Vai atceries, kad Edgars Liepiņš solīja nodzīt bārdu ?

Podoljaks ir viens no intelektuālākajiem ukraiņiem. Viņu es klausos ar baudu !

To, ko viņš sacīja, viss arī attiecināms uz Latviju un Tās likteni zem smirdošajiem krievu mēsliem. Savādāk šo tautu nedrīkst dēvēt, jo viņa nav pieskaitāma pie CIVILIZĀCIJAS. Viņam šajā VIDEO bija viena frāze par Baltijas valstīm(sākot no 16. min. 30. sek.): “три великие страны балтии”(tieši netulkojās, bet latviski tas skanētu apmēram tā: TRĪS GARĪGIE MILŽI- BALTIJAS VALSTI) ! Vienreizēji pasacīts, kaut ko tādu vēl nebiju dzirdējis. Un galvenais, ka skatoties ar Garīgām acīm, tas tā arī ir, bet neviens “viļikāns”(domātas lielās tautas) neuzdrošinās(protams aiz sava mazvērtības kompleksa) to pasacīt, jo tas taču aizskartu viņu pašcieņu.

Bija vēl viens līdzīgs gadījums un to pasacīja netiešā veidā Hitlers, tikai tas attiecās vien uz latviešiem ! (vai kāds zina, kad un kāpēc viņš to teica ?)

Redziet, ar laiku viss nostāsies savās vietās un katras valsts lielums tiks mērīts pēc tās GARĪGĀ POTENCIĀLA. Šodien mēs ik uz soļa saskaramies ar mūsu tautas noniecināšanu ! Un, kas ir tie noniecinātāji ? Par tiem “mēsliem” ne cik sen es rakstīju… .

Bet, kas attiecas uz virsrakstu un Edgaru Liepiņu.

Bārdu viņš solīja nodzīt tad, kad pēdējais krievs aizvāksies no Latvijas ! 4. maija noziedzīgā banda, ar Godmani priekšgalā, visu sagrieza ar kājām gaisā, jo, ja būtu padzīti krievi, tad Godmanis & Co būtu tandēmā ar laternu. Bet tas viss vēl šiem ģenētiskajiem atkritumiem stāv priekšā !

Hazāru “ķēniņš”, kurš uzdodas par latvieti un nu nekādi nesaprotot, kur radusies tā čekas KARTE ar viņa familiju !

13.01.23

You may also like...

19 komentārs

  1. AG saka:

    Bet kāpēc tu pats bārdu neaudzē, Linard? :)))

  2. Pārmaiņas saka:

    Cik elementārs uzdevums un kā reizi katram mērglim pēc spējām un saprašanas. Lai krievžīdi uzvarētu šajā karā – IR VIENKĀRŠI JĀZOG, jeb pareizāk izsakoties, nedrīkst pārtraukt ierasto nodarbi.
    https://youtu.be/cVLvnTruoBA
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka nepatīkami dzirdēt tādas lietas. Vai tad patiešām šis pats Podoljaks nesaprot, ka par visu reiz būs JĀATSKAITĀS ? Ņemt to, kas tev nepienākas, ir nāves grēks.

  3. Aira saka:

    Aktrise Lija Ahedžakova arī saņēmusi virtuālu “pērienu”, ko dzirdēju no youtube. Ņirgāšanās, uzbrukumi vecai sievietei, kura saskata patiesību un runā par to. Kas tie par cilvēkiem, kas to dara, kauna viņiem nav!
    Bet labi, ka Lietuva un Polija vienojas ar Ukrainu. Par Latviju varbūt ukraiņi nevar būt tik droši, ka negadās tādi, kas šauj mugurā.

  4. Pārmaiņas saka:

    Adminam
    Kaut kāds absurds tajā visā slēpjas, ja jau līdz šim nav oficiāli pasludināts karš. Karā kā zināms tiek nodibināts kara tribunāls, kas tiesā pēc kara laika likumiem, bet tas acīmredzami nav pieņemams valdošajam vairākumam.

  5. Nekreņķēsimies! Ticēsim Latvju Dieviem un tapsim svētīti!
    https://failiem.lv/u/xsx7aa7yx [Latvju Dievu svētība]
    Ar mīlestību un saticību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    𐋄卐 ⋙꠲⋘ 卐Skolnieciņš卍 𐋄卐 ⋙꠲⋘
    Latvju Dievi mūžam viedi. Dievturība vienmēr dzīva.
    𐋄卐 ⋙꠲⋘ 卐Skolnieciņš卍 𐋄卐 ⋙꠲⋘
    https://failiem.lv/u/xsx7aa7yx

  6. Anonīms saka:

    Ieslēdzam LVR.. “kamēr vēl gliemeži skrien,kamēr vēl gliemeži skrien…”
    Vājprātība. Kāda piedzērusies vecene prāta aptumsumā,vai kāds smagas paģiras lāpīdams droši vien sacerēja to. Leviatānijā,tomēr tādas lietas ceļ godā.
    Neskan DAUGAVAS VANAGU un tautas dziesmas. Viens vienīgs pelēks,bezcerīgs murgs.

  7. fakti saka:

    Runāt prot skaisti.Grozījās ap Janukoviču.Patreiz darbojas korumpanta-Ukrainas izlaupītāja Zeļenska bandā.Palīdz noasiņot ukrainas tautai.

  8. LV demokrātijas aizmetņi pat ir briesmās! saka:

    LR cenzūra darbojas nekaunīgi un intensīvi, jo sabiedrība truli guļ un nekad ne pret kādu cūcību yai mediju, jeb vrnešu prettiesisku varas rīcibu pat nemēģina protestēt, kur nu vēl iziet ielās un mainīt nelietīgo zilirozā nacistu policejisko kārtību!

    Homoseksuālistu “Delfos” mirklī izdzēsa ļoti saturīgu un pagaru rakstu par kādu filmas pirmizrādi un LGBT diktātu skolās!

    Šos abus komentārus arī uzreiz cenzeja arī ‘brīvās” preses mēdijs LA.LV:

    Ekskomunistu kliķe ar neveselo simbiozi 2023. gada 13. janvāris 2.38
    Mums visai sīki atstāstīja kādas avīzes nesenā raksta saturu, ko pierakstījām, jo tas likās ļoti aktuāli mūsu neaktīvajai, pat necienīgi inertajai sabiedrībai:
    Latvijas TV sestdien demonstrēja režisora O. Rupenheita 2018. g. absurdkomēdiju “Kriminālās ekselences fonds”. Bet runa neespt par filmas māksliniecisko pusi. Ar to viss esot O.K.. Filma esot izcila, bet par ko citu – par filmas bezmaz ģeniālo noslēgumu, kas ietverot savdabīgu, daudzslāņainu domu. Domu, kura attiecas uz mūsu politiski ideoloģisko dzīvi. Par to, pie kā novedot loģisku, pašsaprotamu lietu ignorēšana un vienpusīgi greizu uzskatu uzspiešana visai sabiedrībai.

    Filma beidzas ar galvenā varoņa, kada TV seriālu scenārista Imanta Veides (pārāk uzkrītoša atsauce uz Robert B. Weide) svaigākā sacerējuma – “melodrāmas par mīlestību” – sākuma vizualizāciju. Pēc šī scenārija, ko Veidem pirms dažām dienām bija ieteicis kāds ar bagātīgu iztēli neapveltīts policijas darbinieks, kāds vīrietis brauc ar motociklu, pagriezienā pār stūri aizlido pļavā, kur kāds zemnieks ar trijām meitām vāc sienu. Motociklists ir ievainots un paliek atlabt pie zemnieka. Tad, kā sacer primitīvais policists/īstais scenārists, “viņš salaiž ar vienu meitu, tad otru, tad trešo. Beigās arī ar zemnieka sievu”. Scenārijs, bez šaubām, super oriģināls esot. Aizies uz urrā.

    Taču ir viena nianse. Potenciālais donžuāns grib būt savā ziņā “stilīgs”. Ne tāds kā visi. Viņš valkā ādas jaku ar rāvējslēdzēju uz muguras. Nevis tā, kā vajag, kā paredzēts “pēc loģikas”, bet otrādi. Tā, kā viņš grib. Kā uzskata par pareizu.

    Tā nu viņš tur uz lauka guļ ar seju pret zemi. Taču zemnieks, aizsūtījis meitas uz māju, lai sieva izsauc ātro palīdzību, motociklista “stilīgo” loģiku nesaprot. Viņš redz, ka galva “nav savā vietā”, un vientiesīgi, labu gribēdams, to pagriež par 180 grādiem, sakot: “Nu re. Nu viss i’ vietā. Nu būs’ dzīvotājs. Atbrauks feldšer’s, iedos šprici. Uzreiz būs’ kājās. Vakarā ieies pirtī un būs’ kā jauns. Dzīvosi.”

    Ar šiem vārdiem filma beidzas. Filmas titros skan I. Kalniņa dziesmas “Melnā aronija” 60. gadu nekvalitatīva pagrīdes ieraksta pavadījumā.

    Kāds tam visam sakars ar mūsu “progresīvajiem”? Visa šī pārprasti ačgārna “progresīvā” voukisma jeb atjēdzības ideoloģija, kuras pamatpostulāts ir neloģiski visu apgriezt ar kājām gaisā un visiem pateikt, ka turpmāk tieši tā un tikai tā būs pareizi, pēc savas iekšējās loģikas ir identiska šai motociklista muļķīgajai vēlmei valkāt jaku ar mugurpusi uz priekšu un rāvējslēdzēju uz muguras.

    Viss jau ir labi un neviens šādu tipu, maigi sakot dīvainībai nepievērš uzmanību. Ja jau kāds tā individuali grib, tad lai jau. Ja viņš tā jūtas labāk, tad lai valkā, kā vien vēlas. Katrs pats var izvēlēties un pieņemt savus pareizības kritērijus. Katrs novirzu māktais var identificēties par ko vien grib. Taču līdz brīdim, kad šīs apgrieztās loģikas cienītājs saskaras ar kaut ko pavisam piezemētu, dabiskāku par dabisko, ko pasaules kultūrā parasti (arī šajā filmā) iemieso simboliskais zemnieks ar savām trijām meitām. Zīmīgi, ka šis zemnieks ar savu vientiesīgo “galvas pagriešanu” faktiski paglābj savu ģimeni no potenciālā policista primitīvā scenārija “viņš salaižot ar vienu meitu, otru un trešo. Beigās arī ar zemnieka sievu un slimīgi “moderni” arī ar pašu zemnieku”.

    Tiktāl par filmu. Tagad gadījums no dzīves. Otrdien LTV Ziņu dienests aktualizēja kāda skolēna tēva ierakstu tviterī, kurā pēdējais sūdzējies par to, ka kādā Ogres skolā esot notikusi “reliģiskā aģitācija”. Nevēlos dziļāk iztirzāt šo tēmu, jo tur katrai pusei ir savi argumenti, taču gribu vērst uzmanību uz ko citu. Pēc viena ??! ieraksta tviterī Latvijas sabiedriskā televīzija uzreiz ir mobilizējusi Ziņu dienesta resursus, lai šo gadījumu izmeklētu. Acīmredzot tādēļ, lai nekas tāds “šausmīgs” vairs neatkārtotos.

    Nenostājos kādā pusē, jo uzskatu, ka skolā bērniem jāapgūst zināšanas. Jo to cilvēkam vairāk, jo labāk, nevis jāapgūst izslavētās prasmes “domāt”
    Skolai jābūt zinību avotam, nevis “garīgajam semināram”, kur apgūt marksisma vai kristietības principus, tāpēc neesmu nekādu aģitācijas pasākumu piekritējs. Tomēr gribētos redzēt mazāk izteiktas vienpusības un vairāk konsekvences!

    Nesaprotami, šķiet Izglītības ministrijas atbalstīti, skolās regulāri nāk dažādi progresisti/marksisti (visbiežāk LGBTQ+ aktīvisti) ar savu ļoti īpatno izpratni par “pareizo” lietu kārtību. Mācību programmas nemitīgi tiek pakļautas šo prakstiski nekontrolēto spēku “citādības” un “iekļāvības” sludinātāju spiedienam. Faktiski tādu pašu, ja ne ar vēl lielāku, kā reliģisko sludinātaju ofensīvai. Viņiem tikai savs zils vai rozā “dievs” un savi “svētie raksti” kas noteikti ilgtermiņā jāuzspiež mūsu jaunajai paaudzei.

    Vai “objektīvais” LTV Ziņu dienests tikpat uzstājīgi reaģēs arī uz to daudzo vecāku sūdzībām, kuri nevēlas šā per versuma spārna aģitatorus laist pie saviem bērniem? Diemžēl par šādu LTV gatavību ir ļoti stipras šaubas!

    Vēl piemērs. Vācu ārlietu ministres A.Bērbokas vizīte Harkivā izraisa cieņu, taču fotogrāfija, kur viņa vilcienā sēž pretī un sarunājas ar savu Ukrainas kolēģi D. Kulebu aizsargmaskā, liecina, ka viņa ar “zemnieku” (skarbo realitāti) vēl nav satikusies. Atšķirībā no ukraiņiem, kuriem šī masku valkāšana uz sejas liekas kā pilnīgi bezjēdzīga niekošanās. Tāda pati bērnišķība kā pārspīlēti nesaprotami izreklamētās Grētas dusmīgais – kā jūs uzdrošināties! Tāda pati progresīvo ideologu apsēstība ar vēlmi pārtaisīt visu dokumentāciju, kurā minēti tikai divi dzimumi, jo “patiesībā” to taču esot daudz vairāk??!

    Pie pirmajām reālām, nevis iedomātām problēmām visa šī slimīgā fantāziju pasaule sagrūs vienā mirklī. Un tad cilvēki, kuri stāv ar abām kājām stingri uz zemes, nevis ar kājām gaisā, teiks: “Nu re. Nu viss i’ vietā. Nu būs’ dzīvotājs. Atbrauks feldšer’s, iedos šprici. Uzreiz būs’ kājās. Vakarā ieies pirtī un būs’ kā jauns. Dzīvosi.”

    Tie, ar trijām meitām, sievu un darbu uz lauka, ilgtermiņā patiesi būs dzīvotāji, bet par tiem, kas ar otrādi uzvilktajām jakām utt., tik lielas pārliecības nav, patiesībā par tiem tādas neesot vispār!

    Pilsonis 23:12, 13. janvāris 2023
    Kur vien atmaskoti homoseksuālisti un to kliķes pakalpiņi, to pat ideāli korektos tekstus mirklī cenzē LV “brīvie un demokrātiskā” masu mēdiji! Tik tiko atkal pazuda normāls raksts par LGBT org. diktātu mācību iestādēs. Atklāti nekaunīgs un absolūts netradicionālo elementu saujinas un pērkamo pakalpiņu varas diktāts visai Latvijas sabiedrībai!Ko darīt totālas cenzūras apstākļos veselo cilvēku vairākumam, iznemot galējos līdzekļus – vardarbību pret kliķes uzurpatoriem?!

  9. Pārmaiņas saka:

    Okupētajos Ukrainas ciematos, krievu orki piestiprina pie tankiem Ukrainas karogu un apbraukā mājas, ja cilvēki steidz apsveikt ukraiņu armiju, tad viņus arestē un deportē uz krieviju vai nobendē turpat moku kambaros. Varonīgie “atbrīvotāji” tankos pret neapbrunotiem cilvēkiem. Cik tas viss pazīstami.

  10. Aira saka:

    ->23.44
    To filmu Ltv droši vien parādīja tāpēc, ka galvenais varonis staigāja gaišzilā uzvalkā, bet par nobeiguma jēgu neiedomājās :)
    Bet nupat 13.janvārī Ltv7 rādīja čehu filmu “Šarlatāns”. Sākums tā nekas, kā dziednieks ārstē ar augu tējām, bet tad viņš pieņem darbā jaunu palīgu , un viņiem sākas mīlas stāsts. Nu nekas, pie tā jau pierasts mūsu televīzijā. Bet beigās gan sanāca dusmas, jo filmai nebija nobeiguma! Darbība notika pēckara gados, pret dziednieku tika safabricēts tiesas process it kā par dažu pacientu noindēšanu, prkurors prasīja nāves sodu. Bet viņa palīgs uzņēmās vainu uz sevi, ka viņš gatavojis tās zāles. Tiesa izsludināja pārtraukumu un viss. Tā arī neparādīja, kāds spriedums, kuru notiesāja. Dusmas par izniekoto laiku, par filmas veidotājiem un tv, kas nerro skatītājus ar tādām filmām.

  11. neziņas saka:

    4.maija režīma,naudas varas valstī,kā ripojoša sniegabumba aug cenas. Naudas vērtība ar zemo pirktspēju mazinās. Mazāka iespēja lūkoties Internetā. Pat visparastākiem tālruņu pakalpojumu tarifiem maksa pielikta par vairākiem €. .

  12. Mēs arī tā domājam! saka:

    Kā jau reiz LRTT rakstīja kāds patriots, šis ir tumsas laikmeta sprīdis un visi melnie, sarkanie un zili rozā augoņi viens pēc otra izlīduši varas virspusē un visādi indē, deformē tautas veselos, gaišākos spēkus – jaunatni! Bet ir skaidri jāsaprot, ka tas viss var notik tikai tāpēc, ka labie un godīgie cilvēki klusē. Un tikai tad, kad cilvēki neklusēs ne mājās, ne darbavietās, ne ielās, tikai tad viss mainīsies. Mainīsies uz labp, godīgo, veselīgi domājošo ļaužu uzskatu un pārliecības pusi un varu uzurpējusi saujiņa slimo – deformēto un ekskomunistu – nodevēju, varturu un masmēdiju pakalpiņu grupa tiks tiesāta un sodīta. Jo, ja tas netiks darīts tiesiski un juridiski, tad apspiesto, pazemoto vairākumam pacietībai beidzoties sāksies sliktāks process – linča tiesas!

  13. XX saka:

    Tas,ko izdarīja Repšes kompānija kļūstot par 4.maija režīma VVF. komandu,bija 4.maija režīma nostiprināšana un nacionāļu likvidēšana! Policijā un Zemessardzē iecēla galvenajos amatos režīmam paklausīgus “suņus”. Visā zemē iekārtoja savus vagarus.
    Tagad viņu sistēma ar tiem kadriem turpina funkcionēt.

  14. Anonīms saka:

    Nūja! Pārģērbšanās varoņu uniformās ir iezime visos laikos žīdiem un arī latviets Jēkabs Peters revolūcijas laikā pargerbas baltgvardieti organizedams krieviem bēgļu organizāciju, kas tos parsviedis uz rietumiem, bet nozelojamos krievus vienkārši apšāva. Cik Latvijā ir to nacionālo klaunu, kas X stundā slaktes vietējos luzerus? Izvarošanas grupveida krieviem ir goda lieta, kad pazemo kaimiņus viņiem nepastāv pārmetumu, bet leposanas iezīme – Huj na vas vseh lozilji.

  15. Anonīms saka:

    Nūja! Ko ta tas Hitlers i teics, ja nu tas nav noslēpums? Tik vien no visiem tā laika ļaundariem laikam Hitlers ir bijis pats labākais!

  16. to AG saka:

    AG 2023. gada 13. janvāris 13.09
    Bet kāpēc tu pats bārdu neaudzē, Linard? :)))

    ,_____________

    Tu, Aivar Gedroic, kopā ar savu pretīgi smirdīgo sirdsdraugu (slepeno pederastu) Aivaru Gardu esat nolādēti.
    Jūs abi gārdzoši,var elpas trūkumu un milzīgās neaprakstāmās sāpēs pūdami sagaidīsiet pēdējo stundu.
    Lai tad gar acīm viz visi komentāri, ko rakstīji! Esi nolādēts, sprāgoņa Aivar Gedroic!

  17. Ivanda saka:

    Skolniekam.
    Latvijā plūdi, applūdusi Jēkabpils. Nu Skolnieciņ, par ko Dabas māte dusmojas uz cilvēkiem?
    Kāda sena teika vēstī, ka Bruknas apkaimē reiz bijusi ķēniņa pils, un ķēniņam bijusi skaista meita. Bet ķēniņmeita draudzējusies ar velniem, un tāpēc pils nogrimusi zemē.
    Ir pat tāda koru dziesma – grima zemē pils un karaļmeita…

  18. Cīņubiedri saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=yX7rkRpvko4

    Intervija ar “krievu pasaules” smerdeli – kārtējo okupantu mēslu no Latvijas! Lūgums visiem, kas zina šādus krievnoziedziniekus, ierakstiet te viņu vārdus un adreses?

  19. Skolnieciņš saka:

    Ivand, kāpēc tu man stāsti vāckungu pasakas? Vāckungi ir nodevēji. Viņi ir nodevuši savus senos Dievus. Piemēram, pavasara un rītausmas Dievieti Ostaru. Man no nodevīgu vergturu mutes neko negribas dzirdēt. Ne pasakas, ne sāpju kliedzienus. Vāckungi ir jau sen miruši, viņu vairs nav. Tālab latviešiem ir jāatbrīvojas no vāckungu rēgiem, kuri mājo vāckungu pasakās. Man nepatīk vācu pasakas pa LTV1. Nu labi vismaz, ka tās nav krievu pasakas. Citādi mēs no latviešiem pārtaptu par vateņiem.
    Leduslaikmets tagadējās Latvijas teritorijā beidzās pirms 12 000 gadu. Daugava kopš tā laika tek aptuveni tajā vietā, kur tā bijusi no sākuma. Tad kādam muļķim ir jābūt, lai būvētu pilsētu palieņu pļavā? Kolhoza laikā kolhoza priekšēdētajam neienāca prātā, ka cilvēks dabas priekšā ir nekas. Cilvēks ir dabas daļa. Un lai pašam nebūtu sūdu, nevajag līst tur, kur var atrauties pa purnu. Latvijā ir bezgala daudz zemes un maz cilvēku. Mājas ir jābūvē tur, kur nav palu ūdeņu. Daugava te būs vienmēr, līdz nākamajam leduslaikmetam, kad reljefs atkal mainīsies. Dievi ir devuši cilvēkam prātu, lai tas domātu, nevis bezjēgā ciestu savas muļķības dēļ.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *