M…Zālītes parazīt- idiotisms

Zālītes “ārprātīgās rūpes” par latviešiem !






Māra Zālīte: Latvijas spēku vajag koncentrēt savā zemē, nevis izmētāt pa visu pasauli

“Latvijas spēku nevajadzētu izmētāt pa visu pasauli, to vajadzētu koncentrēt savā zemē. Tādēļ mans lielākais sapnis un vēlējums ir, lai tautieši sāktu atgriezties,” šādus vārdus Latvijas Universitātes simtgades svinībās Londonā sacīja dzejniece Māra Zālīte. Kā ziņots, Latvijas Universitātes svētki Anglijā šogad tika svinēti Londonas igauņu namā – vietā, kur savulaik bieži pulcējusies latviešu sabiedrība.

Gepostet von LTV Ziņu Dienests am Montag, 23. September 2019

 

Skat’ tikai, kā šī sarkanā cērmene atkal sāk locīties tautas priekšā: cik viņai ir sāpīgs “latviešu jautājums”. Stostīdamās “lūdz” latviešus atgriezties mājās ! Tikai tā nejauši aizmirsa piebilst, ka tieši viņas un viņai līdzīgo darbības rezultātā, latviešu tauta ir izkaisījusies pa visu pasauli, jo Latvijā visa rūpniecība- tautsaimniecība, latviešu tautas EKONOMISKAIS MUGURKAULS, ir pilnībā SALAUZTS– likvidēts.

Neaizmirsīsim, ka šī m… zālīte ir komunistiskās partijas biedrene, kura, stājoties šajā pasaules vēstures asiņainākajā partijā zvērēja: būt uzticīga Ļeņina ideāliem ! Tas nozīmē,- nesaudzīgi cīnīties pret visu nacionālo, ko arī šī tautas padibene dara vēl līdz šai dienai. Dzimusi Krievijā,- puslatviete(poļitruka žogmales produkts), uzvārdu guvusi no sava patēva, kurš bija ciema lielākais alkoholiķis un čekas stukačs.

Vīrs čekas kapteinis, kurš, Atmodas laikā izmantojot savu ieņemamo amatu, pēkšņi kļuva par miljonāru !!! Nauda, kura bija jānovirza tautas labklājībai, šis izdzimtenis piesavinājās ! Šī ģimene, no latviešu tautai nozagtās naudas, šodien dzīvo KĀ NIERES PA TAUKIEM ! Savus bērnus pa blatu iekārtojuši ienesīgos amatos !!!

Jūtot, ka par visu var nākties atbildēt, aģitēja par E. Levitu kā Latvijas prezidentu, tādas pašas izcelsmes ne- latvieti un čekistu pēcnācēju, kā pati. Levits, kā mēs zinām, bija visas šīs grandiozās latviešu tautas iznīcināšanas iniciators.

Levits ir kā: cerība visai latviešu tautas apzadzēju un slepkavu bandai, ka netiks aizvilkti par noziegumiem uz karātavām.

Vai tu, latviet, vari to apjēgt, ka šīs komunistiskās drazas aģitācijas rezultātā, žīds E. Levits ir Latvijas Republikas prezidents un Latvijas armijas virspavēlnieks ?

m…. zālīte ir viena no lielākajām latviešu tautas nodevējām mūsu tautas pastāvēšanas laikā.

Latviet, ja tu šo sātanisko vampīr- kuci aizstāvi, tad labāk, lai tālāk nebendētu savu dvēseli, izrau sev mēli, bet ja esi viņai devis roku, tad nocērt to !

Šai izdzimteniskai ģimenei penākas ASM !

Komunisms bija nekas vairāk, kā slēpts jūdaisma totalitārisms.

Koministi ir jūdaisma ideoloģijas “darba instruments” !

15.10.19

You may also like...

11 komentārs

  1. Aelita saka:

    Galma dzejnieki, galma aktieri… Citai dzejniecei Amandai Aizpurietei nācās pamest savu dzīvokli un pārcelties dziļos laukos.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Izstāstīju Zalītei par Rīgas Latviešu Biedrības brutālo LIKVIDĀCIJU 1993. gada 18. februara naktī! Saruna notika Rakstnieku savienības trešajā stāvā.

    Viņa “pašausminājās” par notikušo, bet nekad nav par to rakstījusi! (Kādēļ?)

    Lasiet patiesību ….. https://tautastribunals.eu/?p=33716

  3. Armands saka:

    Atkal stuke Lāci, kā lielāko nodevēju. Blēe, bet vai tak 90 gadu varonigie nacionāli ir izdarījuši kaut vienu šāvienu pret tiem russzhidu kriminaliem grupējumiem? Jums nebija latvieshi iespējas?

  4. to Armands saka:

    pret 90.gadu nacionāļiem, bez krievu bandītiem, vēl bija
    kā siena nostājušies visa “valdībā” iesprukusī žīdu varza
    ar godmann priekšgalā…

    “Valdība” modri uzvaktēja lai ieroču nebūtu nacionāļiem,
    kamēr krievijas bandītiem bija pilnas kabatas un automašīnas
    ar šaujamajiem !

  5. Mārtiņš saka:

    Kari jau sen beigušies, bet mēs pēc ieraduma vēl arvien turpinām paklausīgi dalīties un dalīt citus “savējos” un “svešajos”… Ja tā labi paraktu, tad atrastu, ka lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju nemaz nav cēlušies Latvijas teritorijā, bet gan ienākuši no “kaut kurienes”… Jautājums tikai, cik tālu ir pacietība rakt, lai nozākātu viens otru, un cik tālu rakt, lai atrastu paši savus senčus, kas arī nav eņģeļi un nav gluži vietējie…

  6. to Mārtiņš saka:

    ar tevi, laikam, ir kā tajā krievu teicienā:
    “Kto o čom, a všivij vsegda o baņe” ??
    —————————————————–
    Okupantiem vienmēr cīnītāji par savu neatkarību “nav
    bijuši enģeļi” !

  7. Mārtiņsam saka:

    Cēlušies te ļaudis protams ir dažādi, bet tikai okupanti ienāk ar kalašņikoviem, apšauj un represē, ievieš savu kārtību un atvelk līdzi vēl miljonu savējo, lai dzīrotu pie okupētās valsts labumiem.

  8. ui, `Mārtiņ`! saka:

    ,,kari jau sen beigušies“? Un “m ē s pēc ieraduma vēl arvien turpinām paklausīgi dalīties un dalīt c i t u s “savējos“ un “svešajos““. Kurā mucā tu dzīvo?

    Kas tavuprāt ir “mēs“? Un kas tavuprāt ir tie “citi“. Kā vārdā uzstājies? Tautas, iedzīvotāju, vai kādas atsevišķas grupas, kas saucas “mēs“? Tauta nav gluži tas pats, kas iedzīvotāji. Ja runā no tautas – es arī esmu no tautas, bet es nedalu neko, es vienkārši esmu no tautas, ar tautu un par tautu. Jo Dievs pasauli ir iedibinājis ar tautām. Ar katrai savu teritoriju, valodu, iekšējo kārtību un ar godprātību, sirdsapziņu, mīlestību un atbildību pret tautu. Iekārot citu tautu teritorijas, jaukt tautu dzīves kārtību, apdraudēt tautu kultūru, klejojot no teritorijas uz teritoriju, jau ir tā dalīšana. Bet tas nav Dieva, bet Nelabā plāns.

    Tie, ko tu sauc par citiem, gan dala. Un piespiež mani (kā to citu) dalīt un dalīties. Jo es neesmu “mēs“ tiem, kas man to uzspiež. Un arī tev nekas nav jādala pēc teritoriju, “no kurienes“ atnākuši, eņģeļu vai vietējo principa. Ir lietas, kuras var saprast vienīgi sirds un goda prāta klātbūtnē. Un tautu lieta ir viena no svarīgākajām cilvēces lietām. Bez kārtības tautu lietās, varam dzīvot vienīgi mūžīgā juceklī. Vai cilvēkam vajag mūžīgu jucekli?

  9. to Mārtiņš saka:

    izbeidz savas puspatiesības !

    “Kari sen beigušies”, bet tevis noslepkavotie mani vecvecāki,
    vecāki, brāļi un māsas NEKAD vairs necelsies no kapa…

    Un, izskatās, ka man līdz pat nāvei būs jālasa tavi
    murgojumi par piedošanu tev, NOLĀDĒTAIS SLEPKAVA
    un OKUPANT !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *