Par latviešu slepkavas R. Bunkas pētījumiem

Atgriezīsimies pie Latvijas slepkavu bandas fīrera krievžīda Riharda Bunkas dižpētījuma, ka Latvijā esot 40 000 nelīdzsvaroto, kuri jebkuru mirkli varot sākt pildīt LRTT piespriestos sodus… . Tās jau ir atklātas bailes un baidīties jau arī ir par ko. Tas tikai ir laika jautājums, kad “nelīdzsvarotie” sāks īstenot LRTT PROGRAMU ! Varu arī piebilst, ka sods jau nebūs tikai “plika” lodes ielaišana perē, bet selektīvi piemeklēts katram atsevišķam gadījumam. Tādam sadistam kāds ir R. Buka, tiks piemērots: pakāršana aiz kājām, lai līdz nosprāgšanai sarijas savus paša sūdus un mīzalus, kad tie tecēs gar rumpi tieši mutē. Tāds pats sods būs arī viņa tuvākajiem līdzgaitniekiem borovkovam, plīčam, kūtrim & co.

https://www.la.lv/linarda-grantina-lieta-tiesa-virzas-leni

Vienmēr gieržas ausīs Astrīdas Babānes LIECĪBĀS sacītais: “ Šobrīd LJA valde ir visšausmīgāko neliešu savārstījums.“

Šiem lopiem cilvēkiem raksturīgā MORĀLE neeksistē ! Viņi var pat savu tuvinieku “pagrūst zem tramvaja” tikai izklaides pēc un pēc tam vēl par to pasmieties.

Mazliet uzmanību !

Viņi nav cilvēku rases pārstāvji. Piemērs: Riharda Bunkas māte, baltkrievu izcelsmes jebreika- Latvijas čekiste, pamatīgi sakonfliktējās(konflikta iemesls mums nav zināms) ar A. Borovkovu un dažas dienas pēc tam netālu no darbavietas uz ielas saļima(nomira)… ! Vai tā bija sgadīšnās…. ? Toreiz tika “tīrītas” arī savējo(čekistu) rindas…. .

Tieši tāpat kā V. Vizulis, kurš pēc nedēļas gribēja publicēt rakstu LRTT e- vietnē par to, kā tiek izlaupīti Latvijas Aizsardzības ministrijas līdzekļi. B. Loze vēlējās svētdien nodot V. Eihmanim dokumentus par A. Borovkova darbību, bet naktī uz svētdienu pazuda…vēlāk atrada kāpās divu metru dziļumā aprakta, bet vainu piesēja viņas mājas pieskatītājam… !

Bet atgriezīsimies pie Bunkas pētījuma,- PAR NELĪDZSVAROTAJIEM… . Tie 40 000 bija pirms diviem gadiem un pētījums taču nav apturēts. Tad varam secināt, ka tagad jau kādi 50 000 ir “izpētīti”.

Vai jūs sapratāt, ko tas nozīmē ? Tas nozīmē to, ka šī žīd-čekistu banda, ja jutīs ko nelabu, šos cilvēkus apšaus tāpat kā to darīja 1940/41 gadā.

Latviet, kamēr šie slepkavas netiks fiziski iznīcināti, nekas nemanīsies, latvieši tiks slepkavoti un padzīti no savas dzimtenes !

Ir jānotiek deokupācijai un visu veidu okupantu, čekistu un kolaborantu tiesāšanai starptautiskā TRIBUNĀLA ietvaros !

03.03.20

You may also like...

10 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Valsts lietas ir JURIDISKAS lietas.

    Valsts dzīvē juridiskiem valsts likumiem ir svarīga loma.

    Visi fotogrāfētie personāži ir pieauguši cilvēki – naudu pelnoši Latvijas valstī.

    Visi viņi zina un saprot, ka 1993, gada 18. februāra naktī KOMUNISTU un čekistu TERORISTU banda izzaga atjaunotās RLB visus juridiskos biedrības dokumentus, kas pierāda 1992. gada 18. jūlija Rīgas Latviešu Biedrības ārkārtas kopsapulces L I K U M Ī G O un tiesisko rīcību Māmuļā! (Kad atjaunoja komunistu noslepenotos RLB 1938. gada statūtus Latvijā).

    RLB likumīgie statūti tika NOSLEPENOTI 1940. gadā un “Māmuļa” nodota PSRS bruņoto spēku īpašumā – okupācijas armijas īpašumā!

    Komunisti saprata, ka nenoslepenojot Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada likumīgos statūtus, nepastāv nekāda iespēja pārvaldīt latviešus jaundibinātajā viltus Latvijā – “brīvprātīgajā”, četrpadsmitajā Padomju Sociālistisko Republiku Savienības republikā!

    Visa komunistu vara balstās uz VILTĪBĀM un VARMĀCĪBAM! (Uz meliem).

    Pie tam atbildību par NOZIEGUMIEM nav jānes nevienam komunistam un čekistam!

  2. Cik ilgi?! saka:

    Tā nu nesanāks – ne kāds šos šaus, ne kaus, jo tiem, kas ir iznīcināmo sarakstos, nav ne ar ko šaut, ne kaut. Bet sarakstu sastādītāji ir apbruņoti līdz zobiem. Aiciniet uz Tautas Sapulci, lai var realizēt tās biedrības! Jaunajiem latviešiem nav pat mazākās informācijas par biedrību, biedrībām un to darbību un nodomiem – aiciniet jaunos, rādiet, informējiet par to, kas ir jau padarīts, lai biedrību darbību atjaunotu pašaizsardzības nolūkiem, nevis priekš izrādīšanas un izrādīšanās, kā padomju laikos. Jo 70 un 80 gadīgie, kā Atāls teica, nav karotāji ne spēka, ne iespēju ziņā. Uz Tautas Sapulci daļa vēl aizbrauktu.

    Varbūt Tautas Sapulce spētu likt aptrakušajiem bunkiem un tiem līdzīgiem saprast, ka tauta vairs nevar izturēt: ir tik daudz biedrību, kopu, apvienību, partiju, visdažādāko nosaukumu baru, kas kā parazīti salīp uz latviešu skausta simtos un tūkstošos veidos ar tā saucamās valsts tā saucamo institūciju, iestāžu, fondu, pārvalžu finansiāliem atbalstiem un izšķērdībām.

    Tad ir jautājums – cik ilgi? Un kāpēc? Cik ilgi un kāpēc latvietim kā neatkarīgam cilvēkam nedos un nedos iespēju rast plecu un atbalstu, kad viņš nokļūst zem speciāli organizēta latviešu iznīcinātāju plāna spiediena – netaisnu nodokļu, netaisnas pārvaldības, netaisnu tiesu, vispārīgas netaisnības veidā?

    https://www.youtube.com/watch?v=mRiS2WTFTfA&t=99s

  3. Pārmaiņas saka:

    Dienvidāfrikā zin un saprot, bet Latvijā vairs reti kurš skolotājs izprot zināšanu nozīmi.
    (piedodiet ka nav iztulkots)

    У входа в Стелленбосский университет (ЮАР) висит следующее сообщение:
    «Уничтожение любой нации не требует атомных бомб или использования ракет дальнего радиуса действия. Требуется только снижение качества образования и разрешение обмана на экзаменах учащимися.
    Пациенты умирают от рук таких врачей.
    Здания разрушаются от рук таких инженеров.
    Деньги теряются от рук таких экономистов и бухгалтеров.
    Справедливость утрачивается в руках таких юристов и судей.
    Крах образования-это крах нации»

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “cik ilgi?!”.

    Aicināt uz tautas sapulci – nav slikta doma! Bet kur tāda tautas sapulce var notikt?

    Kāda tad ir tā adrese, kur latvieši varēs satikties un kaut ko lemt?

    Apstākļos, kad jau 27 verdzības, izmisuma un GENOCĪDA gadus, komunistu un čekistu pretlatviskie izdzimteņi “SAIMNIEKO” latviešu galvenajā svētvietā “MĀMUĻĀ” – ir nereāli prasīt no tautas kaut kur pulcēties “Tautas sapulcē”!

    Ir jāprasa atbildība no Latvijas valsts augstākajām amatpersonām par atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšanu pēc ASIŅAINĀ komunistu un čekistu T E R O R A K T A 1993. gada 18. februāra naktī.

  5. ... saka:

    ditai rietumai> Tauta daudz ko nevar izturēt. Un aptrakušas zviedru raganas vēl jo vairāk…
    Ragana ir spratusi,ka viņas -aba- vairs nefunkcionē,bet cerība vēl nemirst!

  6. >>2020. gada 3. März um 12.05 Uhr saka:

    Pie ieejas Stellenbošas universitātē (Dienvidāfrika) karājas šāds ziņojums:
    “Jebkuras nācijas iznīcināšanai nav vajadzīgas atombumbas vai liela darbības rādiusa raķetes. Nepieciešama tikai izglītības kvalitātes pasliktināšanās un studentu krāpšanās ar eksāmeniem atrisināšana.
    Pacienti mirst no šādu ārstu rokām.
    Ēkas sabrūk no šādiem inženieriem.
    Nauda tiek zaudēta šādu ekonomistu un grāmatvežu rokās.
    Šādu juristu un tiesnešu rokās ir zaudēta taisnīgums.
    Izglītības sabrukums ir nācijas sabrukums ”
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā ! To mums visu ir sāgādājusi TF, kura sevi ir cēlusi debesīs kā tautas glābēja.
    Viņi visi taču bija komunisti !!!
    Bet ir arī viens labums: šie viņu degradētie skolnieki viņus sitīs bez želastības, jo morāle taču bija kaitīga, to izsvītroja no visiem mācību priekšmetiem, kur vien tikai kas tāds bija saskatāms… .

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Linard, Tev taisnība – to visu mums sagādājusi Tautas Fronte!

    Es sava darba kolektīvā nodibināju Tautas Frontes nodaļu “Specautomātika”!

    Pierunāju cilvēkus nebaidīties un reģistreties TF pirmorganizacijas nodaļā, kuru es sastādīju un vadīju kā antikomunists un Latvijas patriots! (29 cilvēki).

    Tad vajadzēja aiznest visus sarakstus ar parakstiem uz “Rakstnieku savienību” trešajā stāvā un nodot rokās RS sekretāram Mārim Riekstiņam!

    Aizgāju un nodevu! Nekādu zīmi pretī viņš nedeva.

    Biju visai izbrīnīts, ka ne mani, ne kādu no manas TF pirmorganizācijas neuzaicināja uz TF sapulcēm vai kongresiem!

    Maris Riekstiņš vienkarši saplēsa un LIKVIDĒJA manu TF pirmorganizācijas grupu, tikko biju aizgājis prom! Tagad, atskatoties uz notikumiem, kuros ieliku savu sirdi un dvēseli, saprotu: ” Tas bija čekistu izspēlēts lēts teatris – atšķirojot jau pašā sākumā Latvijas patriotus no komunistu un čekistu
    darboņiem!”

    Nav ne mazākās vēlēšanās tikties ar Māri Riekstiņu – redzot viņa “IZAUGSMI” Latvijas valsts amatos – nāk vēmiens!

    Un šis Māris Riekstiņš 1993. gada 18. februāra nakts TERORA aktā, līdz šim nav saskatījis neko Tautas Frontei nepieņemamu!

    Lūk, Helsinku 86 liecība par kārtējo komunistu un čekistu pretlatvisko darbību Tautas Frontes laikā!

    Tautas Frontes uzdevums – aizliegt likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības statūtus Māmuļā, tika izpildīts 1993. gada 18. februāra naktī!

  8. valts saka:

    Tādu neliešu kā bunkas,administrācijas vadībā ir kā mudž.To mēs zinām,un mūsu pārliecība par to kas jādara tikai nostiprinās.Visam pienāks savs laiks.Lopi kustas,tūrisma maršruti pa Latviju,un ne tikai,tiek pavadīti,informatīvi sagaidīti un aizvadīti.Tad nu-Dieva ceļa vēju!

  9. tik ilgi! saka:

    Tik ilgi, kamēr katrs sitīs dupsi gar zem` un iecirtīsies un ieciklēsies uz savu vienīgo sastingušo taisnību un cits cita apkarošanu, viss arī ieciklēsies un sastings. Un nekustēsies vezums uz priekšu.

    Ir bērnišķīgi tikai gausties par kriminālo 93. gada notikumu. Tautas sapulces nenotiek māmuļās. Tautas sapulces notiek laukumos zem zilas debess un zem Dieva rokas. Bet ne jau ar izsaucieniem (latvija!latvija!latvija!) korī vien jelkad kas ir mainījies un mainīsies. Tad ir tautas līderiem no jauna jāiet kopā ar tautu ar tautas līderu parakstītiem ziņojumiem par kriminālo notikumu, ar prasību uz tiesībām atjaunot savu biedrību darbu pēc senajiem statūtiem, ar prasību atdot biedrībām “Māmuļu“, ar uzskaitījumiem par nespējnieku vai otrādi – “īpaši spējīgo“ saeimu nodarītajiem postījumiem Rīgai un valstij un pieprasījumu atkāpties tiem, kuri atbalsta vaininiekus valstiska mēroga ļaunprātībās, laist rīkoties saprātīgos, taisnīgos, atbildīgos un varošos. Ja tādi ir.

    Nav saprotami, ko tad mums īsti vajag, ja it kā sadarbojamies ar Dittu Rietumu un reizē ļaujam uz viņu kāsēt. Gluži tāpat notiek ar Bordānu – it kā savējais un tajā pašā laikā viens un cits vienā mierā viņu nemitīgi apkāsē. Un kāsu teksti rāda, ka kāsētāji tālāk par tīkla klepiem neko nav uzskatījuši par vajadzīgu uzzināt. Rietumas darbs pasaules mēroga ļaundarību atmaskošanā un informēšanā par tiem ir smags un atbildīgs. Un bīstams. Bet klepotāji tam uzklepo. Visi it kā dara vismaz iespējamo valsts labā, tās nepazaudēšanai, bet cits cita darbam uzšķaud, ja ne uzspļauj.

    Kas tas ir?! Var kāds populāri izskaidrot?
    .
    .
    .
    Admins
    Muļķības sarunāji tik daudz, ka pats beigās nokaunējies…. .
    Mums ir jāizstāv šis ārprāta ļaunuma periods ar Patiesības paušanu, līdz kritīs kosmiskais ļaunums, kas valda pār pasauli CIONISMA VEIDOLĀ ! Viņš ir pārkāpis DIEVIŠĶĀS EVOLĪCIJAS LIKUMU un tāpēc tiks iznīcināts kopā ar saviem kalpiem bunkām,borovkoviem, levitiem, važņiem…. Mūsu uzdevums: pastāvēt Patiesībā, lai netiktu iznīcināti līdz ar viņiem…Neviens atsevišķs cilvēks šodien neko nevar panākt… .

  10. Armands saka:

    Par pulcēšanos! Vakar sēdēju stacija uzlādēt telefonu, tad nāk kāds večuks ar diviem kruķiem. Nu bomzuks! Izvilku maku i visas melnās monētas sam vecim saujā ieberu, tad šis apsēdies izvelk pusi pudeles alus no kabatas, kas slapja. Nu tā teikt vecim uz visu uzlikt! Šis saka, ka ir russkij latish i mnje ocenj nravitsa Prazdnik Jānis – Līgo! Sācis savu stāstamo nosēdēju divas stundas klausoties veco vīru i smējos, i aizraudajos no viņa stāstītā. Skatījos viņa sejā i tā nemaz nav tāda, kāda ir daudziem zidgaliesiem. Es saprotu, ka tas vīrs ir no mana tēva saimes tikai jam sakrustosanas ar krieviem. Šis par latviešiem saka, ka viņi vienmēr ir bijuši karaviri, bet es nepiekrītu par savu paaudzi. Vecais vīrs piekrīt, ka tā paaudze vairs nava, kura būtu izaudzinājusi puikus par karavīriem, jo padomju laikos sieviešu kolektīvā audzināšana sačakarēja latviešus un ne tikai. Kad beidzu klausīties, tad aizmirsu savu telefona pin kodu. Blēe! Vo vecais man sastastija tā, ka vēl šodien iedams uz Tele2 smejos un raudu! 100%klaSSika.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *