Feisbuks ir visīstākais cionistu- nacistu- komunistu midzenis

Lūk kā ! Novēlēt nāvi krievu okupantiem, kuri slepkavo, izvaro un laupa, ir naida runa ! Tūlīt pēc krievu uzbrukuma Ukrainai Feisbuks paziņoja, ka ir atļauts vēlēt nāvi okupantiem ! Tad, kas ir mainījies ? Protams, tikai tas !!!, ka tieši L. Grantiņam tas nav atļauts ! L. Grantiņu padzen no Feisbuka par LIETĀM, kuras citi var brīvi paust, pat agresīvi pret privātpersonām ! Interesanti arī tas, ka vēl vakar pie ievietotā foto bija daudz vairāk kas rakstīts- draudi, kas ar mani notiks, ja es tā turpināšu, bet šodien jau šie draudi ir pazuduši ! Kā lai izskaidro to, ka es vakar to nokopēju un ievietoju savā DESKTOP, bet šodien vairs tas nav atrodams tajā. Tas norāda uz to, ka pret mani strādā tieši Latvijas Feisbuka komanda, kura savā ārprāta naidā pret mani atļāvās pat draudēt, bet šodien paši nobijās no saviem draudiem un tos dzēsa !

Šajā sakarā man nez kāpēc atmiņā “iekrita” R. Brunera sacītais. Runa iet par tiem pašiem pus- ebrejiem(LRTT piebilde-tie paši hazāri- krievžīdi). Protams, ka neviens latvietis un godīgs cilvēks par tekstu, ko var lasīt pie video, mani nedz nopeltu, nedz arī padzītu no Feisbuka. Tikai demokrātijas ienaidnieki to var darīt,- visi tie, kuri atbalsta ukraiņu slepkavošanu. Un te R. Bruners pasacījā trāpīgus vārdus: “Tāpēc bija vajadzīga LTF valde, neliela grupa, kas pieņēma visus svarīgos lēmumus un spēja milzīgo organizāciju noturēt rāmjos.”

Viņi, šie pus- ebreji, kuri pieņem pareizos lēmumus, ir it visur, pat klozetes podā ! Viņi nekur nav palikuši nedz izmiruši, viņi pēc Atmodas savairojušies kā stafilokoka baciļi ! Viņi ar saviem meliem un patiesības noklusēšanu sēj nāvi un iznīcību informācijas laukos.

“Ar šodienas acīm raugoties, jautājums bija atrisināts jau pirms 1988. gada, par to rakstīju iepriekš. Proti, Latvijai viennozīmīgi būt, bet cīņas gāja par to, kādi spēki un konkrēti kurš būs pie teikšanas. Atšķirībā no LNNK un citām “radikālām” organizācijām, kur valdīja disciplīna un visu noteica čeka, LTF kodolu, it sevišķi domi, veidoja visās toņkārtās bļaujoši (pus)ebreju brīvdomātāji. Tāpēc bija vajadzīga LTF valde, neliela grupa, kas pieņēma visus svarīgos lēmumus un spēja milzīgo organizāciju noturēt rāmjos.”

11.01.23

You may also like...

22 komentāru

  1. AG saka:

    Neraudi, es FB esmu PASTĀVĪGI banēts, tiklīdz viens periods beidzas, uzreiz otrs sākas !!! :)))

  2. :))) saka:

    Mani arī bano ,sakot , ka ierobežots daudzums , ko var publicēt. Citreiz jau no paša rīta . Lai gan es politiku tikpat kā neskaru …,nu , dažreiz globālistus nolieku.

  3. Pie valodas stūrīša saka:

    Visas pasaules valodas grib sajaukt jūklī,vienas kroplas valodas jūklī!
    Kā pasargāt latviešu valodu?
    Svešo vārdu parasti iestibī kopā ar kādu lietu svešvalodā,vai tikai kā kādu nosaukumu līdz tam neesošu…
    Svešai lietai vai īpašībai visbiežāk,tomēr atradīsies apzīmējums latviešu valodā! Un tikai tad,ja nekā nav iespējams latviski nosaukt,var paturēt svešo vārdu. Labāk būtu latviskot!
    RUNĀSIM LATVISKI!

  4. skola saka:

    Kādreiz par cilvēku,kas neatbilda tā laika standartam teica,ka pie vainas ir kapitālisma paliekas viņā. Par lielu pārseigumu izrādījās,ka visvairāk šo palieku ir bijis daudzu komunistu un čekistu sugā,kas kā slimi uz tā labumiem.Dabiski,rodas jautājums pats no sevis-Kādas paliekas viņos ir pašlaik,un kādas atklāsies pie jaunas varas maiņas.
    Vēl jautājums par to pašu -par jauno maiņu,kas atrodas varā? Kādas paliekas atklāsies viņos?Droši,ka tās pašas.Tāds būs laiks.
    Pēdējais.Cenu globālā perspektīvā,veidojiet cementa krājumus piemineklim Puķinam,lielākam t.s. civilizētās pasaules vadoņu plānu bīdītājam šajā gadsimtā.Eh,kāds laiks…!

  5. Pārmaiņas saka:

    Slava Ukrainai !!!
    https://youtu.be/OKRrlpIf3yM

  6. Pārmaiņas saka:

    Kas tik vēl neatklāsies.
    https://youtube.com/shorts/EK0m6y1Vdb0

  7. Mēs rīdzinieki saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=xaHdTKp4fu8

    5.kolonna progresē pretlatviskumā, nu jau tēlojot ukraiņu bēgļu aizstāvjus

  8. Antienglender saka:

    Kādēļ vajadzīga “digitalizācija”?: Teiksim: “ID.” kartes; visu ziņu par jums sasniedzamība vienā vietā? – Tā represīvajiem orgāniem kontrolēt jūs ir ļoti ērti. 4.maija režīmam tajā skaitā!

  9. Anonīms saka:

    Nūja! Vien būtu nieks, ka liedz rakstīt patiesību par vēsturi un šodienu, bet aizdomīgi man šķiet policaju zināt kāre tieši tad, kad netā esmu kaut ko uzrakstījis viņiem aizdomīgu uzrodas uz ceļa ar jautājumiem. Tā nu jebkuru cilvēku var atrast un izskost šajos laikos, kad būs totāla elektroniskā uzraudzība, tad jūs gana vairs izteikt nespēs savu domu, jo Q kods jums būs dārgāks par jūsu dvēseli. Nu ieslēdz telefonu i paskatis ziņas, ka atkal Dimiters izceļas ar savu īpašo mīlestību pret fashistisko pareizticibu, bet viņu nesoda, ka atklāti skandē dziesmas slavinot urlas. No viena grāvja citā! Ta nu jums piemērs, ka cilvēks aktieris pats nezin, kas jis īsti ir?

  10. Dievturība ir Latvijas nākotne. Tomēr lai praktizētu dievturību kā pilnvērtīgu politeisku, neopagānisku no kristietības atdalītu reliģiju, ir jāiegulda lieli spēki. Diemžēl dievturībā nekas nav gatavs. Visu ir jārada pašam. Paldies Dieviem, ka Latvijā ir dažas dievturu svētnīcas. Tomēr dievturība vel aizvien atrodas zem kristietības tupeles, tā neattīstās. Latvijas sovjetizācija ir atstājusi dziļas rētas Latvijas dievturu apziņā. Padomju Krievijas plāns iznīcināt dievturību ir bijis visai veiksmīgs.
    Pēc manām domām, paralēli latviskajai dievturībai var darboties skandināvu pagāniskā ticība asatru (burtiskā nozīmē: tuvāk Dieviem) un odinisms/votanisms. Angļu valodā ir daudz informācijas kā lūgt Skandināvu Dievus.
    Lūgšana Dievietei Frejai (saukta arī par Dievieti Vanadisu): «Freija, kura zināma ar daudziem vārdiem, atnāc pie manis! Freija, raudošā zelta asarām, atnāc pie manis! Freija, Vānu pavēlniece, atnāc pie manis! Freija, kaķu aizgādne, sadzirdi mani! Freija, kas dāvā maģiju un burvju spējas, sadzirdi mani! Freija, Māte Daba, sadzirdi mani! Ar elpu – gaiss, ar čukstu – uguns, ar pieskārienu – ūdens, ar glāstu zeme. Atver manas likteņa durvis, Freija. Ej pa priekšu, lai redzu tavas zelta asaru pēdas. Un tad es zināšu, ka eju pareizo ceļu. Es lūdzu, lai tava aizsardzība man pāri klājas, lai labklājība ir vienmēr manās mājās. Veiksmes gari mani visur pavada, jaunas iespējas parāda. Es tavā svētīgā enerģijā izpeldos, spēku sasmeļos. Mans prāts ir mierīgs, domas skaidras. Visums mani atbalsta, es – veiksmīga, bagāta, laimīga! Zvaigznes mirdz, un es uzmirdzēšu! Uguns pasauli izgaismo, un es izgaismošu! Vējš spēcīgi pūš, un es ar virpuli kopā skriešu! Ūdens plūst – es kopā ar to peldēšu! Es visu pasaules spēku jutīšu, sevī uzņemšu!». ᛓ ᚩ ᚨ ᚫ ᚠ
    Lūk, dažas bildes kā lūgt Dievieti Freiju: https://failiem.lv/u/u5ym55t67 [Dievietes Freijas godināšana]. Rūna Fehu (ᚠ) ir Dievietes Frejas personiskais simbols. To var arī uzzīmēt uz kartona, ja nav iespējas izgrebt uz lazdas vai oša koksnes. Rūnas iekāršana pīlādžogu krellēs dod papildus spēku. Godāt senos Dievus ir.viegli.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    failiem.lv/u/u5ym55t67

  11. fakts saka:

    Vai Latvijā ir vēl kaut kas palicis, kam uzticēties? Bet Linards Grantiņš viņiem ticēja un aicināja citus ticēt..Ko tagad darīt?

    Trīs no “Konsevatīvo” saraksta ievēlētie Rīgas domes deputāti nolēmuši izstāties no partijas, informēja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieces Lindas Ozolas biroja vadītājs Kaspars Adijāns.

    Konservatīvo” rindas nolēmuši pamest Rīgas vicemēre Ozola, kā arī deputāti Jānis Ozols un Dāvis Stalts.

    Domes deputāti apņēmušies turpināt strādāt līdzšinējā frakcijas sastāvā un darboties domes valdošajā koalīcijā.

    Par saviem politiskajiem nākotnes plāniem frakcija informēšot atsevišķā preses konferencē, kas tikšot izziņota tuvākajās dienās.

    “Konservatīvie”, kuri pēdējās Saeimas vēlēšanās nespēja pārvarēt 5% barjeru un palika bez vietas parlamentā, tagad ir palikuši arī bez ietekmes Rīgas domē. Sākotnēji šai partijai domē bija četri deputāti, no kuriem tagad palicis tikai viens – Valters Bergs, kurš iepriekš savukārt paziņoja par izstāšanos no “Konservatīvo” frakcijas, vienlaikus turpinot darboties partijā.

    “Konservatīvie” veidoja daļu no Rīgas domes valdošās koalīcijas mēra Mārtiņā Staķa vadībā.

    Kā informēja Rīgas mēra padomnieks Aleksis Zoldners, Staķa vadītā koalīcija turpinās sadarboties ar bijušo partijas “Konservatīvie” biedru frakciju.

    “Tikai mieru! Rīgas domes koalīcija turpina strādāt tādā pašā sastāvā kā līdz šim. (…) Saprotu politiķus, kuru vienīgā maizīte nu ir intrigas, bet mēs Rīgas domē strādājam, lai attaisnotu rīdzinieku dāvāto uzticību ieviest pārmaiņas pilsētā. Mūsu pienākums ir nepieļaut vecās koruptīvās varas atgriešanos Rīgā,” sociālajos tīklos izteicies Staķis.

  12. Par dievturību saka:

    Dārgais draugs! Dievturība,bez nosaukuma esot pat par sevi,kā būtu jābūt ir latvisks dzīvesveids.
    Melnsvārči klausījās,klausījās; are če: labi skan! Un tā pieglaudīgi savu jūdismu tā sāk teikt par dzīvesveidu. Tikai,-tā nav,jo viņiem patiešām ir tikai reliģija.

  13. Ekskomunistu kliķe ar neveselo simbiozi saka:

    Mums visai sīki atstāstīja kādas avīzes nesenā raksta saturu, ko pierakstījām, jo tas likās ļoti aktuāli mūsu neaktīvajai, pat necienīgi inertajai sabiedrībai:
    Latvijas TV sestdien demonstrēja režisora O. Rupenheita 2018. g. absurdkomēdiju “Kriminālās ekselences fonds”. Bet runa neespt par filmas māksliniecisko pusi. Ar to viss esot O.K.. Filma esot izcila, bet par ko citu – par filmas bezmaz ģeniālo noslēgumu, kas ietverot savdabīgu, daudzslāņainu domu. Domu, kura attiecas uz mūsu politiski ideoloģisko dzīvi. Par to, pie kā novedot loģisku, pašsaprotamu lietu ignorēšana un vienpusīgi greizu uzskatu uzspiešana visai sabiedrībai.

    Filma beidzas ar galvenā varoņa, kada TV seriālu scenārista Imanta Veides (pārāk uzkrītoša atsauce uz Robert B. Weide) svaigākā sacerējuma – “melodrāmas par mīlestību” – sākuma vizualizāciju. Pēc šī scenārija, ko Veidem pirms dažām dienām bija ieteicis kāds ar bagātīgu iztēli neapveltīts policijas darbinieks, kāds vīrietis brauc ar motociklu, pagriezienā pār stūri aizlido pļavā, kur kāds zemnieks ar trijām meitām vāc sienu. Motociklists ir ievainots un paliek atlabt pie zemnieka. Tad, kā sacer primitīvais policists/īstais scenārists, “viņš salaiž ar vienu meitu, tad otru, tad trešo. Beigās arī ar zemnieka sievu”. Scenārijs, bez šaubām, super oriģināls esot. Aizies uz urrā.

    Taču ir viena nianse. Potenciālais donžuāns grib būt savā ziņā “stilīgs”. Ne tāds kā visi. Viņš valkā ādas jaku ar rāvējslēdzēju uz muguras. Nevis tā, kā vajag, kā paredzēts “pēc loģikas”, bet otrādi. Tā, kā viņš grib. Kā uzskata par pareizu.

    Tā nu viņš tur uz lauka guļ ar seju pret zemi. Taču zemnieks, aizsūtījis meitas uz māju, lai sieva izsauc ātro palīdzību, motociklista “stilīgo” loģiku nesaprot. Viņš redz, ka galva “nav savā vietā”, un vientiesīgi, labu gribēdams, to pagriež par 180 grādiem, sakot: “Nu re. Nu viss i’ vietā. Nu būs’ dzīvotājs. Atbrauks feldšer’s, iedos šprici. Uzreiz būs’ kājās. Vakarā ieies pirtī un būs’ kā jauns. Dzīvosi.”

    Ar šiem vārdiem filma beidzas. Filmas titros skan I. Kalniņa dziesmas “Melnā aronija” 60. gadu nekvalitatīva pagrīdes ieraksta pavadījumā.

    Kāds tam visam sakars ar mūsu “progresīvajiem”? Visa šī pārprasti ačgārna “progresīvā” voukisma jeb atjēdzības ideoloģija, kuras pamatpostulāts ir neloģiski visu apgriezt ar kājām gaisā un visiem pateikt, ka turpmāk tieši tā un tikai tā būs pareizi, pēc savas iekšējās loģikas ir identiska šai motociklista muļķīgajai vēlmei valkāt jaku ar mugurpusi uz priekšu un rāvējslēdzēju uz muguras.

    Viss jau ir labi un neviens šādu tipu, maigi sakot dīvainībai nepievērš uzmanību. Ja jau kāds tā individuali grib, tad lai jau. Ja viņš tā jūtas labāk, tad lai valkā, kā vien vēlas. Katrs pats var izvēlēties un pieņemt savus pareizības kritērijus. Katrs novirzu māktais var identificēties par ko vien grib. Taču līdz brīdim, kad šīs apgrieztās loģikas cienītājs saskaras ar kaut ko pavisam piezemētu, dabiskāku par dabisko, ko pasaules kultūrā parasti (arī šajā filmā) iemieso simboliskais zemnieks ar savām trijām meitām. Zīmīgi, ka šis zemnieks ar savu vientiesīgo “galvas pagriešanu” faktiski paglābj savu ģimeni no potenciālā policista primitīvā scenārija “viņš salaižot ar vienu meitu, otru un trešo. Beigās arī ar zemnieka sievu un slimīgi “moderni” arī ar pašu zemnieku”.

    Tiktāl par filmu. Tagad gadījums no dzīves. Otrdien LTV Ziņu dienests aktualizēja kāda skolēna tēva ierakstu tviterī, kurā pēdējais sūdzējies par to, ka kādā Ogres skolā esot notikusi “reliģiskā aģitācija”. Nevēlos dziļāk iztirzāt šo tēmu, jo tur katrai pusei ir savi argumenti, taču gribu vērst uzmanību uz ko citu. Pēc viena ??! ieraksta tviterī Latvijas sabiedriskā televīzija uzreiz ir mobilizējusi Ziņu dienesta resursus, lai šo gadījumu izmeklētu. Acīmredzot tādēļ, lai nekas tāds “šausmīgs” vairs neatkārtotos.

    Nenostājos kādā pusē, jo uzskatu, ka skolā bērniem jāapgūst zināšanas. Jo to cilvēkam vairāk, jo labāk, nevis jāapgūst izslavētās prasmes “domāt”
    Skolai jābūt zinību avotam, nevis “garīgajam semināram”, kur apgūt marksisma vai kristietības principus, tāpēc neesmu nekādu aģitācijas pasākumu piekritējs. Tomēr gribētos redzēt mazāk izteiktas vienpusības un vairāk konsekvences!

    Nesaprotami, šķiet Izglītības ministrijas atbalstīti, skolās regulāri nāk dažādi progresisti/marksisti (visbiežāk LGBTQ+ aktīvisti) ar savu ļoti īpatno izpratni par “pareizo” lietu kārtību. Mācību programmas nemitīgi tiek pakļautas šo prakstiski nekontrolēto spēku “citādības” un “iekļāvības” sludinātāju spiedienam. Faktiski tādu pašu, ja ne ar vēl lielāku, kā reliģisko sludinātaju ofensīvai. Viņiem tikai savs zils vai rozā “dievs” un savi “svētie raksti” kas noteikti ilgtermiņā jāuzspiež mūsu jaunajai paaudzei.

    Vai “objektīvais” LTV Ziņu dienests tikpat uzstājīgi reaģēs arī uz to daudzo vecāku sūdzībām, kuri nevēlas šā per versuma spārna aģitatorus laist pie saviem bērniem? Diemžēl par šādu LTV gatavību ir ļoti stipras šaubas!

    Vēl piemērs. Vācu ārlietu ministres A.Bērbokas vizīte Harkivā izraisa cieņu, taču fotogrāfija, kur viņa vilcienā sēž pretī un sarunājas ar savu Ukrainas kolēģi D. Kulebu aizsargmaskā, liecina, ka viņa ar “zemnieku” (skarbo realitāti) vēl nav satikusies. Atšķirībā no ukraiņiem, kuriem šī masku valkāšana uz sejas liekas kā pilnīgi bezjēdzīga niekošanās. Tāda pati bērnišķība kā pārspīlēti nesaprotami izreklamētās Grētas dusmīgais – kā jūs uzdrošināties! Tāda pati progresīvo ideologu apsēstība ar vēlmi pārtaisīt visu dokumentāciju, kurā minēti tikai divi dzimumi, jo “patiesībā” to taču esot daudz vairāk??!

    Pie pirmajām reālām, nevis iedomātām problēmām visa šī slimīgā fantāziju pasaule sagrūs vienā mirklī. Un tad cilvēki, kuri stāv ar abām kājām stingri uz zemes, nevis ar kājām gaisā, teiks: “Nu re. Nu viss i’ vietā. Nu būs’ dzīvotājs. Atbrauks feldšer’s, iedos šprici. Uzreiz būs’ kājās. Vakarā ieies pirtī un būs’ kā jauns. Dzīvosi.”

    Tie, ar trijām meitām, sievu un darbu uz lauka, ilgtermiņā patiesi būs dzīvotāji, bet par tiem, kas ar otrādi uzvilktajām jakām utt., tik lielas pārliecības nav, patiesībā par tiem tādas neesot vispār!

  14. Anonīms saka:

    Kā pārvaldībā atrodas Internets un pārējie @ pakalpojumi?
    … . – Pareizi!

  15. Skolnieciņš saka:

    Par dievturību 2023. gada 12. janvāris 23.06 Vai esi saskaries, ka kāds Tavs radinieks ir neticīgais (ateists jeb bezdievis), bet uz viņa kapa tik un tā uzbliež krustu? Un visi tie runas vīri un runas tantes muld bērēs kristīgā mēlē. Kapličā arī ir sabāzti krusti, kapu sveces ar krustiem. Štrausi vai bēru vainagi ir krustiem uz lentām. Kapu sveces ir ar krustiem un eņģeļiem. Lūk, Tava bezdievība uzreiz izčākstē Tā Kunga Ebreja priekšā. Tu pat vārdu pretī nedrīksti bilst, citādi trako nams. Ar cieņu, Skolnieciņš

  16. Tante saka:

    A priekš kam tos strausus vēl ved uz kapiem . Tiem putniņiem nav nekāda sakara ar to visu .

  17. Skolnieciņš saka:

    Šrausi ir bēru pušķi, kuri ir līdzvērtīgi bēru vainagiem. Tie maksā sākot no padsmit eiro gabalā. Krievi lielākoties liek kapos bēru vainagus, bet tie ir nenormāli dārgi. Bet latvieši liek štrausus.
    Ak, tante. It kā latviete, bet nezina mūsu vietējo apbedīšanas biroju tradīcijas un cenrāžus.
    Ar cieņu, Skolnieciņš

  18. Tante saka:

    Tad ,kad es pametīšu savu fizisko templi , tad to sadedzinās un liecieties mierā ar visiem saviem pātariem ,krustiem un pinkvīniem ,jeb štrausiem! Esmu mūžīga !

  19. Skolnieciņš saka:

    Tante 2023. gada 14. janvāris 8.18 Pie notāra biji, lai nostriprinātu savu pēdējo gribu juridiski? Vai nauda priekš tā tev ir? Iecere laba. Bet sabiedrībai, precīzāk, taviem radiem, tā nebūs tīkama. Tātad tev par to būs pašai jāmaksā no savas kabatas. Vai bēru nauda tev ir? Vai tev ir notariāli nostiprināta uzticības persona, kas izpildīs tavu gribu pēc tavas nāves? Apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji kristīgo muldētāju ierašanos iekļauj savu pamatpakalpojumu cenrādī. Tāda ir dzīve. Pat krematorijās ir krusti līdzīgi kā kapličās. Un tavus pelnus var iebērt urnā ar krustu un virs mazā kapiņa uzlikt papildus krustu, lai iedegtu kapu sveces ar eņģelīšiem un krustiem. Varbūt tavi radi nopirks dārgās sveces un uz tām būs rabīns Jēzus Kristus un ebrejiete Marija??? Ar saticību, Skolnieciņš

  20. Tante Zelma saka:

    Viss ir OK un sarunāts ,tas varbūt,ja iziešu no tempļa , jo doma ir pāriet uz nākošo Dimensiju vnk. izgaistot šajā bēdu ielejā ! :D BET , ja nu tomēr , tad pelnus izkaisīs kādā skaistā Kurzemes upē.
    Skolnieciņ , sāc studēt ko nopietnāku …

  21. Odze. saka:

    NAVES kulta patrioti ir nedrebinami parliecinati,ka VISNOPIETNAKAIS ir tas, par ko vini ir patrioti…
    Un tas nemainisies lidz Melnajm Caurumam.

  22. Tantuks ... un vēl : saka:

    Maiju gudrība ✧
    Vislielākā gudrība ir vienkāršībā. Mīlestība, cieņa, iecietība, dalīšanās, pateicība, piedošana. Tas nav sarežģīti vai izsmeļoši. Īstās Zināšanas ir Bezmaksas. Tas ir iekodēts tavā DNS. Viss, kas tev vajadzīgs, ir tevī. Lieliski skolotāji to ir teikuši no paša sākuma. Atrodi savu sirdi, un tu atradīsi savu Ceļu. ~ Karloss Barrioss, Elders un Ajq’ijs no Ērgļu klana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *