veidoties no 8 līdz ,apmēram , 20 gadiem

    E.P.E.B Jr.
    29.12.2022 17:49:40
    “Daudzbērnu ģimeņu nabadzība, pedofīlija NETICAMOS??! apmēros, par šiem jautājumiem nedzirdu nevienu vārdu no reliģijas vadoņiem.” – ak, nabadziņš, šis neveselo pārstāvis, nav viņam neviens pienesis klāt kādu no “religijas vadoņiem”, nav padalījies faktiem par “neticamo” pedofīlijas skaitu?! Varb. demagogs – per verso aģents varētu nosaukt, kurus reliģiskos vadoņus(?) viņš ir atradis un kuros to darbos par viņu satraucošo tēmu ne vārda nav atradis??! Labi, ka šis tips atzīst, ka lgbt IR problēma arī šodien, tikai sasniegusi epidēmijas mērogus, jo tikusi kultivēta un atīstīta ar milzu naudas, demaģoģijas, psiholoģiska terora un melu palīdzību.Muldoņa, ka “Tās konstantais lielums nemainās”, sķiet bāzēta uz nelietīgu cerību, ka ar lgbt org. intensīvajiem uzbrukumiem bērniem, jaunatnei neveselo skaitam tāpēc pieaugot lidz pat 4 – 7% atsevišķās valstīs, tas tiks pieņemts kā norma -“konstants lielums”. — tālāko teksta turpinājumu Delfi bloķēja:
    Bet patiesībā šos no normas noviržu ķerto skaits (dabas kļūda) ir vienmēr bijis apm. 0,5 – 1%, reti kur 1-2% un tas pats fiksēts ilgtermiņā. To visu labi zinot lgbt un to vadoņiem, protams šis sākotnē iznīcinoši mazais, noviržu mākto skaits nevarētu tik atklāti bāzts uz varas pjedestāla un vēl nekaunīgi likts par vadošo piemēru visai veselo cilvēku sabiedrībai. Tāpēc tika sākta rietumu pasaulē gadiem ilga, lēna, viltīga sabiedrības ideoloģiskā apstrāde, tāpēc vienpusīgs, elitārs atbalsts neveselo tipiem muzikā, glezniecībā, īpaši kino jomā, arī rakstniecībā un citās makslas nozarēs. Dažādos veidos tika uzbrukts cilvēku morālei un saprātam, derēja viss, kas spēja lēni, uzmanīgi, bet intensīvi degradēt sabiedrisko domu ar jau mūsdienās neslēptu homoseksualisma propagandu, ar ģenderisma un citu atbaidošu perversiju reklamēšanu, protams īpašu uzmanību pievēršot jaunatnes apstrādei.To visu saprotot, cilvēkiem ir jāvienojas aktīvai rīcībai savas rītdienas, savu bērnu nākotnes vardā, jo perverso saujņas bezgala nekaunīgie uzbrukumi turpinās ar pēŗkamo neliešu un godkārīgo stulbenu iesaisti dažādo noviržu propogandēšanā, kā to rāda šī absurdā mēstule ar 524 sevi apkaunojušajām personām!

  8. Pilsonis saka:

    https://www.delfi.lv/news/arzemes/ko-krievija-stasta-par-planiem-ukraina-iznicinat-paraudzinat-un-sadalit.d?id=54214246

    – šis raškas-paraškas plāns smagi atgādina 1940.gada šo mēslu plānus Baltijā

  9. Skolnieciņš saka:

    Labāk godāsim Sentēvu Dievus – Latvju Dievus! Būsim īsteni pagāni! Praktizēsim dievturību! Cienīsim senos Dievus un senās Dievietes!
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  10. Anonīms saka:

    Nūja! Kurā valstī un sabiedrībā viņu nebūtu Grantin? Visas demokrātiskas valstis ir viena liela judasu savieniba, bet problēma ir pašos gojos, kas visādi tiem izdaba, lai tik būtu Q ar kodā ieskaitīti darba pokemoni. Kreisā puse ir garīga, kas ir Raboni un labā ir darosa Baroni. Kopā tā veido Baru =Rab ota – Bar otjes – Bar otsa. Kādi Raboni tādi Baroni i st rad nieki visi ir kabala saistīti.

  11. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Apmēram pirms nedēļas zināmu rezonansi, pat ažiotāžu latviskajā sabiedrības daļā izraisīja Okupācijas muzeja Publiskās vēstures nodaļas vadītāja Ginta Apala intervijā laikrakstam “Diena” paustais, ka Rīgā strādājošie krievu mēdiji neviens nav atsaukušies oficiālajam ielūgumam šovasar apmeklēt Okupācijas muzeju, lai iepazītu mazāk zināmos faktus un gūtu dziļāku izpratni par traģēdiju, ko Latvijai nodarījuši padomju okupācijas gadi. Bet…neatnāca un arī nepagodināja pat ar atbildi. Neviens – sacīja G. Apals.
    ————————————-
    Kā saka – komentāri lieki! Un šādi pretlatviskie elementi, šīs krievvalodīgo naidīgās masas, šie viņu elku – kremļa agresijas un necilvēcīgās propagandas atbalstītāji ne tikai mierīgi parazitē Latvijā, bet tiek no nodevēju – kangaru valdības iecelti pilsonībā. Lai pēc tam tos liktu augstos Latvijas valstij nozīmīgos amatos, kas dos tiem vēl plašākas iespējas postīt un iznīcināt latviskumu un latviešus. Pirmssākumos garīgi, materiāli un rodoties citām iespējām 100% ari fiziski, ko ikdienas privatās sarunās to pārstāvji nemaz neslēpj!

  12. Skolnieciņš saka:

    Krievijā ir modē nacistiski pilsētu nosaukumi: Engelsa (Engelss), Gebelsa (Gebelss). Krievi meklē nacismu Eiropā, bet krievi neredz nacismu sevī! Krievijas pilsētas ir kā nacistu koncentārijas nometnes, tajās nav dzīves, tajās ir vien izdzīvošana un bailes par dzīvību.
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  13. Skolnieciņš saka:

    Paldies Dieviem, ka PSRS ir sabrucis. Taču PSRS (Padomju Krievijas) postošās sekas ir redzamas vel tagad.
    PSRS sekas. Desmitiem miljoniem nobendētu cilvēku visā PSRS teritorijā. Pirmā daļa mira revolūcijas gados un sākotnējā Sarkanā terora laikā. Otrā daļa mira NKVD jeb ČEKAS darbinieku un iztapīgu kaimiņu dēļ. Šajos straplaikos un pēc tam cilvēki Padomju Krievijā un tās okupētajās teritorijās vienkārši pazuda.
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  14. Skolnieciņš saka:

    Lielāko daļu 20. gadsimta diktatūru radīja Maskavas Kremļa komunisti. Lai Dievi žēlīgi krieviem, jo uz katra krieva par senču grēkiem gūlstas dzimtas lāsts!!!
    Ar NEcieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *